82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Kit--Kat
    kizárt
  • Johnny23
    reméljük nem fog akadni
  • Sanyix
    Jajjne mindígis útáltam a gta-kba a távirányítós mokákat, nemtom mire jó és kinek teccik, de szerintem hülyeség.
  • REAL_CIÁN
    A graf még a VC-nél is szebb. És nagyobb, sokkal nagyobb.
  • REAL_CIÁN
    Nem autós. AC repcsis.
    6 menekülő drogfutárt kell egy kisrepülővel kinyírni az egész városon keresztül. Egyszerre kell repülni, lőni és az üzemanyagra figyelni.
    Ez így önmagában nem tünik nehéznek, de annyira ki van centizve az üzemanyag, hogy mindig elfogy a vége elött. Ja és pár ütközés és felrobbansz, nehogy egyszerű dolgod legyen. :DD
    Meg lőnek is rád. :D
  • tigeroo
    Én 7végén tetem fel újra a GTA3-at és a grafikája sokkal jobb a Vice City-nek. MINDEN sokkal jobban ki van dolgozva a vc-ben élesebb textúrák, karakterek stb. a 3 már kicsit "kopottas, mosottas" mai szemmel nézve és túl [uramboccsá: unalmas] szürke a vice city után ..:)) jah és a GTA3 jobban szaggat uazon a konfigon + beállításon mint a gtavc :P
    ámen (jómegaszontam!)
  • Loco
    nem akarok hülyeséget kérdezni, biztos volt már szó róla: a zero küldetések a célzás, vagy esetleg az autóirányítás miatt nehezek? mert utóbbi tényleg gondot okozhat(analóg kormányzás hiányában)
  • REAL_CIÁN
    Nehogy azt hidd, hogy sok változás lesz, a grafikától eltekintve tök ugyanaz lesz a játék, ez már így volt a GTA3-al és a VC-el is.
  • REAL_CIÁN
    Alapvetően nem nehéz a játék, sőt, a fegyver és tulajdonság upgrade-nek köszönhetően talán még egy kicsivel könnyebb is a VC-nél.

Csak azok a Zero mission-ök... :DD
  • lamase
    sztem sok változáson megy át a pcs verzió, szal gondolom könnyítés is lesz benne
  • REAL_CIÁN
    Az is igaz ennél a feladatnál, hogy itt hiába kérsz segítséget, nem azért fognak elakadni, mert nem tudják mit kell csinálni, hanem mert iszonyatos mennyiségű türelem és kötélidegek kellenek Zero-hoz. Mit kötélidegek, acélsodrony idegek... nagyon sokan hagyni fogják a fenébe...
  • REAL_CIÁN
    "Kiváncsi vagyok, hogy akkor is ezt fogod mondani, amikor elérkezel Z küldetéseihez."

Na arra én is kiváncsi leszek... a leszivatósabb feladatot is harmadszorra-negyedszerre megcsináltam, elmondhatom magamról hogy elég jó vagyok SA-ban, de Zero missziói kiakasztottak. Kb egy teljes napom ment el rá, direkt odakészítettem egy vastag paplant a kontrollernek és abba vágtam bele teljes erővel vagy tucatszor, amikor ötvenedszerre a cél elött 1 méterre fogyott el az üzemenyag.
    Mindezt kontrollerrel, érdekes lesz a PC-seknek ugyanezt billel megcsinálni... nem sokan fogják tudni...
  • Loco
    A sony meglehetősen nagy pénzmaggal szonzorálja a játékfejlesztést, a rockstar northnak nem hiszem hogy lenne annyi tartaléka, hogy egy ekkora projektet finanszírozzon.

Így a sonyt keresi meg a rockstar, hogy milyen projektjei vannak, a sony rábök egyre, hogy abból akar látni eredményt, és támogatná. Akkor írják alá a szerződést, hogy mikorra legyen kész, és milyen jellegű legyen a kiadás.

AAA - csak ps2(GT4)

AA - Előbb ps2, akkor azt mondjuk, hogy a büdös életben nem adjuk ki másra, és egy/fél év műlva kiadják másra is(XBOX, PC)

A - erről nem tudok semmit

csak azért írom, mert a hype hevében az ember hajlamos körültekintés nélkül benyögni olyat, hogy ilyenolyan rockstar, hogy nem adja ki, meg ilyenolyan sony, hogy lenyel ennyimegannyi pénzt(persze, de ha nem lenne sony, akkor nem tudna ennyi embert/színészt/szakértőt foglalkoztatni a rockstar és közel se lenne bugmentes, hatalmas, jól kidolgozott, szórakoztató San Andreasunk)

Hozzászólnék még az esetleges elakadásokról, konzolosoktól való segítségkérésről

A játék remélhetőleg meglehetősen hosszú végigjátszást kínál. Mindig jobb a felfedezés/megoldás élménye, mintha mástól halljuk. DE. Van pár ember(köztük én is), aki képes elakadni kis buktatókon, néha nem látja át a feladatot, térkép ellenére nem talál hidden packaget két napja. Ilyen esetekben szívesen fogadok segítséget bárkitől, konzolostól, vagy rutinos pc-stől.

Ezért aztán nem érdemes leírni egyik tábort sem.

písz
  • reménytelen
    Már csak 37 nap van hátra! A szülinapomon pedig már csak 24 nap lesz hátra! Az utolsó tanítási napon pedig már 4 napja megjelent! Kúl!
  • Loco
    Hát, igazán nem érdemes velük foglalkozni, igen-igen egyszerű lelkű emberek lehetnek. Még jó, hogy nem a közvetlen környezetemben élnek. Erősebb, és frekventáltabb moderátori nevelésre lenne szükség, de akkor meg elkezdenek ugrálni. A legjobbak ilyen nicken futnak: ps2sux, meg ps2rulz, egyszerűek mint egy zsák kalapács.
  • JohnnySmith
    És aki össze-vissza hazudozik mindenről azzal mit kéne csinálni? ("havernak megvan...", "most tőltöm a fullt és nagyon jó...." stb)
  • báttyó02
    loál :Ddddddd
  • hen-tes
    LOL
    tegyünk homokot a cipőjébe!!!!4
  • báttyó02
    :DDddddd
  • fitutufi
    hát áz
  • Caby
    te mekkora egy gyökér vagy istenem
  • Istencsászár
    :DDDDDDD
  • Seth
    akkor velem már kezdheted is
  • démonigyerek
    ha egy konzolos idejön, ki kéne innen baszni
  • démonigyerek
    buzi sony!
  • Loco
    A sony markát minden eladott ps2 game után 8 azaz nyolc amerikai dollár üti royalty szerződés miatt
  • reménytelen
    Mondjuk nekik biztos jó, hogy egy valag pénzt akasztanak le...
    NADEAKKORIS!
  • tigeroo
    ezt köszönd a sony-nak..:(
  • reménytelen
    Talán azért, mert 3/4 évvel a PS2 verzió után adják ki PC-re, közben a hülye konzolosok az arcunkba nevetnek!
  • grizzly21
    most miért?
  • reménytelen
    Én meg a Rockstarosokat dobnám meg, de úgy, hogy nagyot koppanjon!
  • tigeroo
    nem rossz az, sok esetben előny is pl. ha van egy laza baráti társaságod akikkel néha leülsz gyakni egy keveset osztottképernyőn..
    én a PC híve vagyok, de nem bánnám meg ha megdobnának egy X-boxal vagy PS2-vel monnyuk ^^,
  • reménytelen
    Hát nem. És tudod, miért? Mert a konzol szar!!!
  • grizzly21
    Na igen, de egy kontroller akkor sem vetekedhet egy egérrel célzást illetően.
  • reménytelen
    Hajjaj, ebben már hihetetlenül nehéz és magas IQ-t igénylő logikai feladványok is lesznek!

[apro](Csak vicceltem.)
  • Sanyix
    Sztem itt nem lesz gond, a GTA-k nem olyan agyalós gémek, szóval általában csak olyan elakadások vannak, hogy az ember nem tudja túl gyorsan, vagy jól megcsinálni a dolgot, de pár próbálkozásra sikerül.
  • tigeroo
    nálam jobb helyen lenne..
    olyan GTA-t csinálnék nálatok hogy nemigaz
  • fitutufi
    nem jó célokra, hanem jótékony célokra
  • reménytelen
    Nekem most van olyan félretett 26000 Ft-om... a felét jó célokra fogom fotdítani! (Rockstar támogatása a San Andreas megvételével)
  • M@TriX
    sztem jelenjen meg, ez már részletkérdés :)