82991
-
#13265 Én most töltöm az ingyenes GTA2-őt...
Jó kis nosztalgia lesz... -
#13264 mert lusta pöcsök -
#13263 sajna PC verzióban nem lesz 2 játékos mód :(
"the dual keyboard and mouse set up proved too unwieldy for players and didn't work with the PC version of San Andreas' greatly improved free camera mechanics. Rockstar North decided to focus on maximizing the single player experience."
pedig haverral jól elszórakoztunk volna vele...
-
#13262 ilyenkor tudod mit jó belinkelni? ezt:
http://www.fuckinggoogleit.com/
;) -
#13261 használj guglit te ............... -
#13260 Honnan lehet letölteni az ingyenes gta-kat, tudja vki? -
#13259 Láttam ingame videót, meg lehet nyugodni, még a PS2-es verzióban is törnek az autók! (Persze csak az eddig meszokott GTA-stílusban) -
#13258 -
#13257 :D yes :D -
#13256 kb a suliból is.. ;) -
#13255 na még 1 hónap !!! -
#13254 jó képek! Azért létszik hogy néhány kocsit majd le kell váltani más modellre! Persze szigorúan csak ha végigtoltuk a játékot, addig nem! VCben sem változtattam addig a modelleket, az elvette volna a hangulatát. -
Attiska #13253 Ja, tényleg, már többször meg akartam kérdezni, négerrel kell nyomni?
Amúgy az tényleg érdekes, hogy törött gépjárműről nem lelhető fel szkrínsot. Vajon miért? -
#13252 Sajna csak képek..és netröl szedett képek..és nem olyanok amiket mi csináltunk:( -
#13251 Jó képek -
#13250 Szépek nagyon! Kár, hogy csak rapperbuznyákokkal lehet benne nyomulni... Na mindegy. Remélem, a helikopterek irányítása nem lesz olyan elcseszett, mint a Vice City-ben volt. Várjuk jól! -
Loco #13249 sry -
#13248 neszenvedjmárennyirelátványosan -
Loco #13247 Ehh, nem kéne nézegetnem a walktrough videókat a stuckgameren...
csak fájdítom a szívem :( -
#13246 multi az lesz, ugyan ugy mint vchez.. sa-mp lesz a neve -
Nagydög #13245 "nekem akkor már volt 486osom :D
akkor még 5 vagy 6éves voltam"
'98-ban? O, bazz! Akkor allamvizsgaztam. -
#13244 SZERINTEM IS ÍGY VAN -
Newfronter #13243 Szívesen beraktam volna a linket, de sajnos percdíjas netem van, szóval használjátok a Google-t én is ott találtam meg.
GTA-ból már csak a multi hiányzik, és akkor milyen eladásokat produkálna...(valszeg a következőben benne lesz), a VC kiadása után ígértek multit, de aztán nem lett belőle semmi(GameStar).
-
Newfronter #13242 Szóval a Rockstar-nak mindig sikerül elnyerni a játékosok tetszését a GTA-t illetően, mert mindig tesz annyit az előző játékhoz, hogy lázbahozza az embereket.
Szinte elképzelhetetlen, hogy hogyan képes ennyi mindent belerakni egy játékba, de mégis megteszi. Ez jó példa a többi olyan csapatnak, amelyek nem így teszik, hanem csak a pénzt látják az egészben. Itt a Rockstar legalább törődik a játékosokkal rendesen.
A grafikához hozzáteszek, annyit hogy persze nem lehet olyan graft alkalmazni, mint a HL2-ben mert egyrészt sok időbe telne megcsinálni a pályát, és még szaggatna is...de a graf már SA-ban is sokat fejlődött és így szép is...(így még gyengébbb gépeken is kíválóan fut)
1-2 dologgal még nem vagyok tisztában, és az pedig a fizikai motor. Erről annyit hallottam hogy Havok-motort használ, de ti biztosan jobban tudjátok, mert az utolsó SA videón(8,4MB) nem látszik egyértelműen a fizikai motor.
A másik az hogy még nem láttam a törésmodellt, pedig nézegettem néhány képet, de sajnos a törésről még semmit sem láttam...
A régebbi GTA részekhez, annyit teszek hozzá, hogy van egy Rockstar-Classic site és onnan letölthető az első 2 rész... -
#13241 már csak 31 nap van hátra -
#13240 aki nem néz gta online-ot annak itt pár pc-s kép
-
#13239 úúúúúúúúúú
én akkoriban játszottam a demóval
ebbe volt az 5perces időlimit
de ezzel is qrvára el tudtam játszani
akkor olyan 9-10éves lehettem
nagyon állat volt,és azóta is minden gta tetszik
veletek mi a helyzet? -
dieselG #13238 csakjelenjenmármegcsakjelenjenmármegcsakjelenjenmármeg
aaaaaahh..
:) -
#13237 jahh én is emlékszek még rá mennyit kavarogtam 5percenként és mint a messiást vártam naívan hátha 1x elfelejt kikapcsolni:) -
#13236 5 perces időlimit?:) -
#13235 :D
nekem sem volt netem -
#13234 Az 1 is felülnézetes volt. 98-ban jelent meg. Az volt ez első full cd-s játékom (persze másolt). Az egész gamma cakk-um-pakk 80 mega volt, a többi zene. Sokkal jobb volt sztem, mint az 1 évvel később megjelent GTA: London 1969, vagy a GTA2.
Már a demójával is iszonyat sokat nyomtam (az 5 perces időlimit ellenére, netem még nem volt akkor = no crack) :) -
#13233 HBD! -
#13232 jó az új logóm? -
#13231 csakazértis:
Boldog születésnapo amse,már amennyi még hátravan belőle:) -
#13230 :DDD -
#13229 Jaja:DD -
#13228 Van egy jó ötletem mit csinálunk amíg megjelenik a játék. Toljuk az eggyel kettővel! A rockstar ingyenessé tette, honnan lehet letölteni? Sztem poén, ott kezdődött minden!:) -
#13227 a 2 felülnézetes -
#13226 nekem akkor már volt 486osom :D
akkor még 5 vagy 6éves voltam