82991
-
#13315 Abszolút egyetértek ezzel.
Ilyen viszonyok között nem lehet elvárni, hogy megvegyük a játékokat (nem azt mondom hogy egyiket se, hanem azt hogy mindegyiket nem tudjuk megvenni).
Voltam kinnt Angliában, ahol tényleg kb 10X annyit keresnek az emberek (és ez nagyságrendileg igaz is), és csodálkozva láttam, hogy a játékok olcsóbbak, sokszor feleannyiba kerülnek, mint itt... -
Loco #13314 én se sokmindent vettem meg, de a vice city az elsők között volt. Aztán megvettem a Liveforspeedet is, mert tényleg nem sok a 3400 HUF, majd miután leárazták a Richardburnsrallyt, az is landolt a kosárban, és persze a nagy öregek 990 HUF-ért: GP Legends, BroodWar :) -
#13313 ne duhajkodj egy hétig a helyi krimóban, és máris megvan az ára.
ha csak egy átlag gamma lenne (végigtolom max. 1 nap alatt), engem se érdekelne
ha pl. német vagy angol szintű fizetések lennének nálunk, sztem akkor se vennéd meg.
(én röhögnék a legnagyobbat, ha SF3-as védelem lenne rajta) :D -
#13312 Na igen, ez is mentalitás kérdése, hogy csak azt vagyunk hajlandóak (kényszerből) megvenni, ami a másolt játékkal nem menne (multiplayer néhány játéknál)
Nekem a GTA3, HL1 Generations Pack, MS Train Sim és a Traffic Giant van meg eredeti áron. Egyiket sem a multi miatt vettem (bár a HL1-nél is számított a valid key, de kb. 20 percet játszottam multiban összesen)
Gyanítom nem sokan nyomják innen pl. a WOW-ot, meg a többi ilyen skilled MMORPG-t. -
#13311 ITT (PcDome) -
#13310 limk -
#13309 én eddig 3 játékot vettem meg: StarCraft, Diablo2, Half Life2 (mindegyiket csak így lehet multiba játszani), nem bántam meg egyiket sem. Hogy miért nem veszem meg a san-t? Mert megbánnám, semmivel sem nyűjt többet az eredeti a másoltnál, mivel nincs multiplayer. Sajnos Magyarországon élünk, ahol a játékok 2X annyiba kerülnek, mint máshol, annak ellenére, hogy az emberek 1/10-ed annyit keresnek. -
#13308 én sajnálok rá annyit.. -
Loco #13307 én a cdgalaxisnál rendeltem elő, ami igazából nem előrendelés, hanem csak egy értesítést küldenek, ha megjött, és akkor 9900 HUF. Hol van olyan előrendelési lehetőség, hogy ingyen hozza ki a futár? -
#13306 Ti honnan rendeltétek meg? -
#13305 Nem sajnálunk 10 rugót a gamera..énis megveszem:)csak kiváncsi voltam h. mikorra várható warezra..:) -
Newfronter #13304 Én teljesen megbízom a Rockstarban és tutira veszem a sikert, csak egy valamitől félek, mégpedig a védelem...(csak ne Starforce legyen)
Én nem vagyok normális, a GTA: SA-ról álmodtam az éjszaka, hogy már megvan és játszok vele, és senki másnak nincs meg.. -
#13303 Hehe... az első részt a suliból hordtam haza floppy lemezeken :). WinComm-rel daraboltuk szét, napokig hordtam húsz floppyval.... -
#13302 sajnáltok 10 rugót egy ilyen kaliberű játékra? D:
én sem vagyok gazdag (annyira mint szeretném), de 10 rugót ki tudok pengeti egy olyan játékra, amivel biztos hogy hónapokig elleszek.
(előrendelésben 9900 és ingyen házhozhozza a futár)
Gondolkodom a Sacreden is (3 rugó), már végignyüstöltem, de mindig tud újat adni, pedig tavaly januári gém... -
#13301 Hacsak nem olyasmi védelme lesz, mint a Splinter Cell 3-nak, amire egyébként minden esély megvan... -
#13300 olyan június 1-7-ig kilopják és feltörik szerintem -
#13299 Márcsak 31 D.Kb a warezokon mikorra várható?? ( de sztem megveszem..) -
#13298 Thx azoknak akik jókat kívántak még tegnap. -
#13297 Bazeg, 140 óra???? Ejha! Most már tényleg tűkön ülök!!! -
#13293 én úgy tuttam a sulikat nem kötelező.. kocsit is lehet anélkül vezetni h elmennél suliba -
#13292 anélkül nem tudjuk vezetni? -
#13291 El is kell. -
#13290 hát ha azis a gettóból jön tuti nem tud vadászgépet vezetni, az lenne a minimum, hogy ha vezetni akarjuk azt gépet akkor el kell végezni egy repülő sulit.. így reálisabb lenne -
#13285 :Dddddddddddddddddddd -
#13281 150, nem? -
#13280 a Vc-nek mennyi is volt..? 50..? -
#13279 140 óra -
#13278 mennyi lesz a hivatalos játékidő??
mert néztem a gta-sanandreas.com nál a 100%-os kipörgetés, éshát jó sok dolgunk lesz -
#13277 Király... sorsunk előre meg volt írva, csak nem jó sorrendben... -
Loco #13276 thx -
#13275 Az alap GTA-ban (gta1), aki nem ismeri 3 város volt (felülnézetben persze elvégre 98-as gamma)
Abban az első város neve: Liberty City volt (ami ugye a GTA3ban is volt)
A második város neve: San Andreas (amire várunk)
A harmadik meg: Vice City (ki hitte volna)
Ezért ha úgy nézzük már van gta san andreas, de csak az első részben (meg ugye a ps2-es valódi san andreas) -
#13274 beleőrült.. :D -
#13273 Hány játék neve még ez? -
#13272 Vissza a jövőbe?
Beleőrültél a várakozásba? -
Loco #13271 Node mi ia a gta-s sanandreasra várunk... vagy nem? -
#13270 Képzeljétek letöltöttem és már nyomom a sanandreast!!! Tök jó játék.
Aki a szívéhez kapna, annak elárulom, hogy a gta-s sanandreasról van szó. Jó kis nosztalgia, de sajnos sokat nem bírtam játszani vele, mivel a grafika azért már nem egy új darab. -
#13269 Kitöltöd az adatokat (mer csak egy példányod lehet, de attól még ingyenes), aztán SUBMIT.
Elfogadod a szerződést (pipa), rákattintasz a mellette lévő gombra.
Már jön is. (56k-hoz nem ajánlom, 344 Mb) -
#13268 Lehet(biztos)hülyén hangzik de
hooogy??????? -
#13267 Innen. -
#13266 Honnan?