82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • grizzly21
    Abszolút egyetértek ezzel.
    Ilyen viszonyok között nem lehet elvárni, hogy megvegyük a játékokat (nem azt mondom hogy egyiket se, hanem azt hogy mindegyiket nem tudjuk megvenni).
    Voltam kinnt Angliában, ahol tényleg kb 10X annyit keresnek az emberek (és ez nagyságrendileg igaz is), és csodálkozva láttam, hogy a játékok olcsóbbak, sokszor feleannyiba kerülnek, mint itt...
  • Loco
    én se sokmindent vettem meg, de a vice city az elsők között volt. Aztán megvettem a Liveforspeedet is, mert tényleg nem sok a 3400 HUF, majd miután leárazták a Richardburnsrallyt, az is landolt a kosárban, és persze a nagy öregek 990 HUF-ért: GP Legends, BroodWar :)
  • cSuwwi
    ne duhajkodj egy hétig a helyi krimóban, és máris megvan az ára.
    ha csak egy átlag gamma lenne (végigtolom max. 1 nap alatt), engem se érdekelne
    ha pl. német vagy angol szintű fizetések lennének nálunk, sztem akkor se vennéd meg.
    (én röhögnék a legnagyobbat, ha SF3-as védelem lenne rajta) :D
  • cSuwwi
    Na igen, ez is mentalitás kérdése, hogy csak azt vagyunk hajlandóak (kényszerből) megvenni, ami a másolt játékkal nem menne (multiplayer néhány játéknál)

Nekem a GTA3, HL1 Generations Pack, MS Train Sim és a Traffic Giant van meg eredeti áron. Egyiket sem a multi miatt vettem (bár a HL1-nél is számított a valid key, de kb. 20 percet játszottam multiban összesen)

Gyanítom nem sokan nyomják innen pl. a WOW-ot, meg a többi ilyen skilled MMORPG-t.
  • cSuwwi
    ITT (PcDome)
  • hen-tes
    limk
  • grizzly21
    én eddig 3 játékot vettem meg: StarCraft, Diablo2, Half Life2 (mindegyiket csak így lehet multiba játszani), nem bántam meg egyiket sem. Hogy miért nem veszem meg a san-t? Mert megbánnám, semmivel sem nyűjt többet az eredeti a másoltnál, mivel nincs multiplayer. Sajnos Magyarországon élünk, ahol a játékok 2X annyiba kerülnek, mint máshol, annak ellenére, hogy az emberek 1/10-ed annyit keresnek.
  • hen-tes
    én sajnálok rá annyit..
  • Loco
    én a cdgalaxisnál rendeltem elő, ami igazából nem előrendelés, hanem csak egy értesítést küldenek, ha megjött, és akkor 9900 HUF. Hol van olyan előrendelési lehetőség, hogy ingyen hozza ki a futár?
  • AlieN911
    Ti honnan rendeltétek meg?
  • AlieN911
    Nem sajnálunk 10 rugót a gamera..énis megveszem:)csak kiváncsi voltam h. mikorra várható warezra..:)
  • Newfronter
    Én teljesen megbízom a Rockstarban és tutira veszem a sikert, csak egy valamitől félek, mégpedig a védelem...(csak ne Starforce legyen)

Én nem vagyok normális, a GTA: SA-ról álmodtam az éjszaka, hogy már megvan és játszok vele, és senki másnak nincs meg..
  • gumikacsa
    Hehe... az első részt a suliból hordtam haza floppy lemezeken :). WinComm-rel daraboltuk szét, napokig hordtam húsz floppyval....
  • cSuwwi
    sajnáltok 10 rugót egy ilyen kaliberű játékra? D:
    én sem vagyok gazdag (annyira mint szeretném), de 10 rugót ki tudok pengeti egy olyan játékra, amivel biztos hogy hónapokig elleszek.
    (előrendelésben 9900 és ingyen házhozhozza a futár)
    Gondolkodom a Sacreden is (3 rugó), már végignyüstöltem, de mindig tud újat adni, pedig tavaly januári gém...
  • hykao #13301
    Hacsak nem olyasmi védelme lesz, mint a Splinter Cell 3-nak, amire egyébként minden esély megvan...
  • démonigyerek
    olyan június 1-7-ig kilopják és feltörik szerintem
  • AlieN911
    Márcsak 31 D.Kb a warezokon mikorra várható?? ( de sztem megveszem..)
  • Amse
    Thx azoknak akik jókat kívántak még tegnap.
  • Voltan
    Bazeg, 140 óra???? Ejha! Most már tényleg tűkön ülök!!!
  • lamase
    én úgy tuttam a sulikat nem kötelező.. kocsit is lehet anélkül vezetni h elmennél suliba
  • lamase
    anélkül nem tudjuk vezetni?
  • reménytelen
    El is kell.
  • lamase
    hát ha azis a gettóból jön tuti nem tud vadászgépet vezetni, az lenne a minimum, hogy ha vezetni akarjuk azt gépet akkor el kell végezni egy repülő sulit.. így reálisabb lenne
  • báttyó02
    :Dddddddddddddddddddd
  • reménytelen
    150, nem?
  • tigeroo
    a Vc-nek mennyi is volt..? 50..?
  • lamase
    140 óra
  • tigeroo
    mennyi lesz a hivatalos játékidő??
    mert néztem a gta-sanandreas.com nál a 100%-os kipörgetés, éshát jó sok dolgunk lesz
  • reménytelen
    Király... sorsunk előre meg volt írva, csak nem jó sorrendben...
  • Loco
    thx
  • cSuwwi
    Az alap GTA-ban (gta1), aki nem ismeri 3 város volt (felülnézetben persze elvégre 98-as gamma)

Abban az első város neve: Liberty City volt (ami ugye a GTA3ban is volt)
    A második város neve: San Andreas (amire várunk)
    A harmadik meg: Vice City (ki hitte volna)

Ezért ha úgy nézzük már van gta san andreas, de csak az első részben (meg ugye a ps2-es valódi san andreas)
  • lamase
    beleőrült.. :D
  • Prézli
    Hány játék neve még ez?
  • Prézli
    Vissza a jövőbe?
    Beleőrültél a várakozásba?
  • Loco
    Node mi ia a gta-s sanandreasra várunk... vagy nem?
  • grizzly21
    Képzeljétek letöltöttem és már nyomom a sanandreast!!! Tök jó játék.

Aki a szívéhez kapna, annak elárulom, hogy a gta-s sanandreasról van szó. Jó kis nosztalgia, de sajnos sokat nem bírtam játszani vele, mivel a grafika azért már nem egy új darab.
  • reménytelen
    Kitöltöd az adatokat (mer csak egy példányod lehet, de attól még ingyenes), aztán SUBMIT.
    Elfogadod a szerződést (pipa), rákattintasz a mellette lévő gombra.
    Már jön is. (56k-hoz nem ajánlom, 344 Mb)
  • Prézli
    Lehet(biztos)hülyén hangzik de
    hooogy???????
  • reménytelen
    Innen.
  • Prézli
    Honnan?