82991
-
#13453 Ebben nincs igazad. Nyugaton az összes gémernek konzolja van, az ott nem tétel, egyre kevesebben használnak PC-t játékra (sajnos), max. multira. Másrészt konzolra százszor egyszerűbb megcsinálni egy játékot, hiszen az direkt egy optimalizált speciális hardware, csak egyfajta konfig van, és kész. PC-re pedig mindent optimalizálni kell, ilyen chipset-ek olyan oprendszer, amolyan videokártya, qva nehéz. Ráadásul a PC software piac is sokkal kevésbé nyereséges, mint a konzol, (okokat lásd fentebb). Hát ezért kezd a PC egyre inkább másodhegedűs szerepet betölteni, hiába tápabb egy mai jó PC, mint az aktuális legjobb konzol. Ezt én is sajnálom, de hát ez az egész nem az itteni balkáni pénztárcákra van kitalálva. -
Loco #13452 hogy könnyebb-e?
miből gondolod?
annyi a könnyebbség, hogy célhardverre fejlesztenek
egészen egyszerűen üzletpolitikai megfontolásai vannak a kiadás dátumának, és sorrendjének -
#13451 de rossz... még a nyomorék mozifilmek is előbb szállnak a neten... még az érettségi is(!), pedig ezért újra kell írnom a matekot...
már a net se a régi... -
steffelpityu #13450 hát épp ezért aggyák ki elöbb ps-re mert arra könnyebb ez mindigis így volt!
-
Loco #13449 A sony pénzeli a rockstart.a rockstar megírja a játékot. olyan a szerződés, hogy előbb ps2-n akar a sony eredményt látni belőle. minden egyes eladott ps2 lemez után a sony markába nyolc azaz 8 egész dollár hullik. érthető, hogy előbb ps2-re adják. örüljünk, hogy a szerződés megengedi, hogy fél évvel később egyáltalán kiadják ps2-re
ha továbbra is elkezdesz mérgelődni, hogy jajdemiértnincsmégkinnésénjátszaniakarokvele, vagy nektekelindulpéeskettőemulátoron, akor előbb utóbb leugat mindenki, hogy nem te szartad a spanyol viaszt
ott van fenn egy számláló, a körül várható tört iso, NEM lesz hamarabb -
#13448 De mi a f...nak PS2-re adják ki először? Mikor a PC-s kiadás jobb, mert a PC a legelterjedtebb dolog, a konzol 1 fokkal gagyibb... A legjobb konzol se olyan jó mint egy PC... -
#13447 Szal ez egy üzemképtelen gagyi? vagy max egy PS2-s sz*r? -
Loco #13446 szomorú, de ez az igazság. Valószínű június elején lesznek tört iso-k. amik addig letölthetők nagy valószínűséggel fake fájlok. -
#13445 Megvan vkinek PC-re egyáltalán?
Vagy ez csak kamu? -
#13444 Letöltöttem DC-n egy 2,4 gigás .iso fájlt és semmi hasznom belőle... -
#13443 Miért is? -
Loco #13442 Elképzelhető, hogy fásultak vagyunk az ilyen postokkal kapcsolatban kissé -
#13441 Látom itt mindenki baromira segítőkész... -
#13440 #35 -
#13439 #13485 -
#13438 tökre üres, mintha nem lenne benne lemez (azaz virtuál CD fájl) -
#13437 Mert beolvassa, és a G:\ (ez a virtuál CD meghajtó) nem csinál SEMMIT!! -
#13436 én komolyan kérdeztem -
#13435 jobb klikk az iso-ra,törlés,lomtárba be,lomtár üritése. -
Loco #13434 és ezt most komolyan elhitted, igaz? -
#13433 Ja és ha tudtok segíteni azt köszi! -
[parazs]leszedtem egy GTA SA.iso vagy hasonló fájlt, de se Daemon tools-ba se Alcohol120-ba való beolvasás után nem csinál semmit![/parazs] -
Loco #13431 Odamész az nforcehoz, megbillented kicsit, mellétartasz egy edényt, megdöntöd még jobban, és már töltöd is le az nforceot! -
#13430 Sehogy. -
#13429 Hogy lehet az nforce-ról letölteni?
-
#13428 Tökmindegy.
Szerintem ez egy olyan kaliberű játék, melyet megéri megvenni.
Szerintem. -
#13427 10ezer forintos kategória -
#13426 12.000 Ft-os kategória -
#13425 Asszem énis megveszem, ha a 10.000 Ft-os kategória lesz. -
#13424 Én tuti megveszem eredetibe... vagy ajándékba kérem... és akkor azt hallgathatjátok, hogy nekem hány km/h-val jön le... -
#13423 és mért is nem? -
#13422 JO.. nem azon az 1000resen van a szo:):)amugy meg nem néztem azt a részt amit irtál :) -
#13421 jaja -
#13420 annyi biztosnemlesz.. -
#13419 hogy mindneki benyögi, hogy mennyivel jön neki?, nagy élvezet lesz :) -
#13418 és akkor mivan? egyéni hülyeség miatt nincs védelem, szerintem nem éri meg a fáradságot, aki ért hozzá ígyis-úgyis meg tudja nézni... -
#13417 Baggge de sok idő van még a megjelenésig!!!
Esetleg demó nem fog készülni belőle?? -
#13416 azt tudod miért nem használom? mert akkor lejjebb megy az egész és elcsesződik. te azt hogy javítod ki? mellesleg inkább átszerkesztem a menüt majd.
swf-en szoktál fennlenni? -
#13415 jah én is valami ilyesmire gondoltam...
vágd be ezt az első képkockára, és nem lehet zoomolgatni a bannert :)
Stage.showMenu = false; -
#13414 igaz, gondolkodjunk mert az nem lesz jó.
nyugi még nem kell próbálkozni semmiféle meglepi még nincs kész.
azt lehet hogy egy szerver óráját figyeli a flash és akkor nincs csalás pl.
vagy...ő...egyenlőre ennyi.