82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • cSuwwi
    nekem most gef4mx 440-em van (64mega), és a VC 1024-en full detaillel nem szaggat (nem fraps-oztam, de több mint 25fps, mert észrevenném ha darabos lenne). Pláne egy 21 colos monitoron (mivel azt bámulok)
  • Kit--Kat
    éleít? arra gondolsz, hogy a távoli poligonkat lecseréli a közelire???
    az felbontástól és videókártyától független
  • Joke
    hát remélem menni fog rendesen, a vc-t is jól optimalizálták, de azért tuti megkérek valakit, akinek gef4mx-e van, ha kijön a game eresszen rá egy fraps-ot

a vc-t én most is 800*600-ban nyomom, 1024*768-ban is folyamatosan 30 fps-t nyom(frame korlát), de viszont az autókon, néha a házakon is látszik ahogy élesíti, ez meg sztem zavaró, bár tényleg viszonyítás kérdése, kinek mi fut szépen, akadásmentesen
  • báttyó02
    miért ne?max akkor nem megy,ha ez is pixel shader-t fog követelni..
  • báttyó02
    nekem mx440-en ugyanugy simán ment.
    szal hidd el nyugodtan
  • PLackó
    én arra emlékszem hogy még 1-2 éve az mx400-asomon nekem is szépen ment.(szerintem 800*600-ban)
  • Joke
    jah, és a SA sem fog gef 3 alatt ne is próbáljátok( gef4mx, meg fx5200-as társain sem fog), sztem
  • Joke
    hát azért kíváncsi lennék hány fps-t nyomott a game. vannak emberek akik azt sem veszik észre, ha 20 fps alatt van, azt mondják rá hogy nem akad, azt vitatkozhatsz velük addíg míg rá nem eresztenek egy fraps-ot.

tuti nem futott az 1024*768-on rendesen gef2mx-en.
  • PLackó
    keményen mennek a találgatások minden kérdésre ebből is látszik hogy már nagyon várjuk :D
    bárcsak már megjelenne..
    huh,emlékszem még annak idején nem tudo hány éve hogy örültem hogy ismerős megszerezte a gta3-at:)
  • reménytelen
    Én ezt már simán kibírom. Még emlékszem azokra az időkre, amikor még 84 nap volt hátra...
  • TothLaci
    "De várom a GTA: San Andreast" - ÉN IS!
    "Már csak 16 nap van hátra" - Azaz bő kéthetünk van.
    "Már nem bírom ki" - Én se
  • M@TriX
    #13820 vazze, olvasni is kellene nem csak írni.
    Az engine ugyan az!!! ezt így írták meg, ezen nem tudnak javítani ez van
  • M@TriX
    de ebben lesz realtime árnyék meg stb...
  • Kit--Kat
    engem is ez érdekelt legelőször amikor meghallottam a nevét a játéknak:D
  • CUCLI
    ez mind szép és jó. de még mindíg eltünnek a verdák ha hátranézel?
    vagy mostmár javítva lesz?
  • Lacc
    jöjjönmájöjjönmájöjjönmá
  • Kit--Kat
    azt számítsátok hozzá, hogy lesz az a mósönblűrös izé a nitró miatt és azt lehet, hogy alkapból kikapcsolás nélkül lezs benne akkor meg uyganaz lesz mint a Driv3rrel
  • Vegas
    De lehet ezzel más lesz a helyzet...:/
  • Sanyix
    lol miazhogy highon?? nemis lehetett állítani a VC-ben semmit (motor pedig ugyanaz mint az SA-ban), nekem tökéletesen ment a VC-is 1024*768-on gf2mx400 64 megáson, mást grafikán nemnagyon lehet állítani (az a látótávolság csík nemigazán növeli sem csökkenti a látótávot, szóval sztem semmmi hatása nem volt, ígyis láttam az egész várost levegőből, és ígyis etűnt a mögöttem lévő kocsi ).
  • eightmiles
    én igen
  • shad0w
    hát az marha jó lenne ha úgy futna mint a VC mert az igaz közel nem a legjobb felbontásban de tökéletesen jól futott még ezen a konfigon is :)
  • M@TriX
    kb arra számíts ahogy a VC is futott...
    az meg mennt GF4mx-en azt tudom szóval addig nem kell új karit venni amíg nem próbáltad. szerintem ha nem is highon de tuti menni fog
  • báttyó02
    igy van!
  • JohnnySmith
    Félreértés ne essék a gf4mx nem jobb mint egy GF3!
    GF4MX egy módosított GF2!
  • shad0w
    hát remélem, mert ha nem akkor kénytelen leszek nagyon hamar beújítani egy gépet, mert ezt a játékot nem vagyok hajlandó kihagyni :)
    hát ezt írták gépigényhez: 64MB videokártya DirectX 9 kompatibilis driverrel (Gerforce 3 vagy jobb kártyák), szal remélem tényleg futni fog, az meg már legkevésbé sem érdekel, hogy milyen felbontásban/minőségben, ez a játék nem a grafikájáról szól :)
  • Vegas
    ez szerintem mennifog..!
  • shad0w
    üdv! visszakerestem a gépigénnyel kapcsolatos hszeket, de mivel nagyon nem értek a dologhoz megkérdezem, hogy az kiderült már h gf4mx-en is futni fog-e? mert mostanában jópár játék megjelent ami pont mx-eken nem futott...
  • démonigyerek
    ja
    maíg végig viszem addig nem
    én még a gta3-at és a vicecity-t sem vittem végig :D
  • grizzly21
    sztem én nem fogok a kocsikhoz nyulni egy jó ideig
  • démonigyerek
    Egyéb PC specifikus újítások:

* a játék statisztikáját ki lehet exportálni egy HTML fileba, amit utána fel lehet tenni az internetre is
    * a játékban lesz fényképező, és az elkészített képeket ki lehet exportálni JPG formátumban
    * a Rockstar azt állítja, hogy a modkészítők segítséget fognak kapni. A játék nagy része módosítható lesz.
    * nem lesz semmiféle 2-játékos mód a PC verzióban, mert a legtöbb gépen nem lehet megoldani a 2-egér-2-bill. konfig
  • démonigyerek
    ezek a változások lesznek a ps2-es verzsönhöz képest:

* nagyobb látótávolság
    * a játék sokkal szebben fog kinézni a nagy felbontású textúráknak és nagyobb poligon számú modelleknek köszönhetően. A PS2 verzióban a textúrákat tömörítették, az új verziókban úgy fog kinézni, ahogy azt a készítők megtervezték.
    * valós idejű árnyék és fényeffektusok
    * egy új rádió állomás lesz, amiből a saját zenéid fognak szólni. Lehetőség lesz arra is, hogy a zeneszámok között egy DJ beszéljen, reklámokat tegyen be, vagy időjárást jelentsen, mint egy igazi rádióban.
    * Dolby Digital 5.1 surround hangzás támogatva lesz
    * replay mód, ami lehetővé teszi az utolsó 30mp-et visszanézni különböző kameraállásokból. Ezeket a replayeket el is lehet menteni
    * támogatva lesz a szélesvásznú képernyő is
  • démonigyerek
    jaja
  • Alien
    Olvasgass GTA-s oldalakat és olyanokat fogsz találni, hogy le esik az állad :) Vagy ha van egy kis időd olvasgass vissza ebben a topicban, itt is le van írva egy csomó dolog a játékról :) Nagyon jó lesz :)
  • M@TriX
    más játékban még amaz sincsen benne, pl driver 3 szóval ha nem lenne bele akkor sem lesz csalódás.

de az igaz, hogy mondjuk egy sziránázó mentő vagy rendőrautó fel tudja dobni a játékot.
  • Alien
  • démonigyerek
  • grizzly21
    de rossz lesz neked:)
  • démonigyerek
    én tuti nem csalódok
    most jácottam ps2-n haveromnál 5percet
    és így is bejött ps2-es graffal
    akkor milyen lesz pc-sel?
    várom már
    csalódni nem fogunk
  • Attiska
    Én arra leszek kíváncsi, hogy a megígért apróságok tényleg benne lesznek-e a járékban. Pl. a Vice City-ben ígérték, hogy a rendőrautók nem csak minket üldözhetnek, hát nem így volt. Remélem az SA-ban már tényleg benne lesz. Jó, ez apróság, de sokat tud dobni az élményen. :)
  • Alien
    Imádtam a GTA3-at és a Vice Cityt is, úgyhogy kizárt dolog, hogy csalódás lenne ez a rész :)

Max az lesz rossz, hogy eleinte biztos eltévedek majd el állandóan azon a hatalmas területen :DD