82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • JohnnySmith
    Ok akkor 06/07/05 warez USA-ból azt kész nem kell túlmiszifikálni a dolgot. Azért ez már tűrhetetlen a Rockstartól. (imho)
  • Gabe18
    Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar Games 06/07/05 NA
    Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar Games 06/10/05 EU

Gamefaqs.com szerint igy lesz.
  • R0sc0
    na az király
  • Alien
    3, vagyis az amerikai megjelenésig 11 nap van hátra.
  • R0sc0
    tehát akkor az amerikai megjelenés az 4 nappal elötte van az europainak?
  • fitutufi
    elvileg
  • Vegas
    áh akkor már bejelentették volna..
    vagy hozzák repülőn azt megtámadják a terroristák..D:
  • reménytelen
    Már csak két hét!
  • Rafaelo
    aztán bejelentik hogy késik :D
  • Vegas
    Azért én annyira nemvárom hogy meg is vegyem..D:
    Hl2 egy nagy suxx volt..nem is azmiatt vettem meg hanem hogy tudjak jáccani neten a cs-vel...:C
    de ez kit érdekel...??!!! :Ð
  • Rafaelo
    12
  • Voltan
    Húsznál több? Az igen. Mellesleg kihagytál egy istentelen nagy téket!!!!
  • Botond #14000
    na azt hiszem eljött az ideje most hogy már csak 2 hét van hátra,hogy megtippeljük hány GTA:SA topik fog nyílni júniusban az SGn?:-D

(nekem 20nál több GTA:VC topikban sikerült lenyomatot hagyni zárás előtt :-D )
  • Kit--Kat
    szerintem sincs semmi gond PS2őn az SA-val
  • MikX
    Hát az talán jobb, meg ugye az irányítás is fényévekkel, nekem bejött amíg nyomtam ps-en, de nem sokáig, csak már nam bírtam várakozni, és kölcsönkértem egy hétre, háát cool sztem
  • lamase
    nekem jó volt a graf.. talán szar a kábeled
  • DBoy
    vagy nem is inkább azzal volt a gond , hanem unalmas volt :)
  • DBoy
    sajna nem :(
    de lehet az volt a gáz,hogy megszoktam a pcs cool grafot..
    ps2n még a táblákon lévő szöveget se láttam annyira gagyi volt a graf. különben jó gamma lenne :(
    meg sötét :(
  • Atika :o)
    na jol van ez okorseg ez a jatek csak jo lehet
  • Caby
    megőrültél?!?!?!?!
    Nem lehet hogy valami mással játszottál? :D
  • DBoy
    én játszottam ps2 n és már nem is izélem hogy jelenjen már meg :(
    csalódtam :(
  • shad0w
    mindenkinek, csak mivel jelentősen alulmúlta a várakozásokat már a legtöbben uninstallálták...
  • M@TriX
    gondolom ezért kaptad a bünti pontot. :)
    tudod mit jelent, hogy eltűnnek a verdák? PS2-esek is mondták, hogy eltűnik. ha nem fognak akkor örülni fogok neki, de tudtommal el fognak tűnni...
    és 99%-ban sajna nekem szokott igazam lenni :)
  • Alien
    Csak dvd-n jön ki.
  • SE
    Márint itthon.
  • SE
    Feltéve, ha tényleg DVD-n adják ki, nem pedig 6 db. CD-n...
  • hen-tes
    jahm, aham
  • Loco
    Most tényleg ugyanaz az endine lesz a spiel alatt, mint a VC alatt? Csak azért kérdezem, mert a min gépigényben a Gef3 szerepel, de a VC elporoszkált a a Gef2MX-en is. Nekiálltam nézgetni a vaterát, hátha van olcsó vidkari az otthoni gépbe(1200Cel, Gef2MX200, 256SD), hogy hétvégén is tudjam tolni. Aztán beterveztem egy dvdolvasót is, hamár megveszem eredetiben, fel is tudjam telepíteni. Aztán rájöttem, hogy a VC is fut rajta, meg az iso-t is fel lehet másolni, szóval nem költök a témára az eredeti kiadáson kívül, esetleg, ha tényleg problémás lenne. Ami plusz költség lehet nekem is: 9900 és a 160+üveg, gondolom az eredetiről nem tudok egykönnyen iso-t csinálni. Francsetudja
  • shad0w
    ja, meg a játékban is van térkép

sztem lehetett érezni a hsz-emben az iróniát, de ha nem akkor arra céloztam, hogy az áráért gyakorlatilag semmi olyat nem kapunk amit jóval olcsóbban nem tudnánk megszerezni...
    na persze ha starforce vagy vmi más feltörhetetlen védelem lesz rajta... :) már talán örülnék is neki, mert szeretném ha originálban meglenne ez a gém, csak nem akarom feleslegesen kifizetni :)
  • hen-tes
    város térkép neten van vagy húszezer, gamestarba még nyolcvan, szazl :-|
  • shad0w
    mondjuk ez is igaz :)
    vagy ha mégsem akkor meg 10e-ért kapsz egy kézikönyvet? :)
    valami posztert legalább nem adnak hozzá? :) vagy pl a város térképét? (ha jól tudom valamelyik részhez azt is adtak)
  • Vegas
    uhh..akkor én meg megúszom max 200 huf-ból :D
  • reménytelen
    Dehogynem. De ez a játék megérdemli, hogy ennyit költsek rá.
  • reménytelen
    Na mindegy. Ennyi tiszteletet mutatok a Rockstar iránt, még akkor is, ha a PC verzió több, mint fél évvel a PS2-es után jelenik meg.
  • Vegas
    de kinek kell magyar kézikönyv??
    Anélkül nebírsz jáccani??
  • shad0w
    amit egy-két nappal a megjelenés után valaki befényképez és közzétesz neten :)
  • reménytelen
    Magyar nyelvű kézikönyv.
  • Alien
    :DDDD
  • Vegas
    hm..van benne valami :D
    lehet veszek inább memóriát...:P
  • shad0w
    én nagyon szívesen megvenném, még tudnék is rá ennyi pénzt költeni, csak nem érzem jobbnak azt ha megveszem mintha simán letölteném... mert még ha így hamarabb hozzájuthatnék, de nem... ha lenne benne multi ami csak eredetivel lenne elérhető, de nem... vagy lenne bármi előnye annak, hogy én eredetivel játszom és nem warezzal... szal ha nem valami starforce féle atomhúdefeltörhetetlenbiztosvédelem lesz rajta mint pl scct-n akkor nem biztos, hogy gyakorlatilag feleslegesen "kidobok" rá 10e ft-t...