82991
-
#14107 meg már csak 12 ilyen hozzászólás -
#14106 igen:)
nem negyven, nem 20, hanem 12:)
nagyon várom:) -
#14105 Már csak az a piszkos tizenkettő nap van hátra... -
#14104 kösz :) -
Vegas #14103 majd 2-3 hónap mulva :D -
Vegas #14102 -
rayman2003 #14101 Itt lesz a GTA SA magyarosítása:
http://www.hpteam.dox.hu/ -
#14100 Ja és az R* hivatalosan is azt mondja: "Majd csinál multit az MTA csapat." -
#14099 És valljukbe, abba a majd' 1 évbe belefért volna, na... -
#14098 Hát nekem nem hiányozna egy egybillentyűzetes gagyi mód, úgyhogy nembaj, hogy kivették ezt a "multit". De az baj, hogy nem jöttek rá, hogy létezik internet, meg lan, és lehetne normális multit csinálni. -
#14097 Tom, de én azt mondtam nem nagy szám, baromság, talán ha 2x próbáltam, míg nálam volt a game ps-en -
#14096 Mi más lenne a coop? :D Ez benne a lényeg. -
#14095 Ne naon sirasd a coop-ot ps-en is van, nem egy nagy szám, csak úgy lehet, hogy mondjuk te vezeted a helit, motort, a másik meg lő, kb ennyi... -
#14094 Mindegy, úgyis csinálnak hozzá multit majd :) -
#14093 Nem lenne azzal semmi gond. Amúgy a képek mint már említette Kit-kat is, X-boxos képek, amiket belinkeltél. És a R*-os emberke is azt modnja, hogy PC-n lesz a legszebb a játék. De azt hiszem, hogy a GTA-kat nem a grafikája miatt szereti az ember :) (hozzáteszem, nekem soha nem volt bajom se a gta3 se a vc grafikájával :)) -
#14092 Coopot nehéz lett volna megoldani sima lan-nal vagy IP-vel??? 21. században élünk. -
#14091 A lényegesebb dolgok :)
A PC-s és X-box verziókon élesebb, nagyobb felbontású textúrák lesznek mint a PS2-es változaton, a Pc-n lesz a legszebb a játék. A Vice City-hez képest, csináltak egy olyan változtatást, hogy 2 féle textúra helyett, itt 3 szint lesz. Kicsi, közepes és nagy felbontású textúrák lesznek, ez azt jelenti, hogy messzebb távolságból is jobban látni az épületeket (közepes felbontású textúrák) illetve még nagyon messziről is lehet majd látni a dolgokat az alacsony felbontású textúrák segítségével különösen a PC-s verziónál.
Co-Op mód nem lesz a PC-s verzióban, az X-box-ban igen. PC-nél azért nem, mert nincsen két billentyű és két egér a PC usereknek többek között.
Csak DVD-n jön ki a játék.
A saját mp3 adónkba lehet rakni a számok közé reklámokat pl. Itt külön az X-box verziót emliti, de úgy tudom, hogy a PC változatnál is lehet majd. 3 féle lehetőség közül választhatunk majd a beállításoknál.
Szó van arról is, hogy nemcsak az exkluzív Sony szerződés miatt jött ki előbb a játék PS2-re, hanem azért, mert a fejlesztők szerint nagyon nehéz 3 féle verzión dolgozni egyszerre, nehéz kordinálni a dolgokat. Először egy verzión szerettek volna dolgozni, hogy tökéletessé tegyék a játékot, majd pár hónapig tudtak dolgozni a másik két verzión. Azért is esett a választás a PS2-re, mert több mint 32 millió háztartásban van Playstation 2, jó teljesítményű számítógép pedig nem mindenhol.
Ez az utolsó GTA ami PS2-re jött ki.
San Andreas PC trailer lehet, hogy a megjelenésig nem is lesz kinn az oldalon, mert rengeteg idejüket felemészti az E3.
Lesznek visszajátszások a PC-s és X-boxos verziókban.
Nagyjából ezek a fontosabb dolgok :)
-
#14090 háát figy nem is tudom sztem olyan lesz a grafja mint a Vice City...... -
#14089 dehogy is csak nyugdijba ment,vagy a börtönbe? -
#14088 9. Which version looks the best?
In an obvious answer, he said "the PC version is the best looking one."
Magyarul a három verzió közül a PC-s a legszebb természetesen. -
#14087 Tommy már meghalt. -
Vegas #14086 én nem ezt mondtam..D: -
#14085 én leszarom a grafját nem grafra megyek felölem lehet nagyon szar nekem az a lényeg hogy minnél élethübb legyen és minnél több dolgot csinálj benne
-
Vegas #14084 Ha olyan lenne a grafikája mint a gta3-nak akkor is jó lenne..nem azért jáccanék vele..Hanem mert sok hülyeséget lehet benne csinálni. -
#14083 "szt ps2-ön lesz a legjobb grafja."
ezt komolyan mondtad? -
#14082 hüle -
#14081 gyenge? ps2őn is ilyen csak rondább -
#14080 amúgy most el akarod venni a pc-sek kedvét a játéktól vagy mi van hogy mindeben megkeresed a legrosszabbat?;) -
#14079 Claudio a neve -
#14078 szt ps2-ön lesz a legjobb grafja. -
#14077 jaja -
#14076 sztem má látátok de ha nem......egyik főhősünk de hogy kerül pont oda és Tommyt kihagyták
-
#14075 meg a fegyvert is hogy néz ez ki?? -
#14074 pár fa kimaradt -
#14073 nézzétek meg a kezét nem valami sirály,és a fák pedig tudjátok GTA 3,Vice City de azért elfogathato.
szerintem nem lesz nagy gépigénye én mondom.
-
#14072 xbox amúgy... -
nézd má a kezét -
#14070 ezzz pc elég gyenege a grafikja nézd má a kezét hogy össze van növe meg a cípöje nem valami jó -
#14069 sztem kicsinyitettek. azért tűnik pcsnek mert mintha több polgonból állna. nemtom mind1, pcn a jobb ez a lényeg. -
#14068 A méretük alapján nem hinném...amúgy meg az egyik fájlmérete 350 a másik meg 300 kilóbájtos...hihetetlen...ahhot képest, hogy mindkettő .jpg...ezek bőven lehetnének tizedekkorák is, ugyanilyen képminőség mellett...