82991
-
Vegas #14151 nirvana rulz..többi nem..:P -
#14150 jujjjjjjj milyen zenék :D
ice ice baby :D
coolio :O
guns beszteszt
nirvana rox
poison ID
ímádom ezt a játékot :D -
#14149 itt még is van guns, akkor most mi is a tényállás? -
#14148 uw-vel volt a gond. -
#14147 Na most jó lett :) -
#14146 nekem is szar, ff-szal nincs banner nálam se + uw is behalt :o -
#14145 Nincs még kinn neten. -
#14144 Mi történt a topiccal? IE alatt alig akarja (szinte sehogy) behozni, Firefox-al úgy ahogy megy, de banner nincs. Más topiccal nincs gáz, de ezzel törtnént valami. -
#14143 Ááá hallod nem hiszem el....vki adott egy linket és azt mondja h onnan letölthető a San Andreas PC-re (!) Ki hiszi már el?Már bocs de én nem...hiszen csak Jún.7. v nem!? -
#14142 GTA HQ
itt van róla egy részletes leírás ;) -
#14141 Volt benne csajozás. Több barátnőd is lehetett. -
#14140 viszont nem említik a "csajozás" dolgot.
a ps2-es verzióban volt egyáltalán? vagy csak anno reklámfogásként említették :? -
#14139 Nemgond a dugó sem, fel a járdára, rá a fűre stb, vagy eccerűen eltolom az útban álló kocsikat :) ez minden gta-nál bevállt. -
#14138 pedig nincs jobb egy Hammer(Patriot)-el tömegbalesetet okozni :D -
Vegas #14137 legalább nem törted olyan gyakran a kocsit... -
Bringa, vagy nem bringa... :D
"...olyan városrészeken, ahol gyakoriak a forgalmi dugók, sokkal jobban járunk a bingával."
forgalmi, dugók? ezt már nagyon hiányoltam, főleg a GTA III-ból hiszen New York-ban mindennaposak a dugók, de a játékból lazán kihagyták, ami nekem szúrta a szemem... :) -
#14135 köszi szépen
nagyon állat lesz -
#14134 Idézet az Automex oldaláról:
Egy Kaliforniában jelentkező valós probléma is a játék része lesz, a nagy szárazság miatt könnyen tovaterjednek a tűzek, így egy felelőtlenül elhajított molotov koktél komoly tűzvésszé válhat. -
#14133 nemtudom az egyik forumon talaltam.
sztem régebbi. -
#14132 ejnye gameszart vettél?
na mind1. hogy lehet h erről irnak amikor jun 17én jelenik meg a következő? vagy ez egy régi? -
#14131 Gamestar leírás:
http://szobanovenyek.uw.hu/SA.JPG
http://szobanovenyek.uw.hu/SA2.JPG -
#14130 szerinted mért írta azt a szmájlit?:D -
#14129 Tényleg, ó mily nehéz a bannerre pillantani... -
#14127 mikor jon mar? -
#14126 Én arra értettem, hogy a Driv3r egy nagy rakás szar volt konzolon. Az SA már konzolon is über volt, ezért PC-n még jobb lesz!!!
GTA 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14125 Kizárt Dolog :-) -
#14124 Kizárt dolog. -
#14123 Kizárt dolog. -
#14119 Dehogynem... -
#14118 Nem hinném, a Driv3r már konzolon is nagyon szar volt, a SA-ról pedig oda-vissza vannak :P -
#14117 hát én is.....mondjuk sztem jó lesz ez,csak lehet hogy tulságosan várjuk ;) -
#14116 azért remélem nem úgy járunk mint a driv3r-el.. -
#14115 gyanus gyanus nagyon gyanus [vészmadár] -
#14114 jah -
#14113 hm,én azon csodálkozom,hogy "mingyár" megjelenik,DE sehol semmi PCs ingame video,vagy ilyesmi,csak elszórva 1-2 kép.....pedig ELVILEG a gamma,már rég kész van. -
#14112 hmm szép
jo lenne hasonló lenne az sa, vagy még jobb :)
erről a gameről korábban volt egy rövidebb video...
de ez 111MB sokkal hosszabb és szebb jelenetek vannak :) -
Borg #14111 Saints Row: Tupírozott San Andreas
Birdy, 15:19 - XBOX2 - Játék: Akció - ADATLAP - (10 komment)
(XBOXdye) Egy meglehetősen hosszú és részletekbe menő, 9 perces Saints Row ingém múvi helyezkedett el a kuang11-en. Túl sokat nem lehet elmondani róla, némikép megdöbbenve veszi észre az egyszeri néző, hogy gyakorlatilag egy az egyben a GTA San Andreast láthatja, felcicomázott grafikával. Kapunk a nextgen játékoktól immár minimumként elvárható szép ármyékokat, korrekt (ragdoll)fizikát. Hogy a GTA fan kellőkép otthon érezhesse magát, még a kezelőfelület és a betűtípusok is a megafrencsájzot idézik. A játék Xbox360-ra készül és nyilvánvalóan az új GTA ellen indul majd harcba.
video @ hw -
TwiceR #14110 nagyon várom a játékot, és sztem természetes, hogy PC-n a legszebb 8)... de tök8, VC grafikája is jo lenne hozzá, de gondolom jobb lesz azért... szal én várom a játékot, tök poén game a GTA :)) -
#14109 ígyvan :D -
#14108 Inkább hanyagoljátok szerintem...hagyjátok a munkát hozzáértőkre...