82991
-
#14223 hasonlít erősen arra a nőre aki a logómon van
-
#14222 hmmm, kezd ez kicsit valami másra hasonlítani, mint SA fórumra....
(de azért jöhetnek a képek) :D -
Loco #14221 Nem hiszem, hogy készpénznek kellene venni a felsorolt zenéket, a gtasanandreas.net-en megvan a teljes lista, én nagyobb valószínűséget adnék annak. Mondjuk nem sokat számít... -
#14220 nem
-
#14219 jöhetnek képek!!! -
Vegas #14218 képt..:D -
#14217 még jó hogy -
#14216 Helyes!!! -
#14215 Nővéred jó csaj?
Amúgy nem jött még ki, mert még van 11 nap! -
#14214 Jaja, én is ezen szörnyülködtem. Amuyg PC-s vagyok, azon is toltam az összes GTA-t idaig.De márciusban "feladtam", vettem egy hasznalt ps2-t, 'kiüttettem', aztan azon tologatom azota. Jo beruhazas volt szerintem, mert loszar sem jött ki még PC-re idén ami lefoglalt volna 3 napnál tovább. (Amugy ahhoz képest hogy a Vice City fö történetvonalát kb 2 hét alatt kitoltam, a Sanandreasban még a fö missionökkel sem végeztem két honap után..kb 50%nal vagyok)
NA szal' a lényeg, hogy a PS2-s Sanandreasnak mintha nem lenne semmi community-ja, idegesitö. Ugy laccik a PS2-sök nem éreztek még rá a forumozás bukéjára:) Szal már várom hogy kijöjjön PC-re, hoyg lehessen mán' eszmét cserélni, felfedezgetni a sok apro nüanszát a gémnek:)
Sőt lehet, hogy PC-n is ujra tolni fogom. -
#14213 nem jött még ki?
már nem voltam 2napja :(
beszart a gép
mostis a nővéremnél netezek -
CUCLI #14212 úristen. nagyon überel a rongybaba meg a robbanások. -
#14211 Szerintem ha megnézed a konzolos toopicokat, egyiknek sincs olyan nagy forgalma, lehet azért, mert míg mi itt ülünk a gép előtt, addíg ők a konzol előtt, nemtom, de nekem ez jön le! :D -
#14210 az 576.hu-n csak a sima vagy a Limited Edition is előrendelhető? -
#14209 Na igen. Vannak egyszerű elemek! -
#14208 Ez inkább szomorú...a konzolosok idejártak nagy erőkkel SZPOJLEREZNI, holott a konzolos fórum SA topikja is élő volt, azaz folyamatosan voltak ott is hozzászólások. Amikor páran PC-sek előhoztuk, hogy ne csinálják már ezt, és főleg ne itt, le se szarták, sőt még gyökérkedtek is páran... -
#14207 Amúgy azt tartom viccesnek, hogy PS2-re kijött a gáma, de a Konzolosok fórumban a SA topicnak kemény 850 hozzászólása van.
Míg a PC-n nem jött ki és már most majdnem 14.000.
Érdekes. -
#14194 pedig abból lesz pár... -
#14193 Torrenten minnél többen töltik annál gyorsabban töltheted le :)
Amúgy remélem kevés időkorlátos küldetés lesz, mint a vice city-ben, mert az időkorlát nagyon fel tud baszni, ha meglátok egy számlálót már ideges vagyok. -
#14191 mikor csúcsforgalom van (gondolom majd akkor az lesz) mennyivel lehet kb. tölteni,hány kb/s-al?(nem nagyon szoktam warezolni,nem tudom) -
#14190 mindegy már csak 10et kell aludni és megtudjuk..
Egyebkent ma a san anderassal almodtam -
#14189 már a kettőt is...
rockstargames.com/classics/ -
#14188 én is, de lehet h megveszem eredetiben, mint hog itt killóggyak a letöléssel...
amúgy GTA 1-et lelehet már ölteni ingyé? -
#14187 én is! -
#14186 Szerintem kb.5-6 nak és fennt lessz itt!
Én minden játékot innen töltök és tuti hogy megszerzi a San Andreast is! Remélem! -
#14185 :PP -
#14184 Na mindegy. Amúgy ha előbb kinnlesz warezon énis leszedem, aztán amikor eljő a 11 nap vége akkor megveszem. Offkósz! -
#14183 kamu, biztos megint ins-nek vittél száz szál rózsát :D -
#14182 kb 2 héttel ezelött én is megakartam venni.. csak ezek a mai bulik naon drágák :) -
#14181 ne lombozzuk le őket, ha lenne Zsm én is megvenném. Talán -
#14180 vagy hamarabb, mivel egyes boltokba hamarabb kiszállítják, csak még nem rakják ki polcra -
#14179 "Aki meg nem, az vár egy két hetet, míg feltörik."
A GTA 3 és a VC is a hivatalos megjelenés előtt felvolt törve :)) -
#14178 ez pont fordítva lesz.. 7.én megjelenik, még aznap fennlesz warezon -
#14176 és kapjátok mellé a pofonokat -
#14175 Kit érdekel a védelem.
Úgyis megveszitek nem?
Aki meg nem, az vár egy két hetet, míg feltörik.
Addig meg rongyosra csorgatja a nyálát, mert mi már nyomttyuk a szkrínsotokat meg az ömlengéseket, hogy mekkora jóság a SA. -
Borg #14165 mediamarkt...
-
#14155 nahjó, akkor a vitának itt van vége, még mielött elkezdődne -
#14154 cooliot kiveve osszes ratyi!!4 .d -
Vegas #14153 de csak azért mert nem ismerem őket..najó, cooliot igen, de az télleg suxx :o) -
#14152 mf :D