82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • DJ RX7
    hóhó kezdünk feéjönni 9.dik helyen vagyunk egyre izgibb!!
  • Shortstop
    igazad van... amúgy az mikor van??
    csak én már nagyon szeretném a winyómon tudni.. remélem csalódni nem fogok benne, bár mivel latin-amerika életérzése lesz szerintem garantált a siker. legalábbis nálam.
    Most van a fórumon 14 000 hsz felett. mi lesz ha kijön majd? szerintem ez az egész majd követhetetlen lesz.

De az a másik játék is nagyon érdekelne ez a Saints Row vagy mi... fog az jönni PC-re?
  • Alien
    Lehet, hogy még annál is előbb, ne feledd, hogy a számláló az európai megjelenésig számol vissza, nem az amerikaihoz.
  • Shortstop
    remélem 9 vagy 10 nap múlva már tolni lehet majd vele... mint az U2-vel anno
  • DBoy
    az a legnagyobb vicc benne hogy a térkép egytöl egyik ugyanolyan design :)))
  • Shortstop
    elvileg 2006
  • Shortstop
    aha.... jó nagy kuss van erről is...
  • Shortstop
    hát akkor mi mert én azt hittem hogy az....
  • Ramires
    Ez a Saints Row..érdekes játék, őszintén mondom ma hallottam róla először
    GTA-klón akar lenni? Mert akkor sikerült? Mit lehet tudni erről a játékról? Megjelenés?
  • DJ RX7
    most nézem ezt a nagy videót mi a faxom ez gétéja nyocc
    tuti hogy valamilyen gta mert a hangok is ugyan azok gta san andreas 2 hőőőőőőőőő ?
    deeeeeeee................
  • Kit--Kat
    áhh nem csak mindenhol 9.7eket meg 98%okakat kapott és eldaási rekordokat állított föl....
  • DJ RX7
    aham
  • PLackó
    azt a videót már megnéztem de mivel az nem san andreas ezért nem nagyon vagyok kisegítve;)
  • grizzly21
    na légyszi. nekem nem videó kell, emg screenshot, hanem a rajzfilmfigurák, pl amik a bannerben is vannak.
  • Garcia

video
  • 00 Blue 00
    Ne beszélj hülyeségeket!!
  • Garcia
    © MiZo@game 2003. jún. 24. 18:37 | Privát | Válasz | #4
    Minden bizonnyal már fejlesztik a következő GTA játékot, mely valószínűleg a San Andreas alcímet viseli majd! Ennek több bizonyítéka is van:
    -A Rockstar North egyik munkatársa (Richard Kruger) a múlt héten regisztrálta az alábbi domaint: www.grandtheftautosanandreas.com
    -Az első (sima) GTA játékban 3 sziget között furikázhatunk melyek nevei: Liberty City, Vice City and San Andreas.... Az első kettőből már külön játék készült, a harmadik még várat magára...
    -A Vice Cityben egy telefonbeszélgetés során szó esik egy focimeccsről, melyen a megbízó állítása szerint két törött lábbal játszott egy SAN ANDREAS nevű csapat ellen
    -A Vice Cityben a reptéren van néhány konténer, melyekre az alábbi van írva: Dél-Nyugati Szállítmány. A valódi San Andreas Kalifornia államban található, az USA Dél-Nyugati részén....

Várom a kommenteket!

Ez volt az első hír itt ebben a topicban több min 2 évvel ezelött

• PLackó
    csak azért érdekelne mert a ps2-es verziórol ne nagyon hallottam semmit nem zengenek róla ódákat.azért félek hogy lehet nem is nagy durranás?
  • Carlos
    Én láttam kábé 3-4 órányi Ps2 videót. Könnyeztem, hogy mikor lesz már meg a gáma...
  • hykao #14246
    Korábban volt belinkelve ide nem is egy in-game videócska...csak persze azóta már jópár oldalnyi szpem képződött...
  • grizzly21
    linkeljetek be néhány fotót, amin a banneren lévő rajzfigurák vannak. Köszi
  • PLackó
    jajj ne rémíts már meg!mégis hol lehet ezt megtalálni?
    mert azt eléggé furcsálom hogy még 1 in-game képet sem láttam.
  • Shortstop
    inkább ne nézd meg mert én láttam és azóta fáj a szivem :(
  • démonigyerek
    éni is
  • bazza
    most olvastam a gépigényt...most komoly, hogy ilyen alacsony lesz, vagy min. 2giga ram? Nah mindegy, de nagyon kiváncsi leszek rá. :S
  • grizzly21
    nem tudja valaki, hogy honnan tudnék szerezni 3dsmaxos modellt San Andreasból? CJ karaktere kellene főleg. Van valami átalakító, vagy ilyesmi?
  • DJ RX7
    ha valakinek megvan ps2ön és van digitalis fényképezője csináljon egy videot....
  • PLackó
    pc-s verzióhoz jött már ki trailer?
  • PLackó
    Szerinted én miért vagyok P lackó hogyha ő Polgár Kriszti?:)
    de ne offoljunk :)
  • grizzly21
    persze hogy ez a te nővéred.
    de jó kép
  • PLackó
    ez nem csak neked akart menni:)
  • PLackó
    a GTA:SA-hoz jött már ki valamilyen fajin trailer,akár ingame is?
  • Carlos
    Kúúúl...
  • PLackó
    enyém itt van
    1 hét mulva lesz a rettegés fokában :D
  • Carlos
    Semmi...Csak elvagyunk itt a nagy melegben.
    Az én szobámban most éppen 29.1 fok van... :)
  • démonigyerek
    nincs
    éb elolvastam őket
  • Kit--Kat
    van az új 86 hozzászólásba valami érdemleges?
  • démonigyerek
    ok
  • Carlos
    Persze...
    Az én húgom is... :)
  • Carlos