82991
-
#14265 hóhó kezdünk feéjönni 9.dik helyen vagyunk egyre izgibb!! -
#14264 igazad van... amúgy az mikor van??
csak én már nagyon szeretném a winyómon tudni.. remélem csalódni nem fogok benne, bár mivel latin-amerika életérzése lesz szerintem garantált a siker. legalábbis nálam.
Most van a fórumon 14 000 hsz felett. mi lesz ha kijön majd? szerintem ez az egész majd követhetetlen lesz.
De az a másik játék is nagyon érdekelne ez a Saints Row vagy mi... fog az jönni PC-re? -
#14263 Lehet, hogy még annál is előbb, ne feledd, hogy a számláló az európai megjelenésig számol vissza, nem az amerikaihoz. -
#14262 remélem 9 vagy 10 nap múlva már tolni lehet majd vele... mint az U2-vel anno -
#14261 az a legnagyobb vicc benne hogy a térkép egytöl egyik ugyanolyan design :))) -
#14260 elvileg 2006 -
#14259 aha.... jó nagy kuss van erről is... -
#14258 hát akkor mi mert én azt hittem hogy az....
-
#14257 Ez a Saints Row..érdekes játék, őszintén mondom ma hallottam róla először
GTA-klón akar lenni? Mert akkor sikerült? Mit lehet tudni erről a játékról? Megjelenés? -
#14256 most nézem ezt a nagy videót mi a faxom ez gétéja nyocc
tuti hogy valamilyen gta mert a hangok is ugyan azok gta san andreas 2 hőőőőőőőőő ?
deeeeeeee................ -
#14255 áhh nem csak mindenhol 9.7eket meg 98%okakat kapott és eldaási rekordokat állított föl.... -
#14254 aham -
#14253 azt a videót már megnéztem de mivel az nem san andreas ezért nem nagyon vagyok kisegítve;) -
#14252 na légyszi. nekem nem videó kell, emg screenshot, hanem a rajzfilmfigurák, pl amik a bannerben is vannak. -
#14251 #14111
video -
#14250 Ne beszélj hülyeségeket!! -
#14249 © MiZo@game 2003. jún. 24. 18:37 | Privát | Válasz | #4
Minden bizonnyal már fejlesztik a következő GTA játékot, mely valószínűleg a San Andreas alcímet viseli majd! Ennek több bizonyítéka is van:
-A Rockstar North egyik munkatársa (Richard Kruger) a múlt héten regisztrálta az alábbi domaint: www.grandtheftautosanandreas.com
-Az első (sima) GTA játékban 3 sziget között furikázhatunk melyek nevei: Liberty City, Vice City and San Andreas.... Az első kettőből már külön játék készült, a harmadik még várat magára...
-A Vice Cityben egy telefonbeszélgetés során szó esik egy focimeccsről, melyen a megbízó állítása szerint két törött lábbal játszott egy SAN ANDREAS nevű csapat ellen
-A Vice Cityben a reptéren van néhány konténer, melyekre az alábbi van írva: Dél-Nyugati Szállítmány. A valódi San Andreas Kalifornia államban található, az USA Dél-Nyugati részén....
Várom a kommenteket!
#14248 csak azért érdekelne mert a ps2-es verziórol ne nagyon hallottam semmit nem zengenek róla ódákat.azért félek hogy lehet nem is nagy durranás? -
#14247 Én láttam kábé 3-4 órányi Ps2 videót. Könnyeztem, hogy mikor lesz már meg a gáma... -
#14246 Korábban volt belinkelve ide nem is egy in-game videócska...csak persze azóta már jópár oldalnyi szpem képződött... -
#14245 linkeljetek be néhány fotót, amin a banneren lévő rajzfigurák vannak. Köszi -
#14242 jajj ne rémíts már meg!mégis hol lehet ezt megtalálni?
mert azt eléggé furcsálom hogy még 1 in-game képet sem láttam. -
#14241 inkább ne nézd meg mert én láttam és azóta fáj a szivem :( -
#14240 éni is -
#14239 most olvastam a gépigényt...most komoly, hogy ilyen alacsony lesz, vagy min. 2giga ram? Nah mindegy, de nagyon kiváncsi leszek rá. :S -
#14238 nem tudja valaki, hogy honnan tudnék szerezni 3dsmaxos modellt San Andreasból? CJ karaktere kellene főleg. Van valami átalakító, vagy ilyesmi? -
#14237 ha valakinek megvan ps2ön és van digitalis fényképezője csináljon egy videot.... -
#14236 pc-s verzióhoz jött már ki trailer? -
#14235 Szerinted én miért vagyok P lackó hogyha ő Polgár Kriszti?:)
de ne offoljunk :) -
#14234 persze hogy ez a te nővéred.
de jó kép -
#14233 ez nem csak neked akart menni:) -
#14232 a GTA:SA-hoz jött már ki valamilyen fajin trailer,akár ingame is? -
#14231 Kúúúl... -
#14230 enyém itt van
1 hét mulva lesz a rettegés fokában :D -
#14229 Semmi...Csak elvagyunk itt a nagy melegben.
Az én szobámban most éppen 29.1 fok van... :) -
#14228 nincs
éb elolvastam őket -
#14227 van az új 86 hozzászólásba valami érdemleges? -
#14226 ok -
#14225 Persze...
Az én húgom is... :) -