82991
-
#16152 dox=documents a játékhoz tartozó dokumentáció jelenesetbenadobozban található ajándéktérkép scannelt változata. ami mostmár én se tudom hogyfake vagy nem :S -
#16151 szerintem előre csináld meg, hogy megjelent és akkor azonnal belehet rakni rakni -
#16150 ez csak ilyen + dolog ,addon = dox - ez épp a pc dobozban lévő térkép scenelt változata, csak most nem tudjuk eldönteni hogy fake vagy sem mert ott nem nukeolják de 88% hogy fake :((
de azért reménykedjünk hogy nem fake és clone-s sa minnél elöbb a géónkön lesz :D -
#16149 láttam én is hogy felkerült nforcera, vmi map pack. A kérdés az, hogy a dox mit takar? az iso egy képfile típus a doxot nem ismerem, az is az? Ja és akkor mostm ondok vmi hasznosat. Mivel én csináltam a bannert, és nekem sincs időm visszaolvasgatni, így aki megtud valamit nekem írja meg, és akkor rá tudom rakni a bannerre, hogy ne kelljen visszaolvasni ok? -
#16148 DETTO NÁLAM IS,ÉRTHETETLEN,NO MINDEGY!!!! -
#16147 miért főnököm, te itt is tudsz moderátorkodni??? -
lol, most olvastam a privimet:
Borg 2 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
Spammelés a GTA:SA topikban.
két napig nem volt netem, ma beírtam 5 hsz-t amiben arról érdeklődtem, hogy volt-e vmi érdemleges az elmúlt 350 hsz-ben majd megbeszéltem a többiekkel az újdonságokat... és ezért kaptam 2 büntetőpontot... nem mintha nagy szám lenne, akár az egy hetes eltiltás sem, mivel kb 10 másodperc újra regelni, csak abszolút nem érzem jogosnak... na nembaj, emberkedni azt mindig muszály :)
ez a hsz olvasás után törölhető :)
-
#16145 Nemtudom, hogy egy térképről hogy hiszik páran, hogy az a játék...
De lehetséges hogy már csak órák kérdése és kintlesz a játék. Nekem a VC két nappal az USA megjelenés előtt megvolt. -
#16144 igaz nem jön ide de hol az első? nektek ott van???
-
#16143 vigyázz me kapsz még 2öt :))) -
#16142 Miért kisbetű az s és az a ??!
san andreas -
abonyitomz #16141 valahogy arra tippelek hogy ma hiába várunk rá -
#16140 Kijött ez: PC Game Dox Grand Theft Auto San Andreas *Map Pack* IND 01x05 MB
Nfo leírása szerint bescannelték a térképet a PC változat dobozából. Illetve írták az nfo-ban, hogy hamarosan jöna Clone release. És most megy a találgatás, hogy kamu-e vagy sem. minden esetre Nforce-on egyelőre nincs nuke-olva a dolog. -
#16139 Ez most komoly, hogy mert valaki beszkennelte a DVD tokban figyelő térképet, ezért volt a nagy beindulás? Pff... -
#16137 Szóval semmi érdemleges...hmm...valahogy éreztem... :) -
#16136 nézz nforce ra. mixednél a 2.ra :( -
#16135 - -
#16134 Csak hemzsegés. -
#16133 whááá ááá de necces -
#16132 Valaki összefoglalná, hogy megint mi a jó túró történt azalatt a néhány óra alatt, amíg megint sikerült összehozni jópár hozzászólást?!
Se visszaolvasni-, se kitörölgetni nincs most kedvem a sok szemetet...
Szóval történt valami érdemleges vagy csupán a szokásos össznépi hemszegés? -
#16131 ennyi hülyét
ez a téma nagyon túl van lihegve
nc -
#16130 Nforce-on még nincs nukolva a cucc. -
#16129 a térkép -
Loco #16128 Szerintem a ps2-es térképet scannelték be a legények, ha valaki leszedte, cáfoljon legyenszíves :) -
#16127 iND által tört cuccok... de ugylátom,hogy csak DOXokat törnek ISOkat nem :(
Alblink: ha picit is visszaolvasnál látnád,hogy erről van itt szó... -
#16126 ehh...
:(( -
Alblink #16125 ezt gondolom mar lattatatok:
PC Game Dox Grand Theft Auto San Andreas *Map Pack* IND -
#16124 mien nukenetwork???? -
#16123 -
#16122 banyek
pedig már annyira beleéltem magam :( Újabb hosszas várakozás -
#16121 fölösleges beszólni ilyen hülyeségeket mindenkiígy is tökizgatott/ideges miért kell ilyeneket írkálni ....
-
#16120 neszolj mar bele olyan dologba amihez nemertesz, kosz
nukenetworkon nukolva van = fake -
#16119 Jujujuj mindneki recskázik hogy akkormost kinntvane vagy sem? Ugysincsmegnekik FÉÉÉÉÉK muhhahaha :D -
#16118 te hülye vagy ecsém..
még az se 2 perces munka.. szvsz!
hülye ftpm is ekkor döglik be (megakartam nézni,hogy fentvan e mert akkor 100%osan mondhatnám hogy nem fake(remélem) -
#16117 csak már mindenki úgy várja hogy lehet hogy szivatják a jónépet. -
bitubo #16116 szerintem nekik az mind1 ha átakarják baszni a jó népet tök mind1 milyen nap van megteszik. -
#16115 amúgy erről az IND-ről tud valaki valamit? :S mert elvileg őtőlük származik a térkép -
#16114 igen ÁPRILIS ELSEJÉN de most június 4-e van -
bitubo #16113 ja mint splinter cell chaos theory április elsején -
#16112 ha nem fake lett volna, mar kint lenne a clone verzio.