82991
-
#16242 csak addig amig az emberek fel nem fogjak :) -
#16241 Te még 2 hét múlva is ezt fogod majd mondogatni? -
#16236 az fake :) -
#16234 NFOrce.nl -en az nfo -
#16233 én ezen nem ismerem ki magam, csak azt a meppekeset látom mindíg:)) tudsz adni linket erről az újról? -
#16232 #16224
Olvasd el az NFOrce.nl -en az nfo-t figyelmesen ;) -
#16230 Sztem, akkor viszont ha minden összejön és nem nagy cucc a védelem, akkor mivel most kb kora du van USAban, így dolgoznak rajta, tehát mire felkelünk lehet, hogy már lesz valami -
#16229 jaja..csak legyen kiiiiin -
#16228 nemhiszem, hogy ilyet barmelyik csapat is elarulna, naluk alapveto dolog a diszkreio -
#16227 én ezt már csak akkor hiszem el, ha kinn lesz nforceon, hogy megjelent a feltört verzió... -
#16226 honnan ??? -
#16224 Jah, NFOrce.nl infó :D
Gondolom azért tudták megszerezni a PC-s térképet, mert meglovasítottak egy példányt egy boltból :) -
#16222 hm, akkor elkezdhetném a bannert, nem igaz? Eddig még szart se csináltam:D -
#16221 ezt honnan veszed ??? -
#16220 Belenézek a fórumba és megint csak duma-vita-duma-vita :)))
Gyerekek lesz Vasárnap estig valami??
--beszéljetek értelmes dolgokról, mintpl. a baseball-- -
#16219 ez a bicajozás viszont haláli -
#16218 Végre egy jó hír, a dvd már egy release csapatnál van!
[megbízható információ,]
Sztem holnap már lehet tölteni. Remélem ez nem minősül spamnek :p -
#16217 Ja, meg KONZOLOS topikja is...aminek a keretein belül kellett volna maradni...na de tényleg zárjuk le...ne a múltat firtassuk, hanem próbáljunk ezentúl kevesebb fölös hozzászólást gyártani... -
#16216 Annak volt kilopott verzió, ennek meg PS2... -
#16215 a fegyverhangok eléggé gagyik -
#16214 már volt de azért jó :) és van frissítés (a május30.aiak)
Köszi Lamase -
#16213 Tud valaki adni egy linket ahonnan PC-s videókat lehet letölteni? -
#16212 Na jó, srácok dobjuk a témát pls! Aki mindenáron tovább akarja űzni-fűzni a témát, az írja be a bánatát a Moderátornak c. topikba! Bár úgy érzem inkább mindenkinek kicsit magába kéne szállnia... -
#16211 egyébként én nem kaptam, de nagy faszságnak tartom hogy kettesével osztogatják. mit képzelnek? most ettől még több lett az off. nem értik meg hogy nem lehet meggátolni ezt sehogy és nem is kell? 2 napot csak ki lehet birni. ha spam is kit zavar, moderátor szarja le, ennyi. -
#16210 -
#16209 ááá...én is leszarom....csak a gammával foglalkozok (jöjjön má) -
#16208 Most arról megy a szpem, hogy nem is szpemmeltetek pedig szpemért kaptatok büntit. Büntetőpont kéne nektek megint, hogy aztan arról szpemmeljetek, hogy a szpemmelésért kapott büntetőpont szpemmelését kaptatok büntetőpontot -
#16207 szerintem most már felesleges azon tűnődni hogy ki miért kapta...
én is kaptam hát most mi lesz... -
#16206 1. persze mindennél lehet rosszabbat találni...
2. de a te példád mégsem jó, mert annak a játéknak volt egy kilopott alfája vagy bétája, stb...
3. te honnan tudod, hogy én mennyit vagyok levegőn? elárulom ma sem a fórum előtt töltöttem az egész napomat, s bár sokat ülök a gép előtt, de azért sok olyan dolgot is csinálok a gépen, ami értelmesebb, mint fosni ész nélkül a hozzászólásokat...
4. ne személyeskedj, nem neked címeztem a hozzászólást, hanem általában...de érdekes volt a reakciód mindenesetre... :) -
#16205 #16075
szerintem erre gondolt -
#16204 igen,elolvastam ,megértettem és utána írtam vagy 2-3 hsz-t amit nem gondolok spamnak és erre itt a két pontom.na mindegy hadjuk. -
#16203 hát ebben tévedsz, én "semmiért", figyelmeztetés nélkül kaptam 2őt..szóval -
#16202 Jogos -
#16201 Hát ahogy olvastam, a büntipontok előtt konkrét figyelmeztetés volt...és az kapott, akiről lepergett a dolog... -
#16200 Én már felvetettem, hogy a büntetőpontok osztását világos szabályokba kéne önteni... és persze mindenkire ugyannannyira vonatkozzon!!! Ne ez legyen, hogy aki
4 éve itt van az szinte bármit megtehet, aki meg csak fé éve arra szórják a büntetőponotot... -
#16199 szerinted a HL2nek mennyi hozzászolása volt? 20000?? 25000 még meg se jelent akkor. Neked is többet kéne levegön lenned mint itt forumozni nagyon szomoru nagyon.. -
#16198 oké,de én mivel nem érzem magam hibásnak ezért NEM ÉRTEM!
amúgy ilyen osztogatás már fura.. -
#16197 Sajnos az a probléma, hogy a szpemmelést hozzászólásokban ellenzők nagy része maga is - akarva vagy akaratlanul - szpemmelő...csak sokan nem veszik észre magukat... -
#16196 Valóban, mindennek vannak határai...az észnélküli hozzászólás fosásnak is kéne, hogy legyen...és igen, tényleg nevetséges, és szomorú, hogy több mint 16 000 hozzászólása van egy olyan játék topikjának, ami még meg sem jelent...és szomorú, hogy mennyi fiatal, mennyi időt tölt a gép előtt kevéssé értelmes dologgal... -
#16195 jah emlekszem hogy 1-2 oldallal ezelött még te is ellenezted ezt a "spamalést" erre meg te is kapál büntetőpontot. E miatt látszik hogy a moderátor kezébol teljesen kicsuszott az irányitás.
najo nem akarom ragozni.
csak ennyit:
peace