82991
-
#16510 itt is úgy lesz hogy le lesznek zárva a városok és majd egy bizonyos küldetés után oldódik fel a "zár"?ha igen akkor melyik városban fogunk kedeni? -
#16509 GTA Lego City -
Narancs89 #16508 a hidden package helyett van..
de lesz még osztriga gyüjtés is
-
#16506 hát ez a frizura no comment... -
#16505 faxxa! -
#16504 Ez tök faja, még csak most vettem észre így a képek nézegetése közben, hogy lehet majd graffitizni is! [ sry ha volt már :D ]
-
#16503 Hmm...
Ha meglesz a gém, rendezhetnénk egy CJ szép(rém?)ségversenyt!
:DD -
#16502 tudom -
#16501 ez asszem Candy Suxx a Vice Cityből... -
figyeljétek a pósztert C.J. fejétől balra:) -
#16499 LoL CARMAGEDDON jutott erről eszembe! Ott volt ilyen marhaság (monnyuk ott az egész játék egy nagy marhaság volt, de JÓÓÓ volt) hogy gyűjtögetni lehetett a víz alatt! -
#16498 úgy tudom lesz is olyan küldi amiben búvárkodni kell egy kicsit -
#16497 sőt, még a fenéken lehet gyűjtögetni asszem kagylókat -
#16496 Ez jó hír, ha igaz, végre nem kell félni a víztől, úgy mint a tűztől.... PFFFFFF micsoda képzavar... -
#16495 persze mivel, hogy az 86ben játszódik ez meg 92ben 1értelmű, hogy beleférnek a játékba -
#16494 A "patriot" vagyis hummer sokkal jobban néz ki, meg a többi járgány is ami benne volt a VC-ben is. -
#16493 itt van, 199 lesz benne -
#16492 grand theft talicska -
#16491 LOL -
CUCLI #16490 SZPOJLER
"harcokban pedig ezúttal akár két fegyvert is használhatunk. Hősünk mozgáskultúrája kibővült: ezúttal pl. úszni is tud majd. A lövöldözések változatosságát az összetettebb sérülésmodell (több találati zóna) és a rongybaba-fizika fogja garantálni"
tehát a Pc-s részben rongybaba lesz? -
#16489 Loool ez nagyonjóóó :D -
#16488 LOL -
DonManó #16487 -
#16486 Melyik diktátortól tanultál? -
#16485 Nekem tetszik! :)) -
#16484 Csináltam egy jobb bannerkiegészítést! -
Jó énis tegnap délutn írtam utóljára, erre ma reggel 10kor kapok 2 bontit jee. MInd1
Nehogy kapjak még 2-t ezért a játékkal kapcsolatban: Tud valaki adni linket, ahol megtekinthetők a játékban szereplő autók? -
#16476 velem is előfordul,szerintem mert közben törölve lett néhány hsz. -
#16475 utolsókép, remélem azért mint ahogy a kép is mutatja jobb lesz a graf pl: lesznek (minőségi)árnyékok...
-
#16474 Itt probálkozz magyarositás ügybe -
#16473 Lehet hogy megjelenésig ezt kéne a logóba tenni...
OFF
egyébként az miért van, hogy a kedvenceknél nem ír új üzenetet, közbe meg van vagy 5??
ON -
mike369 #16472 sztem ehhez kár lenne toborozni.
már így is van legalább 3 csapat, akik fordítani akarnak.
aztán hogy lesz-e belőle valami....... -
#16471 vidám kép -
Borg #16470 Szerintem aki a VC-t magyarosította, az ezt is fogja. Lényegében ugyanúgy kell mindent. -
#16469 nagyon várom már a játékot csak hiányolom a munkatársakat hogy lekészíthessük a magyarosítást nem tom hogy valaki elkezte már e a toborzást de ha még nem szerintem külön forumban megbeszéljük. -
#16468 -
Borg #16467 Ennyi. Továbbá, aki normálisan, belátóan áll a dologhoz, arról le is vettem a pontokat. Aki meg nekiállt anyázni, azt már el is küldtem pihenni.
De még egyszer kérek mindenkit, hogy ha ERRŐL (+a szpemmelésről) véleménye van azt ne ide írja, hanem PÜ-be, mert itt csak újabb offot szül majd.
Akinek meg mindenképpen szpemmelhetnékje van, az menjen a gumiba, vagy tegye itt pl úgy, hogy képeket szúrogat be a játékból. Még annak is több értelme van a megjelenésig. -
#16464 Hagggggggggggggyátok máár abbaa...ez már nem ti vagytok..hanem csak az "indulat" amit PLackó is irt:) Irkáljunk inkább a játékrol,és hadjuk a büntipontokat..megklapta aki megkapta..most nem tudunk mit csinálni..GTASA topik 4EVER:D -
#16462 ez teljesen korrekt volt szerintem mert mért kell egy fojtában szarrrol irni pl: esik az esö mikor nem az a fórum csime hogy a mai időjárás stb.
ez a GTA SA fórum de csak akkor irjon az ember a hall konkrétumot nyugi jövö hét szombaton elvileg tud minden ügyes játszani vele de az ugyesebbek 4 nap mulva csak akkor teli lesznek a szerverek...ugy hogy addig kuss! -
Borg #16461 Nagyon szivesen. Számtalanszor figyelmeztetve lett a társaság, hogy a felesleges szpemmelést fejezzétek be.
Mint azt már rajtam kívül páran leirták itt, tegnap este óta 8 oldalt basztatok tele a SEMMIVEL.
Szal kurvára ne csodálkozzon aki pontot kap, tegnap is kerek perec leírtam, hogy miért kap aki kap.
Nemigaz baszki hogy ennyi önfegyelmet nem tudtok magatokra erőltetni. Akinek meg a továbbiakban sem fog menni, annak ugye már ne kell sokat segítenem úgysem az egyhetes pihenőhöz.
Arról nem is beszélve, hogy már a házigazda is feladta a moderálást, mert nem tud mit kezdeni ennyi hülyegyerekkel itt. Szal aki ezen post után, egy kurva szót is ejt a fake megjelenésekről, meg egyéb semmitmondó "szerintem ezleszazlesz" jellegű dolgokról, az megy egy hétre pihenni. Addig legalább kijön a game, és lehet ARRÓL beszélgetni. EZ NEM CHAT, HOGY KELLJEN VALAMIRŐL BESZÉLGETNI.
A reklamációkat PÜ-ben lehet küldeni, ott legalább egyszerre tudok törölni mindent.
Még valami: Ha este visszanézek ide, és megint egy rakás spam lesz, akkor a (használható tört) megjelenésig be lesz zárva a topik.