82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • PLackó
    itt is úgy lesz hogy le lesznek zárva a városok és majd egy bizonyos küldetés után oldódik fel a "zár"?ha igen akkor melyik városban fogunk kedeni?
  • NzzN
    GTA Lego City
  • Narancs89
    a hidden package helyett van..
    de lesz még osztriga gyüjtés is
  • Strike16
    hát ez a frizura no comment...
  • Scholes18
    faxxa!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ez tök faja, még csak most vettem észre így a képek nézegetése közben, hogy lehet majd graffitizni is! [ sry ha volt már :D ]

• MikX
    Hmm...
    Ha meglesz a gém, rendezhetnénk egy CJ szép(rém?)ségversenyt!
    :DD
  • Kit--Kat
    tudom
  • Strike16
    ez asszem Candy Suxx a Vice Cityből...
  • Kit--Kat

figyeljétek a pósztert C.J. fejétől balra:)
  • tHoMaSmAn
    LoL CARMAGEDDON jutott erről eszembe! Ott volt ilyen marhaság (monnyuk ott az egész játék egy nagy marhaság volt, de JÓÓÓ volt) hogy gyűjtögetni lehetett a víz alatt!
  • Strike16
    úgy tudom lesz is olyan küldi amiben búvárkodni kell egy kicsit
  • MikX
    sőt, még a fenéken lehet gyűjtögetni asszem kagylókat
  • tHoMaSmAn
    Ez jó hír, ha igaz, végre nem kell félni a víztől, úgy mint a tűztől.... PFFFFFF micsoda képzavar...
  • Kit--Kat
    persze mivel, hogy az 86ben játszódik ez meg 92ben 1értelmű, hogy beleférnek a játékba
  • Strike16
    A "patriot" vagyis hummer sokkal jobban néz ki, meg a többi járgány is ami benne volt a VC-ben is.
  • Kit--Kat
    itt van, 199 lesz benne
  • Strike16
    grand theft talicska
  • [HUN]FaTaL
    LOL
  • CUCLI
    SZPOJLER

"harcokban pedig ezúttal akár két fegyvert is használhatunk. Hősünk mozgáskultúrája kibővült: ezúttal pl. úszni is tud majd. A lövöldözések változatosságát az összetettebb sérülésmodell (több találati zóna) és a rongybaba-fizika fogja garantálni"

tehát a Pc-s részben rongybaba lesz?
  • AirborneRanger
    Loool ez nagyonjóóó :D
  • Conelli
    LOL
  • DonManó
  • Conelli
    Melyik diktátortól tanultál?
  • bazza
    Nekem tetszik! :))
  • reménytelen
    Csináltam egy jobb bannerkiegészítést!
  • AirborneRanger

Jó énis tegnap délutn írtam utóljára, erre ma reggel 10kor kapok 2 bontit jee. MInd1
    Nehogy kapjak még 2-t ezért a játékkal kapcsolatban: Tud valaki adni linket, ahol megtekinthetők a játékban szereplő autók?
  • PLackó
    velem is előfordul,szerintem mert közben törölve lett néhány hsz.
  • sike
    utolsókép, remélem azért mint ahogy a kép is mutatja jobb lesz a graf pl: lesznek (minőségi)árnyékok...
  • Istencsászár
    Itt probálkozz magyarositás ügybe
  • bazza
    Lehet hogy megjelenésig ezt kéne a logóba tenni...

OFF
    egyébként az miért van, hogy a kedvenceknél nem ír új üzenetet, közbe meg van vagy 5??
    ON
  • mike369
    sztem ehhez kár lenne toborozni.
    már így is van legalább 3 csapat, akik fordítani akarnak.
    aztán hogy lesz-e belőle valami.......
  • Strike16
    vidám kép
  • Borg
    Szerintem aki a VC-t magyarosította, az ezt is fogja. Lényegében ugyanúgy kell mindent.
  • sike
    nagyon várom már a játékot csak hiányolom a munkatársakat hogy lekészíthessük a magyarosítást nem tom hogy valaki elkezte már e a toborzást de ha még nem szerintem külön forumban megbeszéljük.
  • sike
  • Borg
    Ennyi. Továbbá, aki normálisan, belátóan áll a dologhoz, arról le is vettem a pontokat. Aki meg nekiállt anyázni, azt már el is küldtem pihenni.
    De még egyszer kérek mindenkit, hogy ha ERRŐL (+a szpemmelésről) véleménye van azt ne ide írja, hanem PÜ-be, mert itt csak újabb offot szül majd.

Akinek meg mindenképpen szpemmelhetnékje van, az menjen a gumiba, vagy tegye itt pl úgy, hogy képeket szúrogat be a játékból. Még annak is több értelme van a megjelenésig.
  • AlieN911
    Hagggggggggggggyátok máár abbaa...ez már nem ti vagytok..hanem csak az "indulat" amit PLackó is irt:) Irkáljunk inkább a játékrol,és hadjuk a büntipontokat..megklapta aki megkapta..most nem tudunk mit csinálni..GTASA topik 4EVER:D
  • sike
    ez teljesen korrekt volt szerintem mert mért kell egy fojtában szarrrol irni pl: esik az esö mikor nem az a fórum csime hogy a mai időjárás stb.
    ez a GTA SA fórum de csak akkor irjon az ember a hall konkrétumot nyugi jövö hét szombaton elvileg tud minden ügyes játszani vele de az ugyesebbek 4 nap mulva csak akkor teli lesznek a szerverek...ugy hogy addig kuss!
  • Borg
    Nagyon szivesen. Számtalanszor figyelmeztetve lett a társaság, hogy a felesleges szpemmelést fejezzétek be.
    Mint azt már rajtam kívül páran leirták itt, tegnap este óta 8 oldalt basztatok tele a SEMMIVEL.
    Szal kurvára ne csodálkozzon aki pontot kap, tegnap is kerek perec leírtam, hogy miért kap aki kap.
    Nemigaz baszki hogy ennyi önfegyelmet nem tudtok magatokra erőltetni. Akinek meg a továbbiakban sem fog menni, annak ugye már ne kell sokat segítenem úgysem az egyhetes pihenőhöz.

Arról nem is beszélve, hogy már a házigazda is feladta a moderálást, mert nem tud mit kezdeni ennyi hülyegyerekkel itt. Szal aki ezen post után, egy kurva szót is ejt a fake megjelenésekről, meg egyéb semmitmondó "szerintem ezleszazlesz" jellegű dolgokról, az megy egy hétre pihenni. Addig legalább kijön a game, és lehet ARRÓL beszélgetni. EZ NEM CHAT, HOGY KELLJEN VALAMIRŐL BESZÉLGETNI.

A reklamációkat PÜ-ben lehet küldeni, ott legalább egyszerre tudok törölni mindent.

Még valami: Ha este visszanézek ide, és megint egy rakás spam lesz, akkor a (használható tört) megjelenésig be lesz zárva a topik.