82991
-
#16727 tényleg igaz hogy majd fel tud gyulladni néhány tárgy,és akár terjedhet is a tűz? -
#16726 Tudja valaki, hogy a helikopterek irányítása ebben is olyan elcseszett lesz, mint a VC-ben volt? (Nem lehetett az előre gombon tartani az ujjad, mert átfordult a heli, csak nyomogatni lehetett.) -
#16725 Szerintem azt mindenki útálta. :D -
#16724 Strike16: ezt ellőtted vagy ketten említették, igazán visszaolvashattál volna egy kicsit. -
#16723 -
#16722 a legrosszabb az RC helikopteres volt amikor bombákat kellett egy épületben elhelyezni... -
#16721 azt én sem
pl mikor vc ben kellett azt a robot helit vezetni... -
#16719 Nekem a VC-ben a kis helikopteres küldik voltak a legútálatosabbak.
Imádtam motorozni meg taxizni.
Most ahogy elnézem még több olyan küldi lesz ami free és nem kötött.
Ja mégse fogok hamar játszani mert ma este kapom szét a gépem és pénteken veszem meg csak az újat. :D -
#16718 még lesz is... -
Ibron #16717 én ennyit mondok:hajrá hackereeeeekk!törjétek,mint az állat:D
Ibron -
#16716 1 nap ha full speed-el jön, de ha kevés a forrás akkor nehéz lesz akár 4-5 napig is húzza mert nem kicsi game. -
#16715 remélem nem lesz túl sok időlimites küldetés,azt nem szeretem. -
#16714 Úgylátom ebben a topicban elég sok embernek van már büntipontja -
#16713 nemtudom de az a része nem is nagyon érdekel,az a lényeg,h mennyen vle a gém....:))))) -
#16712 mondom max 10.én montak....
hát annak én is örülnék,ha holnap már sa-znánnk,de ha monnyu kholnap fölteszik,még leszeded azé idő....1nap.... -
#16711 Láttam reggel még nem volt asszem. :D
Én már nem is merek írni mert mindenért osztanak. -
#16710 Tudod én azt mondom, hogy hiszem ha látom.
Mert ígérni senki se szegény, de mi lesz a valóság azt senki se tudja. -
#16709 honnan tudod hogy jun10 max?
szerintem már hetfön GTazni fogunk. Ha egyszerü a védelme 4-5 óra alatt megvan.
/közben 2 büntetőpontal lettem gazdagab/ -
#16706 Mi lesz a különbség a kettő között?
Bocs, nem értek hozzá -
#16705 hát nem 100% ,de olyan védelme van amit simán föltörtnek....mondom hoodrom legkésöbb 10.ére,carbon 2nap múlva ígéri..... -
#16704 Én már tegnap feltettem oszt már majdnem végignyomtam, már nem bírom ezt a nagy várakozást muszály volt GTA-znom!!
-
#16703 és ezt honnan tudod?biztos? -
#16702 szerintem legyen 2 hogyha lehetséges.
de ha 1 lesz akkor az usa legyen mert az közelebb van :D -
#16701 dehogynem lehet nyelvet választani...lol... -
#16700 Ték!
Amúgy az USA verzió az csak abban különbözik, hogy előbb jelenik meg, és hogy nem lehet nyelvet választani? -
#16699 #16691 -
#16698 Dehogy is, még egy image fájl se jött ki... -
#16697 nem fogunk mi szenvedni,inkább már jáccani fogunk amikor te még csak várod az eredeti dcd-t... -
#16696 [500új üzenet / 7vége?????] ez kicsit sok.
szerintem nem olvasom végig, elmonnyátok h feltörte-e a hoodlum szombaton ahogy ígérte? -
#16695 Ha csődbe megyek is megveszem eredetibe csak, hogy csesztethessem a többieket akik szenvednek a warez verzióval. :D
Azt fontolgatom, hogy előveszem a Vice City-t és átjátszom az éjszakát vele. -
#16694 Azt a spames feliratot szedjétek már le pls, mert elrontja abbani örömömet, h már csak néhány nap és játszhatok a gaméval :) -
#16693 Két számlóló, az tök kúl!
Egy EU meg egy USA -
#16692 hogyne. USA legyen, vagy két számláló legyen rajta? mindeki egyetért? -
#16691 lehet kapok még 1 ien bünzi izét,de nemnagyon izgat...
nah hííír!!!
ezt ígérik a crackerek....Legkésöbb Június 10. Péntek!!! (Hoodlum) A carbon féle az meg 2 nap múlva!! -
Narancs89 #16690 erre van a ps bill és egér;) -
#16689 Mit magyarázok haver? Hiszen megvan, annyi lenne a dolgom, hogy megnyomom a power gombot. Ezen mit magyarázok? Ne idegesíts már fel. -
#16688 szerintem PS2-n semmi gond nincs vele csak rosszabb a grafika és kész -
abonyitomz #16687 heh :) most látom hogy lecseréltétek a bannert , elég lenne egy számláló is oda srácok -
#16686 Kimagyarázod, hogy miért nem játszol vele PS2-n. Én azért, mert a konzol nem éri meg az árát, ezért nincs. Ha 1 haver kölcsönadna egy PS2-t akkor tuti játszanék, már amennyire elboldogulnék azzal a joystick-szerű kezelőszervvel -
#16685 nekem is megvolt PS2-n csak karcolja a dvd-ket...