10753
Bajnokok Ligája
-
R9 #1949 Eredmények:
PSV 0-1 Lyon Report
Bayern 1-1 Milan Report
Real Madrid 0-1 Arsenal
Benfica 1-0 Liverpool
Rangers 2-2 Villarreal
Bremen 3-2 Juventus
Chelsea 1-2 Barcelona
Ajax 2-2 Internazionale -
G_ArchAngel #1948 nem volt rossz meccs, de a srácok néha mintha a K1-re edzettek volna... -
#1947 már 1:2 -
G_ArchAngel #1946 yessss, bár még van hely a londoni kapuban...:PPP -
#1945 1-1 :c -
#1944 ezaaazz -
#1943 Chelsea vezet!!! -
#1942 Szépített az Inter!STANKOVIC -
#1941 csak nyugi -
#1938 Egyenlített a Rangers!!! -
R9 #1937 2:0 ^^^^^^^^^^ -
#1936 Vezet az Ajax az Inter ellen!!! -
G_ArchAngel #1935 ebből foci lesz vagy dagonya?
jobb helyeken elhalasztják az ilyen meccseket - durván veszélyes... -
#1934 ez hülyeség!senki nem szállt el magátol szvsz csak ez a legnagyob meccs!persze a többi se gyenge!nem azt mondom! -
#1933 Az a vicces, hogy a sajtó meg a Barca és a Chelsea is úgy el van szállva magától, hogy tényleg elhiszik, ők vannak csak 2en toppon a többi csapat meg csak van kiegészítésnek. -
#1932 Vezet a Villareal Riquelme 11-es góljával!!!! -
#1931 mi rendetlenség van itt:( -
misztör frog #1930 :Dð[DF:SDF:F:SD:SDF:SDF:as -
#1929 divatguszti by enyomami -
#1928 jo:DDDD az lesz az első!misztör frog dumája divatguszti! ez pompa :DDDDD -
misztör frog #1927 :DDDDDDDDDDD
asfa am nem baj h használod söt(H)
tom h mijo duma:\ de azé majd irdoda h tölemvan:w:ðð -
#1926 nemgyengevot
rohadt von le dida joblábujja :}< -
#1925 hú mekkora gólt lőtt Ballack
remélem Madridban is ilyeneket fog -
#1924 uefa kupában vannal ők, azt hiszem kikaptak 2-1-re Prágában... -
#1923 nem kopijjom le!én is csipem azé mondom!kár hogy lemaradtál a meccsről! -
#1922 kuss :c -
misztör frog #1921 azjo mer ugyis a palermot szeressem mer mijok :}
aza buzi rozsaszines mez odabasz azé kedvelem:}
am mit kopijja mindenki a DIVATGUSZTI elnevezést ami tölem származik és bizonyos battyogecio kopilta le tüllem?:}
-
#1920 :} de a nyukásztlőt ejtették a bl nyolcadöntőből! -
misztör frog #1919 nemtuggytáok a palermo mennyit jáccott?:}
mer ök a kedvenceim azt má aszittem ojanjok h blbe vgják:}
mer mostanába nagyon mennek felfele a tabellán azé szeretem öket énis:}}} -
#1918 jo ennyi te Arsenalt birod én meg a Chelseat nem tavalyi teljesitmény miatt!csak légyszives ne divatgusztizz mert az utálom és nem vagyok az!ennyi bocs Zaki!több ilyen vita ne legyen :) kérlek! -
#1917 bocs! -
G_ArchAngel #1916 ok -
#1915 nem vagyok divatdrukker utálom ha ezt mondják!az antifocira mondtam meg arra hogy a Chelseanek nagy a pofája!de érdekes hogy én nem fikáztam az Arsenalt!tökmindeg engem nem érdekel hoghy mikor nézted a meccset leszarom!de divatgusztizzál mert az utálom!nem vagyok sötét állitsad le magadat!már megbocsáss mi a f..t képzelsz hogy ostobázol meg kistaknyozol?nem vagyok modi de azért leállithatnád már magad! -
#1914 fejezzétek be légyszíves, köszi. -
G_ArchAngel #1913 Figyelj kistakony, én már akkor a helyi Bauxit meccsét néztem, mikor Te megkapaszkodtál anyád méhében, rohadtul utálom a hozzád hasonló ostoba divatszurkolókat, akiknek akkor nagy a pofájuk, mikor megy a csapatnak...
Lemerem fogadni, hogy négy éve még MU-fan voltál...
Nem Barca-s vagyok, hanem Ágyús, de Te annyira sötét vagy, hogy ez sem esett le Neked... -
#1912 najo befejeztem csak ilyen emberek miatt megy sét a topik mint Angel! -
#1911 és akkor mivan?ne arcoskodjá már itt!mi közöd az életkoromhoz?nemtom mit ugatsz de elég nagy az arcod!Chelsea jo csapat azt kész irigy vagy vagy mi?csak elmondanám hogy a Barácnak hatszor akkora a pofája mint a Chelseanek!de ne zavarjon mert ha olvasod a hireket ha tudsz olvasni akkor láttad volna hogy a Barca ugatott le hogy igy kirugjuk a Chelseat meg ilyen szar a Chelsea gyepe meg ilyenek!érdekes mégis tájékozottab vagyok foci terén!csicska -
G_ArchAngel #1910 részben igazad van, a Pool is antifocicsapat, csak kisebb arc párosul hozzájuk...
Barca antifocit játszik?
Életkor: 14-18 között - ezek után nincs mit mondanom, nézz sok meccset kisfiam, csak ne ilyen későn, mert kell az alvás a fiatal szervezetnek... -
#1909 tökmindegy! de Juninho 10/9 szabadot belő :) bár a PSV jo volt! -
#1908 jesszusom, milyen potyagól volt amit Juninho lőtt