29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ryhdeksan #17955 köszi, viszont mindenkinek =) -
lord nihilus #17954 Adynak kifejezetten örülnék :)
Mindenkinek sok sikert kívánok, nem csak holnapra! -
Romel #17953 Az nem jelent semmit. Belerakhatják harmadiknak is. Mondom, felesleges valószínűsítgetni, mert bármi lehet benne. -
ryhdeksan #17952 józsef attila már 2szer volt -
Romel #17951 Én olyan infókról hallottam, hogy törin nagy eséllyel lesz Horty, első vh. Magyarból József Attila évforduló van, én úgy tudom. Figyeljetek, teljesen felesleges. Ha tudtok fogalmazni, tudtok magyarul nem lesz olyan rossz. Én ezért nem parázok tőle. Szóbelin meg legalább 1 jegyet tudsz az egészen húzni, szóval ne féljetek ;) -
Ilyen iq-val nem sokáig fogsz bennmaradni a bme-n... -
ryhdeksan #17949 Egy kis info:
Tehát Szabó Lőrincnek 50 éves évfordulója van, Ady-nak 130 éves és még egyiksem volt
Magyar tanárom szerint valószínű a Himnusz és Szózat mivel a sok tüntetés elég sokat foglalkoztak vele idén
3 versből egyik csak ezek közül lesz :D -
Holnap ilyenkor már készülődk mad beadni remélem boldogan :P -
Érdekes lesz az érettségi.De szerintem tényleg nem annyira vészes hogy ne tudnánk megirni egy 2-re.(Azért még gondolgokodok hogy hogy fogok kapásból lekarcolni 4 oldalt :D)Majd meglátjuk.
Sok sikert kivánok az Érettségizőknek!
:) -
menj akkor közgázra csodás jövő áll majd előtted :ppp -
ryhdeksan #17945 ha pl írok 1 oldalt a 60 pontosnál és a tartalomra mondjuk kapok akkor 3 pontot de hibátlan a szerkezet meg a helyesírás akkor megkapon a nyelvi minőségre a 20 pontot? -
ryhdeksan #17944 egyébként megnéztem az összes volt érettségit az az om.hu-n van hát mindegyik ilyen általános iskola szintű :D -
Ja alapítsuk meg a BMEsek a BME ellen csoportosulást. :P -
én sem az vagyok -.-
bme meg elmehet a búsba -.- -
BME for teh win! :PP -
1ébként is szeretni kell a magyart, ne legyél szakbarbár:D -
nincs kiírva h mérnökök topikja:p -
ehhe vicc volt:) egyébként nem az érettségivel volt a probléma, hanem a magyarral, azt itt nem szeretjük -
pontosan... inkább az ezelőtti hsz-ekre mehettek volna banok... -
Easy Rider #17936 még jó hogy érettségi topikban vagyunk, és eddig nem sok szó esett róla, csak az egyetemi dolgokról, ha meg most érettségi a fáma, akkor nem tetszik? :O -
ati711 #17935 Hétfőn lejár a magyar utána mindenki a matekról meg a töriről fog dumálni -
najó, aki még 1 szót is szól magyar érettségivel kapcsolatban az mehet banra -.-
eddig nem szoltam de kezd zavarni a téma:) -
ryhdeksan #17933 Jószef Attila 2szer is volt szóval sztem Ő kilőve.
Ady, Babits közül vmelyik vszínű. -
ryhdeksan #17932 akkor b*sszák meg :D
azért olyan nehéz nem lehet hogy kettest ne hozzon össze valaki :P
matekból meg így is emelt szintes voltam ott jöhet bármi =) -
Én is erre fogadok. Jövőre már ugye jönni fog az új 500 pontos rendszer, aztán még "utoljára" jól megszivatják a népet. :( Viszont jóval kevesebben jelentkeztek már idén felsőoktatásba, így remélem, hogy legalább a ponthatárok is lentebb mennek. Könnyebb érettségi magas ponthatárral, vagy nehezebb érettségi alacsony ponthatárral, szerintem utóbbi lesz idén. -
magyar oktatás rulez.. -
ati711 #17929 Visszatérve a regisztrációs lapra én sem kaptam még meg, de már behívtak az egyetemre a rajz alkalmassági vizsgára. -
ati711 #17928 Babits - nem is volt az új érettségiben? - az jó mert az elég jól átnéztem - jó volna ha betennék a háborúellenes vagy a magányos verseit.
-
ohh én majd csak holnap..
Én arra merek fogadni hogy ez lesz az eddigi legnehezebb ami a kétszintube volt :P
hogyha olyan egyszeru lenne mint az első akkor röhögnék :) de nem fogok :'( -
ryhdeksan #17926 én meg csak matekra :D
kezdek parázni ahogy közeledik -
Én is megkaptam már a regisztrácios levelet :)
Igazábol csak történelemra tanultam eddig, magyarbol nemtudom hogy kezdjek hozzá :) Mondjuk ugyanugy elég a kettes belole mint matekbol csak töribol kell az 5ös :P
-
ryhdeksan #17924 meg a szövegértés eleve nagyon könnyű, aki tud magyarul az már ott elér legalább 30 pontot.
és már megvan a 2es xD -
ryhdeksan #17923 2005: Kosztolányi Dezső Paulina - Arany János Letészem a lantot és Mindvégig -
2006: Mikszáth Kálmán Péri lányok szép hajáról - Petőfi Sándor
MINEK NEVEZZELEK? - Radnóti Miklós TÉTOVA ÓDA
2006: Móricz Zsigmond: Égi madár - Juhász Gyula: Magyar nyár 1918 - József Attila: Nyár -
ryhdeksan #17922 majd hétfőn érettségi után felhívom őket -
én kaptam tegnap. -
ryhdeksan #17920 Ti kaptatok már regisztárciós levelet? Tegnap csomoan megkapták oszt.társaim de én nem, mondjuk még páran nem kaptunk. -
ati711 #17919 A javító érettségiket is figyelembe kell venni (október, február). -
skristof #17918 minek?
aki középszinten nem tud 3asra érvelni az egy ostoba. -
ryhdeksan #17917 basszus 4 év alatt nem olvastam annyit mint majd vasárnap fogok :D -
Dsida Jenőnek születésének 100.évfordulója is most van, könnyen előfordulhat sztem összehasonlító elemzésben. Úgy hallottam Szabó Lőrinc és Ottlik Géza is esélyes, sőt Ady sem volt még a nagyobb alkotók közül a 2szintű érettségiben