29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ezért nem érvelek, érvelni nem tudok 3-4 oldalt, de elemzésnél talán kitudok hozni annyit, remélem, bár nekem max 2 sikerült eddig, de nem izgat az irodalom...matek legyen jó... -
ezért ne az érvelést válaszd.. ha joltudom akkor nem is kapunk hozzá versset.. fejbol kell mindent -.- -
két és fél még úgy ahogy.... :\ -
Na még 1x sok sikert mindenkinek!
Meg 1 kérdés pl ha Érvelést választjátok,akkor ti lefogtok tudni irni 4 oldalt?:S
Én ebben kételkedem hogy 4 oldal csak ugy kifog szaladni belöllem :D
De ha vértizzadok akkor csak csak.... -
semmit
magadat, tollat, meg vmi kajátpiát -
ööö,most nem az van,hogy max 10 pontot kaphat az emberke,nem pedig 14(7+7)? én úgy tudom,hogy nyelvvizsgákból max 10 pontot lehet.. -
ez engem is érdekelne! :) -
:D
amugy holnap magyar érettségire mit kell vinni? szöveggyüjtemény vagy valami hasnlot? -
ryhdeksan #17987 vszínű xD -
dolgozo #17986 A minap sikerült beszereznem egy súgógépet. Ha mást is érdekel hívjon 20/808-38-90 vagy írjon [email protected] -
Jó neked, én mindkét nyelvből (német, angol) lekéstem azt, hogy a nyelvvizsga kiváltsa az érettségit. :(
Mindegy, azért van már +14 pontom, meg majd meglátjuk, hogy mi lesz a töri emeltből. :) -
nekem is. töriből kell 90% fölé...
a többibol jó a kettes :P
angolbol meg már megvan az emelt 5 :D -
ryhdeksan #17983 :D:DD: -
Nekem mind1 csak a 2-es meglegyen! :D -
ryhdeksan #17981 nekem csak matekból :D 90% felett -
Csak írtok 15%-ot 
Én is most érettségizem, kéne az ötös matekon kívül mindenből :/ -
ryhdeksan #17979 innen -
sok szerencsét mindenkinek a holnapi matek érettségihez! -
szerintem is József Attila vagy Ady lesz, bár engem ez csak akkor érint ha valami faszságot adnak érvelésnek, mert különben úgy leérvelem nekik hajj :D
de a magyar és a töri pite. matek meg fizika emelt na az a finom^^ -
15%?
Nem csak 10% kell? Ezt honnan másoltad ki? -
Egyetértek :)
Ady és/vagy Babits tökéletes lenne... -
ryhdeksan #17974 Adynak nagyon örülnék -
SuLtAN17 #17973 Szevasztok!
Végignéztem az összes kétszintű érettségit és konzultáltam a tanárommal és szerintünk a Nyugat első nemzedéke (Ady,Babits ,Tóth Árpád) tuti talán Pilinszky, és Örkény esetleg előfordulhat. Pl Babits még nem volt se emelten, se középen pedig a magyar modern költészet egyik legnagyobbja szal ezekre kell gyúrni szerintem :D:D -
Ez a fehér névjegyű függvénytábla annyival több a sárgánál, hogy ebben vannak csillagászati cuccok is. Mellesleg sokkal drágább, a sárga 1300Ft. -
ryhdeksan #17971 mivan ma? anyák napja? és idén? jószef attila évforduló
József attila mama
-
ryhdeksan #17970 "Új előírás, hogy ha a vizsgatantárgy több vizsgarészből áll, a vizsgázónak minden vizsgarészből legalább tizenöt százalékot kell teljesíteni ahhoz, hogy a tantárgyból elégséges osztályzatot kapjon." -
ryhdeksan #17969 Én úgy tudom hogy írásbeli részen legalább 10% -ot elkell érni hogy figyelembe vegyék. -
Matekra ez:
Törire pedig a CR-0008-as Középiskolai történelemi atlasz (Cartographia) -
ryhdeksan #17967 a legújabb az fehér :D és érdemes -
Ha meg vannak valakinek az érettségi feladatlapok most már igazán feltehetné....
Már nagyon szorít az idő.
-
Mindenkinek mást mond a tanárja... Ha most azt nézem akkor összevéve esélyes hogy mindenki bekerül..... -
mindenhol el kell érned legalább 10%ot, vagy 1pontot legalább (nem tudom pontosan melyik) h ne legyen érvénytelen az érettségid -
Szerintetek van profibb atlasz a Cartographia 2002es kiadású Középiskolai történelmi atlaszánál? És matekra szerintetek érdemesebb megvenni ezt az új négyjegyű függvénytáblázatot (sárga színű)? -
ryhdeksan #17962 Nemtudja vki ha szövegértésnél elérek 30 pontot, alkotásnál meg nem írok semmit akkor az 30%? :D
vagy elkell érni a másikból is vmennyit -
Hali
Nekem azt a tippet adta a tanárom hogy Örkény is lesz.
Nem árt felkészülni... -
-van benne valami
-én is:) -
Mindenkinek sok sikert az érettségire.
Remélem mindenkienk sikerülni fog (és nekem is :)). -
elég kevés van itt :\ -
Augustus Gigo #17957 Ha valakinek még gyorssegély kéne irodalomból vagy töriből, az itt nézzen szét, elég sok emelt és közép tételt felpakoltak lelkes diákok:D
corWIKI, ahol a tanulás kezdődik! -
hát most így belegondolva van pár dolog amiben lehet, hogy jobb lenne.
17943: szerintem az odajárók elég nagy százaléka csatlakozna : D