64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ollie
    ha túlmelegszik, akkor úgy is szemetelni kezd, akkor meg visszaveszed az órajeleket
  • Serpa
    tuningolt 5900 XT hez elég a gyári hűtő ?
    vagy erősebbet kell már akkor rárakni ?
  • M@TriX
    lealkudnék egy 9800Pro-t...
  • M@TriX
    annál jobb, de ez sem éri meg a pénzét...
  • M@TriX
    de az a leggyengébb FX amivel érsz valamit.
    De abból a pénzből jobbat is tudsz venni.
    Ha nVidia-nal akarsz maradni, akkor 5900XT, nagyon jól tuningolható,
    ha Ati, akkor pedig a 9800Pro, használtan, de garisan most lehet kapni már 50e alatt...
  • saviola
    Abit 9600XT 256MB 8X AGP VIVO 42300 Ft ez csak egy támpont szerintem jobb mint az fx 5700 ultra
  • CUCLI
    akkor már xt...
  • saviola
    9600 pro-t
  • Serpa
    FX 5700 Ultra sem éri meg ?
  • Serpa
    te mit vennél úgy 40-45 ből ?
  • M@TriX
    szerintem ne szemezgess azzal a kártyával :)
    nem éri meg a pénzt, persze ha akándékba kapod akkor ok.
  • Serpa
    Asus FX5700 -nél mit jelent, hogy: TD ?
  • nemcsakfeel
    htx
  • stone
    Én nemigazán foglalkozom modding-al, ha tudsz akkor rakj be képet róla a pc tuning topicba, ott van egy két arc aki foglalkozik ilyesmivel és tud segiteni.
  • nemcsakfeel
    és ledet hova érdemes rakni??
    próbáltam középre furatba, de akkor is nagyon fókuszált fény jön át, miután megcsiszoltam ( tényleg jó lesz, porózus szerűre sikerült a felszínét.. ).
    egy ledet már szétreszeltem, vagyis próbáltam a fúró hegyének a szögére reszelni, hogy jobban illeszkedjen a furatba, de nem jött be.
  • Met
    fórum főoldal, baloldalt beállítások, nick kép feltöltése
    de akkor már ne greenpeace legyen, legyen mondjuk, öljük meg a fókákat vagy le a bálnákkal:D
  • saviola
    lenne egy kérdésem azt hol lehet beállítani hogy a nevem helyén pl olyan legyen mint greenpeace

• NeoMaN
    igen
  • NeoMaN
    túlmelegszik, vagy biosban agp fastwritest kapcsold ki
  • CUCLI
    mélynyomót hol lehet állítgatni?
  • Gabyee
    Ismét én:D
    Audigy 2-t raktam a gépbe,cd-ről felraktam a drivert,meg az új frissítést az oldaláról.Működik is minden,csak az a gondom,hogy gyengén szól a mély.Hiába álítgattam mindenütt csutkára akkor is erőtlen.Előtte egy Live 5.1 volt,hát annak valamivel erősebb volt a sub része.
    Ha tud valaki valamilyen tanácsot adni akkor azt megköszönném.Amúgy egy Jazz 5.1 rendszert használok analóg összekötéssel.
  • stone
    Mattulni fog, próbáld ki egy kis darab plexin de ne 80-as csiszolópapírral mert az tényleg karcol, 1000-es vízpapírral sirály majd meglátod.
  • Met
    Valami melegszik. Vagy a táp haldoklik.
    A táp dugók rendesen be vannak dugva, vinyóba, alaplapra stb.?
  • rolcsi01
    !!!SEGÍTSÉG!!!
    A probléma a következő: Egy új gép kb. 45 perccel bekapcsolás után lefagy. (terhelés alatt – játék). Aztán reset, 15 perc múlva újra lefagy... Mi lehet a gond? Nem hiszem, hogy szoftveri hiba lenne. A grafikus kártya és a RAMok jók. (szerintem, mert próbáltam átrakni másik gépbe és ott nem fagy le.
    Ez az:
    Asus A7V8X-MX, AMD, KM400, int. VGA
    Athlon 2500+ Barton – Titan TTC-D5TB
    256 MB DDR-333 RAM Twinmos
    Samsung 80 GB 7200rpm
    DVD Asus E616
    Powercolor ATI Radeon 9200SE 128 MB DDR, TV-out, DVI
  • nemcsakfeel
    de csiszolástól recés lesz rendesen, viszont még mindíg nem eléggé szórja a fényt, meg így elég nagy barázdák vannak benne.. ha ezt finomabbra csiszolom, akkor meg tiszta átlátszó
  • barret
    Nekem is ven ilyen PII-esem...
  • ZaJanga
    Hi!

Van egy olyan prob., hogy egy haver vett 128mb sd133-as ramot akitől vette letesztelték minden ok otthon viszont csak 64mb-ot lát a gépe.
    Lehet az a probléma, hogy a gépe régi PII-es és ez a ram 1 oldalas ezért nem ismeri föl rendesen?
  • Serpa
    meg történt.
    semmi utalást nem találtam.
  • Met
    Miért nem nézed meg az asus oldalán?
  • Serpa
    és Asus -nál ?
  • Narancs
    TD?
    MSI kártya esetében azt hogy semmi extra, nem VIVO -s és nincs rajta TV tuner sem...
    Szóval az alap kivitel...
  • Serpa
    vki ?
  • CUCLI
    köszi az infót
  • Narancs
    CSak szemléltetés képpen:
    2.6os celó kb olyan teljesítményt nyújt, mint egy 1600+ os AMD Palomíno.
    Szóval igen, a 2500+ gyorsabb
  • CUCLI
    Egy AMD Athlon 2500+ proci gyorsabb mint a 2.2celeron ami húzott?
  • Serpa
    FX5700 -nél mit jelent, hogy: TD ?
  • Gabyee
    Köszi mégegyszer a segítséget
  • stone
    Úgy tudom fent kell hagyni a régi drivert, az EAX-ot meg tuti nem kell elfelejteni mert azt hardveresen tudja a kártya.
  • Gabyee
    Megtaláltam a legújabb drivert!
    Ezt csak fel kell raknom,vagy először a lemezről kell telepíteni a cuccokat és azután ezt amit letöltöttem?Azért kérdezem mert amit leszedttem az valami frissítésnek tűnik a számomra.(EAX4DRV AUDIGY2 1 84 50.exe 16MB '04.07.29)
    A KX driverrel tud ugyanúgy EAX-ot a kártya,vagy azzal el lehet felejteni?
    Köszi!
  • stone
    1000-es csiszolópapírral csináld, az acetont felejtsd el mert nagyon csúnya lesz.