60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Miért? 10 FPS a fél perces lagoknál már csak hab a tortán :DDD
  • Dexa
    öhhöm...
    az nem teljesen használható...
    ;)
  • pet70000
    akkor ott a kisvas ;) ;)
  • Dexa
    kinek hogy...
    ;)
  • cyrus #44017
    bazg... :D
  • cyrus #44016
    május 1 a szeretet ünnepe !! a dzsínó mondta !!!
  • Dexa
    júúúúúúúúúúúúúúj
    LoL
    :D

á nagyvas még nincs összerakva de majd végre szünetben kis gamma mehet
    ;)
  • Sadist
    A majális a szeretet ünnepe, szal most télen menjetek havat lapátolni, tavasszal meg szeressétek egymást...
  • Dexa
    nem mentél sörözni báááázzz... pedig mondtam...
    ;)
  • Sadist
    Miért nem jöttél te is? Kaptál volna egy-két szép fejest
  • Dexa
    a szeretet és béke ünnepe:
    "nyírd ki...hülye fax...bekaphassa..." ... satöbbi
    ;)
  • Sadist
    Hagyjátok abba!!!
  • Dexa
    láttam kis szaros hogy tegnap gémeltél...
    ;)
  • pet70000
    1, az eset után nagyon!!!! hamar mentetek....
    2, ne írj többes számot, mert nem mi akartuk a "vasvillát a hátatokba nyomni" hanem csak én egyedül.......akartam a vipet legyakni, és ez jópárszor sikerült is ;)
    abban igazad van, hogy miért itt hozom fel, elismerem

a klánokat amúgy kár belekeverni....
  • Sadist
    A HIT-nek köszi a tegnapi jó gémet
  • zotyesz
    "Semmi! teszek rá :))))"

Hiába no, közeleg a karácsony. ;)
  • Dexa
    ebben azért igazad van... 1éni vélemény volt Rush-tól nem kéne ismételten csak egész klánt belekeverni mindkét részről...

szal mindenki menjen sörözni inkább...
    ;)
  • Barocas
    xSU? Rush mondta el a véleményét (kendőzetlenül). Utálat? Nem, ilyesmiről szó sem volt. (Eddig, mert beszóltál az xSU-nak, loál)

Valószínüleg este játszom keress meg, gyere be a szerverre és szólj be, na és tudod mi fog történni????

Semmi! teszek rá :))))
  • Sianis
    Goofy véleménye:
    Sokáig gondolkodtam irjak-e és végül mire írnék már részben leírta Panda amit gondoltam.
    Nekem itt csak egy-két kérdésem lenne:
    1, miért nem ott helyben háborodtál fel, és kérdeztél rá a dologra. Utána még jó pár körig ott voltunk mi is és te is.
    2, ha már ott nem tetted meg, miért pont itt? Akkor legalább a weblapunkon tetted volna közzé, vagy e-mailben BCS-nek. Ez igazából olyan volt mintha megint hátulról szeretnétek a hátunkba nyomni a vasvillát.
    3, mi ez az utálat az xSU részéről? És mi az hogy töröljük a HUN tagot? Szerintem eddig többet tettünk a magyar játékosok nemzetköri (kivéve lengyel) jó hiréért mint bárki. És ennek igazából talán tényleg én vagyok a megmondhatója mert a klánból talán 2-3 ember tud angolul beleértve engem, és lassan többet írok Army-ban mint játszom.
    De ez mind1.
    Szóval én senkire se vagyok dühös főleg nem Peti-re mivel rendeződött és tisztelem azokat akik képesek elismerni ha hibáznak.
    Nekem az egész elrendezésével, és reagálásával van gondom!
  • Slow
    az a gond srácok, hogy ha valakinek valakivel valami gondja van, azt nem érdemes ide hozni az SG-re, mert nem megnyugtatást, meg csitítást kap (ami ugye békésen megoldaná a dolgot), hanem olajat a tűzre... és ez a szomorú, hogy nem békítenek a többiek, hanem mégdurvábbá teszik...

ez lehetne máshogy is ám
  • bcs78
  • Sianis
    Reakcióm meg erre meg már nem sg.hu-s téma!
  • bcs78
    Viszont most mi klánon belül megint utáljuk egymást.
  • Josszimatroz
    houah...
  • pet70000
    képet töröltem, commentet is lehet, ha G úgygondolja és erre jár ;)
  • Sianis
    Remélem, hogy az érintett felek is így gondolják, nem csak a vezetők! Nekem semmi bajom a magyarokkal, egyetlen eggyel sem. Sőt kifejezetten örülök, ha más klánbeli emberekkel is sikerül együtt játszani. Utólagos ismételt bocsánat, a kolléga uraktól.

Ui: Megígérem megtanulok lengyelül káromkodni
  • pet70000
    Sianisal teljesen korrektül lerendeztük a dolgot, úgy hogy ha gondoljátok, lezárhatjuk a témát
  • Sianis
    örülök, ha tisztáztam magam. Jelentem itt is, hogy Lengyel majdnem szomszédaink voltak a ludasak, illetve életem legrosszabb napja.
  • patacsi HUN
    Már több fórumon is tisztázódott a dolog megnyugtatóan... :) szerencsére
  • Doma #43992
    Szerintem nem kéne a témát firtatni....
  • AndrewCB
    Mi volt az előzménye? Mi váltotta ki?
  • Josszimatroz
    egyetértek..
  • bcs78
    Sztem az 5-600 erős túlzás.
  • patacsi HUN
    - senki sem... ( bunkóság )
    - mert pihék vagytok :P ;) ha valami nem jó, azt meg kell változtatni és nem kimaradni belőle.
    - :D
  • Doma #43987
    Emberek én ezt már nagyon nem értem!!!
    Van kb 1000 magyar játékos, ebből olyan 5-600 az aktív játékos aki nap mint nap vagy heti rendszerességgel játszik ezzel a játékkal.
    Asszem mondhatom hogy néha nagyon szép eredménnyel!
    Mi a fenéért kell egymást b@§zogatni amikor ilyen kevesen vagyunk???
    Nem értem.... Személy szerint én rohadt keveset láttam olyat hogy pl lengyelek egymásnak estek volna játék közben.. (biztos volt ilyen de én nem nagyon láttam, pedig ugyebár a németek és hollandok után ők vannak a legtöbben európában. Azért őket hozom példának, mert mentalitásukban sokkal keletiebbek mint mi magyarok, de ennek ellenére nekem eddig úgy tűnt hogy kiállnak egymás mellet/egymásért.
    Miért nem lehet nálunk is ilyen????
    És asszem nem a magányos játékosoknak kell ebben példát mutatnia hanem a magyar klánoknak akik szép számmal jelen vannak a játékban (hála az égnek) és szép eredményeket mondhatnak magukénak!

Tudom én egy senki vagyok és a véleménynyílvánításon kívűl csak anniyt tehetek hogy mindenkit megérek arra hogy egymást, MAGYAR játékostársakat tartsuk tiszteletben.
  • bcs78
    Köszi, jól esett.
  • pet70000
    -nem szeretem, ha az anyámat szídják!!!!!!!
    -ez a commentem csak visszaútal arra, hogy miért maradunk ki a klánwar-ból...
    -ne oktass ki léci, thx
  • Josszimatroz
    velem is elöfordult anno hospitalon bizonyos Al bundy nevü "versenyző" szokása szerint fightink vipet nyomott.. 2szer pofán löttem garázsban erre "te kis szaros" meg a " kurva anyádat"-al reagált én jót röhögtem rajta a játék hevében elöfordul ez.. nem csináltam sreenshotot és nem kezdtem el sg-n hogy a HIT klán ilyen meg olyan.. szvsz nem kell kiakadni ennyire..
  • Josszimatroz
    azért ne általánosits.. egy valaki anyázott ha jól látom... egy emberből nem lehet megitélni egy klánt..
  • Lacek80
    Nem tudom miért van az hogy néhányunknak elszáll néha az agya, tudom sovány vigasz, de elnézést kérünk Sianis viselkedéséért....