60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • 4NDR3W
    Egész szart mi?
    Nem szóltál be senkinek, ahogy én sem. Ha nem bírod a kiképzést, akkor viszlát. Te poénkodhatsz, meg más is, de ha rajtad röhögnek, akkor az már fáj, mi? Nevetséges.
    "amikor még PET és Adrew sehol sem volt, fingjuk sem volt az armyról, és a két klán jó haverok voltak" ???
    Pet és én is alapító tagok voltunk...
    De segáz.
    Én pl a kezdetek óta gammázok. Bár csak magam és barátaim kedvéért, ezért pl ritkán játszom, bár ez a kutyát nem érdekli, de azért leírom, hátha ezzel megsértek valakit, mert én olyan vagyok.
    Ez lett a híres társadalomból? Mire célzol kis?
    Rohadtul nem akarok személyeskedni, meg egész klánokat beráncigálni ebből a semmiseégből indult baromságba, de azt valahogy nem csipázom, ha pl lecigányoznak, meg ócsárolnak, amikor azt se tudják mi van, miről beszélnek, pláne ha az egész klánra rá akarják húzni a szaros lepedőt. Ha nem bírod elviselni a poént, akkor viszlát.
  • pet70000

• Strahd_
    Friczy ne menj el..... :(

/* Nem csak stravot .) hanem mindkit lecsitereztek .)
    Slow,Rush,rEPRO, engem stb .) */1

• Friczy
    Najóó! Be lehet fejezni ezt az egész szart!
    Miattam nem kell itt vitatkozni/ugatni senkinek!
    Nem lesz több linkem, hózzászólásom sem, ennyi.
    Egy nagy kérdés maradt csak!!
    Én beszóltam valaha is valakinek? Nem a többi xSU, ÉN!!
    De arra az időre is szól a kérdésem, amikor még PET és Adrew sehol sem volt, fingjuk sem volt az armyról, és a két klán jó haverok voltak, egésszen addig míg 'valaki' le nem csíterezte Strav-ot..
    Szép idők voltak, vajmi kevés köze sincs ehez a mai xarhoz!
    Sajnálom a normális embereket, ez lett a híres társadalomból..
    Elég gáz, én kiszállok..
  • Strahd_
    Nemár .) én akarok valami flémet olvasni hamár a kezdeti baráti hangulat nicsn meg .) legalább flém legyen .)

mondjak Flém célpontokat? .)

Lúzer Slow .) alias Botcsinálta Piccaso .)
    (Al)Mighty .)

és még annyi célpont van .) sot vannak még a csiterek népes birgádja is .)

/* Patacsi - Patacsi Ha élsz jelezz nekem a Népnek szüksége lenne most rád .)*/
  • pet70000
    akkor most kérésedre, csak neked egy vicces szmájli:
  • Strahd_
    irigy?
  • SACA_(HUN)
    Otthon vagy és nem játszunk?!
  • SACA_(HUN)
    No mi van bazzeg? Barocas, ne itt legyen nagy a szád hanem a csatatéren!
  • Barocas
    Élvezzük? Akkor miért nem raksz be vicces szmájlikat? Elszállt a karneváli hangulatod?

Ugye milyen jó ha betámadják az embert, mint néhány félnótás Friczyt.

Most nevess felszabadultan :)))

Nem érdekel a véleményem? Jaj nekem, most mi lesz velem a nagy PET azt mondta nem érdeklem (Van így értelme az ÉLET-nek?). /Ami egyébként nem teljesen igaz, mert mindenre szépen válaszol, mint egy jó kisdiák, úgyhogy van még remény!/
  • 4NDR3W
    Jah tényleg. Morpheus a 4.
    Tessék megkövezni, keresztrefeszíteni, helyben kivégezni őt is!
    Sajnos olyan gyalázatos cselekedetekre vetemedik, hogy néha ha bejön valaki újonc és kérdez valamit, ami esetleg az Armyról szól, akkor érdemi válaszra méltatja és nem küldi el a jó anyjába, hogy nézze meg az americas army pont hu-t...
  • pet70000
    részemről befejztem veled az irogatást, mert bár mi ezt láthatóan nagyon élvezzük, a többiek nagyon unhatják....
    de hogy válaszoljak még igen elmés és magasröptű kérdésedre:
    ilyen és hasonló reakcióid vannak, voltak és lesznek mindig is, ennyit tudsz, de míg más véleménye érdekel, a tied nem.

• 4NDR3W
    Majd igyekszem :)
    Amúgy Friccancsot (meg az ilyeneket belinkelőket) nem leragáltam.
    Check the smiley ;)
    De ha az kell, akkor többet nem írok be. Sajna tényleg igaza van PÍT Brónak. Mindegy mit írunk, abból csak köpködés vagyon. Meg szemét HITesek, meg cigányok, meg a szemét baráti körünk, meg anyám kínja.
    Ezen ne múljék, legyen a Tiétek itt az SG fórumon az Americas Army topik és akkor nincs vita.
  • Barocas
    Friczy valóban dicsekedett az eredményével. De miért? Azért mert nem csal és nincs óráról órára 5 feletti fragrate-je. Ennek az eredménynek örült, és ezt akarta megosztani veletek.

Kinek szokott az ember dicsekedni, annak akinek figyel a véleményére. Ergo Friczynek számított az itt irogató emberek véleménye. Ti meg lereagáltatok úgy ahogy...
  • Gyadi
    Hülye :)
  • 4NDR3W
    Dehogy megyek :)
    Irigykedek a barátomra ;)
    Én is szeretnék 16 órát ülni a gép elött. Akkor valszeg nem lenne ennyire piros a szemem, mert ez a napi 20 óra talán sok ;)
  • 4NDR3W
    Hát igen :)
    De vigyázz, mert még a végén hozzádvágnak egy megkeseredett, irigy, múltban örömet lelő jelzőt ;)
  • Strahd_
    milyen jo kis idöszak volt akkor .)

Rush headshoot "csitje" :) ah régi szép idök nyugodtan lehetet játszani nem voltak csiterek milyne jo kis gama volt...
  • pet70000
    te, nemméc' innen
  • 4NDR3W
    Slow!
    Kezdődik a flame! ;)
    Hol vagy már? ;)
  • 4NDR3W
    Megkeseredett, irigy :)
    LOL
    Lassan csak pelusos, 16 óráát ülős, jaj de kerályos emberek maradnak a fórumon. pfffff
  • 4NDR3W
    Akinek nem inge, ne kenje bele [#mf2
  • pet70000
    Andrew-t ismerve biztos vagyok benne, hogy nem neked szólt a comment, hanem csak úgy álltalában.....
    nem beszélve a smile-ról!!........
    de mostanában tényleg nem lehet ide úgy beírni, hogy minimum 18-20 ember ne sértödne meg...
    Én például már megszoktam, hogy beírok valamit és jőn Barocas és tuti, hogy az ellenkezőjét fogja mondani még akkor is ha "véletlenül" igazam lenne...
    de már megszoktam, tökre' nem zavar, nem is érdekel......
  • Friczy
    Ööö.. Miért fáj ez neked..? Lépd át egyszerűen! Ha valakinek nem természetes a kiemelkedő eredmény, mert nem él a gépe előtt napi 16 órát, miért ne örüljön?

De ok.. elnézést kérek hogy nem beszóltam valakinek, értékes hozzászólásokat így csak 2 sorral lejjebb találjátok, stb. stb..

Azthiszem én is lépek.. lassan csak megkeseredett irígy beszólogató ember marad ezen a fórumon.. HAJRÁ SRÁCZOK!! MAGYAR AA COMMUNITY!! PFF
  • mstummer
    Nah jah....sztem is poénos dolog,vannak érdekes hozzászólások :)
  • Free
    A Banneres Téma szerintem is hasznos volt.... rájöttem hogy soha többet ide bannert nem csinálok :c)))))))
  • pet70000
    te nagyon ráérsz....
  • 4NDR3W
    Visszaolvastam 600 oldallal. Nagyon lol :)
    Ott pl Mighty azon siránkozott, hogy 10 honorjával TK-zott és már csak egy szerverre tud bemenni :)
    Néha teljesen jó ilyen sokat visszaolvasni, és nézni, hogy akkor (2 éve) miket találgattak az emberek.
    Mire jó a honor, mikor lesz karma, stb.
  • N3TuddKi
  • bcs78
    Húbaszki télleg...
  • 4NDR3W
    A húmekkorátzúztamnézzétekafregem embereket kihagytad
  • Mighty
    Igy van, a banner tema szerintem is jo volt.
    Viszont a szemelyeskedesnek nincs helye sem a banneren (nem tudom, volt-e!), sem a topicleirasban.
  • bcs78
    Megváltozott? Hát nemtom. Én kb egy éve olvasgatom kisebb nagyobb kihagyásokkal, de itt mindíg is ez folyt. "Ki játszik és hol?" "Sok a csíter!" "Kabbeteköcsög, most mé szósz be?"

Ha úgy nézzük ez a banner téma üdítő újdonság volt.

• Josszimatroz
    na jah.. ez a topic kicsit megvaltozott.. aszem egy idore hanyagolom is..
  • Sadist
    Ok bocsánat. A sügért a süsü emberkékre értettem (persze volt benne egy apró célzás is).
  • Josszimatroz
    végre..
  • Mighty
    En viszont kiszedtem. Egymas utalata nem tartozik a kozossegre valamint nem ezert ven megosztva a hazigazdai jelszo!
  • Josszimatroz
    visszaolvastam.. de igy sem ertem..
  • Sadist
    Olvass vissza egy kicsit
  • Josszimatroz
    ezt miert kellett berakni?.. "Dexa és barátai topikja (Utáljuk a sügér embereket!)" ennek mi koze az armyhoz?..