22246
Hattrick
-
Nuki #1630 megvan a megoldás elnézést a szpemmért =) két dolog van amit le kell tölteni és telepíteni ;)
azért #1629 ha tud valaki válaszoljon ^^ -
Nuki #1629 bocs hogy telhetetlen vagyok, de más ehhez hasonló program nincs? :o -
Nuki #1628 Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVBVM60.DLL nem tlaálható. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
-még fel sincs telepítve a program, ez még csak a setup -
Nuki #1627 végülis szétveri egymást a két csapat, de szeressük egmást gyerekek ^.^
a linket köszi!!!, a hugom ezt használja, de csak nem tudom sehogyse áthozni az ő gépéről o_O -
#1626 np, nem a te hibád :)
HTRatings -
Nuki #1625 sry érte, de ne szívd mellre :)
ilyet hogy HTRatings, programot honnan tudom letölteni? -
#1624 kössz :)
nekem is lesérült a belső kp-om 2 hétre -
Nuki #1623 a rák vájja ki a mellyit!! XD
játszottam egy barátságost, az nem is baj, de nagy nehezen tapaszosra gyógyult egy játékosom(csatárom!!), na mondom, ne maradjak szégyenben honfitársam ellen, beteszem játszani, nem lesérült a hüjéje? 4 hét o_O
azért gratula, 7-1 re nyert :PPP -
#1622 szivatni a frissen feljutó csapatokat? igen, valóban ez lehet az ok :D -
Nuki #1621 ez igaz :|
biztos jó okuk van rá hogy ezt így megcsinálták... -
Grenzjager #1620 sztem mindegyikre, mivel nem írja hogy melyikre vonatkozna... -
Nuki #1619 és ha ez csak a felső X osztájra vonatkozik? (1-2-3)
amúgy mit jelent az aláírásod? -
#1618 szuper... így már totális szívás lesz feljutnom az V-be, már előre látom. Legalább a nézők száma nagy lett volna eddig, de nem elég hogy sorozatos vereségeim lesznek, még pénzem sem lesz... éjjen ;) -
Grenzjager #1617 olvastátok a módosítást??
"Nem vagyunk teljesen elégedettek a nézők viselkedésével, és annak érdekében, hogy javítsuk a nézői reakciót, kis mértékben állítunk a formulákon. Ez a javítás azt jelenti, hogy a stadionotokban több néző lesz, ha a szurkolók boldogak, és kevesebb, ha elégedetlenek. Ezenfelül, a nézőket kevésbé fogja foglalkoztatni az ellenfél személye. Ez a változás a szezon felénél, június 16-án lép életbe. "
-
pilboy #1616 ő a legújabb szerzeményem 405 milláért :)
Massimo Lussu
TSI=5 270, 18 éves, jó formában
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van [Jól fejelő]
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: kiemelkedő Átadás: középszerű
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: gyenge
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: csapnivaló -
#1615 ó jaj:D
hova tévedtem:D
de egyébként ahhoz képest hogy lila, igényes és szép oldal. -
Tillás #1614 Ha van kedvetek, nezzetek meg a honlapomat.
http://www.ht-arena.com/violacityfc/
Udv -
#1613 szívesen, máskor is -
Nuki #1612 én öt kapust ajánlanék. az tuti hogy nem lőnek be semmit, a többivel meg tombolhatsz a csoportelső ellen, sérüljön le, hadd szokja XD -
#1611 köszi a tippeket kedves joakaroim:D -
#1610 vagy állj fel 8 emberrel :D -
#1609 :DDDDD -
#1608 válaszd a laza játékot és akkor majd elmozdulsz -
#1607 6-1 ide. de nem tok elmozdulni a 3. helyröl. se fel, se le -
#1606 Újabb vereség, ezúttal 4:0. Egyre valószínűbb, hogy szezon végén kiesek a IV-ből. -
Nuki #1605 3-1 egy picit gyengébb csapat ellen de legalább jövő héten mindenki heppi, és tapaszos lesz ^^
szerk: mármint vesztettem :| de látványos hátrányom nem született (sérülések, sárgalap) -
#1604 Mai meccsem kemény volt, 25 perc alatt már 2-0-ra vezetett az ellenfél és 1 emberemet kiállították, de a végén sikerült kettőt begyötörnöm és x-eltem :)
Még mindig vezetem a tabellát és ebben a szezonban még veretlen vagyok. -
#1603 Jellemző...
1 hét alatt leesett 2 szintet a csapatszellem, és 1 szintet az önbizalom...
végre itthon játszom, totális teltház lett volna végre valahára, jó kis bevétel de mivan? Persze hogy esős az időjárás, hogy vééééletlenül se rendeződjön már az a rohadt anyagi helyzetem... -
#1602 Kedd után ifiből ma is sikerült felhúznom egy "jó" képességű játékost, csak kár, hogy sunyi és hogy 19 éves :)
Csaba Podmaniczky (117957899)
19 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Ország: Magyarország
TSI: 1 140
Fizetés: 144 eFt/hét
Tulajdonos: Ferencvárosi_TC
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: középszerű
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0 -
Nuki #1601 dzsizusz! persze 9 segédezdővel (vagy 9 kapusedzővel) -
#1600 kapust edz :D
Nekem is 300 TSI-t kapott az egyik középpályásom. -
#1599 aztmeg hogy? nekem max 50-el emelkedik a TSI -
#1598 háháh, egyik kapusom szintet lépett, a másik meg kapott 430 TSI-t.
sztem max 2 hét és öis lép:)
-
#1597 hmm... ez yo, köszi szépen :) és honnan van ilyen precízen? mert akkor a többi pozíciót is megnézném :) -
#1596 ellentámadás CA
akkor használandó, ha jó a védelem és a támadás de a középpályád gyengébb mint az ellenfeledé.csak akkor hasznos ha nem uralkodsz a középpályán.
az ellentámadás valószínûsége az ellenfél egy kihagyott helyzete után a védõid védekezésétõl (1x) átadásától (2x) és a tapasztalatától függ. az hogy egy ellentámadásból gól lesz-e, csak a csatáraidtól függ.
hátrány: 7%-kal gyengébb lesz a középpályád miután összehasonlítják a te és az ellenfeled középpályát. (pl ha normálban 51%-os középpályád lett volna, nem lesz hatása a CA-nak, de a középpályád rosszabb lesz azért. és ez nem jó :) )
alkalmas felállások: 4-3-3 jó CA védõkkel, 5-3-2 nagyon jó csatárokkal -
pilboy #1595 vhol azt olvastam, h ellentámadásoknál jól jön -
Grenzjager #1594 Pozíció Legfontosabb Második legfontosabb Harmadik Legfontosabb
Szélsőhátvéd Védekezés Szélsőjáték -
Középhátvéd Védekezés - -
Támadó középhátvéd Játékszervezés/erőnlét Védekezés -
tehát az átadás semmenyire sem számít
-
#1593 és nem ellentámadásnál? :D
Mint mondjuk a csatároknak eléggé fontos, meg a középpályásoknak is, meg a középpályásoknak az erőnlét.
Ha védőt akarok venni, akkor milyen tulajdonságok a fontosak még, a védekezésen kívül? -
pilboy #1592 ellentámadásoknál mindenképpen hasznos :) -
#1591 A védőknél mennyire fontos az átadás, a védekezés mellett?