22246
Hattrick
  • Nuki
    #1669 ^.^
  • Redokee
    A TSI az pontosan mi? Meeeeg honnan lehet leszedni hozzá progikat? Mint a HT RATINGS vagy a HCPM?
  • Sippie
    jah értem :D akkor semmi
  • pilboy
    a többi játékosod biztosan bajkeverő, és hát így nagyon kilóg a lóláb...
  • Nuki
    sorsoljon már felhős időt inkább :]
  • Grenzjager
    a random tehet mindenről!

még erről a rohadt melegről is
  • Nuki
    nekem utolsó hejeken lévő is jött kettő is, de nem lett baj, szóval hibáztassuk a jó öreg randomot =)
  • Grenzjager
    meg van:

1 Imádott csapattag
    2 Népszerű fickó
    3 Szimpatikus fickó
    4 Kedves fickó
    5 Öntörvényű ember
    6 Bajkeverő alak

tehát a "kedves" az az alja, amit néha szeret a rando, néha nem...

most nem szerette...
  • Grenzjager
    2006-06-19 Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nem jön ki túl jól a többi játékossal. Emiatt a csapatszellem szintje esett.

és mondom szegényke:

17 éves, megfelelő forma, egészséges
    Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
    Tapasztalata katasztrofális, és katasztrofális vezetői képessége van.

és ebben a hónapban ő volt az egyetlen vásárlásom
  • Sippie
    miből gondolod hogy amiatt esett a csapatszellem?
    ha kicsi a vezetői képessége az edződnek, akkor szinte minden héten esik egyet a csapatszellem, vagyis erőteljesebben tart a "közép" felé, mintha magasabb szintű lenne az edzőt vezetői képessége. Lehet most jutott eszükbe a heti csökkenésre.
  • Narandil
    olyanról még nem hallottam, hogy a nemzetiség is számítana vagy, hogy valahol bekavart volna... az előbb hozzászólásomban azt kifelejtettem, hogy ha jól tudom, akkor a vásárolt játékos tulajdonságaitól függetlenül esik a csapatszellem, de azt nem tudom milyen mértékben... persze ez igaz a játékos eladásra is, de ez szerintem még rátesz egy lapáttal, ha a játékos elég rég a csapatod tagja volt...
  • Nuki
    biztos a hüje zserbójának nem tetszett hogy proli közép európába került
  • Grenzjager
    na ez az, hogy az emberi tuléajdonságai nagyon rendben vannak, a nemzetiség meg szerintem tök mindegy, amúgy francuska
  • Nuki
    de az adatai alapján semmi baj sincs vele...
  • Narandil
    mostanában én is vettem egy csatárt a csapatomhoz és akkor is esett a csapatszellem... utóbb kiderült miért... bajkeverő alak... nem mindegy, hogy milyen tulajdonságai vannak... ilyen például, ha eladsz egy szimpatikus fickót, akkor ugyanúgy eshet a csapatszellem...
  • Nuki
    nálam csak egyszer volt ilyen amikor valami arabot vettem :)
    amúgy vettem még 3 hejről 200ért játékost de semmi :]

passz...
  • Grenzjager
    no mindegy, igazoltam egy másikat:

Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.

és nem értem miért de esett a csapatszellem szintje...

ötleT?
  • Grenzjager
    lemaradtam a licitről, mert megint lafagyott a hattrick szar szerver

most már kezd tele lenni a....
  • Nuki
    áhá, így megy :)
    akkor jó köszönöm a tanácst :))
  • pilboy
    az erőnlét hosszú távon JAVÍT a TSI-n!!!
    csak abban a pillanatban, amikor az erőnléttel esik a forma, úgy eshet term. a TSI is
    de az erőnlétnél is uúgy a szintkülönbségek után nő a TSI, mint pl. ha egy remek jszervezésű spíler 2 év alatt kiemelkedő lesz
  • Grenzjager
    nem, nem szabad általánost edzeni, bőven elég ha játsznak a bajnokin vagy a barin és akkor idővel el kezd nőni a TSI is, mivel nő a formájuk.

pl, egy remek gólszerzésű csati remek formában 2000 TSI, de gyenge formában akár 1500 is lehet, de áltlános ne edzél soha, mert az semmit sem fejleszt, tulajdonságot nem,
  • Nuki
    hmm lehet :|
    akkor viszont nagyon rossz forma esetén be kellene iktatni 1-1 általánost ha szükséges? mert így rosszabodik a teljesítmény is...?
  • Grenzjager
    edzésnél csak az erőnlét szerintem, a többinél bizti azért esett a tsi, mert esett a forma is
  • Nuki
    mi ront még a TSI-n? mert így nézegettem 1-2 en kaptak minuszt o.O
  • Grenzjager
    meg az erőnlét rontja a Tsi-t és a formát
  • Láma!
    pontrugás számit. agy jo pontrugo többször kihagy szabadot. nekem a varázslatos pontrugom szélsö védö, és második a gollövö listán 8 gollal:)
  • Fenrir
    Tudja valaki, hogy melyik taktika ellen mi a jó?
  • Nuki
    nem magyar ^.^
    [lusta]
  • pilboy
    új manager játék:
    http://www.managerarena.com
    próbát megéri
  • Nuki
    10 szóvivőt írtam ^.^

és ha formacsökkenés van?
  • pilboy
    remek erőnlétű kp jóval többe kerül, mint pl. egy középszerű erőnlétes
    pontrúgást még nem érzem annyira kiemeltnek, h számítana vkinél, h világklasszis, vagy csak jó pontrúgású...
    tehát ha már holtszezonban edzeni kell és lehet vmit akkor én inkább az erőnlétet is és a pontrúgást is 1-1-szer
    persze mindenki döntse el maga, h kinek melyik szimpatikusabb
  • Grenzjager
    szerintem meg "remek" erőnlétű középpálysáokat kell venni és akkor már nem is kell erőnlétet edzeni, mivel az úgy is csak a középpályásoknak számít igazán, így a holtidényben mehet pontrúgás amin mindenki edződik, illetve ha van osztályzó akkor mehet a sima védő,csati vagy szélső edzés
    általánost meg soha, de soha!
  • Grenzjager
    közgadász minek???? ha nincs -40millád, vahy nincs +200millád...

amúgy nálam most
    10 szóvivő
    10 gyúró (ami faszság, mert így 10 hétnyi a sérültem)
    2 kapusedző
    10 segédezdő
    2 pszihómókus de ők kilesznek rúgva a toszba
  • Sippie
    illetve nem a kaput kell edzeni, hanem a kapust, szal kapusedző
  • Sippie
    hát sztem a segéd és kapuedző fontosabb
    gyúróból 10, a sérülések elkerülése végett... én nekem van még 5 pszichodokim, a csapatszellem és önbizalom növelésére, de ha edzőt cserélek, valszeg kukázom a csernusokat
  • Nuki
    ez mókás :))50 éves trotty edzőmet felgyúrom mehet rohangászni középpályásnak [gonosz]

mindenki!!! szerintetek mit érdemes tartani szakemberek közül? jelenleg mindenből van1 + szóvivőből 10 :)
  • Sippie
    hát... az erőnléti edzés ezekszerint mindenkinek jár a csapatból... annak is aki nem játszik :D
  • Nuki
    az igen érdekes :P

nekem meg védekező védőm rugott gólt :|
    nem akartak volna a csatárjaim mesterhármast, ááááááá >:D nembaj 6-3-ra nyertem így is.
  • Sippie
    igen rájöttem... főleg hogy az edzőm is szintet lépett, amikor az nem is játszott egyik meccsen sem... no mind1 mostmár :D
  • pilboy
    mondjuk erőnlétet holtszezonban ajánlott edzeni :)