22246
Hattrick
-
Nuki #1710 #1669 ^.^ -
Redokee #1709 A TSI az pontosan mi? Meeeeg honnan lehet leszedni hozzá progikat? Mint a HT RATINGS vagy a HCPM? -
#1708 jah értem :D akkor semmi -
pilboy #1707 a többi játékosod biztosan bajkeverő, és hát így nagyon kilóg a lóláb... -
Nuki #1706 sorsoljon már felhős időt inkább :] -
Grenzjager #1705 a random tehet mindenről!
még erről a rohadt melegről is -
Nuki #1704 nekem utolsó hejeken lévő is jött kettő is, de nem lett baj, szóval hibáztassuk a jó öreg randomot =) -
Grenzjager #1703 meg van:
1 Imádott csapattag
2 Népszerű fickó
3 Szimpatikus fickó
4 Kedves fickó
5 Öntörvényű ember
6 Bajkeverő alak
tehát a "kedves" az az alja, amit néha szeret a rando, néha nem...
most nem szerette... -
Grenzjager #1702 2006-06-19 Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nem jön ki túl jól a többi játékossal. Emiatt a csapatszellem szintje esett.
és mondom szegényke:
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és katasztrofális vezetői képessége van.
és ebben a hónapban ő volt az egyetlen vásárlásom -
#1701 miből gondolod hogy amiatt esett a csapatszellem?
ha kicsi a vezetői képessége az edződnek, akkor szinte minden héten esik egyet a csapatszellem, vagyis erőteljesebben tart a "közép" felé, mintha magasabb szintű lenne az edzőt vezetői képessége. Lehet most jutott eszükbe a heti csökkenésre. -
Narandil #1700 olyanról még nem hallottam, hogy a nemzetiség is számítana vagy, hogy valahol bekavart volna... az előbb hozzászólásomban azt kifelejtettem, hogy ha jól tudom, akkor a vásárolt játékos tulajdonságaitól függetlenül esik a csapatszellem, de azt nem tudom milyen mértékben... persze ez igaz a játékos eladásra is, de ez szerintem még rátesz egy lapáttal, ha a játékos elég rég a csapatod tagja volt... -
Nuki #1699 biztos a hüje zserbójának nem tetszett hogy proli közép európába került -
Grenzjager #1698 na ez az, hogy az emberi tuléajdonságai nagyon rendben vannak, a nemzetiség meg szerintem tök mindegy, amúgy francuska -
Nuki #1697 de az adatai alapján semmi baj sincs vele... -
Narandil #1696 mostanában én is vettem egy csatárt a csapatomhoz és akkor is esett a csapatszellem... utóbb kiderült miért... bajkeverő alak... nem mindegy, hogy milyen tulajdonságai vannak... ilyen például, ha eladsz egy szimpatikus fickót, akkor ugyanúgy eshet a csapatszellem... -
Nuki #1695 nálam csak egyszer volt ilyen amikor valami arabot vettem :)
amúgy vettem még 3 hejről 200ért játékost de semmi :]
passz... -
Grenzjager #1694 no mindegy, igazoltam egy másikat:
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
és nem értem miért de esett a csapatszellem szintje...
ötleT? -
Grenzjager #1693 lemaradtam a licitről, mert megint lafagyott a hattrick szar szerver
most már kezd tele lenni a.... -
Nuki #1692 áhá, így megy :)
akkor jó köszönöm a tanácst :)) -
pilboy #1691 az erőnlét hosszú távon JAVÍT a TSI-n!!!
csak abban a pillanatban, amikor az erőnléttel esik a forma, úgy eshet term. a TSI is
de az erőnlétnél is uúgy a szintkülönbségek után nő a TSI, mint pl. ha egy remek jszervezésű spíler 2 év alatt kiemelkedő lesz -
Grenzjager #1690 nem, nem szabad általánost edzeni, bőven elég ha játsznak a bajnokin vagy a barin és akkor idővel el kezd nőni a TSI is, mivel nő a formájuk.
pl, egy remek gólszerzésű csati remek formában 2000 TSI, de gyenge formában akár 1500 is lehet, de áltlános ne edzél soha, mert az semmit sem fejleszt, tulajdonságot nem, -
Nuki #1689 hmm lehet :|
akkor viszont nagyon rossz forma esetén be kellene iktatni 1-1 általánost ha szükséges? mert így rosszabodik a teljesítmény is...? -
Grenzjager #1688 edzésnél csak az erőnlét szerintem, a többinél bizti azért esett a tsi, mert esett a forma is -
Nuki #1687 mi ront még a TSI-n? mert így nézegettem 1-2 en kaptak minuszt o.O -
Grenzjager #1686 meg az erőnlét rontja a Tsi-t és a formát -
#1685 pontrugás számit. agy jo pontrugo többször kihagy szabadot. nekem a varázslatos pontrugom szélsö védö, és második a gollövö listán 8 gollal:) -
#1684 Tudja valaki, hogy melyik taktika ellen mi a jó? -
Nuki #1683 nem magyar ^.^
[lusta] -
pilboy #1682 új manager játék:
http://www.managerarena.com
próbát megéri -
Nuki #1681 10 szóvivőt írtam ^.^
és ha formacsökkenés van? -
pilboy #1680 remek erőnlétű kp jóval többe kerül, mint pl. egy középszerű erőnlétes
pontrúgást még nem érzem annyira kiemeltnek, h számítana vkinél, h világklasszis, vagy csak jó pontrúgású...
tehát ha már holtszezonban edzeni kell és lehet vmit akkor én inkább az erőnlétet is és a pontrúgást is 1-1-szer
persze mindenki döntse el maga, h kinek melyik szimpatikusabb -
Grenzjager #1679 szerintem meg "remek" erőnlétű középpálysáokat kell venni és akkor már nem is kell erőnlétet edzeni, mivel az úgy is csak a középpályásoknak számít igazán, így a holtidényben mehet pontrúgás amin mindenki edződik, illetve ha van osztályzó akkor mehet a sima védő,csati vagy szélső edzés
általánost meg soha, de soha! -
Grenzjager #1678 közgadász minek???? ha nincs -40millád, vahy nincs +200millád...
amúgy nálam most
10 szóvivő
10 gyúró (ami faszság, mert így 10 hétnyi a sérültem)
2 kapusedző
10 segédezdő
2 pszihómókus de ők kilesznek rúgva a toszba -
#1677 illetve nem a kaput kell edzeni, hanem a kapust, szal kapusedző -
#1676 hát sztem a segéd és kapuedző fontosabb
gyúróból 10, a sérülések elkerülése végett... én nekem van még 5 pszichodokim, a csapatszellem és önbizalom növelésére, de ha edzőt cserélek, valszeg kukázom a csernusokat -
Nuki #1675 ez mókás :))50 éves trotty edzőmet felgyúrom mehet rohangászni középpályásnak [gonosz]
mindenki!!! szerintetek mit érdemes tartani szakemberek közül? jelenleg mindenből van1 + szóvivőből 10 :) -
#1674 hát... az erőnléti edzés ezekszerint mindenkinek jár a csapatból... annak is aki nem játszik :D -
Nuki #1673 az igen érdekes :P
nekem meg védekező védőm rugott gólt :|
nem akartak volna a csatárjaim mesterhármast, ááááááá >:D nembaj 6-3-ra nyertem így is. -
#1672 igen rájöttem... főleg hogy az edzőm is szintet lépett, amikor az nem is játszott egyik meccsen sem... no mind1 mostmár :D -
pilboy #1671 mondjuk erőnlétet holtszezonban ajánlott edzeni :)