22246
Hattrick
-
#3113 Christian Engelund (59100075)
30 éves, középszerű forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata jó, és jó vezetői képessége van.
most lépett jó szintre az egyik játékosom tapasztalata, így most 150 millából tudok kiképezni egy 500 millát érő edzőt :D
valaki meg tudná mondani, hogy kb mennyi idő míg remek lesz a tapasztalata? -
#3112 21 millió + még egyszer 21 millió egy játékoseladás után :) -
pilboy #3111 -
#3110 nekem meg a 46 -
pilboy #3109 nah, megjött a 87 milla jegybevétel -
#3108 na most aztán takarodo:DDD -
pilboy #3107 nem sírtam, csak sajnáltattam magam
40-45 milla? szánalmas... -
#3106 na az jo, nekem csak 40-45 milla:o
lol, ezé sirtál itt nekem?:DDDDD
grat
én 3-1re nyertem, és már a legrosszabb esetben is 2. vagyok a bajnokságban -
pilboy #3105 én sem, pedig teltházam volt, ami 80 millánál többet ér :)
jah és MOTS-cal nyertem 9-2-re a rangadón! -
#3104 Én se nem.
2007-02-24 at 16:58 (Global)
We are experiencing server delays today. The problem is about to get fixed but delays will remain most of the evening. Match reports seem to work witout delays but league tables, injuries and some other data presentation are delayed. Sorry for the inconvenience!
/ HT-Team
Nem fog frissülni sem a bajnoki tábla, sem a sérülések és jópár adat sem (ezek szerint a jegybevétel sem). Már dolgoznak rajta. -
#3103 énse -
#3102 csak én nem kaptam meg a lóvét a meccsért? -
#3101 ohh szegény te:o
de egy jo taktikával azért meg tudod verni:o -
pilboy #3100 én ma játszom a szezon rangadóját!
2. vok, 3 ponttal lemaradva az 1.-től, akivel ma játszok
hazai pályán lesz a meccs, teltházat várok (60ezer néző), mivel napos idő van
egy kis (vagyi óriási) bibi van: a 2 nappal ezelőtt bemásolt játékosom a legjobb kp-m, ő van a legjobb formában és nem épült fel a sérüléséből -
#3099 nekem 3 3 csopban:) és abbol 2 folyamatosan vip volt:) nade.
ki nyer ma? én a 4.el játszok, 2. vagyok, ha nyerek, még esö is lehetek:o -
#3098 Nekem is van 2 hóditó országom 2 csoportban :) -
Nuki #3097 kalkulus :D
énis osztálytársam miatt kezdtem újra, felhoztam fagyasztásból országomat, meg újat is kezdtem :)
(de ez most nem ide tartozik szorii az OFF-olásért:) -
#3096 hoditoba is belefektettem nem kevés ezret:) aztán nem tolom már vagy egy éve:o mondjuk ott kéthetente kellett fizetni kevesebbet, az valahogy nem tünt ennyinek, mert ugye nem egybe kellett:) -
#3095 Hattrick Támogató
A Hattrick Támogatói tagsággal hozzáférhetsz néhány olyan szolgáltatáshoz, ami érdekesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot.
Ezenfelül segíted is a Hattrick csapatot, hogy tovább fejleszthesse a játékot. Ez a Támogatói tagság nem ad semmiféle játékon belüli előnyt a csapatodnak, de fokozza a játékélményt. A szolgáltatás a következőket tartalmazza jelenleg:
Kedvencek & Notesz A kedvenceid közé berakhatsz játékosokat, csapatokat, ligákat és így könnyebben elérhetőek lesznek egy közös oldalról. A noteszba elmentheted a megjegyzéseidet és ötleteidet a későbbiekre.
Hírblokk A hírblokkban azonnal informálunk azokról a dolgokról, amik a csapatodat érintik, ha üzeneted érkezett, kihívást kaptál, válaszoltak neked a fórumban, és így tovább.
Statisztikák - Sok statisztika elérhető, amelyek legtöbbje a Te csapatodra egyéniesített. Hogy állnak a statisztikáid a rivális csapatokéhoz képest? Mely mérkőzéseken teljesített a legjobban a csapatod? Kié a leggazdagabb csapat az országodban vagy az osztályodban? Melyik edzésfajták népszerűek pillanatnyilag?
Föderációk Beléptél a Hattrick Közösség ezen érdekes részébe. Csatlakozhatsz összesen 5 föderációhoz, amelyet más felhasználók által létrehozott több száz föderáció közül választhatsz ki, és részt vehetsz a beszélgetéseikben.
Haverok Hattrick Támogatóként kezdetben 8 csapatot választhatsz, amelyeknek a szurkolója akarsz lenni. Ez a szám minden támogatóként eltöltött szezonban eggyel növekszik. Értesítést kapsz, amikor bejelentkeznek a rendszerbe, és kapsz egy speciális szurkolói oldalt néhány gyors információval a csapataikról. Neked is lehetnek saját szurkolóid, akiket érdekel a csapatod!
További lehetőségek A Klub oldalad néhány jópofa új szolgáltatással bővül! Tölthetsz fel logot a csapatodnak, nevet adhatsz a szurkolói klubodnak, és írhatsz a játékosaid nevében személyes kommentárokat is, pl. mit szól a sztár csatárod ahhoz, hogy a múlt szombati meccset csak a kispadról nézhette?
Közönségkapcsolatok Írhatsz sajtóközleményeket, melyek a csapatod oldalán fogank megjelenni. Szeretnéd tudatni a világgal, hogy milyen taktika szerint álltál ki a hétvégén? Hajrá! Vagy szeretnéd közhírré tenni a haverjaid körében, hogy mik a terveid a jövőre nézve? Írj hírlevelet!
Mezszámok Bizonyos játékosaidnak mezszámot oszthatsz, például az A csapatodnak 1-11-ig, a B-nek pedig 12-22-ig. Ez segítségedre lehet a csapatbeállításoknál.
Arcok Ha Támogatóvá válsz, végre láthatod, hogy néznek ki a te és az ellenfeleid játékosai!
Nincs banner újratöltés Ha nem vagy Támogató, minden oldalon, amit a Hattrickben letöltesz, új banner töltődik be. Ha Támogatóvá válsz, ez csak egyszer fog betöltődni, ami azt jelenti, hogy az oldal valamivel gyorsabb lesz, mintha nem volnál Támogató.
HT Emlékeztető Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy beállits egy figyelmeztetést arra az időpontra, amikorra csak akarod. El tudod küldeni magadnak az emlékeztetőt emailben vagy smsben. Az emlékeztető szövegét is Te adhatod meg - például "dán kapus (1234567) 5 perc múlva lejár a játékospiacon", vagy esetleg "Ne felejtsd el megint a barátnőd születésnapját, holnap lesz...".
Hattrick Clubhouse Támogatóként előfizethetsz a Hattrick Clubhouse-ra is, ami tulajdonképpen a csapatod saját, automatikusan betölthető adatokat és statisztikákat tartalmazó honlapja. Clushouse előfizetéssel kizálólag a Támogatók rendelkezhetnek.
Hírességek csarnoka Amikor egy játékos kiöregedik, a csapatod Hírességek csarnoka megmentheti az anonimitástól. Írj pár szót arról, miben volt különleges a nyugdíjazott játékos.
Csapatmez Tervezés Megtervezheted a saját csapatmezed, ahogy csak akarod, majd beállíthatod az alap mezek helyett. Az ellenfeleket megriszathatod - vagy akár nevetésre is késztetheted vele!
Edzés riport A segédedződ hetente írásban tájékoztat arról, ha valamely játékosod különösen jól teljesített az edzésen, és megemelkedett valamelyik képességének a szintje. A szezon során végig követheted a játékosok fejlődését, így a közeljövő edzéstervének kialakításához is segítséget nyújthat.
Státuszjelentés A Támoghatói státusz nem ad különleges hozzáférést a Hattrickhez, de a minket támogató felhasználóknak viszonzásképpen havonta Státuszjelentést küldünk. Ebben leírjuk, az elmúlt hónapban a Hattrick mennyi ideig nem volt elérhető, és ezzel az idővel a Tmogatói előfizetésed meghosszabbítjuk. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy ha a Hattrick nem elérhető, az neked nem kerül semmibe. -
Nuki #3094 annyi köbö mint egy Hódító-s viptagság (legalábbis ennyiről beszéltek nekem:) -
#3093 Nem egy nagy dolog ez, 3 havonta 2000-et akármilyen xarra el lehet költeni, 1 évre meg 6000 szinte semmi. -
#3092 jah bocs:D -
Nuki #3091 ahh :D -
#3090 3 hónapra kb 2000, 1 évre kb 6000, ez persze függ az euro pillanatnyi árfolyamától. -
#3089 mennyi a támogatói dij? -
#3088 Hattrick támogató vagyok, hetente hétfőn és csütörtökön ha van változás akkor az edző küld egy jelentést. -
Nuki #3087 miyen programot is használsz ami ezt így kiirja? :P -
pilboy #3086 nekem ők ketten léptek ma szintet:
Claus Atzinger [A sérülés várható időtartama: 1 hét] 1
TSI=67 150, 23 éves, remek formában
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: titáni Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
Patrik Porubszki
TSI=25 620, 20 éves, megfelelő formában
Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van [Gyors]
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: világklasszis Átadás: középszerű
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: gyenge -
#3085 Muhahaha:
Flemming Fauerby:
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos gólszerzés képessége nagyszerű szintről kiemelkedő szintre fejlődött. -
#3084 Csak azzal lehet javítani. Ha nem azt edzel akkor ne hagyj ki játékossal meccset, akkor is változhat a forma (sajna negatív irányba is). -
#3083 hali!
hogy lehet a játékosok formáját javítani? én úgy tudtam h általános edzéssel de nem sok haszna van ahogy nézem :)
előre is kösz! -
#3082 Van még1 eladó szélsőm:
Julien Olching (148643733)
18 éves, csapnivaló forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki higgadt és balhés.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Ország:Deutschland
TSI: 410
Fizetés: 154 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: WFC1
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: jó Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: gyenge -
#3081 Eladó, hátha kell vkinek:
Benedykt Dyzma (147056775)
18 éves, gyenge forma, egészséges
Bajkeverő alak, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Ország: Polska
TSI: 360
Fizetés: 139 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: WFC1
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: jó Védekezés: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló -
#3080 Hátha érdekel valakit, piacon van: (edzőnek se lenne rossz)
Arnaud Kalis (14224797)
30 éves, megfelelő forma, Lábadozik, de már edzhet
Népszerű fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata jó, és megfelelő vezetői képessége van.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Ország: België
TSI: 2 980
Fizetés: 336 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Nagyigmánd
Lapok: 1
Sérülések: 1 hét
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: nagyszerű Átadás: középszerű
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: jó
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: középszerű -
#3079 Tetszenek az ilyen edzések:
£ukasz Abramczuk:
A játékos gólszerzés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.
Toivo Lyytikäinen:
A játékos gólszerzés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.
Már mindkettő átadón van darabonként 22 millióért :) -
pilboy #3078 túlélem
:D -
Nuki #3077 szegény te :P -
pilboy #3076 1 hete 5500-an voltak a bari meccsemen, most csak 5100-an :( -
Nuki #3075 gratula ^^remélem énis hasonló jókat kapok majd a többiért :) -
#3074 Nekem is ilyen a legjobban és kb az árbecslő szerint ennyit is ér. Bár ha mákod van (mondjuk még jó formában is van) 80-90 milliót is megér egyeseknek.