22246
Hattrick
  • HURRICAN
    Christian Engelund (59100075)
    30 éves, középszerű forma, egészséges
    Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
    Tapasztalata jó, és jó vezetői képessége van.

most lépett jó szintre az egyik játékosom tapasztalata, így most 150 millából tudok kiképezni egy 500 millát érő edzőt :D

valaki meg tudná mondani, hogy kb mennyi idő míg remek lesz a tapasztalata?
  • Fenrir
    21 millió + még egyszer 21 millió egy játékoseladás után :)
  • pilboy
  • Láma!
    nekem meg a 46
  • pilboy
    nah, megjött a 87 milla jegybevétel
  • Láma!
    na most aztán takarodo:DDD
  • pilboy
    nem sírtam, csak sajnáltattam magam

40-45 milla? szánalmas...
  • Láma!
    na az jo, nekem csak 40-45 milla:o

lol, ezé sirtál itt nekem?:DDDDD
    grat
    én 3-1re nyertem, és már a legrosszabb esetben is 2. vagyok a bajnokságban
  • pilboy
    én sem, pedig teltházam volt, ami 80 millánál többet ér :)

jah és MOTS-cal nyertem 9-2-re a rangadón!
  • Fenrir
    Én se nem.

2007-02-24 at 16:58 (Global)
    We are experiencing server delays today. The problem is about to get fixed but delays will remain most of the evening. Match reports seem to work witout delays but league tables, injuries and some other data presentation are delayed. Sorry for the inconvenience!
    / HT-Team

Nem fog frissülni sem a bajnoki tábla, sem a sérülések és jópár adat sem (ezek szerint a jegybevétel sem). Már dolgoznak rajta.
  • Láma!
    énse
  • Sippie
    csak én nem kaptam meg a lóvét a meccsért?
  • Láma!
    ohh szegény te:o
    de egy jo taktikával azért meg tudod verni:o
  • pilboy
    én ma játszom a szezon rangadóját!
    2. vok, 3 ponttal lemaradva az 1.-től, akivel ma játszok
    hazai pályán lesz a meccs, teltházat várok (60ezer néző), mivel napos idő van
    egy kis (vagyi óriási) bibi van: a 2 nappal ezelőtt bemásolt játékosom a legjobb kp-m, ő van a legjobb formában és nem épült fel a sérüléséből
  • Láma!
    nekem 3 3 csopban:) és abbol 2 folyamatosan vip volt:) nade.
    ki nyer ma? én a 4.el játszok, 2. vagyok, ha nyerek, még esö is lehetek:o
  • Fenrir
    Nekem is van 2 hóditó országom 2 csoportban :)
  • Nuki
    kalkulus :D
    énis osztálytársam miatt kezdtem újra, felhoztam fagyasztásból országomat, meg újat is kezdtem :)
    (de ez most nem ide tartozik szorii az OFF-olásért:)
  • Láma!
    hoditoba is belefektettem nem kevés ezret:) aztán nem tolom már vagy egy éve:o mondjuk ott kéthetente kellett fizetni kevesebbet, az valahogy nem tünt ennyinek, mert ugye nem egybe kellett:)
  • Fenrir
    Hattrick Támogató

A Hattrick Támogatói tagsággal hozzáférhetsz néhány olyan szolgáltatáshoz, ami érdekesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot.

Ezenfelül segíted is a Hattrick csapatot, hogy tovább fejleszthesse a játékot. Ez a Támogatói tagság nem ad semmiféle játékon belüli előnyt a csapatodnak, de fokozza a játékélményt. A szolgáltatás a következőket tartalmazza jelenleg:
    Kedvencek & Notesz A kedvenceid közé berakhatsz játékosokat, csapatokat, ligákat és így könnyebben elérhetőek lesznek egy közös oldalról. A noteszba elmentheted a megjegyzéseidet és ötleteidet a későbbiekre.

Hírblokk A hírblokkban azonnal informálunk azokról a dolgokról, amik a csapatodat érintik, ha üzeneted érkezett, kihívást kaptál, válaszoltak neked a fórumban, és így tovább.

Statisztikák - Sok statisztika elérhető, amelyek legtöbbje a Te csapatodra egyéniesített. Hogy állnak a statisztikáid a rivális csapatokéhoz képest? Mely mérkőzéseken teljesített a legjobban a csapatod? Kié a leggazdagabb csapat az országodban vagy az osztályodban? Melyik edzésfajták népszerűek pillanatnyilag?

Föderációk Beléptél a Hattrick Közösség ezen érdekes részébe. Csatlakozhatsz összesen 5 föderációhoz, amelyet más felhasználók által létrehozott több száz föderáció közül választhatsz ki, és részt vehetsz a beszélgetéseikben.

Haverok Hattrick Támogatóként kezdetben 8 csapatot választhatsz, amelyeknek a szurkolója akarsz lenni. Ez a szám minden támogatóként eltöltött szezonban eggyel növekszik. Értesítést kapsz, amikor bejelentkeznek a rendszerbe, és kapsz egy speciális szurkolói oldalt néhány gyors információval a csapataikról. Neked is lehetnek saját szurkolóid, akiket érdekel a csapatod!

További lehetőségek A Klub oldalad néhány jópofa új szolgáltatással bővül! Tölthetsz fel logot a csapatodnak, nevet adhatsz a szurkolói klubodnak, és írhatsz a játékosaid nevében személyes kommentárokat is, pl. mit szól a sztár csatárod ahhoz, hogy a múlt szombati meccset csak a kispadról nézhette?

Közönségkapcsolatok Írhatsz sajtóközleményeket, melyek a csapatod oldalán fogank megjelenni. Szeretnéd tudatni a világgal, hogy milyen taktika szerint álltál ki a hétvégén? Hajrá! Vagy szeretnéd közhírré tenni a haverjaid körében, hogy mik a terveid a jövőre nézve? Írj hírlevelet!

Mezszámok Bizonyos játékosaidnak mezszámot oszthatsz, például az A csapatodnak 1-11-ig, a B-nek pedig 12-22-ig. Ez segítségedre lehet a csapatbeállításoknál.

Arcok Ha Támogatóvá válsz, végre láthatod, hogy néznek ki a te és az ellenfeleid játékosai!

Nincs banner újratöltés Ha nem vagy Támogató, minden oldalon, amit a Hattrickben letöltesz, új banner töltődik be. Ha Támogatóvá válsz, ez csak egyszer fog betöltődni, ami azt jelenti, hogy az oldal valamivel gyorsabb lesz, mintha nem volnál Támogató.

HT Emlékeztető Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy beállits egy figyelmeztetést arra az időpontra, amikorra csak akarod. El tudod küldeni magadnak az emlékeztetőt emailben vagy smsben. Az emlékeztető szövegét is Te adhatod meg - például "dán kapus (1234567) 5 perc múlva lejár a játékospiacon", vagy esetleg "Ne felejtsd el megint a barátnőd születésnapját, holnap lesz...".

Hattrick Clubhouse Támogatóként előfizethetsz a Hattrick Clubhouse-ra is, ami tulajdonképpen a csapatod saját, automatikusan betölthető adatokat és statisztikákat tartalmazó honlapja. Clushouse előfizetéssel kizálólag a Támogatók rendelkezhetnek.

Hírességek csarnoka Amikor egy játékos kiöregedik, a csapatod Hírességek csarnoka megmentheti az anonimitástól. Írj pár szót arról, miben volt különleges a nyugdíjazott játékos.

Csapatmez Tervezés Megtervezheted a saját csapatmezed, ahogy csak akarod, majd beállíthatod az alap mezek helyett. Az ellenfeleket megriszathatod - vagy akár nevetésre is késztetheted vele!

Edzés riport A segédedződ hetente írásban tájékoztat arról, ha valamely játékosod különösen jól teljesített az edzésen, és megemelkedett valamelyik képességének a szintje. A szezon során végig követheted a játékosok fejlődését, így a közeljövő edzéstervének kialakításához is segítséget nyújthat.

Státuszjelentés A Támoghatói státusz nem ad különleges hozzáférést a Hattrickhez, de a minket támogató felhasználóknak viszonzásképpen havonta Státuszjelentést küldünk. Ebben leírjuk, az elmúlt hónapban a Hattrick mennyi ideig nem volt elérhető, és ezzel az idővel a Tmogatói előfizetésed meghosszabbítjuk. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy ha a Hattrick nem elérhető, az neked nem kerül semmibe.
  • Nuki
    annyi köbö mint egy Hódító-s viptagság (legalábbis ennyiről beszéltek nekem:)
  • Fenrir
    Nem egy nagy dolog ez, 3 havonta 2000-et akármilyen xarra el lehet költeni, 1 évre meg 6000 szinte semmi.
  • Láma!
    jah bocs:D
  • Nuki
    ahh :D
  • Fenrir
    3 hónapra kb 2000, 1 évre kb 6000, ez persze függ az euro pillanatnyi árfolyamától.
  • Láma!
    mennyi a támogatói dij?
  • Fenrir
    Hattrick támogató vagyok, hetente hétfőn és csütörtökön ha van változás akkor az edző küld egy jelentést.
  • Nuki
    miyen programot is használsz ami ezt így kiirja? :P
  • pilboy
    nekem ők ketten léptek ma szintet:
    Claus Atzinger [A sérülés várható időtartama: 1 hét] 1
    TSI=67 150, 23 éves, remek formában
    Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van

Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: titáni Átadás: megfelelő
    Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
    Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék

Patrik Porubszki
    TSI=25 620, 20 éves, megfelelő formában
    Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van [Gyors]

Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: világklasszis Átadás: középszerű
    Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: katasztrofális
    Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: gyenge
  • Fenrir
    Muhahaha:

Flemming Fauerby:
    A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos gólszerzés képessége nagyszerű szintről kiemelkedő szintre fejlődött.
  • Fenrir
    Csak azzal lehet javítani. Ha nem azt edzel akkor ne hagyj ki játékossal meccset, akkor is változhat a forma (sajna negatív irányba is).
  • Fyrex
    hali!

hogy lehet a játékosok formáját javítani? én úgy tudtam h általános edzéssel de nem sok haszna van ahogy nézem :)

előre is kösz!
  • SzakYy
    Van még1 eladó szélsőm:

Julien Olching (148643733)
    18 éves, csapnivaló forma, egészséges
    Öntörvényű ember, aki higgadt és balhés.
    Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.

Ország:Deutschland
    TSI: 410
    Fizetés: 154 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
    Tulajdonos: WFC1
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: középszerű Átadás: csapnivaló
    Szélsőjáték: jó Védekezés: csapnivaló
    Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: gyenge
  • SzakYy
    Eladó, hátha kell vkinek:

Benedykt Dyzma (147056775)
    18 éves, gyenge forma, egészséges
    Bajkeverő alak, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.

Ország: Polska
    TSI: 360
    Fizetés: 139 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
    Tulajdonos: WFC1
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: gyenge Átadás: csapnivaló
    Szélsőjáték: jó Védekezés: gyenge
    Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
  • Tono34
    Hátha érdekel valakit, piacon van: (edzőnek se lenne rossz)

Arnaud Kalis (14224797)
    30 éves, megfelelő forma, Lábadozik, de már edzhet
    Népszerű fickó, aki temperamentumos és becsületes.
    Tapasztalata jó, és megfelelő vezetői képessége van.

Specialitása: Kiszámíthatatlan

Ország: België
    TSI: 2 980
    Fizetés: 336 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
    Tulajdonos: Nagyigmánd
    Lapok: 1
    Sérülések: 1 hét

Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: nagyszerű Átadás: középszerű
    Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: jó
    Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: középszerű
  • Fenrir
    Tetszenek az ilyen edzések:

£ukasz Abramczuk:
    A játékos gólszerzés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.

Toivo Lyytikäinen:
    A játékos gólszerzés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.

Már mindkettő átadón van darabonként 22 millióért :)
  • pilboy
    túlélem

:D
  • Nuki
    szegény te :P
  • pilboy
    1 hete 5500-an voltak a bari meccsemen, most csak 5100-an :(
  • Nuki
    gratula ^^remélem énis hasonló jókat kapok majd a többiért :)
  • Fenrir
    Nekem is ilyen a legjobban és kb az árbecslő szerint ennyit is ér. Bár ha mákod van (mondjuk még jó formában is van) 80-90 milliót is megér egyeseknek.