22246
Hattrick
  • Nuki
    pszichológus is csak akkor kell amikor a csapatszellem alacsony szinten van. ha nagyon magas, akkkor meg kirugdosni érdemes őket. :)
    bár ha 1db-ot tartasz állandóan, azzal sosincs baj. (bár nekem most egy sincs - kezdenek túl elbizakodottak lenni a játékosaim)
  • Fenrir
    Ne rúgd ki őket lol. Őket egyszer felveszed és örökké ott maradnak. Ha nem kapust edzel akkor 1 kapus + 9 segédedző, ha kapust akkor kapusedzőből legyen több, segédedzőből kevesebb. A lényeg, hogy a kettő összege a 10-et ne haladja meg mert akkor csak veszekedni fognak edzéseken.

Amúgy minden szakember felvétele és elbocsátása pénzbe kerül.

Amit időszakosan érdemes csak felvenni az az orvos ha van több hétre lesérült játékosod. A teljes gyógyulás után pedig érdemes kirúgni őket, akkor tök haszontalanok. Gyúró viszont nonstop kell, ők a meccseken csökkentik az esélyt, hogy több hetes sérülés legyen.
  • Titan
    nem tudjátok véletlen, hogy a segédedzőket mikor és hogyan érdemes kirúgni ill. felvenni? Azt tudom, h pénteken, de mikor? Pénzügyi frissítés előtt rúgjam ki és frissítés után vegyem fel?
  • bigfoot
    oks,köszi
    az lesz,ment nekik üzenet,remélem tudnak segíteni
  • Fenrir
    Nekem sikeres volt.
  • Láma!
    megvolt a mai edzés??? mert nem látom a hatását...
  • Fenrir
    Küldj levelet egy magyar GM-nek, hogy ez miért van.
  • Nuki
    hát megnéztelek, és nem tudom.. |: minden jól van beállítva, és nem tudom mi a baj, szorri....
  • Nuki
    max három játékos középen, és kettő szélen! talán nem így csinálod, azért.
    ha csatárnak vagy védőnek adod be hogy "extra középpályás" az középre megy be, szóval figyelj a létszámra!
    ugyanígy négy csatárnál is csődöt mond az edzés...
  • bigfoot
    wazze már a második hét hogy elbaszódik az edzés!!!
    miért van hogy mind két mecsen 3-5-2 ben lépek fel,és azt írja hogy sok játékos játszott egy poszton és ezért elmaradt az edzés??
    ez már a második hét mikor eljátsza!!!!!!!!!
  • Nuki
    szerintem nem lesz annyival kevesebb a néző, a csoportmérkőzés előrébbvaló... ^^
  • mrsix
    Hello

Help-et szeretnék! Hattrick Organizer 1.381
    java lang hibát ir ki, amikor szeretném frissiten az adatokat
    Léci segítsen valaki.
  • Sippie
    ha leveszem az edzés intenzitást 100%-ról 70%-ra, akkor felmegy a csapatszellem?
    bajban vagyok mert, idegenben játszom, de jön az a kupameccs ahol otthon, tehát a bajnokimat nem kéne nagyon beégetni, de ha motsolok, akkor meg kupán szopok ki, és így is ingerült a csapatszellem :S
    ha kupában szívok, akkor meg az otthoni bajnokin is kevés lesz a néző, szóval tele van a hócipőm jelenleg.
  • HURRICAN
    kikaptam a kupameccsen, de legalább izgalmas volt :D

FŐBB ESEMÉNYEK

1-0 Olivier Testud (19)
    1-1 Máté Kis (27)
    1-2 Stanis³aw G±siorek (35)
    1-3 Guido Scharmer (43)
    2-3 Jesús Miró Benítez (45)
    3-3 Paul Puttenstein (49)
    4-3 Danilo Melis (58)
    4-4 Valentí Gilabert (70)
    5-4 Danilo Melis (81)
  • Casillas
    5-1-re nyertem otthon, következő körben viszont már stabil negyedosztályú ellenfél ellen esélyem sincs :(

(6.-ban vagyok)
  • pilboy
    én 8-1-gyel jutottam tovább, ismét PIC-elve :)
  • Fenrir
    Most először ebben a kupakörben is tovább mentem :)
  • Nortai
    DE érdekes az egész! mivel az lött nálam mesterhármast aki semennyi csillagot kapott... nah akkor ö rossz poszton van ?:O
  • Nuki
    :o

nekem ifim 1 csillagnál nem lett jobb, ígyis nyertem 4-1re :)
    és volt egy mesterhármasom! :)))
  • Nortai
    Nekem meg 4 csillagos ifim aki középhátvéd! :D
    Akkor ö tutti jo helyen van! :)
  • Yoki
    köszi a választ
  • Tono34
    Újra V.osztály első meccs sima 6:0, sajna 2 sérülés (1 itt 1 ott) mindkettő +6. :(
  • Fenrir
    Beleszámít.
  • Yoki
    hello
    azt szeretném megkérdezni hogy ha az edzek mondjuk 3 hétig gólszerzést és utána 2 hétig erönlétet és utána újból gólszerzést akkor elöröl kell számolni a heteket vagy már az a három hét is beleszámít
    a választ elöre is köszönöm
  • bigfoot
    nyert ifim
    van 2 csillagos ifi csatárom:)
  • Nuki
    az enyémek csak 04.02-én játszanak ifik.
    nagy-csapat 5-1-re nyert, így én vagyok az első xD
  • bigfoot
    hm kár,akkor marad az akadémia
  • Fenrir
    Nem, vagy ez vagy az.
  • bigfoot
    szal ha hozok fel egy ifit akkor azon a héten nem hozhatok fel játékosfigyelővel játékost?
  • pilboy
    ifi meccsen 9-0-ra nyertem :), egyik szélsőm 3 *-ot hozott, meg egy védőm 2-t

a felnőtt csapat 8-0-ra nyert :) csatárom 5 gólt lőtt :)

boldogság veszi körül a klubot :P

megj.: a ifiket addig kell a kül. posztokra rakosgatni, amíg vhol hoz vmi értelmes értékelést ;)
  • M.A.D.
    Röst????? Nem adod el a RÖSTÖK-nek? Bár, nem tudom létezik e még.

(F.C.Zuglo)
    -by defó-
    :)
  • Fenrir
    Marcangolók - Mars F.C. (A mérkőzés 45 perce folyik.) 0 - 3

Nah így már tetszik az állás :D

Török vendégmunkásom 2 tizenegyest is bevágott.
  • M.A.D.
    Na megy már..
  • Titan
    Jó lenne tudni, hogy hány csillag jelenti a jó helyet, de szerintem, ha középp.-nak jó értékelést kapott, akkor még érdemes a kapus kivételével a többi posztot is megnézni. Így kb. 4 játék után be lehet lőni, hogy hova való...szerintem...
  • Sippie
    valaki nem akar cisnálni egy manualt az ifi akadémiáról, képekkel stb-vel hogy lássuk hogy néz ki... érdemes-e rá költeni.
  • M.A.D.
    Szerintem ez tett be most a HT-nek. :) :(
  • Titan
    elvben.. én így vettem ki...ha sehol nem hoznak semmit akkor: kuka!
  • Fenrir
    Lejátszottam az első ifimeccset. Akik kaptak csillagok azok elvileg jó helyen vannak, akik nem azokat próbáljam máshol vagy most mi van? :)
  • M.A.D.
    :(( Nem igaz! Ilyen legutóbb talán jó 3 éve volt. Mindig újítanak. Ráadásul a legalsó osztály állítólag most kezd, 4 után!!!
  • Fyrex
    Bp.Honvéd - ParmaU19 2 - 3 Felállás

első ifi bajnoki behúzva (H)(H)