22246
Hattrick
-
Nuki #3233 pszichológus is csak akkor kell amikor a csapatszellem alacsony szinten van. ha nagyon magas, akkkor meg kirugdosni érdemes őket. :)
bár ha 1db-ot tartasz állandóan, azzal sosincs baj. (bár nekem most egy sincs - kezdenek túl elbizakodottak lenni a játékosaim) -
#3232 Ne rúgd ki őket lol. Őket egyszer felveszed és örökké ott maradnak. Ha nem kapust edzel akkor 1 kapus + 9 segédedző, ha kapust akkor kapusedzőből legyen több, segédedzőből kevesebb. A lényeg, hogy a kettő összege a 10-et ne haladja meg mert akkor csak veszekedni fognak edzéseken.
Amúgy minden szakember felvétele és elbocsátása pénzbe kerül.
Amit időszakosan érdemes csak felvenni az az orvos ha van több hétre lesérült játékosod. A teljes gyógyulás után pedig érdemes kirúgni őket, akkor tök haszontalanok. Gyúró viszont nonstop kell, ők a meccseken csökkentik az esélyt, hogy több hetes sérülés legyen. -
#3231 nem tudjátok véletlen, hogy a segédedzőket mikor és hogyan érdemes kirúgni ill. felvenni? Azt tudom, h pénteken, de mikor? Pénzügyi frissítés előtt rúgjam ki és frissítés után vegyem fel?
-
#3230 oks,köszi
az lesz,ment nekik üzenet,remélem tudnak segíteni -
#3229 Nekem sikeres volt. -
#3228 megvolt a mai edzés??? mert nem látom a hatását... -
#3227 Küldj levelet egy magyar GM-nek, hogy ez miért van. -
Nuki #3226 hát megnéztelek, és nem tudom.. |: minden jól van beállítva, és nem tudom mi a baj, szorri.... -
Nuki #3225 max három játékos középen, és kettő szélen! talán nem így csinálod, azért.
ha csatárnak vagy védőnek adod be hogy "extra középpályás" az középre megy be, szóval figyelj a létszámra!
ugyanígy négy csatárnál is csődöt mond az edzés... -
#3224 wazze már a második hét hogy elbaszódik az edzés!!!
miért van hogy mind két mecsen 3-5-2 ben lépek fel,és azt írja hogy sok játékos játszott egy poszton és ezért elmaradt az edzés??
ez már a második hét mikor eljátsza!!!!!!!!! -
Nuki #3223 szerintem nem lesz annyival kevesebb a néző, a csoportmérkőzés előrébbvaló... ^^ -
#3222 Hello
Help-et szeretnék! Hattrick Organizer 1.381
java lang hibát ir ki, amikor szeretném frissiten az adatokat
Léci segítsen valaki.
-
#3221 ha leveszem az edzés intenzitást 100%-ról 70%-ra, akkor felmegy a csapatszellem?
bajban vagyok mert, idegenben játszom, de jön az a kupameccs ahol otthon, tehát a bajnokimat nem kéne nagyon beégetni, de ha motsolok, akkor meg kupán szopok ki, és így is ingerült a csapatszellem :S
ha kupában szívok, akkor meg az otthoni bajnokin is kevés lesz a néző, szóval tele van a hócipőm jelenleg. -
#3220 kikaptam a kupameccsen, de legalább izgalmas volt :D
FŐBB ESEMÉNYEK
1-0 Olivier Testud (19)
1-1 Máté Kis (27)
1-2 Stanis³aw G±siorek (35)
1-3 Guido Scharmer (43)
2-3 Jesús Miró Benítez (45)
3-3 Paul Puttenstein (49)
4-3 Danilo Melis (58)
4-4 Valentí Gilabert (70)
5-4 Danilo Melis (81) -
#3219 5-1-re nyertem otthon, következő körben viszont már stabil negyedosztályú ellenfél ellen esélyem sincs :(
(6.-ban vagyok) -
pilboy #3218 én 8-1-gyel jutottam tovább, ismét PIC-elve :) -
#3217 Most először ebben a kupakörben is tovább mentem :) -
#3216 DE érdekes az egész! mivel az lött nálam mesterhármast aki semennyi csillagot kapott... nah akkor ö rossz poszton van ?:O -
Nuki #3215 :o
nekem ifim 1 csillagnál nem lett jobb, ígyis nyertem 4-1re :)
és volt egy mesterhármasom! :))) -
#3214 Nekem meg 4 csillagos ifim aki középhátvéd! :D
Akkor ö tutti jo helyen van! :) -
Yoki #3213 köszi a választ -
#3212 Újra V.osztály első meccs sima 6:0, sajna 2 sérülés (1 itt 1 ott) mindkettő +6. :( -
#3211 Beleszámít. -
Yoki #3210 hello
azt szeretném megkérdezni hogy ha az edzek mondjuk 3 hétig gólszerzést és utána 2 hétig erönlétet és utána újból gólszerzést akkor elöröl kell számolni a heteket vagy már az a három hét is beleszámít
a választ elöre is köszönöm -
#3209 nyert ifim
van 2 csillagos ifi csatárom:) -
Nuki #3208 az enyémek csak 04.02-én játszanak ifik.
nagy-csapat 5-1-re nyert, így én vagyok az első xD -
#3207 hm kár,akkor marad az akadémia -
#3206 Nem, vagy ez vagy az. -
#3205 szal ha hozok fel egy ifit akkor azon a héten nem hozhatok fel játékosfigyelővel játékost? -
pilboy #3204 ifi meccsen 9-0-ra nyertem :), egyik szélsőm 3 *-ot hozott, meg egy védőm 2-t
a felnőtt csapat 8-0-ra nyert :) csatárom 5 gólt lőtt :)
boldogság veszi körül a klubot :P
megj.: a ifiket addig kell a kül. posztokra rakosgatni, amíg vhol hoz vmi értelmes értékelést ;) -
M.A.D. #3203 Röst????? Nem adod el a RÖSTÖK-nek? Bár, nem tudom létezik e még.
(F.C.Zuglo)
-by defó-
:) -
#3202 Marcangolók - Mars F.C. (A mérkőzés 45 perce folyik.) 0 - 3
Nah így már tetszik az állás :D
Török vendégmunkásom 2 tizenegyest is bevágott. -
M.A.D. #3201 Na megy már.. -
#3200 Jó lenne tudni, hogy hány csillag jelenti a jó helyet, de szerintem, ha középp.-nak jó értékelést kapott, akkor még érdemes a kapus kivételével a többi posztot is megnézni. Így kb. 4 játék után be lehet lőni, hogy hova való...szerintem... -
#3199 valaki nem akar cisnálni egy manualt az ifi akadémiáról, képekkel stb-vel hogy lássuk hogy néz ki... érdemes-e rá költeni. -
M.A.D. #3198 Szerintem ez tett be most a HT-nek. :) :( -
#3197 elvben.. én így vettem ki...ha sehol nem hoznak semmit akkor: kuka! -
#3196 Lejátszottam az első ifimeccset. Akik kaptak csillagok azok elvileg jó helyen vannak, akik nem azokat próbáljam máshol vagy most mi van? :) -
M.A.D. #3195 :(( Nem igaz! Ilyen legutóbb talán jó 3 éve volt. Mindig újítanak. Ráadásul a legalsó osztály állítólag most kezd, 4 után!!! -
#3194 Bp.Honvéd - ParmaU19 2 - 3 Felállás
első ifi bajnoki behúzva (H)(H)