22246
Hattrick
  • Palinko
    mert sikerült nekik összehozni dolgokat, mondjuk jól mozogtak stb. jó a formájuk szerintem azért mondja
  • Palinko
    velem nem akarsz addig is? egy oda visszavágósat?
  • Nuki
    ez 6 mérkőzés után be fog következni, a csoportomba jutott egy III.osoztájú ellen is :)
  • Nuki
    az ifi-edző miért mondja egy 0 és egy 0,5 csillagos emberkére hogy kiemelkedően játszottak? :o
  • HURRICAN
    ok majd ha találok olyan játékost akit érdemes kapusként edzeni majd így fogom

ami meg a meccsünket illeti nem gáz a halasztás, legfejjeb majd akkor nyomlak le ha kiesel :D:D:D
  • Nuki
    kapusnál védés-általános-t ajánlanék, mert több helyen azt írják hogy két ugyanolyan edzés típus nem jobb mint ha egy FŐ-edzés lenne. a többi már remélem egyértelmü ;)

apropó leendőbeli ellenfeleim:
    "Jövőhét szerdán kezdődik az V. FRADI Kupa, tehát holnap meccs után már az aktuális ellenfeleddel köss le meccset!
    A párosítást megtalálod a kupa fórumában, vagy a cupmanageren!"
    úgyhogy erre kell foglalgatnom meccseket, sajnálom.
  • Palinko
    egyételműen ez az esszerűbb megoldás, bár a játék nem mindég követi az ésszerűséget ahogy én eddig megismertem
  • HURRICAN
    szvsz ez nem túl jó megoldás, először is el kell döntened hogy kapust vagy mezőnyjátékost edzel. ha pl. kapust akkor mindkét edzés védés legyen, mert a kapusnak más képessége nem kell hogy jó legyen. középpályásnál az egyik átadás a másik játékszervezés, csatárnál gólszerzés és átadás stb.
  • Palinko
    igen én átraktam egyik edzésüket védésre,hátha lesz kapus csillagom. a másikat hetente változtatom...
  • Nuki
    pardon mire gondolsz? védés edzésre? abban az esetben nem tudok tanácsot adni...:P
  • Palinko
    hmm.... adjunk nekik védést?
  • Nuki
    láttam más csapatokat akiknek volt :P
  • Palinko
    asszem a kapuson nincsenek csillagozva
  • Nuki
    eddig minden kapusom 0 csillagot hozott :(
    jaj mármint ifim :P
  • Nuki
    ész, papír, ceruza :P
  • Palinko
    én ,mindenkire ráhúztam egy sablont és ott játszatom... hogy cserélgeted?? megjegyzed a nevüket?
  • Nuki
    jó dolog, lehet vele jókat pepecselni, érdemes minnél előbb nekikezdeni! minden egyes meccs után a csillagok alapján neked kell megállapítanod hol lenne jobb egy-egy játékosnak, szóval sok helyen kell játszatnod őket hogy minnél pontosabb információkat kapj a játékról.
    arra a heti 1 alkalomra érdemes, amit még maximum bele kell fektetni :)
    17éves játékosokat lehet felhozni akik min. 1 szezon óta az ificsapatban vannak. de hetente ígyis maximum egyet. választhatsz hogy melyiket. megmarad a normális eset is, de ha felhozol egyet az ificsapakadémiából, akkor gondolom kíírja hogy már felhoztál, bla bla. most játszódnak naggyából a 4. meccsed, nincs nagy lemaradásod ha még most nekikezdel ;)

vagy már elkezdted? mindegy az a lényeg hogy tetszik!! ^^
  • Palinko
    érdekes vezetni :D
  • Grenzjager
    Ifiakadémiáról mik a tapasztalataitok?
  • Palinko
    igen nektek 100 millánál de én szerbiai ligában nyomom és itt 5 millánál van acsőd 2millánál már nem vehetsz játékost
  • zsotesz
    ha én - 200 000-be lennék akkor nagyon örülnék, - 25 millába vagyok, egyébként nem - 100 millánál van csőd?
  • Palinko
    gondolom ott középen "luk" van ha mindenki megy védekezni és csak 1 támadni... na der nem vitatkozom,te régebb óta játszol.
    mutatsz cifrábbat? vagy hol bírom megnézni? eddig még nem láttam,pedig figyelgettem csapatokat
  • HURRICAN
    ez nem szimmetrikus? akkor nézz körül magasabb osztályok csapatainál, vannak ennél cifrábbak is.
  • Palinko
    értem. csak azon gondolkodom,hogy akkor az ő helyén befuthatnak. valahogy nem szimetrikus nekem így a felállás.
  • HURRICAN

bocs a kép lemaradt
  • HURRICAN

na én így gondoltam a 4-3-1-2 -t és ez 4-4-2 nek számít
  • medog
  • Palinko
    írod,hogy a 3 középpályás... hát 4-4-2 esben 4 en vannak a kózépen. meg a 4-3-3 ban a középső csatárt nem lehet hátrahúzni :(
    zsotesz:
    tényleg nem dicsekedni akarok,de 2 mérkőzés után 3. adik vagyok a ligában és nekem is 7pontom,meg az előttem lévőnek is. és nem nagyon merek mostmár rendesen játszani,mer végül felkeülök és csődbemegyek... most ius - ban vagyok 200 000 rel és 5 000 000 már csőd :S
  • HURRICAN
    ez 4-4-2 nek számít és az mindig remek
  • zsotesz
    csak vigyázz mert sokkal rosszabbul játszik így a csapatod mert ilyen formációban csapnivaló szintről indul a játéktudás. Barátságos meccseken mondjuk lehet próbálkozni.
  • HURRICAN
    úgy lehet, hogy a 3 középpályás normál vagy védekező és 1 pedig támadó
  • Palinko
    a 4-3-1-2 őt nem lehet valahogy játszani?
  • pilboy
    elég jól állok a bajnokságban

1. Manchester FC Fehér 4 23 - 4 (+19) 12
    2. semmilyen s.e. 4 18 - 10 (+8) 12
    3. Defend FC 4 8 - 11 (-3) 6
    4. Valenszija 4 10 - 17 (-7) 6

most vertem a 4.-et 6-0-ra, jövő héten a 2. ellen játszok :)
  • bigfoot
    sajna kikaptam bajnokin:((
    munkamiatt elfelejtettem hogy szombat van,és nem állítotam be a csapatom:(
  • HURRICAN
    na akkor én is kihívlak május 9. -re
    Nyírség FC (581037)
    (kár hogy nem lehet több meccset előre lekötni)
  • Nuki
    barátságos meccs nem számít ^^ ott énis szeretek nehezebb ellenfél ellen játszani, voltak már meglepetéseim :P
  • Palinko
    25. ére van mecsem mostmár nekem is, utánna kihívlak. biztos szétversz de nem baj :) fő a tapasztalat
  • Nuki
    jövő héten, ha nem felejtem el :P
    Ordan FC (583470)

Ti jelentkeztetek erre a Fradi Kupára? :D
  • Grenzjager
    egy kis finomítás kezdőn, aztán jöhet a rangadó!!
  • Palinko
    aki akarja,hogy kihívjam barátságos mecsre,adja már be az ID jét.