79689
-
#3113 Elkészítettem a DCF Logoját (lógóját ? :)) ). VÉleményeket kérek szépen:
-
#3112 Ha mégsem, kérdezz tovább, segítek. -
#3111 Itt van minden: Helpsite -
#3110 Indítsd el a SoF2MP.exe-t, majd mennyél a szerverlistához (egy számítógép, nyílal a tetején ikon) majd fent találsz egy olyat, hogy PunkBuster. Azt állítsd YES-re és akkor be tudsz menni! -
#3109 Dali épp az OBI oldalt birizgálja. Bocs, de annak is haladnia kell. Ja meg a WAR portot élesíti.
Köszi a türelmet. -
Lifeforce #3108 Egy kérdés.Amikor kijött a gamma akkor nyomtam singlbe.Most, hogy sokkal jobb a gépem és az egyik legjobb játéknak tartom szeretnék vele multizni.De nem tudok belépni egy magyar szerverre sem.Valami olyat ír ki, hogy a szerver el van látva cheatszűrővel....... .Nos és olyan játékos vagyok, hogy még a játék leírást is gyűlölöm nemhogy még a cheatot.Hisz így játék a játék.A következő van fent.:SOF2+blood p. valami italy map +mandown, 1.02 sof és multi.exe.Mire ír ki ilyet?Vagy miért nem enged be? -
#3107 Ez a Neutrogecó jó nagy mákos
http://members.chello.hu/retek/kepek/piszok.jpg -
radical #3106 Mi van a serverrel? 2 percenként belaggol egy percre! -
#3105 -
#3104 Grrrrr
Legalább ezen az oldalon visszaolvashatnál egy kicsit... -
#3102 Hú, baze, én is beiratkozom a helyesírás-tanfolyamra, ha indul.. -
#3101 Meg aszzony is ezt szereti bennem.... -
#3100 Nem, de nem is kell. Lesz másik stat soon.
-
radical #3099 Még mindig nem kaptam serverlog darabokat. Vagy ti elküldtétek már aeonnak? -
#3098 Pont mint a fejedre, shotgunnal. -
radical #3097 ráadásul duplázgatsz. -
#3096 Már ha beleugathatok, újra kéne indítani.
Az eddigiekkel meg múzeumba. -
#3095 Hmm. Tényleg! Nem hiába vagyok ilyen tuskó. -
#3094 Ez van.
Majd megcsinálják. -
#3093 SGP !!!!
Az előző neked szól, csak elszexuáltam. -
#3093 SGP !!!!
Az előző neked szól, csak elszexuáltam. -
radical #3092 ronda a kocsid. -
#3091 Egyszer válaszolta valakinek játék közben, mert megkérdezték tőle. Lehet, hogy poén volt.
Az első bomba Little Boy volt.(Hiroshima)
A második Fat Man. (Nagasaki) -
Szerintem is egyben kéne kezelni, de klánon belül vannak más vélemények...
FLAME ON!!! -
#3088 Ezt honnan veszed?
Úgy tudom, hogy a Hiroshimában ledobott bomba neve volt Fatboy. Ő maga nem is kövér, állítólag.
-
#3087 OK.
Honnan lehet letölteni ??????
Muhahahahahahahahahahaha! -
#3086 Egyébként Fatboy 32 éves és 110 kiló.
Hogy a pöcse mekkora, azt nem tudom, de szerintem forduljatok hozzá bizalommal.
Biztos még képet is küld nektek..... -
#3085 Erre had hozzam fel a követzkezőt:
Nekem vann egy scriptem, ami szinezi a célkeresztet ill a nagyságát változtatja, valamint mégegy amiben más fajta célkeresztek vannak (csillag stb stb), és az nekem mégis müxik (!) !
Meg ne feletkezzetek el arról, hogy létezik egy olyan cucc, hogy kill"bot". Ami állítólag nehezen felismerhető mert csak részben segít be az ölésbe! -
#3084 első nemigaz
második: szemét vagy -
#3083 Még egy kis csííít, most komolyan.
Azt hiszem, ez inkább pszichózis, mint valóság....
A PB korrektül működik ezidáig, külföldi fórumokon sem olvasok működő, NÉVEN NEVEZETT cheat-ről. A wallhack, aimbot és társaik nem mennek a PB alatt. Ráadásul a spanyol idegbeteg kollegák 3 fejlövés után kezdtek "üvölteni" velem, hogy csalok 16/12-es mérlegnél.....
Ezután a 26 játékos közül kb. 8 lett meggyanusítva...
Tehát szerintem csak egyszerűen el kell hinni, hogy a másik fószer pusztán jobb mint te (én, ő, nem kívánt rész törlendő), vagy csak éppen baszott mázlija van.
Peace, brothaz !
-
#3082 Na jó feladom. Tud vki működő iso-t sof2 ből? -
#3081 Erre 2féle magyarázatot is tudok:
- Kivettél ram-ot a gépedből
- Már egy fokkal jobban játszol és nem olyan messziről szednek le
-
#3080 SGP, ez még idáig oké, de akkor miért csak mostanában kezdtem el ezt tapasztalni? (amúgy most jöttem játékból, semmi gyanús nem volt) -
#3079 Igen .. ezert mondom !!! Ha nagyon elpakoljuk oket, akkor valoszinusitheto, hogy csalnak .. Grave : kis szovegertelmezes :: SGP aztirta, hogy 42 erre en azt, hogy 32 .. ezutan valaszolta nekem, hogy akkor (a 12 eves lanya miatt) kene 20 evesen apanak lennie
[BR]
-
#3078 jahh most olvasom, hogy csak 32, akkor bocs:)))<----- Digger -
#3077 SGP egy kis magán matek. 42-12=30 :PPP -
#3076 -r :P -
#3075 Figy qnosi, majd hülyék lesznek ellenetek clan waron cheatert használni! Azért, szeretnének még a szerveren játszani :P -
#3074 fatboy nem csal, ez tuti! -
#3073 Hozzászólva a csít témához :
Aki engem lelő, az mind mocskos csíííííííííííter !!!!!!!