79689
sof2.jpg
  • Pano
    Gondoltam erre is, sőt ki is próbáltzam, csak úgy szaggatsz, mintha 500.as pinged lenne, ezért nem kifizetődő :)) Talán úgy, hogy spevtator módban. De ha meccset veszel fel, ami több perc, a demo mérete simán felrúghat 50-60 MB-ra...
  • Dud [OBI]
    A kurva életbe bazz! Elbasztam.... grrrr.... na szóval: OBIsite
  • Dud [OBI]
    Az -[OBI]- oldal napról napra szebb és tartalmasabb!!! OBIsite
  • Pano
    persze, lesz több infó. Úgyis itt a szünet, majd azt felhasználom!

de írjátok be a fórumba, hogy mi legyen még az oldalon. Ezzel baromi sokat segítetek! Mert már túl sok ötletem nagyon nincs :)
  • Pano

Új design!

Nah, készítettem az oldalnak egy új jobban átlátható, szebb design-t!

Változások:
    -Frame
    -Új képek
    -Új elrendezés
    -de nézzétek meg magatok, és kérlek titeket, mondjatok ismét véleményt!

Szóval, irány a
    SoF II Help Site!

[DCF]Pano
  • Pano
    Nézzétek mit találtam!

Title: Kill Taunt Script
    Author: woody
    File Size: 4 KB
    Version: 1.0
    Uploaded Date: 08/06/02
    Total Downloads: 702
    Download Now!

Additional Info:
    So you want to rub it in when you kill someone?

Well now you can, I created this taunt script for you. Everytime you press a button, it brings up a new taunt.

Installation is simple, put it in your base directory.

I will be creating more taunt scripts in the coming weeks.

Kapja be a f....
  • Pano
    azért próbáld meg létszives
  • zotso
    Szia Urak!! Segítség kéne! A honkongi pályán a targonca segítségével a kerítésen átugorva mindenkit kicsináltam, visszajöttem a táskás palit lepuff, a hátamra vettem. Mi a teendő? Ki út kellene!! Köszi
  • Dali
    Ráadásul beszart a mailbox.hu, úgyhogy ha akarnám, se tudnám elolvasni őket.
  • Dali
    Azt csak ritkán sikerül :)
  • Pano
    daLI PLS OLvass emilt, thx
  • Pano
    S akkor most mi lesz ? :(
  • Dali
    Erre nem szándékoztam feliratkozni. Elvégre tört szerverünk van, amivel az új PB gyanánt lehet, hogy megint meggyűlik a bajom. Állitólag új serial check lesz benne, ami rendesen működik is, nem lehet a jelenlegi módszerekkel kijátszani.
  • Pano
    PunkBuster (updates)
    [ 4:03 PM | Reported By: weedman ] [ Comment (0) ]

The PunkBuster site has been updated with word on PB pre-release builds currently available for user testing in Q3, RtCW and SoF2. If you are a Win32 player who has been experiencing lag and/or lockup problems while running PunkBuster, then you may want to give the test builds a shot. Visit the PunkBuster News for more info, FAQ, and full documentation on the anti-cheat software.

[ Source: RavenGames ]
  • Dali
    Ja meg ez is az EvenBalance.com-ról van:

Monday 9.23.2002 [7:30PM]
    Soldier of Fortune II v1.02 with integrated PunkBuster support has been released today. It is or will soon be available from the various SoF2 related websites. In order to work out any issues with PB for SoF2, we have chosen to not detect most external cheats/hacks with this initial release. That will give admins and players a few days to get used to the general PB system. After a few days, we will begin updating PB for SoF2 with updates and new cheat detections. Our documentation page has been updated with links to the SoF2 versions of the PB manuals.

Én nem vettem észre semmi változást a kiadás óta. :(
  • Dali
    Naszóval a csítekről egy kicsit:
    PB forumbol idezet:
    Also, PB does not stop wallhacks from working. PB detects them. Detection can take several minutes, so if a player joins a server it can take 1-15 minutes for PB to detect the cheat. It takes so long because we're making very sure it's really a cheat, and also as not to take too many CPU ressources from the game which would cause choppy game play.

A másik: A PB okozhat lagokat a játékban, de az Even Balance most készít egy új verziót, ami elvileg kevesebb vagy szinte 0 lagot fog okozni. Napok kérdése is használhatjuk is.

Jelenleg még nincs SoF2 update a PB-hez, de remélem az új verzió már ismerni fogja az új hack-eket. Ahogy olvastam tudnak a jelenleg PB-vel is működő hack-ekről. + kicsit próbálok még konfigolni rajta, hátha jobbá lehet tenni.
  • Qnosi [OBI]
    Jaj .. nem 30-3 .. hanem 30-4
    Bots
  • Qnosi [OBI]
    Mondjuk meglepne =]
    cXe-t majdnem nullaztuk az egyik oldal kivetelevel (30-3 .. az az egy 10-7) .. ok meg dontetlent jaccottak cXe-vel (azt a mapot nyertek, ahol kevesebben voltak, ahol egyenloen, azt nem ..)
    De sztem is izgis lesz .. van 3 eleg jo jatekosuk ..
  • SGP

Hmmm, jó tudni...
  • Ford Fairlane
    A megelőző eredmények ismeretében óriási izgalmakat várok :((((
    Ezek a meccsek kerülnének a tippmixbe 1.00-ás odds-szal.
    Persze az X3M javára !!!!
    MUHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAA
  • Qnosi [OBI]
    Ja .. szoval eredetileg 8v8 nak indult .. szoval air-1et 6v8ban hozta az X3M ... Jovo het hetfon 9tol lesz az -[OBI]- vs =X3M= !!
  • Qnosi [OBI]
    Frag arany biztos nem fog donteni, mivel az AIR-1 en X3M csak 6 emberrel volt jelen a 3.kortol es ugy lett 10-6 8-10 nekik Air-1 .. kicsit durva ... Viszont HK-1 en meg 7v7et jaccottak es ott nyert a cXe 8-10 10-6 ra (eloszor mindig az adott csapat kek oldalat mondtam) ... mondjuk HK-1 en kekkent az X3M utolso korre (azaz 9-6nal mar csak 5en voltak, szal mindenkepp dontetlen lett volna
  • Lifeforce
    Igen full a sof2-öm.A sof2mp.exe hibát észlelt és ezért leáll. :(
    Addig amig nem tettem fel az 1.02peachet semmi baja nem volt.Játszottam annakidején vele multiban.Igaz ip alapon.
  • Dud [OBI]
    Nem, nem. Minden csapat 1 mapot választ, amit mindkét oldalon lejátszik.
    Most éppen az air1 és a hk1 volt a választott map. De minden csapat azt válasz amit akar.
    1 map, 2 játék. Így jön ki a 4 kör.
  • Ford Fairlane
    :))))

Mindig finca és hk1 van műsoron ??
    Egy kék, egy piros kör, aztán csere ?????
  • Dud [OBI]
    A winfos mondja, hogy hibát észlelt? Ezt nem értem.
    Próbáld előlről újratelepíteni az egész SOF2 -t. De ugye full iso -d van nem rip -ed? A rip -el gondok vannak.
  • Lifeforce
    Dud:Tegnap feltelepítettem az 1.02 peachet és a widowsom ettől azt modja amikor elidítom, hogy hibát észlel és leáll.Ja persze bekonnektál a szerverre elindulna a játék és ekkor hal be. :(
  • Dud [OBI]
    Bazz fáradt vagyok... már egy képet se tudok idelinkelni...
  • Dud [OBI]
    Bazzeg nagyon durva!!!!!!!!!!! Döntetlen!!! 34 - 34!!!
    A gyilkolás/halál arány fog dönteni, vagy új meccs. Ez még eldöntendő kérdés. Erre azért baromi kicsi volt az esély... 3 óra játék végeként. Hmmmm szép meccs volt.
  • Grave Digger
    1-1
  • Grave Digger
    na akkor egy kicsit kifakadok en is, néven nevezem, mert meg soha a budos eletbe nem lattam a gyereket jaccani, es nem tudom, ogy másnak is van-e viszonítási alapja. A srác neve s@jkor és ecceruen nem lehet leloni. A mandown-on jacottunk es amig el nem kezdtunk szentségelni, hogy csal, hiába lottunk bele fel tar m60-at, hiába lottek fejbe shotgunnal, nem halt meg. De miután mindnenki cheatert kiáltott, szép lassan lesüllyedt a szintünkre, érdekes módon egyből le lehetett loni, akár egy lovéssel is. Ha látjátok azért figyeljétek ti is. halál a cheaterekre<------ cheater geci.
  • Ford Fairlane
    Mi lett a cXe - x3m eredménye ????
  • radical
    Szerintem az idézetet a másik irányba kéne forgatni,a célkereszt köré. Egyébként sirály!
  • Pano
    thx
  • Dud [OBI]
    Rövid leszek: Fasza
  • Pano
    Akor nincs fent az 1.02-es patched! Töltsd le és telepítsd! (katt).

letöltes
  • Lifeforce
    Nem mind1?Mert amikor letöltöttem csak egy exe fájl volt a becsomagolva.Na mind1 honnan lehet letölteni?
  • Lifeforce
    Hol van ez a PunkBuster?Mert nekem a lenti kép van a szerverlistánál.
  • Ford Fairlane
    Tedd fel az 1.01 és utána az 1.02 peccset.
    Juhé, jól hangzik. Peccset.
  • Lifeforce
    Szóval ilyen nekem nincs :(
    itt a kép.