79689
sof2.jpg
  • Pano
    ezzel a celkeresztel nem csodálkoznék
  • Dud [OBI]
    Boltboykép
  • Dud [OBI]
    Oktatás még mindig ugyanott: Landor2site

Itt megtalálod ami érdekel.
  • Qnosi [OBI]
    Nah ezt a "nem lehet leloni"-t majd beprobaljuk elesben jo bolt?
  • Grave Digger
    Én erre csak egyet mondhatok.
  • Dud [OBI]
    Marha hideg van ma. Nem? ...
  • Dud [OBI]
    Próbálj jóhiszemű lenni. Vannak akik hasznalnak extra skineket, meg extra hangokat meg egy rakás faszságot. És nem biztos hogy csalásat. Na most ha be akar jönni akkor a módosított hangok vagy bármi más miatt nem engedi be a szerver. Csak eredeti pk3 file lehet!
    Gondolom miután kibassza 3 próba után a tagok kikapcsolja a felesleget vagy csak átmásolja vissza az eredeti pk3 -at és akkor jön be.
    Ha valaki nagyon csal azt úgyis kiszúrjuk nyugi. És akkor tuti ban a vége...
  • Pano
    Bocsánat, hogy újra feszegetem ezt a témát, de már nem bírom magamban tartani :).

Nem tudom, hogy megfigyeltétek-e, hogy egy-két ember mikor kirugják vagy tk-zik és azért ban vagy csak egyszerűen kapcsolódik sokszor megjelenik az, hogy a következőért kivágja a szerver: "Unpure Client detected. Invalid .PK3 referenced!" Ezt két csatlakozásnál eljátsza, majd méágis be tud lépni!!! most akkor hogy van ez?? (köztudott, hogy egy-két cheat segédeszközt az mp.pk3 fájlba kell beimportálni).

Ha eddig nem vettétek észre, figyeljétek...

• Grave Digger
    grrrrrrrrr
  • Pano
    köhööööööööm
  • Qnosi [OBI]
    Ja .. mar megin' majdnem lapaljan vagyunk .. Hat nemar ! :D
  • Pano
    megint el kezdett haldokolni a fórum
  • Grave Digger
    Boltboy olvasd el a honlapunkon a sportot. Én is dolgouztam. Igaz, hogy nem reggeltől estig, de akkor is:))
  • Grave Digger
    Hahahahahaaaaaa BoltBoy majd megkapod a magadét ahogy vége a meccsnek. Az új videokartyam - amit egy nagyon kedves bácsi adott nekem a boltba - faszan müködik ezzel legyőzhetetlen leszek (vagy nem de az biztos).
  • Pano
    ok
  • Pano
    a zip-ben lévő mandown mappát masold be a SoF II könyvátárba!
  • Dud [OBI]
    Innen: OBIsite
  • Pano
    konkrétan mi a problémád, miért nem tudsz belépni?

-[OBI]- SoF2 |obi.servegame.com| - ManDown|34ms|152.66.93.30:20102
  • Pano
    Boltboy, most mi a franc ütött beléd, megmondanád?
  • Pano
    konkrétan kire gondolsz?
  • Grave Digger
    Ezt padig aki hagyja az elárulja a játékot:)))
  • Pilu OBI
    Baze, már a lap alján volt a topikunk!
  • ReTeK
    Pilu:
    nézhetsz filmet is karakteresen (linux + mplayer)

ja télleg én IntelliMouse Optical 1.1A USB-t használok, előtte Opti.PilotWheel Logi. de ez nem birja a túl kis szenzit
  • Dud [OBI]
    Ja. Meg kattog örömében mikor cafatokra szedlek egy M4 -el...
  • Ford Fairlane
    Force feedback-essel ?
    Remélem, orrbavág, amikor beszedsz egy gránátot....
  • Pano
    Próbáljátok ki a BOTokal való gyakorlástz, igen állat :) A man down modban vann benne és két csapatot felállíthatsz botokból és együtt harcoltok a többi bot ellen. Jól lehet gyakorolni a célzást :) Csak sajnos a botok a Soldier of Fortune erőségen is süttyők egy kicsit, de célzásgyakorlásra tökéletes :P Sőt, még pofáznak is :D
  • Pilu OBI
    Ez nagyon állat!

• Dud [OBI]
    Én meg kormánnyal nyomom. És?!
  • Pilu OBI
    Én egy sima görgős Logitech opticat-t használok és néha le sikerül vele lőni 1-2 ellent. Köszönöm, hogy hozzászólhattam.
  • Ford Fairlane
    Hát le vagyok nyűgözve a közvéleménykutatás eredményességén.
    Köszönöm az infókat.
    Mellékesen én egy 1.1a-s intellimouse-t használok, bár ez senkit nem érdekel....
    Köszi mindenkinek még1X
  • Qnosi [OBI]
    Nekem egy sima logitech optik van .. Sof2re meg CSre meg eppen hogy jo, bar mar igyis csak alig (kis senssel jaccok elegge, oszt mikor nagyonmegrangatom, felnez az egbe a kocsog .. tehat mikor ilyet lattok keretik nem leloni ) 1ebkent meg most akarok venni egy microsoft intellimouse-t (3.0) .. allitolag az a legjobb jatekra az optikok kozul ...
    Tiszteletem! =]
  • Pano
    szintén...
  • SGP

Logitech, dual optikás, iFeel
    Ez lenne a "szar csillivilli optikai fiszifasz"?
    Sok egeret próbáltam, de csak ezzel vagyok maradéktalanul megelégedve.
  • Grave Digger
    radical én meg téged nyomlak le a mandown-on, ha fel mersz lépni loooooooooooool:)
  • radical
    Genius netscroll golyós ps2, 115Hz-es frissítés nem akad nem ugrál. Lenyomja ezt a sok szar csillivilli optikai fiszifaszt.
  • Grave Digger
    toptikai a4tech es eleg faszan mukodik
  • Ford Fairlane
    Skacok !
    Ti mind akik vadul lődöztök összevissza a virtuális csatatereken (kivéve, amikor rám, mert akkor HeadShot), milyen egeret használtok ?????
  • Ford Fairlane
    Na jó, persze....
    Azért muszály volt próbálkoznom megmagyarázni valahogy.....
  • Qnosi [OBI]
    Ugyanmar Ford .. Arra a jelenetre emlexem .. Egernek ahoz koze nincs

Peace!

Q
  • Ford Fairlane
    Baze, kipróbáltam egy LG optikai egeret.....
    -kifordul elém a fószer,megyek mögötte, és 3X hibázom el shotgunnal...persze visszafordul és pofánlő- visszacseréltem a régi m$-t