79689
sof2.jpg
  • Ford Fairlane
    Hú baze, ez gyors volt....
  • radical
    Te csak tudod, te cseréled a pelusom.
  • Ford Fairlane
    Nem kell a vadítás, te a pacman-nel sem mersz egyedül játszani, hisz abban is szellemek vannak....
  • radical
    És olyan hangulat, hogy csak felkapcsolt lámpánál merek vele nyomulni.
  • radical
    Ezt nyomom 1 napja. Állat jó. 1024 max részletesség 5-10 fps között.
  • Pano
    nézzétek mit találtam azon a szerveren ahonnan töltök:
    Doom_3_Alpha
    muhahaaaaaaaaa
  • Dud [OBI]
    Tulajdonképpen hány Magyar SOF2 klán van?
    DCF
    FDI
    PS
    OBI
    és még?
    Mert külhoni az van bőven, akik majd indulnak a viadalon:
    ALDI
    LIMA
    Frenchy
    XXX
    X3M
    cXe
    SH
    TDC
    ... stb.
  • Dud [OBI]
    Nemsokára elindul a SOF2 klánliga, amit mi szervezünk!!! Magyar és külföldi klánok egyaránt lesznek. Egy hét áll majd rendelkezésére mindenkinek, hogy regisztrálhassa a saját klánját. Kellene minden klán részéről egy vezető. Kérem majd az Ő nevét és emilcímét részemre ([email protected]) juttassátok el. A kiírás lebonyolítása a résztvevő klánok mennyiségétől függ. A többit majd akkor közlöm!
    Na az lesz a fasza!
  • Dud [OBI]
    Hmmmm...
  • Pano
    MÉg egy emberre várunk, h aaz meglesz azon a hétvégénn mehet a dolog, de csak akkor ha mindenkinek megfelel...
  • Pano
    meglesztek ti is
  • Dud [OBI]
    Pano és velünk mi lesz?! Mi mikor nyomjuk a témát? Alig várom.... He he heeeeee
  • Pano
    Ha megvolt az obi mi is kiállunk ellenetek, szivesen . Írj nekem ([email protected]) vagy Radical-nak ([email protected])
  • Dud [OBI]
    Ahha! Akkor kis féreértés van. Az OBI és a DCF klán cak BF -ben szövetség. SOF2 -ben kökemény ellenség vagyunk.
    Szaé akkor gyakoroljatok serényen, mi kész vagyunk bármikor egy SOF2 warra. 6v6 2 mapon! Nálunk a war szervező Qnosi. Kérlek keressétek őt. (Ő tudja az időbeosztásunkat)
  • Lifeforce
    De BF-ben is nyomhatunk wart ha fel vagytok készülve :)
  • Lifeforce
    Én nem BF-re gondoltam-tunk.SOF2-re
    Azért mondottam, hogy gyakorlunk (gyurunk) :) egy kicsit sof2ben és majd utánna nyomunk egy wart veletek.
  • zotso
    Köszi kukucsss!
  • Dud [OBI]
    Itt mindent megtalálsz: OBIsite
  • zotso
    szia Urak!!
    Most jutottam el oda, hogy multiplayerben játszanék. Hol találok olyan pach-et vagy crack-et amivel szerver beenged? Illetve olyan szervert ahollehet játszani, Előre is köszi
  • Dud [OBI]
    De ugye ezt nem gondolod komolyan? Pontosabban kiállunk, de akkor Ti is ellenünk SOF2 -ben.
  • Pano
    Azért lett kitéve, mert itt a fórumban sokan elakadnak és fárasztó állandóan linkelgetni nekik a z oldalt...

de nnem rád céloztam :). Persze, a multit és a single-t nem le7 összehasonlítani! Multi rulez...
  • Lifeforce
    És persze azért a singlet nem igazán lehet összehasonlítani a multival :)
    Lehet, hogy csak magyarázkodok?
  • Lifeforce
    Pano:Nem rám céloztál?
    Mikor kijött a gamma minden segítség nélkül végignyomtam a singlet.Elitélek minden segítséget, végigjátszást.Bazze az olyan ember minek játszik?
  • Pano
    Akinek még kéne a Single Player végigjátszás, a help site-on megtalálja..
  • Grave Digger
    nem is tudtam, hogy...
  • Dud [OBI]
    Mint én...
  • Pano
    jééézusom, de régen játszottam a BF-el :P
  • Grave Digger
    húha én azt gondolom, hogy....
  • Lifeforce
    Látszik, hogy nagyon rég játszottam.Tegnap éjszaka mindig elsők között voltam akit kilőttek :)
  • Lifeforce
    Pano:
    köszönöm.Onnan próbáltam letölteni az összes mappot de sok nem müködött.De szerencsére feltalálták a keresőt :)
    Sikerült.
    OBI-DCF Készüljetek mert hamarosan a BF-es CB-sek egy kis "Frissítés" (gyakorlás) után ki hív benneteket egy kis warra. :)))))
  • Dud [OBI]
    Ma is hideg van...
  • Pano
    Innen le tudod kapni ami kell!
  • Lifeforce
    hi all.
    Egy kérdés.
    Szeretném a gammát nyomni az OBI szerveren de elkezd húzni valamilyen mappot.Nem lenne gáz de 9mb-t 1k-val tölteni az már elég gáz.Honnan lehetne lekapni ahonnan gyorsabb?Vagy egy kicsivel nagyobb sávszélt adni neki nem lehetne?
    Köszi.
  • Pano
    MEGJAVÍTOTTAm az oldalt, mostmár lérhető. Mehetsz boltboy :)
  • Pano
    _:P CHEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAATEEEEEEEEEER!!
  • Ford Fairlane
    Már volt, hogy 2 pályát játszottam és a harmadikra váltásnál kikúrt a szerver ezzel az üzenettel. Nem is tudtam visszajönni, csak újraindítás után. Zárójelben megjegyzem, nem csalok, és az ultimate radio-n és a mandown-on kívül nincs más a Sof2-ben.
  • Qnosi [OBI]
    Amiota jatszok, pottyot hasznalok Sof2ben .. egy idoben Q3ban hasznaltam ehez hasonlot (nagyon apro potty, korulotte kor), de nagyon suxx .. Pottynel nincs jobb .. de meg ez is kitakar neha egy-egy fejet .. ez minden mazlitok
  • Pano
    valami nem stimmel az oldalal! Valami miatt az index, meg a main html mérete 0, ha feltöltöm újra akkor is... ez hihetetlen...
  • Pano
    így van, a pontal sokkal jobban lehet célzásokat mérni a sebzéspontokra, pl fej, alhas, láb stb stb. A Help Siteon találsz egy-két konzol parancsot amivel testre szabhatod a célkeresztet!
  • Dud [OBI]
    Használj pöttyöt az a tuti.