79689
-
radical #3301 Ha tényleg igaz a hír és lejjebb lett véve az m60 akkor visszajövök én is az obira sof2zni. -
radical #3300 Eddig úgyis a top1 fegyverben volt bent, most talán lejjebb megy. A mesterlövészek meg végre visszatérnek az MSGhez. -
#3299 Igen, es ez igy van jol .. lehet meg egy picit jobban kene szornia, mert a nagy sebzes es a nagy tar eleg nagy elony ... ne legyen mar pontos is .. -
#3298 Ti akartátok... -
#3297 M60at mar lebutitottuk, sztem lassankent senki sem hasznalja.. szor rendesen, igaz sokat sebez es nagy a tara, de sztem a top3 fegyverben mar nincs benne .. AK RULZ!!! -
#3296 Nyugi, war előtt úgyis állítok majd rajta, hogy biztos mellé menjen -
#3295 Kémeim úgyis mexerzik a titkos OBI receptet....
(bika m60-nal kicsit mellélövök, akkor is meghal)
-
#3294 Attol meg, hogy kesobb nezed, ugyanugy latod a taktikankat =] -
#3293 Pilu a meccek nézése lehetséges! legalábbis a wolfinál az mégpedig ugy hogy késleltetik mondjuk 1 percel van is olyan hogy wolfTV. tehát ha ott lehetséges itt is az:) csak ennyi csáá
-
#3292 ejha, nem is tudtam, hogy... -
#3289 Col1 tovabbra is a kedvenc mapom .. eselyekrol ennyit
Q -
Azért hozzá kell tenni, hogy ők a col1-et választották, ami nem kimondottan egy warra való pálya, mert nagyon egyenlőtlenek az erőviszonyok.
Mi 3-10-re, ők 10-0-ra szoptunk ki rajta.
Csak azért, hogy nehogy egy-két klán itt elbízza magát
-
#3287 Müxik a fórum az OBI oldalon. Regisztráljátok magatokat ezerrel! Ha bármi kell csak nyissatok neki topikot és segítünk amiben tudunk! -
#3286 Újabb wart nyertünk!!! Mocskos nehéz volt, de meglett. Jó volt az ellenfél, azt kell hogy mondjuk!
Összesített eredmény:
OBI vs X3M
31 : 23
A részletes eredményt nézzétek itt: OBIsite
-
#3284 Itt is találsz segítséget
http://gamespot.com/gamespot/gameguides/pc/sof2/p3_07.html -
#3283 megtörtént -
#3282 Én meg már arra sem emléxem melyik az a pálya... pedig végignyomtam... -
#3279 Itt találsz segítséget: OBIsite -
#3277 Ja és valami fontos!!! Beindult az OBI oldalon a fórum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBIsite -
#3276 Dalinak írj erről egylevelet pls! Csakhogy az OBI oldalon is tudja módosítani a linket.
Köszi -
#3275 Pano!!
Köszi -
#3274 le kell töltened a patcheket. Elöször töltsd le az 1.01-et, tedd fel, majd erre tedd rá az 1.02-t!
www.sof2files.com -
#3273 ma 16:17 | Válasz erre | #10573
1 kis off topic:
Megnéztem a doom 3 e3 alpha-t,hát komolyan mondom nagyon durva,lyen eddig nem volt.A grafika über állat persze a hardver igény is.Azt hiszem a konzolosok most a fejükhöz kapnak majd.Ha viszont ott is ilyen kinézete lessz veszek 1 konzolt,mert amilyen hardware kell hozzá olcsóbban kijön az ember.A negatívum így first look-ra hogy a berendezésből SEMMIT (még a tükröt sem!)nem sikerült szétlőni.Remélem ez még vátozik bár nem hiszem.Na ennyi,bocs attól akit ez nem érdekel.
-
#3272 szia Urak!!
A szerver cstlakozáskor ezt írja ki: server uses protocol 2004. Ez miért van, és van-e ellene valami lehetőség? Köszi előre is a segítséget -
#3271 kösz, majd 1x, most nem fogom megint feltölteni :) -
Lifeforce #3270 Itt megtalálod -
Lifeforce #3269 Pano:
Miért nem az alvilágot használjátok a webre?
Nincs reklám, gyors mint állat és nincs fájlméretkorlát... stb. -
#3268 Na szal :)
Használjátok tovább a sof2help.inf.hu címet, át lett állítva, vagy a sof2help.freeweb.hu-t -
#3267 na emberek, asszem költöztetem az oldalt, az x3 rendszere full behalt és sorra törli a cuccostr az összes felhasználónál (jobban mondva a pl main.html-ed hirtelen átvág 0 byte-ba és a felső frame bejön a main helyén pedig egy jó nagy fehérség). Ráadásul az x3 rendszergazdája se hajlandó a levelemre válaszolni, egy szó mint száz, le vannak szarva! Szal, majd mondom az új címet. -
#3266 Huhh köszi! -
#3265 na egy kicsit most elmozdulunk az oldal aljáról:) -
Lifeforce #3264 #3222-es hozzászólásnál megtalálod. -
Lifeforce #3263 Legalább ezen az oldalon olvass vissza. -
bpbt #3262 Segítsetek!
Szükségem lenne Crackre, patchra a járékhoz, vagy olyan oldalra ahol biztos megtalálható.
Köszi -
#3261 Thx -
Lifeforce #3260 Bocs így egyszerübb.
Itt
megtalálod. -
Lifeforce #3259 http://www.extra.hu/djcom/ -
#3258 Ki nyerte a mai (tegnapi) war-t? -
#3257 Kérnék egy letöltési helyet. Köszi -
#3256 Ma végre TK-ztam megint egy egészségeset.
Ki is baszott a szerver.