79689
sof2.jpg
  • radical
    Ha tényleg igaz a hír és lejjebb lett véve az m60 akkor visszajövök én is az obira sof2zni.
  • radical
    Eddig úgyis a top1 fegyverben volt bent, most talán lejjebb megy. A mesterlövészek meg végre visszatérnek az MSGhez.
  • Qnosi [OBI]
    Igen, es ez igy van jol .. lehet meg egy picit jobban kene szornia, mert a nagy sebzes es a nagy tar eleg nagy elony ... ne legyen mar pontos is ..
  • SGP
    Ti akartátok...
  • Qnosi [OBI]
    M60at mar lebutitottuk, sztem lassankent senki sem hasznalja.. szor rendesen, igaz sokat sebez es nagy a tara, de sztem a top3 fegyverben mar nincs benne .. AK RULZ!!!
  • SGP
    Nyugi, war előtt úgyis állítok majd rajta, hogy biztos mellé menjen
  • Ford Fairlane
    Kémeim úgyis mexerzik a titkos OBI receptet....
    (bika m60-nal kicsit mellélövök, akkor is meghal)
  • Qnosi [OBI]
    Attol meg, hogy kesobb nezed, ugyanugy latod a taktikankat =]
  • Kaszi46
    Pilu a meccek nézése lehetséges! legalábbis a wolfinál az mégpedig ugy hogy késleltetik mondjuk 1 percel van is olyan hogy wolfTV. tehát ha ott lehetséges itt is az:) csak ennyi csáá
  • Grave Digger
    ejha, nem is tudtam, hogy...
  • Qnosi [OBI]
    Col1 tovabbra is a kedvenc mapom .. eselyekrol ennyit

Q
  • SGP

Azért hozzá kell tenni, hogy ők a col1-et választották, ami nem kimondottan egy warra való pálya, mert nagyon egyenlőtlenek az erőviszonyok.
    Mi 3-10-re, ők 10-0-ra szoptunk ki rajta.
    Csak azért, hogy nehogy egy-két klán itt elbízza magát

• Dud [OBI]
    Müxik a fórum az OBI oldalon. Regisztráljátok magatokat ezerrel! Ha bármi kell csak nyissatok neki topikot és segítünk amiben tudunk!
  • Dud [OBI]
    Újabb wart nyertünk!!! Mocskos nehéz volt, de meglett. Jó volt az ellenfél, azt kell hogy mondjuk!

Összesített eredmény:
    OBI vs X3M
    31 : 23

A részletes eredményt nézzétek itt: OBIsite
  • zotso
    Itt is találsz segítséget
    http://gamespot.com/gamespot/gameguides/pc/sof2/p3_07.html
  • Pano
    megtörtént
  • Dud [OBI]
    Én meg már arra sem emléxem melyik az a pálya... pedig végignyomtam...
  • Dud [OBI]
    Itt találsz segítséget: OBIsite
  • Dud [OBI]
    Ja és valami fontos!!! Beindult az OBI oldalon a fórum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBIsite
  • Dud [OBI]
    Dalinak írj erről egylevelet pls! Csakhogy az OBI oldalon is tudja módosítani a linket.

Köszi
  • zotso
    Pano!!
    Köszi
  • Pano
    le kell töltened a patcheket. Elöször töltsd le az 1.01-et, tedd fel, majd erre tedd rá az 1.02-t!
    www.sof2files.com
  • LSC
    ma 16:17 | Válasz erre | #10573

1 kis off topic:
    Megnéztem a doom 3 e3 alpha-t,hát komolyan mondom nagyon durva,lyen eddig nem volt.A grafika über állat persze a hardver igény is.Azt hiszem a konzolosok most a fejükhöz kapnak majd.Ha viszont ott is ilyen kinézete lessz veszek 1 konzolt,mert amilyen hardware kell hozzá olcsóbban kijön az ember.A negatívum így first look-ra hogy a berendezésből SEMMIT (még a tükröt sem!)nem sikerült szétlőni.Remélem ez még vátozik bár nem hiszem.Na ennyi,bocs attól akit ez nem érdekel.
  • zotso
    szia Urak!!
    A szerver cstlakozáskor ezt írja ki: server uses protocol 2004. Ez miért van, és van-e ellene valami lehetőség? Köszi előre is a segítséget
  • Pano
    kösz, majd 1x, most nem fogom megint feltölteni :)
  • Lifeforce
    Itt megtalálod
  • Lifeforce
    Pano:
    Miért nem az alvilágot használjátok a webre?
    Nincs reklám, gyors mint állat és nincs fájlméretkorlát... stb.
  • Pano
    Na szal :)
    Használjátok tovább a sof2help.inf.hu címet, át lett állítva, vagy a sof2help.freeweb.hu-t
  • Pano
    na emberek, asszem költöztetem az oldalt, az x3 rendszere full behalt és sorra törli a cuccostr az összes felhasználónál (jobban mondva a pl main.html-ed hirtelen átvág 0 byte-ba és a felső frame bejön a main helyén pedig egy jó nagy fehérség). Ráadásul az x3 rendszergazdája se hajlandó a levelemre válaszolni, egy szó mint száz, le vannak szarva! Szal, majd mondom az új címet.
  • Dud [OBI]
    Huhh köszi!
  • Grave Digger
    na egy kicsit most elmozdulunk az oldal aljáról:)
  • Lifeforce
    #3222-es hozzászólásnál megtalálod.
  • Lifeforce
    Legalább ezen az oldalon olvass vissza.
  • bpbt
    Segítsetek!
    Szükségem lenne Crackre, patchra a járékhoz, vagy olyan oldalra ahol biztos megtalálható.

Köszi
  • Dud [OBI]
    Thx
  • Lifeforce
    Bocs így egyszerübb.
    Itt
    megtalálod.
  • Lifeforce
    http://www.extra.hu/djcom/
  • Ford Fairlane
    Ki nyerte a mai (tegnapi) war-t?
  • Dud [OBI]
    Kérnék egy letöltési helyet. Köszi
  • Ford Fairlane
    Ma végre TK-ztam megint egy egészségeset.
    Ki is baszott a szerver.