79689
sof2.jpg
  • Pano
    jeeeeeeeeeeeeeeee, frissítve lett a pb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fel lesz téve a szerverre az új? mikor? mert akköor úgy teszem fel..
  • Dud [OBI]
    Írj a Dalinak egy levelet lécci, hogy nézze meg mi a gond.
  • Lifeforce
    Dud:köszönjük és várjuk az új mappot
  • Ford Fairlane
    Nemtom, sajna.
  • Dud [OBI]
    És a nevedben esetleg nincs több space mint szeretnéd?
  • Dud [OBI]
    Valószínű semmit. A neveddel semmi gond, csak szerintem a regisztrációnál elgépelted a jelszót. Van egy menüpont, ahol elküldi újra a jelszavadat. Próbáld ki, hátha!
  • Dud [OBI]
    Na megvan a válasz! Ma estére bennt lesz a map, amit kértetek!

Ha bármi más kell, csak jelezd!
  • Lifeforce
    Dud:bf-es map?
  • Dud [OBI]
    Én is Dali mester válaszát várom, de úgy gondolom meglesz!
  • Dud [OBI]
    Dali az admin Ő tud neked segíteni, ha esetleg valami félrement.
    A nevedet és a jelszót tutira jól írod be?
  • Dud [OBI]
    Mi a hibaüzenet?
  • Dud [OBI]
    Szépen beszélsz!
  • Lifeforce
    Ja és még valami.Nem sértésnek szántam és lehet, hogy fiatal vagy és nem érted.
    1. A csiterek gyorsan banolva vannak a szerverekröl.
    2. Egy játék közösség nagyon nem szereti ha elrontják a játékukat.
    3.És ha mind ennek ellenére megteszed, akkor jól rejtsd el a gépedet, hogy még véletlenül se derüljön ki a mailcímed.
  • Lifeforce
    Nem tudom, hogy te hogyan értelmezed.Ezek itt a játékosok fórumai.A csalóké máshol van.De mivel én is ide tartozom ezért én sem tudok neked segíteni.Talán keress rá így a keresőben:Rohadt csiterek :))))))))))) így már ki fog neked dobni egy csomó helyet.Csak amit olvasni fogsz róla azt biztos nem köszönöd meg. :)
  • bpbt
    Ha ez nem olyan fórum akkor hol van olyan fórum ahol ezzel foglalkoznak?
  • Ford Fairlane
    Ez nem egészen az a fórum.....
    Mi játszani szeretünk.
  • Lifeforce
    ja (bf)
  • Lifeforce
    Dud:Map?Lessz valami? :)
    már nagyon várjuk. :)
  • bpbt
    Tudja valaki, hogy hogyan kell használni a játékban a kódot, hogyan lehet beírni? És miért írja ki nekem hogy SERVER .... (Megvannak a kódok, de mikor beírom őket pl: a GOD akkor a server.... felíratott adja ki! Találkoztam már ilyennel a Jedi Knight 2-ben is, de ott volt egy kód amit be kellett írni először(Devmapall) Itt is van ilyen, vagy mi lehet a probléma? )
  • Dud [OBI]
    Igen azt a Pano csinalja es teljesen Magyar! Ott van az oldalunkon a link. Ezer köszönet érte Panonak! Csak így tovább!
  • radical
    Vagy azt Pano csinálja? :)
  • radical
    Lesz-e például "tippek trükkök lámáknak" oldal ahol a kezdőknek lesz help, meg hogy hogyan kell beéllítani a cuccost ha neten akarsz nyomulni, ilyenek. Az nem zavar hogy a híreket angolul nyomjátok, de a help oldalakat nem csak középfokú angolosok olvasnák.
  • Dud [OBI]
    Úgy gondolod, hogy minden menüpontnak Magyarul kéne lennie és csak Magyarokhoz szóljon az oldal? Nem lenne ezzel semmi baj, ha minden nap fullon lenne csak Magyarokkal az összes port. Sajna ma még ez nem így van. De hidd el ha ez változik az oldal is változni fog. De addig marad az, hogy mindenkire gondolnunk kell.
  • Dud [OBI]
    Nos! Szépen gyarapodik a SOF2 Magyar tábor, de "még mindig nem vagyunk elegen"! De szar duma.. hö hö de mind1!
    Szal sok a külföldi aki nálunk játszik ezért rájuk is gondolni kellett. Szerintem tök normális arcok. Semmi bajom velük. De tulajdonképpen mi is a bajod ezzel?
  • radical
    Azért halkan megkérdezném lesz magyar oldal is? Vagy internacionálé only?
  • bpbt
    Tud valaki nekem segíteni?
    ( Megvannak a kódok, de mikor beírom őket pl: a GOD akkor a server.... felíratott adja ki! Találkoztam már ilyennel a Jedi Knight 2-ben is, de ott volt egy kód amit be kellett írni először(Devmapall) Itt is van ilyen, vagy mi lehet a probléma? )
  • Pupcika
    köszi
  • Dud [OBI]
    Na ide is beírom, de mostantól inkább a saját fórumunkban fogunk publikálni!

Na szóbal! Man Down modban megvan a hiba forrása!!! Mostantól mindent LEHET!!! Gyertek nyomatni!!!!!!!!!!!!!! Részletek itt a fórumban: OBIsite
  • Pilu OBI
    A players menüben az objectives alatt el lehet tüntetni teljesen.
  • Pupcika
    hi all. A kérdésem: mandownban az ikonokat (pl.:zászló) nem lehetne-e eltüntetni mert nagyon zavaróak ahogy közeledik az ember.
  • Dud [OBI]
    Ennek több oka van. Csaka legfontosabbakat emelem ki.
    1. 26 olykor velünk együtt 30 játékossal már nehéz játszani. Túl sokan vagyunk, nem férünk el jól a pályán. Ekkora tömegben esélytelen a taktika az "okos" játék. Csak fragvadászat, semmi több.
    2. Lesz több port is. Jobban lehet szaparálni az egyes játékfajtákat. Ki - ki izlése szerint tud majd választani. Ennek magvalósítása még folyamatban. Részletek itt a fórumban: OBIsite
    3. Mivel több port lesz mint eddig, csökkenteni kellett az adott porton engedélyezett játékosok számát. Ez a szerverünk azért nem egy atomerőmű... a másik igen!
    4. Ha beindul a klánliga 2 war port mindenképpen kell majd
    5. A man down mod az egyik legjobb mod amivel valaha nyomultam!!! Szeretnénk ha azon is játszanának, vagy legalább kipróbálnák.

Na hirtelen ennyi!
  • kormosp
    És miert csak 16 fő a maxlimit?
  • Dud [OBI]
    Én úgy látom megy már.
  • kormosp
    Miert nem megy a server?Jáccani akarok!!!
  • Lifeforce
    Ok köszönöm megoldottam :)
  • Pano
    egy tipp, szerintem a mp.cfg-ben állítsd ár a konfigot!
  • SGP

Mintha Dali-nak is valami hasonló problémája lenne...
  • Lifeforce
    :(((
    Valaki segítsen.
    Hibajelenség a következő.:
    A jobra, balra, előre, hátra gombra állandóan shift gombot használja.Pl:a shift nálam ugrás.
    Igy a játékban ugrik egyet és utánna megy előre.
    Olyan mindt ha a klavim lenne hibás közben nem az.Ha át akarom konfigolni akkor már a nyil helyett a shiftet teszi be.
  • bpbt
    Megvannak a kódok, de mikor beírom őket pl: a GOD akkor a server.... felíratott adja ki! Találkoztam már ilyennel a Jedi Knight 2-ben is, de ott volt egy kód amit be kellett írni először(Devmapall) Itt is van ilyen, vagy mi lehet a probléma?
  • radical
    Ja hamár itt tartunk mi a helyzet a stattal???