79689
-
#3386 Dud! a röl kis értékelést vagy jóindulatú (biztató) értékelést tudnál mindani?
mert külsős jobban tud értékelni. Köki -
#3385 Hoppá! Egy új ellenség a láthatáron... Ligában tervezitek az indulást? -
#3384 Még most töltik a SoFII-t :) szerintem estére lesznek, tudtommal... -
#3383 of course :) -
#3382 Így van. De! Hol vannak a többiek? Ők nem gyakorolnak? BF már jól megy gondolom, de a SOF2 -höz azért egy kicsit több kell. -
Lifeforce #3381 Engem láthatsz ma is játszom.Majdnem minden nap játszom vele.Dud megmondja :) -
#3380 Csak látnám már... -
Lifeforce #3379 Köszi.Szeretnénk a BF-ben és a SOF2-ben elismert klán és jó játékosok lenni.Holnap és holnap utántól mi is beizzítjuk a sof2-ket és gyakorlunk ezerrel az OBI féle klánok harcára. :) -
#3378 THX. -
Profi az oldalatok, bakker ! -
#3376 az, hogy sokat tud ölni, nem csak halni :)) -
kormosp #3375 Mi jelent az hogy skilles tagjelölt?bocs,ha nagyon láma kérdés. -
radical #3374 Talán olyan lesz mint a RTCW Game of the Year Edition. A legaktuálisabb verzió, plusz talán pár új map esetleg háttérinfók, mozik. -
#3373 Biztos benne lessz a 2 pach:) -
kormosp #3372 Ez vajon miben lesz uj majd?
Nem hinném,hogy tul sokat ujitanak rajta,de azért remélem lesz egy-két uj fegyver. -
#3371 Nézzétek mit találtam!!!!
New Games List 2002
December:
2 - Soldier of Fortune 2 Gold - ACTIVISION
JEEEEEEEEEEEE!
-
#3370 jaj, nehogy félreértsd, én azt nem rátok értettem!! :) -
Lifeforce #3369 Köszi :)
Hát BF-ben profik vagyunk.Minden beképzeltség nélkül állíthatom.
S ha nem hiszed jáj utánna Itt
-
#3368 ELhamarkodott döntés? Lehet... Most nem mondom rá, hogy lehet szó róla, hogy visszamegyek mert semmi értelmét nem látom se most, se a jövőbe tekintve :). MAjd meglátjuk, de köszi, hogy azért tartogattok nekem egy helyet! :)) -
#3367 Köszi, de egyenlőre nem érdekel egy clan sem :). Meg ha csatlakozok is valahová, annak a clannak nagyon stabillnak, szervezettnek és ütőképesnek kell majd lenni :)) de ez nagyon a jövő zenéje... -
#3366 Pano!!
Köszia meghívást, majd benézek -
#3365 húha, húha -
Lifeforce #3364 Ja itt a web csak még készülőben :
Katt ide -
Lifeforce #3363 persze a mikrofon használata nálunk is kötelező :) -
Lifeforce #3362 Pano:Nálunk is van felvétel. :)
..::CHAOSBRIGADE::.. ..::CB::..
igaz mi inkább BF1942-zünk de sof2-vel is játszunk.
Ha össze áll a csapat és gyakoroltunk egy kicsit akkor mehet a war a DCF és az OBI ellen is :) -
radical #3361 Ezúton bejelentem, hogy a DCF aktívan játszó, skilles tagjelölteket keres. Jó gép és internetkapcsolat, mikrofon és heti több alkalommal jelenlét az OBI szervereken a feltétel. Jelentkezni nálam lehet. Bomlásról szó sincs az inaktív tagok eltávolítása után teljes erővel nyomulunk tovább. Panotól jó hangulatban váltunk el, ha később rádöbben elhamarkodott döntésére, szívesen visszavesszük. -
#3360 ettől függetlenül nézem az eredményeket, hogy ki-hogyan produkál... -
#3359 hát, magányos harcstílus. Liga? senkivel nem nyomulok, mivel nincs clanom :). Ezért abból sajnos kimaradok... -
#3358 Sajnálattal hallom. És akkor most mi lesz? Szólókarrier? És mi lesz a ligával? Kikkel indulsz? -
#3357 hosszú történet :) már nem is éreztem magam jól, meg régóta eléggé bomladozik a dcf :(((((((((((((( -
#3356 mé bae -
#3355 Sziasztok!
Szeretném a többi playernek is bejelenteni, hogy kiváltam a DCF-ből... csak gondoltam, közlöm...
-
#3354 Köfi! -
#3353 csak tört szerverre tudsz bemenni a másolt játékal! Ahol ezt írja ki, az nem tört szerver! Gyere az OBI szerverekre, azok sokkaal profibbak mint a többi és tört is -
Lifeforce #3352 Hííí Dud várjuk -
#3351 Ja, mondanom sem kell, hogy nekem nics cd key-em.
Sajnos ez van. -
#3350 Szia Urak!
Érdeklődnék Tőletek, hogy lehet felmenni olyan szerverre amelyik azt írja li, hogy invalid cd key. Nincs esély, vagy van valami crack erre?
Előre is köszi
-
#3349 i hope... -
#3348 Még ez sem 100% -os csak többet tud. Lesz majd egy ultrafrankó változat is PB -ből. -
#3347 Már fennt van. OBIoldal
De kliens oldalon nem kell reszelni semmit ha jól tudom.