79689
sof2.jpg
  • Pupcika
    Dud! a röl kis értékelést vagy jóindulatú (biztató) értékelést tudnál mindani?
    mert külsős jobban tud értékelni. Köki
  • Dud [OBI]
    Hoppá! Egy új ellenség a láthatáron... Ligában tervezitek az indulást?
  • Pano
    Még most töltik a SoFII-t :) szerintem estére lesznek, tudtommal...
  • Pano
    of course :)
  • Dud [OBI]
    Így van. De! Hol vannak a többiek? Ők nem gyakorolnak? BF már jól megy gondolom, de a SOF2 -höz azért egy kicsit több kell.
  • Lifeforce
    Engem láthatsz ma is játszom.Majdnem minden nap játszom vele.Dud megmondja :)
  • SGP
    Csak látnám már...
  • Lifeforce
    Köszi.Szeretnénk a BF-ben és a SOF2-ben elismert klán és jó játékosok lenni.Holnap és holnap utántól mi is beizzítjuk a sof2-ket és gyakorlunk ezerrel az OBI féle klánok harcára. :)
  • Pilu OBI
    THX.
  • Ford Fairlane

Profi az oldalatok, bakker !
  • Pano
    az, hogy sokat tud ölni, nem csak halni :))
  • kormosp
    Mi jelent az hogy skilles tagjelölt?bocs,ha nagyon láma kérdés.
  • radical
    Talán olyan lesz mint a RTCW Game of the Year Edition. A legaktuálisabb verzió, plusz talán pár új map esetleg háttérinfók, mozik.
  • LSC
    Biztos benne lessz a 2 pach:)
  • kormosp
    Ez vajon miben lesz uj majd?
    Nem hinném,hogy tul sokat ujitanak rajta,de azért remélem lesz egy-két uj fegyver.
  • Pano
    Nézzétek mit találtam!!!!

New Games List 2002

December:
    2 - Soldier of Fortune 2 Gold - ACTIVISION

JEEEEEEEEEEEE!

• Pano
    jaj, nehogy félreértsd, én azt nem rátok értettem!! :)
  • Lifeforce
    Köszi :)
    Hát BF-ben profik vagyunk.Minden beképzeltség nélkül állíthatom.
    S ha nem hiszed jáj utánna Itt
  • Pano
    ELhamarkodott döntés? Lehet... Most nem mondom rá, hogy lehet szó róla, hogy visszamegyek mert semmi értelmét nem látom se most, se a jövőbe tekintve :). MAjd meglátjuk, de köszi, hogy azért tartogattok nekem egy helyet! :))
  • Pano
    Köszi, de egyenlőre nem érdekel egy clan sem :). Meg ha csatlakozok is valahová, annak a clannak nagyon stabillnak, szervezettnek és ütőképesnek kell majd lenni :)) de ez nagyon a jövő zenéje...
  • zotso
    Pano!!
    Köszia meghívást, majd benézek
  • Grave Digger
    húha, húha
  • Lifeforce
    Ja itt a web csak még készülőben :
    Katt ide
  • Lifeforce
    persze a mikrofon használata nálunk is kötelező :)
  • Lifeforce
    Pano:Nálunk is van felvétel. :)
    ..::CHAOSBRIGADE::.. ..::CB::..
    igaz mi inkább BF1942-zünk de sof2-vel is játszunk.
    Ha össze áll a csapat és gyakoroltunk egy kicsit akkor mehet a war a DCF és az OBI ellen is :)
  • radical
    Ezúton bejelentem, hogy a DCF aktívan játszó, skilles tagjelölteket keres. Jó gép és internetkapcsolat, mikrofon és heti több alkalommal jelenlét az OBI szervereken a feltétel. Jelentkezni nálam lehet. Bomlásról szó sincs az inaktív tagok eltávolítása után teljes erővel nyomulunk tovább. Panotól jó hangulatban váltunk el, ha később rádöbben elhamarkodott döntésére, szívesen visszavesszük.
  • Pano
    ettől függetlenül nézem az eredményeket, hogy ki-hogyan produkál...
  • Pano
    hát, magányos harcstílus. Liga? senkivel nem nyomulok, mivel nincs clanom :). Ezért abból sajnos kimaradok...
  • Dud [OBI]
    Sajnálattal hallom. És akkor most mi lesz? Szólókarrier? És mi lesz a ligával? Kikkel indulsz?
  • Pano
    hosszú történet :) már nem is éreztem magam jól, meg régóta eléggé bomladozik a dcf :((((((((((((((
  • Kaszi46
    mé bae
  • Pano
    Sziasztok!

Szeretném a többi playernek is bejelenteni, hogy kiváltam a DCF-ből... csak gondoltam, közlöm...
  • Dud [OBI]
    Köfi!
  • Pano
    csak tört szerverre tudsz bemenni a másolt játékal! Ahol ezt írja ki, az nem tört szerver! Gyere az OBI szerverekre, azok sokkaal profibbak mint a többi és tört is
  • Lifeforce
    Hííí Dud várjuk
  • zotso
    Ja, mondanom sem kell, hogy nekem nics cd key-em.
    Sajnos ez van.
  • zotso
    Szia Urak!
    Érdeklődnék Tőletek, hogy lehet felmenni olyan szerverre amelyik azt írja li, hogy invalid cd key. Nincs esély, vagy van valami crack erre?
    Előre is köszi
  • Pano
    i hope...
  • Dud [OBI]
    Még ez sem 100% -os csak többet tud. Lesz majd egy ultrafrankó változat is PB -ből.
  • Dud [OBI]
    Már fennt van. OBIoldal
    De kliens oldalon nem kell reszelni semmit ha jól tudom.