79689
sof2.jpg
  • Pano
    hátőőőőő
  • Dud [OBI]
    Nem tudom. Még én sem láttam. A többiek szerint jó.
  • Pano
    dud: egy kérdés, ez az új map valami vicc?
  • Ford Fairlane
    Pilu, bazzeg, te nem alszol ?????
    6.18 húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
  • Lifeforce
    Hi
    Na a cb-sek ma fent voltak igaz egyenlőre négyen de már csatlakoznak a többiek is.
    Természetesen mi is benevezünk a ligára.Ja a kalav csere sem jött be mert 3óra után ismét visszaállt a régi szarra.Így a default beállítást kell használjam. :(
    Majd megszokom.
    Ma nem volt gyenge az alakításom. :)
    4-en voltunk egy helyen,el akartam dobni a gránátot erre lelőttek.Mit ad isten bazz berobbant a másik 3emberke is.......
  • Pano
    azt dobd el, a RIP az szar, ki van spórolva belőle minden és úgy szara grafika, szerintem csak csalódás lenne
  • radical
    New binaries released Posted by: [N. Werensteijn] on 30-10-2002 @ 20:38
    Hi all there!

Because the old server version will stop working november 1st, we have released new versions of the client and the server. This is still RC1 and *not* RC2.

Important is to note that the server webadmin at this time only works with ms Internet Explorer. We will try to correct this bug soon, but we are just out of time for this release.
    update. I managed to fix the webadmin problems. So the windows and linux server - webadmin should work with several webbrowsers now. For those that downloaded the server fore reading this, redownload it

Whats new?

For the server, the webadmin has been upgraded and a few bugs have been removed.

For the client the most notable are Keybinds for the linux version and a new keybinder dialog for windows. And ofcourse tons of bugfixes. Aslo the clients have a manual now, so read away.

You can download the last versions in the download section, and the quick download box in the top right.

Regards,
    TeamSpeak Team

• radical
    Nem megy a TS2!!!

Important Information Posted by: [woutur] on 29-10-2002 @ 14:24
    Dear TeamSpeak users,

This wednesday a new client and server will be released which will fix limitations the RC1 had. This release will be for both Linux and Windows. It will be a full install with a new installer. All server administrators are adviced to update their servers since the time limitation for the RC1 server will end on 11-1-2002 and the server will stop running. Don't be scared though TeamSpeak will stay freeware (for non-commercial users) without annoying pop-ups or ads!
    We are moving to RC2 which will have even more features for all you fans out there. The release date isn't known yet (or as our coders say: it will be ready when it's ready).

We hope you will enjoy the new version.

Greetings,

The TeamSpeak team
  • Dud [OBI]
    Nana! Az itthoni! Itt szoktam SOFolni!
  • radical
    Bazeg bemegyek az irodádba és elveszem az asztalodról. Kevesebb melóval megvan...
  • Dud [OBI]
    Az én egérpadom a fődíj! Végül is egy ereklye, vagy nem... ?
  • Pano
    és mit kap a győztes? :D
  • Dud [OBI]
    Nem egészen. De ne akard, hogy egy olyan képet linkeljek ide, amit 100% hogy kimoderálnak...
  • Pano
  • radical
    Csak nem erre gondoltál?
  • Pano
    az új punkbusterben volt egy olyan hiba, hogy laggolás, ez lett kijavítva
  • kormosp
    Pano ez micsoda?vki forditsa le léci!miert érdemes letölteni?
  • Dud [OBI]
    Save the whales!
  • Dud [OBI]
    A liga hivatalos oldala alakulóban van. Talán a jövő hét közepére éles is lesz. Kell utána egy hivatalos sorsolást is csinálnunk, ahová (én úgy gondolom, de a többiekkel még nem egyeztettem) minden Magyar klánból 1-2 embert szeretettel várnánk. Ez nem lenne más, mint berakjuk egy kalapba az összes induló klán nevét és egyszerű húzással csopotba sorsoljuk őket.
    Ha kész a ligaoldal, minden klánnak 2 hete lesz max, hogy nevezzen és regisztrálja magát. Utána egy hétfői napon indul a liga. Lesz 2 war port. A war időpontok egyeztetéseit Qnosi végzi nálunk. De úgy gondoljuk, hogy 21h -kor kezdődnének a warok. 2 porton egyszerre. A warok időpontjában csak egy publikus port fog menni (port1), hogy ne legyen semmi gond a pingekkel. Könnyen kiszámolható, hogy 12 klán nevezésével körmérkőzések lejátszásával mennyi ideig tart a liga.

Ha bármi kérdés lenne, csak kérdezzetek!
  • Dud [OBI]
    Na az fasza!
    És a többi CB -tag? Ők is jönnek lassan?
  • Lifeforce
    Dud:Klav csere és tökéletes lett.Valami driver probléma lehetett. :(Na mostmár megyek hentelni sof-ra :)
  • Grave Digger
    tudom, hogy nem ide tartozik, de....
  • Lifeforce
    Dud:Basszus a klaviatura probléma még mindig fent áll. :(((((Mostmár az újra telepítés sem segít.Holnap reggel hoznak egy másik kalvot kipróbálom azzal mert a létező összes dolgot kipróbáltam.......
  • Dud [OBI]
    Ha bemész és vársz egy kicsit, már érkeznek is egy páran. Mi is ezt szoktuk csinálni. Bemegyünk ketten hárman és várunk. 5-6 perc és máris vagyunk 10 -en...
  • Pano
    save
  • radical
    A tököm tele van már hogy nem lehet beférni az obi szerverekre a sok külfölditől!
    A mandown meg persze csont üres...
  • Pano
    Evenbalance has put out a beta for new dll's to fix the problem. You must not have the game running to continue this procedure. Please use
    your computer's explorer program to find the "pb" folder where the game is
    installed. Inside the "pb" folder, please make a backup copy of the pbag.dll
    and pbcl.dll files. Then download new ones to replace them from the
    following URLs:
    http://www.evenbalance.com/sof2/pbag.dll
    http://www.evenbalance.com/sof2/pbcl.dll
    After the 2 files are downloaded, you should attempt to play normally.
    Please reply with feedback after you have played long enough to get a feel
    for how these new builds work out for you. If you find that the old files
    worked better, then you should delete the newly downloaded pbag.dll and
    pbcl.dll files and replace them with the backups you made in following the
    instructions above.

The above is from an email which you can get yourself by emailing

[email protected]
  • Pano
    most mi ebben ilyen vicces? :)
  • radical
  • Pano
    az utóbbi 2-3 napban mindenki félreértelmezi amit írok, miért van ez? :(
  • Pano
    nem dehogy!!! csak ráébukkantam egy oldalon, és érdekeség képp írtam be! dehogy a ligára vonatkozik!
  • Lifeforce
    Dud:Mikorra tervezed a ligát?
    Azért kérdezem mert szeretnénk még felkészülni rá.
    Természetesen mi is indulnánk a ligában ha van 2-3hetünk a felkészülésre.
  • Dud [OBI]
    Pano ez milyen szabalyzat ??
    Es te honnan vetted?
    Orulnek neki, hogy ha a jovoben nem te publikalnad a szabalyokat .. persze csak, ha ez a mi ligankra vonatkozo volt ...
    Thx
  • Pano
    Egy kis wart szabályzat:

Meccsek: 5 vs 5 player. Ha az egyik team 1 embere hiányzik a megbeszélt idõpontban, az elsõ mapot feladhatja (20 - 0), és várhatnak 30 percet a hiányzó játékosra.

A 2 team választ 1-1 mapot (eredetileg 1 mapot játszanak 4x, a 2 map a döntõben van), a team-ek az ellenfél által választott mapon eldönthetik, hogy melyik oldalon kezdjék.

A 2 mapot oda-vissza lejátsszák. Döntetlen esetén 2x3 kört játszanak le pluszban.

Öngyilkosság&TK: TILTOTT! Egész csapat öngyilkossága esetén a meccset elvesztették.

Map-bugok kihasználása tilos.

Pause: a szervert lehet pause-lni, ha egy játékos kiesik fagyás/szakadás miatt. Egy pause idõtartam max. 5 perc lehet. Egy mapon team-enként max. 10 perc pause engedett. Csak a kör végén engedélyezett a pause!

Szünet a mapok között max. 15 perc lehet (pisi-kaki-cigi). :)

• Pupcika
    Köszönöm :)))
    (ezexerint még sokminden elöttünk van)
  • Dud [OBI]
    Hát ezt így most nehéz megmondani. Előbb kéne Titeket látni csapatban játszani. Egyszer egy barátságos meccs keretében játszatok ellenünk egyet és akkor megmondom. Vagy ha nem akartok élből kegyetlenül kikapni, akkor játszatok valamelyik külhoni klánnal és akkor megnézlek spectatorból.
    Az egyéni skillek ok, ahogy néztem. De ezt a játékot CSAPATBAN kell játszani. Egy jó csapatmunkával bárki hangsúlyozom BÁRKI verhető. Még mi is...
    Ha kell biztosítani tudunk nektek gyakorló szervert, ahol tudtok csak Ti gyakorolni pályákat. Mi is ezt tettük annak idején. Vannak pályák, amiket órákon át gyakoroltunk, hogy kinek hol a helye, ki kit fedez, ki hová megy ha valaki meghal. Vannak pályák, ahol óramű pontossággal működünk. Lehet hogy ez kicsit elszállt dumának tűnik de hidd el nam az.
    Tényleg gyakoroltunk és annak meg lett az eredménye.
    Szal kitartás, akill gyakorlatok és nem kevés TEAM munka. Akkor tényleg faszák lesztek!
  • Pupcika
    csak egy rövid kiértékelés a PS clan-ról, hogy mik a hibáink
  • Pano
    ki?
  • Pano
    ez attól függ mikor lesz! A többiek véleményét és érdekeit nézve
  • Pupcika
    ops
    PS klánról lemaradt