79689
-
#3470 Ne bízz senkiben..... -
#3469 bal alsó cella
patch letöltés gyors szerverről: gamestar.hu :P -
#3468 ERROR
This page not yet finished. Come back soon.
ezt írja ki OBI site-on ha belépek a downloadba. :))) -
#3467 kössz! -
#3466 LOL -
#3465 Baze, egyszerre. -
#3464 A két legfontosabb link, ahol mindent megtalálsz:
www.sof2files.com
obi.servegame.com
Na majd leközelebb URL-t szúrok be. -
#3463 A válasz egszerű! OBIsite
Itt mindent megtalálsz! -
#3462 Hi!
Amatőr vagyok szóval segítenétek abban,hogy kéne nekem peccs.(1.1 meg 1.2) eg,hogy Obira a pályákat honnan tudnám letölteni.Kössz. -
#3461 Ágyútöltelékekre nincs is szükség !!!
A DCF-et hiányoltam.
Az OBI-ból Pilu az egyetlen igaz harcos, aki ott volt.
-
#3460 Ja még annyi, hogy a sorsolás a törzskocsmánkban lesz megtartva... Magyarul kocsival nem érdemes jönni... he he he -
#3459 Az OBI klán AOM -ezett bocsi... De ma leszünk, már csak azért is mert statot fogunk tesztelni... -
#3458 Na újra bejelentem.
INDUL HAMAROSAN AZ -[OBI]- SOF2 LIGA!!! Már csak tényleg pár nap van hátra a regisztrációk elkezdéséhez! A meghívás mindenkinek szól, akik ki tudnak állítani egy 6 fős csapatot. Az előzetes jelentkezéseket Qnosi barátomnak küldjétek: [email protected]
A regisztrációhoz szükséges információkat közlöm később!
Kérném még továbbá azt, hogy egy - egy ember az egyes klánokból jelentkezzen nálam, mert lesz egy sorsolás, ahová várunk minden Magyar klánból is egy - egy embert. Lehetőleg ez az ember a vezető legyen.
Harcra fel!!! -
#3457 Hol a retekben voltatok ????
Görénnyel ketten aláztuk a népet!
-
#3456 Kár pedig szerintem az jobb. -
#3455 Ja már sikerült? -
#3454 Itt találsz infót wazze:
www.bf1942.hq.hu -
radical #3453 Ha Nvidiás kártyád van akkor rakj fel egy detonatort, ha más akkor meg annak az opengl driverét. -
#3452 Sziasztok.
Feltelepítettem a játékot winxp-re, és ezt a hiba üzenetet kaptam.
Error during initialization SYSTEM ERROR
GLW_LoadOpenGL() - could not load OpenGL subsystem.
A kérdés, mi a teendő??
Sziasztok.
-
#3451 és kössz -
#3450 csak sikerült :) -
#3449 hehe, most van informatika vizsgám programozásból de itt internetezek :). már végeztem de nem tuom az eredményt :( -
#3448 Amint hazaérek írok... öö, helyesbítek, amint lesz időm :) -
#3447 Pano nincs már türelmem a teamspeak beállításához
már egy ideje bénázom vele.
Magyar nyelvű leírása van ennek az izének?
esetleg leírnád nekem Mailba? LÉCCI
Egyáltalán nem értek ehez a proggyhoz és nem is volt dolgom hasonlóval se. (pl.: Roger Vilkoót is a Kaszi állította be annó nekem.)
Kökike -
#3446 Ott a port2! Bemész, öt perc múlva csatlakoznak még vagy 10 -en. Vagy bemész a man down -ra és ugyanez. Odamennek az emberek, ahol már játszik valaki. De hidd el ha bemész, előbb - utóbb mennek még páran. -
#3445 Piros csapatnak wilco, kéknek teamspeak
Látom másnak is feltünt már, hogy nem lehet belépni a szerverre a sok kűfőődi miatt bezzeg a man(ó)down kong az ürességtől -
#3444 Stat -
radical #3443 A radio vagy a stat? -
#3442 Most már tényleg hamarosan -
#3441 aham köszi. OBI-k a 2 es portra felraknátok az ultimate radio-t? és hát alig merem megkérdezni de stat lesz vmikor? -
#3440 Hát mi csak szívtunk vele. Alapjáraton wilcot használunk. Lehet hogy gyengébb egy picit a hangminősége, de atomstabil, gyors, egyszerű és semmi erőforrást nem igényel. Szal nekünk bejön. Bár az tény hogy a TS2 -nek vannak előnyei. -
#3439 Ó, A TEAM SPEAK az egyik legjobb voice chat játékokhoz.... -
#3438 Radic mi ez? olyan mint a rogerwilco csak jobb? -
#3437 Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű de szar !!!!!! -
#3436 save -
radical #3434 http://www.teamspeak.org/ -
radical #3433 kijött, és letölthető a homepageről. -
#3432 Hát kicsit most lemaradtam. Kijött annak a szemétnek a nem időlimites változata? Ha igen, természetesen fellövünk Nektek egy csatit. -
radical #3431 OBI-k a TS server ügyében lesz előrelépés? Mert a gyakorlásunkhoz jól jönne. Előre is köszi. -
#3430 Majd megnézem és véleményt formálok.