79689
sof2.jpg
  • Ford Fairlane
    Radical olyan mint egy úttörő :
    Ott segít, ahol csak tud .........
  • Mu*][*h4pHu|{4
  • LSC
    Hát te hogy kerülsz ide?
  • LSC
    de genyó vagy.
  • radical
    Persze hogy ki lehet kapcsolni a sof2-t! ESC és a menuből quit game opció.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    nem tudtok nekem segíteni?Jácanék ezzel a sof2 vel singleben de olyan kurva gyors hogy élvezhetetlen!Miért van ez, ki lehet kapcsolni?
  • Ford Fairlane
    Kolin!
    Te nyomulsz valakivel a Clanwar-on ???

(Fight the war, fuck the norm)
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Hát igen a "csehszlovákok" büntettek rendesen ;)
    Szerintem wilcon tolták és azért voltak ennyire hatékonyak... igaz nekem is gyanus volt pld: hogy a pálya másik végéből 150-180-as pinggel lekap pár lövéssel arcokat :)) Van ilyen, no meg lehetett skilljük is ...áááá nem ;)

ui.: Sztem azért egy klánwarnál az eredmény is számít :) bocsi hogy belekotnyeleskettem
  • Pano
    Persze, hogy nem az a lényeg, hogy ki nyeri az ilyesfajta gyakorló warokat! Én nagyon jól szórakoztam és sokkal élvezhetőbbek a war küzdelmek, minthogy simán csak a szerveren nyomulok még akkor is ha ott van a cb clan is. De azért értsük meg a cb-seket, hogy bizony nagyon idegen nekik még a SoF II. Afelől nincs kétségem, hogy most tudják milyen egy war a SoF II világában és ehhez mérten fognak fejlődni! A CB Clan összes tagja egytől egyik nagyon jó játékos, de tegye fel a kezét az akinek elsőre profin ment a SoF II :). Mert be kell vallani, nagyon nehéz hozzászokni...

Én is az utóbbi 1-2 hónapban elkezdtem magam felfejleszteni annak ellenére, hogy a kezdetektől nyomom a Sofot. Sokan láttak is beta xxx végződésel :). Az utóbbi 2-3 hétben értem el a felfejlődésben az uccsó fázist, amit sokan észrevettetek, mert már télleg jól megy a játék. (van EGO :) ). Nyah, ennyit szerettem volna..

..::CB::.. Pano
  • LSC
    Ma lefordultam a székről/ágyról melóhelyen és az ájulás kerülgetett de megérte.Még 2-3 hónap és lesöprünk mindenkit.A csapat 50%-a nem jáccot még 1 hete sem:).
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Thx
  • radical
    Csak halkan kérdezném meg hogy TS2 szerver lesz valamikor? Mert ha nem akkor kénytelen leszek egyéb megoldást keresni.
  • radical
    DCF-re számíthattok.
  • Qnosi [OBI]
    Morgan szerencsere ezzel is foglalkozott .. jobbanmondva Boltboy, de morgan mar elkuldte nekem az idevonatkozo kepeket .. Mindjart repul fel obi oldalra :)
  • Pano
    Hátőő, én őszintén szolva nem azzal voltam elfoglalva! :)
  • Jerry
    Hali, kaptál egy levelet. Bye
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Hali!Nem tudnátok adni egy cd-keyt mert nem találom az install cd-n?Már nem is tudom régen honnan szereztem.Thx
  • Qnosi [OBI]
    jaize .. mailcimemre pls :))

kofieloreis :)
  • Qnosi [OBI]
    Erdekelnenek a szrinshotok ha keszultek (mert keszultek igaz!!!???
  • Pano
    jah, mielött még lefexem:

Én nagyon büszke vagyok a CB-s srácokra, hiszen annak ellenére, hogy a SoF világába még csak most léptek be kimagasló teljesítményben küzdöttek!

Szép volt srácok, büszke vagyok
  • Pano
    én is kikészültem idegileg, mindjárt huzzok ágyba, mert már hívogat mint az atom...:D

Nem vagyok örűlt, ezt már a hangok is megmondták:)
    Zárom mai fórumozásom.. :)

..::CB::.. Pano
  • Pano
    de jó volt ám :). Kipróbáltuk magunkat :) Szegény csapatomat sajnáltam mert nem ismertek egy mapot se :(. Nah de mindegy, az FDI megérdemelten nyert! Amint a fiúk megismerik rendesen a mapokat újra kihívunk titeket és lesz csuhajja :)))))
    Szép volt FDI, gratulálok!
  • Pupcika
    Passz
  • LSC
    én nem tom.
  • LSC
    ..::CB::..tagok:
    Utólagos engedelmetekkel meghívtam egy haverom a sof war-ra mert úgy volt hogy nem leszünk elegen.10-kor jön és ha megvagyunk 6-an akkor nem száll be.Amíg bent van addig ..::CB::..Rain lessz a neve.Általában az első 3-ban benne van mindíg.Ha kifogásotok van ellene szóljatok és lemondom.
  • Pano
    GYEREKEK, ez milyen map?

user_mlfhmaps_01

thx

Pano
  • LSC
    a ruszki szerverek mennek.Van rajtuk dm és ctf is ha valakit érdekel.
  • Dud [OBI]
    Mert mindenki játszik, senki sem írogat...
  • Ford Fairlane
    Mit látok ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?
    Dust ?????

Leccccc rááááááááááááááááááááááássssssssssh !!!!
  • Ford Fairlane
    Köszike.
  • Ford Fairlane
    Hát szeva.
    Ha nem is a legnagyobb, de az első tízben van.
    A hajam, a hajam !
  • CHEAPBOY
    Szeva FOOORD!:)

A legnagyobb film whuuuuuuuu!!:))

• Ford Fairlane
    Ma lehetett valami, mer volt egy 1-9 es szériám, meg általában hátul kullogtam...
    De tegnap !!!!! 72 pont az AIR1-en !
    All Time Best
  • Dud [OBI]
    Bazz előttetek vagy 2 órát nyomtam. Bár ma atom szar voltam...
  • Ford Fairlane
    Mintha klánliga miatt a SOF2-t kéne nyomni, bár baszol feltűnni a szervereken. Csak Görény meg én jácccccunk. Na meg Apwar-t láttam 10 percre feltűnni most éjjel.
  • radical
    Ford kijött Raven Shield multiplayer demo! Szedd le aztán nyomjuk!
  • Ford Fairlane
    Skacok!
    Azt kérném, hogy a kam6 -ot vegyétek ki a cycle-ból, mert egy fostalicska.
    A többség utálja, ráadásul Fatboyt mindig meggyőzzük, hogy ugorjuk át .....
  • Dud [OBI]
    Mi is a cím? Lehet hogy nálunk van rosszul linkelve.
  • Dud [OBI]
    Pano! Hol a helpsite? Beadta az unalmast???
  • Ford Fairlane
    Baze, Wintersnek ment....