79689
-
#3574 Kétszer is ott leszek ne aggódj! -
#3573 Ott legyél, te gyáva kukac !!!!!
-
#3572 Ott legyél, te gyáva kukac !!!!!
-
#3571 Ha magyarul hangzott el a "ne alldogaljon egy helyben hanem menjen a tobbivel harcolni, vagy KICK" máris kizárhatjuk Fat-ot.
Szerintem csak elszállt valakinek az arca Kim Basingerre. Ami nem nehéz.
Múltkor Amos Annejulo(Ajennulo???)-val voltunk kiakadva rá, meg Julia Robertsre kicsit.
-
#3570 Majd este levezetem a fejeden a feszkót M4 -el.... -
Én elhiszem, hogy néha Fatboy egy kicsit túlságosan is lelkes, de komoly feltételek mellett kaphatta meg az admin jogot, amikhez idáig tartotta magát. Ha rögtön kivág spectatorból az szar, ha veled történik meg, de örülsz, hogy végre bejuthatsz, ha kint dekkolsz már 15 perce.
Kim Basinger esetével kapcsolatban el fogok beszélgetni vele, hogy ő hogy látta az esetet, de ha úgy történt ahogy Te leírtad, nem szeretném ha többet ilyen előfordulna.
Mindenesetre köszönjük az észrevételeket.
-
#3568 Aki nem bírja a stresszt, ne vállaljon felelősséget !!!!! -
#3567 Remek bazz! Húzzad csak az idegeim! -
#3566 Úgy számolgattam kb. 10 csapat indul, + - 2. Ez teljesen jó szám. 2 6-os vagy 5 -ös csoport jön ki belőle, ami elég. -
#3565 Kb. 20sec-ről beszélek.
Ez nem vicc.
Bár az egész nem ér ennyit.
Szerintem az adminok korrektül dolgoznak, néha lehet hibázni, ez belefér.
Fatboyjal meg beszélgetni is szeretek.
Nem is azért írtam ennyit a témában, mert izgat, hanem mert megy fölfele a fórum !!!! -
#3564 A spectator mod sem üdülőhely, arra is már van automata rendszer. Pontosan percekben nem tudnám megmondani, de ha megállsz a pályán pár perc múlva kibasz spec -be utána pár perc múlva meg kickel. Ezt pont a helyhiány miatt vezettük be. -
#3563 Aszzem felhívom az Ombudsmant az adminok visszaélései miatt.
Jogorvoslatot követelünk !!!
-
#3562 Hát tudod mikor hiszem ezt el... Ilyen nincs, sose tennénk ilyet. Csak az OBI tagoknak van admin joga + Fatboynak, aki az egyik legkorrektebb arc! Kizárt dolog, hogy ilyet bárki direktben intézett. Eleve, magam részéről teljesen elfogadhatónak tartom, ha Red kempel, hisz ez a dolga. Ha a kékek kempelnek szoktunk ugatni, hogy más jellegű a feladatuk, de akkor se baszunk ki senkit indokolatlanul, pláne nem Magyart!
A TK -ra pedig mindig is volt megoldás: ha nem tűnt volna fel automata rendszer felügyel a TKzókra, aki kíméletlen ezügyben.
Ha vádaskodsz, az legyen megalapozott!!! -
#3561 Engen Fatboy rúgott ki múltkor. Csörgött a telcsim, kiugrottam specibe, hogy ne legyek AFK, és hopp, máris kibaszott. reason: spectator
-
#3560 Azt a Server nevu tagot ismerem, az egy nagy genyó !!!!!! -
#3556 Ez komoly ?????????
OBI monnyon le !!!!! -
#3555 Ez télleg durva.A red-nek az a dolga hogy védjen, és esetleg az ezzel járó camp-eléssel. -
#3553 Úgy látom a magyarázat elkésett kicsit...
Radikám, trónkövetelő fps?
Majd a Stalker..... -
#3552 Nézd meg a ponyvaregényt (Pulp Fiction),
és megérted miért illett ez ide... -
radical #3550 Sokan voltunk de nem elegen. Ennyi emberből nem lesz túl nagy liga. És ha megnézed a Rainbow 6: Raven Shield-et akkor rájössz hogy a trónkövetelő FPS nemsokára megérkezik. -
#3549 Nyugi van, nem kell rögtön falnak menni... Ez egy filmidézet és ha láttad volna a filmet, akkor tudnád, hogy ez abszolut nem rosszindulatú megjegyzés.
Elég rég játszom Panoval, már ugye a kezdetek óta. Ha valakinek beszólnék, az hidd el nem ő lenne. ------> Ez nem véletlenül volt ott. -
#3546 Extrem jo volt a mezony, de sajnos nekem ma ugyment a jatek, hogy valami iszonyat .. nemtalaltam el senkit .. deattolmeg teccett =] -
#3545 Extrém jó volt a mai hent! Úgy látom felébredt végre a Magyar SOF2 tábor! Hála Istennek belátták sokan hogy ez az egyik legjobb (ha nem a legjobb) FPS gáma! Volt olyan pillanat, hogy a 24 -ből (mert bennt volt 4 OBI tag) 18 velünk együtt 22 Magyar volt! Kibaszott jóóóó! Csak így tovább! -
#3544 Na jó azé nem kell rögtön egymás faszát szopni! -
radical #3541 Én is. -
#3540 Ja szerintem igen. Legalábbis én beszélek az OBI tagokkal az új logóról. -
radical #3539 (Lehet hogy meg kellene változtatnunk a klánlogónkat?) -
#3538 Tyűűűű de yo lesz! Nyami nyami! -
radical #3537 Ránk úgy gondoltam hogy [DCF] nem mint OBI. -
radical #3535 Hát nekünk még nem írtatok... -
#3534 Hadján a hálózat,nekem el sem indul a game(az angol elindult).Még szerencse hogy van lehetőség kipróbálni mielőtt megveszi az ember.Azt írja:a haegemonia.exe hibát észlelt ezért leáll.Lehet hogy a copy miatt van bár az nem így szokott jelentkezni. -
radical #3532 irigy vagy gecó... -
radical #3531 Eddig ott dolgoztam, de most megyek a Haegemóniásokhoz hálózatos techsupportosnak, mert a multis tervezők meg tesztelők félmunkát végeztek és égnek a vonalak. -
#3530 szenksz -
#3529 Az nem lenne baj, hogy jól tolja, - vannak így egy páran hál' istennek -,de ő 0-8ról 18 - 11re ugrik 4 kör alatt( míg a hátrányhoz ugye 8 kell)
A hospitalon 1 v 8 ban nyert pályát a szemem láttára, úgy, hogy fut mint állat, átvált sétába, kihajol a sarkon, hopp, headshot. Szép munka volt, csak nem hiszem el.
Bár lehet, hogy csak időnként kapcsolja be a monitorát, mert így túl könnyű...
Vagy csak irigy vagyok ?????? -
Láttam már én is, de akkor nem volt gyanús.
Azért majd lecsekkolom.
-
#3527 Telleg mekre .. hova tuntel el ? volt vagy egy honap is ? M60 ideje lealdozott =] .. szerencsere -
#3525 Radical valasza teljesen korrekt, ambar hasznalhatatlan volt .. tiszta microsoft online help .. nem ott dolgozol megiscsak Radi? =]
Zaitsev jol tolja, de ritkan latom, mert mindig nagyonkeson megy fel .. vagy nemtudom ... -
#3524 OBI guyz !!!
Ha láttok egy Zaitsev nevű lengyel csákót játszani, figyeljétek már, lécci.
Időnként mintha vólhekk+éjmbot kombó futna nála... -
radical #3523