79689
-
hagirez #3630 re
Van egy kis problémám. ABIT KX7-es alaplap XP1600 GEFORCE4 TI4400-zal. Állandóan lefagy a játék. Már próbáltam több cd-ről. Lehet hogy a video driver miatt? Ha igen melyiket próbáljam? -
radical #3629 Nem tilthatja le hogyha az általad aláírt szerződésben nem volt benne! Ha mégis akkor nyugodtan perelhető miatta! Ha pedig korlátlannak hirdette akkor pedig a vásárló megtévesztése miatt is perelhető. -
#3628 Segitsetek! Az általános dolog hogy a szolgáltató, havi 15,000 forintos előfizetés mellett letiltja a Roger Wilco, file küldés (messenger, ICQ), távsegitség (XP included), voice conversation stb használatát. Arra hivatkozva hogy túl nagy forgalmat generál. De akkor mi a korlátlan internet használat lényege? Maradt nekem a böngészés, email, meg a SOF2 (ami persze mindenért kárpótol, de akkor is...) Vagy ilyen is csak velem fordulhat elő?
KimB. -
#3627 kábelmodem... de ha nem jutok egyről a kettőre a szolgaltatommal akkor adsl lesz belőle. Eccerüen böngészésre korlátoztak korlátlan előfizetés mellett. A messenger is alig fut... Nesze neked DUNANET! -
#3626 Ja én is próbálgattam! Még így is nagyon komoly fegyver, hozzáértő kézben...
Az első 1-2 golyó pontos, ami reális is. Kaliberéből adódóan az halálos is rendre, ha pontos vagy. Tenácsolom hogy csak rövid sorozatokat lőjetek vele, akkor fasza. -
#3625 Erős, de csak 1-2 lovés megy pontosan. Szerintem optimális. Már nem is használják olyan sokan. -
#3624 kajak jó hogy elbasztam a szmálylit, nem ciki faja, direkt így akartam ;) -
#3623 sziasztok.
az m60 mióta lett ilyen hurkagyurka? Avagy csak paranoid típus vagyok ,és én nem tudok lőni vele?
-
#3622 A pályákért és a mapcycle -ért Pilu felel. Az igényeket neki nyújtsátok be. -
kormosp #3620 Lesznek vmikor uj pályák?A meglévők tényleg jók,de egy kicsit(baromira nagyon) kezdenek unalmasak lenni.Még a kedvenc pályák is.Igy próbálgatásos jelleggel szerintem be lehetne rakni uj pályákat mint példaul a VOK-t is tettétek.Aztán ha nem tetszik népnek akkor levele.
Más:szerintetek nem sebez tul keveset az M4 gránátja.Csak akkor öl elsőre,ha egyből telibe kapod az ellent.a multkor vmelyik foszer közvetlenül mellém lőtte,de szinte megsem éreztem energiacsíkilag.A gránáthoz képest igen gagyi szerintem sebzése.
Ja,és a mandown-on miért lehet gyorsabban közlekedni kúszva,mint gugolva vagy sétálva?A futás után a kuszas lenne a leggyorsabb közlekedési mód?Ez igy volt a single részében is? -
#3619 Így van. Semmi módosítás nem engedélyezett. Gondolom megértitek, minden a csalók ellen irányul. -
#3615 Szerintem INTER !! -
#3614 Kim, milyen neted van ? -
#3613 kék gránát.... jópofa.... -
#3612 Kezdek rájönni, hogy a VOK nem is sniper pálya. Sokkal eredményesebb egy mp5...
Azontúl közzétehetnétek mik az ideális beállitasok a játékhoz, pl. rate, stb...
Üdv KB -
#3611 http://www.sof2files.com/file.info?ID=7669 ehez mit szolnátok? -
#3610 Úgy 11 körül bizonyíthatsz........
-
#3609 Nem csak bealudtam. 3 órán át voltam az asszonnyal fodrásznál és egy kicsit megviselt...
De majd ma! Nem menekülsz! :) -
#3608 VOK van, én is láttam.
DUD !!! Megfutamodtál !?!?!?!?!?!!?!?! -
#3607 Nem tudom miről beszéltek, mert én nem vettem ki a VOK-ot. Előbb játszottam rajta, ugyhogy más se vette ki. -
#3604 Kim : a sivatagos palyat tobbek(elegsokan) keresere vettuk ki .. volt egy-ket ember akinek tetszett .. Nekem is bejott, mert volt hangulata, de mindig 1 oras volt .. lehet majd visszatesszuk scorelimit 5-tel, de nem igerhetek semmit :) -
#3603 jol van. nem valasz kell hanem hozzaszolas. ha mar ennyien meg tettek akkor te se maradj ki belole... -
#3601 es meg valaszoldod is kelle... -
#3597 Qnosi: tisztan emlexem hogy kes volt. Meg arra is hogy nem dobtad hanem kaszaboltal vele:)
Ja, es imadtam a piramisos palyat, kerem vissza!!! -
#3594 Juteszembe .. sztem nemis kes volt, hanem socoom =] -
radical #3593 Hmm. Egy szőke nő. Mit is vártunk? -
#3592 Koszi Kim! :D
Egyebkent, ha nem engem spectelsz DM alatt, hanem beallsz jaccani, idoutan neked is menni fog, hidd el
Persze nemmondom, hogy nem volt jo ugy jaccani, hogy majd' minden cselekedetemet ketten kommentaltak (ugye akit lelottem, meg a lelkes szurkolo . Lenyeg ami lenyeg : sose maradj egyhelyben, ha lonek rad .. Ezt gyakorold .. bar USAS ellen siggel eselytelen szemtol szemben
Jo hentet mindenkinek!
-
#3591 ...és lőn világosság...
Ezidáig a "TEAMS" felszólítást, csapatban való rohangászásra értettem. (persze nem tudtam vele mit kezdeni mert én a táska védelmét tekintettem célomnak, nem elrohanni a sürüjébe. Főleg hogy nem vagyok jó közelharcban.) Igazan nem is értettem hogy mi köze van az ADMINnak hogy hogyan valósítjuk meg a feladatot, ezesetben a táska örzését. De mostmár, hogy nem frutti van az agyam helyén, még lelkesebben fogom írtani az ellent......! -
#3590 Te is lárod ????
Akkor jóóóóóóóóóóóóóóóóó!
-
#3588 Lárom már érted, hogy hogy értettem, hogy hogy értetted.
-
#3587 Nem, nem. Csak arra gondoltam, hogy így kizárható, hogy Fatboy volt.
Azt, hogy ki rendelkezik admin jogokkal, azt döntsék el ti, adminok. Nem ütöm bele az orrom. -
Na, így már más egy kicsit a helyzet.
Akkor először néhány fogalmat tisztázni kell, mert nem biztos, hogy mindenki érti.
Ha nincsenek balanszban a csapatok, akkor szokott a „szerver”(aki valójában valamelyik admin) egy „Teams” vagy „Even Teams” üzenetet küldeni.
Ez annyit jelent, hogy abból a csapatból, ahol többen vannak menjen valaki át a másik, kevesebb játékost tartalmazó csapatba. Ez azért angolul történik, mert idáig több külföldi volt fent, mint magyar, de ez már megfordulni látszik szerencsére. Majd elküldöm Fat-nek magyarul is, hogy mit írjon be.
A „Teams”-nek a durvább verziója a „teams or kick” vagy –az én bindem szerint például- „Even teams or random kick”. Ez annyit tesz, hogy, ha nem egyenlítődnek ki a csapatok, akkor az admin véletlenszerűen kidob egy embert abból a csapatból ahol többen voltak. Ez azért nem szokott olyan sűrűn bekövetkezni.
Miért van erre szükség?
Jó példa erre a Col1(a nem vizes dzsungeles pálya). Ott, ha a táskát védő piros csapat bekempel, akkor nincs esélyük a kékeknek. Ezért szokott lenni, hogy többen állnak a piros csapatba, mert ugyebár senki sem szeret szopni(habár szokott fent lenni egy Clitoris nevű csajszi, majd megkérdezem őt is :)))). Viszont ilyenkor a kék csapatnak egyre reménytelenebb a helyzete. Az admin feladata, hogy kiálljon az érdekük mellett. Neki vannak meg csak az eszközei, hogy változtasson ezen. Általában egy szerveres figyelmeztetés elég szokott lenni, de van olyan, hogy nem. Ekkor következik be a random kick. Ha belegondoltok teljesen jogos, mert aki annyira önző, hogy magasról beleszarik abba, hogy másnak nem élvezet játszani, holott ő is kerülhet ilyen helyzetbe, az megérdemli, hogy repüljön. Ezt nem rád értem, Kim, mert te nem értetted, hogy mi van.
Például Fatboy tipikusan olyan volt még az admin jogok megkapása előtt, hogy magától állt át a kevesebb emberes csapatba, teljesen magától, akár körönként. Ez a hozzáállása is szerepet játszott abban, hogy admin lett.
Mi azon vagyunk, hogy mindenki jól szórakozzon a szervereinken.
-
#3585 Én úgy értettem, hogy az adminok közül zárjuk ki. -
#3584 www.randomkick.com/download/rk.exe -
#3583 Köszi =FDI= Boltboy hogy kiálltál mellettem. -
radical #3582 Az gáz ha szarul sül el...
Boltboy az az érzésem hogy a te másik neved a Nagy Agitátor. -
#3579 Így azé' kicsit más a kép.
A random kick az random kick..... -
#3577 Erről beszélek... -
Kizárásos alapon csak Fat lehetett.
Magyarul meg nehezen hangozhatott el, hogy "ne alldogaljon egy helyben hanem menjen a tobbivel harcolni, vagy KICK", ugyanis Fat német. Angolul is megeröltető lehetett neki egy ilyen bonyorult mondatot beírni -
#3575 :)