79689
-
#3685 Rosszul tudod, a kutya faszát szokta szopni, miközben szögesdrótot dug fel a farkába... -
#3684 Hagyd a pékbe! Nem érdemes ezekkel foglalkozni. Unatkozik otthon a kis takony és itt tolti ki a mérgét, hogy még a mai napig nem ivarérett és még mindig az apja faszát szopja ha megbántják az isiben. Kis csökevény nem érdemes rajta berágni. Ne reagálj semmire és akkor egy idő után abbahagyja ha látja hogy kurvára nem érdekel senkit a faszsága... -
#3680 Moderáljátok ki már ezt a faszt a picsába! Moderatorok legyetek kedvesek... Köszi -
#3678 Az OBI korátlaga még így is: 26,1428 év. Nem rossz... -
#3675 h.. Ertelmes hozzaszolast lathattunk ... -
#3674 Tokmindegy, ugyse hasznalom .. Gorgot meg utalom, mert nem eleg biztos .. fegyvert is gombrol valtom altalaban ..
Telleg Bolt.. Ugye nem tul nagy a sensed? Mert ha igen, akkor azzal nehez celozni mint allat .. Idealis 3es5 kozott lehet valahol, dee lejebb is lehet menni, csak ne essetek at a lo tuloldalara, mint en -
#3672 Sniperen már lehet a görgővel is zoomolni te láma -
#3671 Envagyok az aki elrontja az OBI koratlagat .. merthogy en csak 20 vagyok :)
Bolt : azt tudtad, hogy ugras kozben ugyanolyan pontos az elso golyo, mint allva?
Egyebkent igen .. kedvenc palyam col-1 ..
Masikmeg .. ha tamado vagy es sokat jatszottal, akkor kb tudod, hogy hova kempelnek be .. ugy menj elore, hogy arra keszulsz, hogy a kovetkezo olyan pontot ALL VALAKI es oda celzol, ugy hogy ne tudjon leloni .. ha nincs ott senki, akkor nem gaz .. ha van, akkor lecsitereznek
konfig : wasd mozgas balgomb tuz, jobb ugras, space masodlagos(bar sosehasznalomszinte), z, x kihajolas, q guggolas, CTRL zoom be ALT zoom ki ..
CTRL wilco beszed ON (ezert nem snipolok en sose . Ez kb a lenyeg .. Ja meg sensitivity 1.4 ..
Egyebkent vedokent egy nyilt terepes palyan sztem nagyonnehez, ha kempelsz .. beallsz valahova, mondvan, hogy most oda celzol .. De hova? a falmelle, ahol johet?mivan ha beugrik? akkor beljebb? vagy esetleg sokkalbeljebb, mert ugyis beugrik? Dehat olyankor ugyis csak kisunnyog
Q -
#3670 Ne dumáljá má! Csak 14 vagy! Nem kell itt nagyzolni... -
#3669 Mi is. -
radical #3668 28 -
radical #3667 Bakker szólj még 3at hozzá és meglesz a 100. kommented. -
#3666 Ráadásul magatoknak válaszolgattok. Ti normálisak vagytok, hisz a hangok is megmondták. -
radical #3664 Default minden, lusta vagyok állítgatni. -
#3662 És nyúljak át mutatóujjal, vagy a gyűrűs is megteszi ???
Vagy neked meg vannak cserélve az ujjaid ??
Vagy FORDítva tartod az egeret??
Vagy egyszerűen retardált vagy ?????
Az utolsó kérdésre nem kell válaszolnod.... -
radical #3661 Nekem ilyen nincsen, csak az ultraerős szemüveg progi amivel át lehet látni a vasbeton falakon is. -
radical #3660 "Az egyik ebben jobb, a másik abban."
Ez teljesen igaz! AMDvel tudsz prociventillátort geostacionárius pályára állítani, Intellel meg játszani. -
radical #3658 Ja én meg arról vagyok híres hogy lövés helyett ugrálni szoktam, úgyohgy az egéren inkább a bal gombot nyomd meg! -
#3657 Rám mindig számíthatsz !!!!
Úgy tanul a gyerek, ha kérdez ! -
#3655 Kicsit nyisd ki a szemed, oszt csodálkozzál rá a processzorok csodás világára. Nem vagyok egy nagy AMD buzi, de azért egy valós alternatíva. Nekem volt mindkettő. Az egyik ebben jobb, a másik abban.
Nem érdemes lefikázni egyiket sem.
"Standing in line
Believing the lies
Bowing down to the flag
You got a bullet in your head" -
#3654 Asszed ez a gond hogy AMD? -
radical #3653 És a jobb kezed mutatóujjával nyomd meg az egér jobb gombját! Ez nagyon fontos, csak Ford mindig elfelejti. Aztán csodálkozik hogy nincs sose pontja. -
#3652 Azt a kis fehér pöttyöt helyezd az ellenfél fejére. -
#3649 Inkább hagyjuk ezt. LOL. A formátumom jó csak kétszer is rossz url-t adtam be. -
#3648 -
#3647 -
radical #3646 -
#3645 AOM = Age Of Mithology -
#3644 -
radical #3643 Nem tudom. Az AOL-t ismerem de azzal nem lehet játszani. -
radical #3642
-
radical #3641 < img src=http://swgalaxies.supergamez.hu/smilei/big/bash.gif> -
#3640 Ott van a sorok közt. AOM. Tudod mi az nem? -
#3639 Abit ------> Sukezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! Brrroaaaffff.... -
radical #3638 Mi ez a 3 hard gép? Lemaradtam valamiről vagy még nem ébredtél fel? -
radical #3637 Na ez ostobaság barátom.
Nekem is Abitom van (BD7II) és ilyeneket adunk el hegyekben. Semmi bajuk nincsen. Inkább a magad házatáján nézz körül, szerintem meglesz a hiba oka.
Hagirez ja hogy AMD procis a gép? No comment... -
#3636 Bár jó játék volt. 3 -an lazán agyonnyomtunk 3 hard gépet. -
#3635 Nyugi van. Tegnap már megint 2 -kor feküdtem le. Kibaszott Qnosi, kibaszott AOM... Mocskos álmos vagyooooooooooook! -
#3633 Nekem is abit-om van és szint úgy fagyogat és nem csak ez.Senki ne vegyen abit alaplapot ha jót akar. -
radical #3632 ez csöppet kevés infó. melyik driver van fent? húzott-e a proci? milyen oprencer? Hány fokos a rendszerhőmérséklet? Húzott-e a VGA? Hány éves a pilóta?
30.82vel nekem megy rendesen de a 40.72-es WHQL-es se rossz.