79689
-
#3736 vajon siker -
#3735 Éljen regisztráltam magam -
Nagyon dicséretes, hogy támogatod a fejlesztőket. Ha valakik, hát a Raven-es fiúk igazán megérdemlik.
Várd meg a SOF2 goldot inkább. Hamarosan kijön. -
#3731 Gratulalok !!!! -
#3730 Azt tudtátok, hogy az OBI SOF2 szerver fennállása során ez volt az első restart... De komolyan! -
#3729 Ez is egy nezet, es en ezt tiszteletben is tartom.
En nem iszom, nem cigizem, nem kavezom, nem jarok discoba, bulizni a haverokkal neha, amugy meg a csaladal toltom az idom tulnyomo reszet, kiveve mikor nem nyomom a melot a boltba.
De ezert szivesen kiadok most egy kis penzt, nyilvan azert nem kiskerbe veszem, mert hulye en sem vagyok, de netto nagyker arat azt kifizetem erte (kb 8-9 ezer). A 3. reszrol meg csak annyit, hogy lehet hogy jon a tronkovetelo es mar nem is fog erdekelni. Anno CS-vel jatszottam iszonyu sokat, most ezzel gyurom minden nap, de azert egyszer csak eleg lesz, foleg ugy, hogy nem sok uj palya van. A CS-hez volt vagy 5 millio palya, valtozatos volt, es az eredeti serialal fel tudtam minden hova csatlakozni. Jo volt. Most a SOF-al vagyok igy, de mindig jon egy jobb, es akkor a regit elfelejthetjuk. Jovore meg azert jelentettek mar be 1-2 uj JO gamet. Majd kiderul.
-
#3728 Pano, de nem mindenki alkoholista -
#3726 En most rendeltem meg a SOF-ot. Ugy dontottem hogy ezt megveszem.
A masik ilyen jatek amit anni megvettema Counter-Strike (HALF-LIFE) volt, de most mar ez is kierdemelte.
LEGALIS LESZEK !!!!!!!!!! Yeahhhhhhhh
Az OBI-n azert tudok jatszani a legalis verziommal is ugye ?
-
#3725 Üdv!
Először picit lagzott, majd nagyon ;), s utána 1 percig folyamatosan, majd csak ritkán. S a szerver megszólalt vala : Big restart sorry...
Nahh kérdem akkor: meddig tart a reset? :DDD -
radical #3724 Jól látom hogy behalt az obi szerver? -
#3723 Persze. Aldozz a legnagyobb progira annyit hogy megveszed. Persze te lennel az elso, de akkor is... -
#3721 A dolog roppant érdekes, ugyanis csak DEM módban raktam be, és 1-1 példányban a Port 1-2 be.
Majd ha nem jatszatok végigpörgetem a cyclét. -
Hmm. Akkor bocs. Én csak a táskásat láttam.
Pilu! Viszont tedd már szét ezeket akkor egy kicsit plz!
-
#3719 Meg mindig gondjaim vannak a helyesirassal.
-
#3718 Tegnap jatszottuk bombasal, es taskasal egyarant. Radasul egymas utan. -
Azt kereshetik, ugyanis inf-re állítottad be
-
#3716 Feltéve, hogy kapisgálják, hol a lerakóhely..... -
#3714 Igen a pálya okés, mondjuk még nem ismerem ki magam rajta, mert kurva nagy. (Félve kérdezem, nem túl nagy? Mi van ha 1v1 a maradék ? Sosem találják me egymást.) -
Nekem is leesett 60-ra, a ping normál kb 30, de olyan mintha 300 lenne.
Amúgy a pálya egészen jól játszható szerintem.
-
#3712 Ez az új pálya (da_xhouse), kissé hardverigényes nem ???
Idáig az FPS sosem ment 60 alá 1024X768-ban,
itt meg a nagy nyílt téren van 25 is...
Nincs ennek valami javított, optimalizált verziója ??
A zene amúgy kúúúúúúúúl. A színpad környékén nem nagyon kell lopakodni !!! It rox !!! -
#3711 Ez a mocskos kis logo a nevem helyere.
Amugy hala istennek meg mukodik, es orulok neki, ugy hogy remelem te is orulsz :) -
#3710 Micsoda?
Felállt megint?
Ami Neked öröm, az nekem is az. -
#3709 mukodik -
#3708 :) -
hagirez #3707 Az inno3d eredeti drivere van fent. Semmi nincs húzva, és nekem semmi más nem fagy le rajta, de tényleg. -
node #3705 Kaszi! Nem a nigériai válogatottban játszottál a vébén??? :)
(félreértés ne essék, nem vagyok fajgyűlölő!!) -
#3704 Nah! Alakul! :) -
#3703 mér nálatok mutatja képeket?
-
#3702 szép vagy Kaszi mintha már láttalak volna egy filmben ;) jahh igen nem te játszottad csitát a Tarzan büntet c. filmben? -
#3701 ha most se megy segitsetek már lécci. egyepkent igy probaltam:< img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/shot0202.png" > (kacsacsör utan/előtt kiszedtem a spacet
-
-
#3698 ehhh nemüxik -
-
#3696 Sziasztok!
Arra gondoltam ha már ennyit játszunk együtt akkor jo lenne tudni hogy kihez milyen arc tartotik, ezért arra szeretnélek titeket kérni,hogy rakjatok be magatokrol képet!
akkor én meg is teszem az első lépést
Ez lennék én-------------------->
-
#3694 Pano!
Én a gamespy-t használom. Ott hol állítom be a punkbustert? -
#3693 kösz Pano megnézem
-
#3692 Dud még mindíg ügyinek tartasz?:)
Remélem nem haragszol meg eltüntetem mindjart -
#3690 Ügyi vagy! :) -
#3689 na milyen letta nick logom:)))) -
#3687 Szia Urak!
Segítsetek légyszíves! Feltettem mind a két pach-et, és még így is kiírja hogy "Server uses protocol version 2002", az obi szerveren meg azt hogy "PunkBuster Anti-Cheats..........". Ez miért van?
Előre is köszi !!