79689
-
#3865 Rain csak azt lövik szét m4-el, aki az útjában áll -
#3864 Nem. Sajna nálam is gond van. Már egy hónapja balhézok az Axelerpval, hogy csináljanak valamit. Extrém lagok vannak és nem tudják megmondani, hogy mitől... -
radical #3863 csak nálad. -
radical #3862 Asszem az FDI. Ha tényleg így van akkor az FDI klánvezér legyen szíves keressen meg engem az e-heti barátságos meccs ügyében! -
#3861 Akinek Axelero-Adsl-je van, azoknál mindenkinél lagos a szerver, vagy csak nálam vannak megmagyarázhatatlan jelenségek ??? -
#3860 Jó Reggelt : Most akkor ki nyert? -
#3858 jo volt a mai war! gratula az FDI -nek! majd holnap irok mert zombi vagyok jo8 -
#3857 no problem :) Már előfordult máshol is. Kb ez a reakció klánmeccsen :D -
#3856 hmm, szóval =FDI= vs PS
a < és > jeleketz html kódként vette azért nem látszik :) -
#3855 Nah, ahogy nézem nem publikálta morgan az eredményt.
Megpróbáltam összeszámolni, remélem nem szurtam el semmit, ha mégis javítsatok ki!
=FDI= vs
C. Jungle => 12:15 (2-10 10-5)
Kamchatka Factory=> 16:12 (10-2 6-10)
Jó meccs volt. Gratulálok a PS-nek nagyon jól játszottak! Számomra egy élmény volt és maradt :).
-
#3854 jah kolin, sorry dhogy "kiszavaztak" :))). Már késő volt mikor szoltam, hogy hadjanak, meg is beszéltük h visszajössz akkor maradsz, de nem jöttél :) Mindegy, bocs a történtekért.... -
#3853 Nah megvolt a war, de kurva jó volt :)). Nagyon szoros volt a küzdelem az utolsó körben! Hulla vagyok... Morgan majd közli az eredményt ;-) -
#3852 ezeket hova menti?Az indító parancsot enter után kell írni ugye? -
#3851 demo készítés előtt ird a konzolba:
/g_syschronousclient 1
Akár be is lehet configolni ezt, és az indító és megállytó parancsokat is azaz /record v. /stoprecord
Megnézni meg
/demo demonév
kb ennyi :) -
#3850 hogy kell demo-t készíteni? -
#3849 beszélni nem tudnak a srácok? csak kick járja? lol -
#3848 Átálltál fdi-nek? -
radical #3847 ugyse ferne be mert csak 16 hely van... -
radical #3846 Dehogynem! -
#3845 köszönjuk szepen indulunk , fdi-sek gyertek, ha valaki akar demot venni az is jöjjö ha megbizhato -
#3844 Password : nocheat .. legecerubb itt .. ugyis csak magyarok tudjak, hogy mirol van szo, ok meg csak nem pofatlankodnak be .. vote engedelyezve van, barmit meg tudtok szavazni magatoknak ...
GL -
#3843 mirc? -
#3842 he nem mardjon el semmi mi keszen allunk -
#3841 Fasza .. meg ez is .. na mindegy lenyeg az, hogy a port2 lesz a neve is meg minden, csak le lesz passwordozve .. Vote engedelyezve lesz, valahogy meg kene adnom nektek a passwordot .. -
#3840 Na re.. Qnosi vagyok Dudnal .. port2 lelove, mindjart lovom fel a helyere egy masik war szervert ... -
#3839 Na re.. Qnosi vagyok Dudnal .. port2 lelove, mindjart lovom fel a helyere egy masik war szervert ... -
#3838 pff látom itt is biztok az emberekben...tisztára mintha a wolf meccseken lennék. Spectatorokat egyből kickelik :P
ui.:sztem meg érdemes demot kesziteni, mert igy kib@szott kevesen érdeklődnek a SoF2 iránt.. ez tény. Ha megnézne 1-2 demot 1 gamer lehet kedvet kapna hozzá... mondjuk! -
radical #3837 Kik voltak a szervezők? -
#3836 Hat ez a ma esti WAR egy kicsit nem lett leszervezve, ugy hogy a vart FDI vs PS meccs elmaradt.
Koszonjuk a szervezoknek -
radical #3835 Meg azért sem szabad spectatorkodni hogy mondjuk egy OBI vs. akárki meccsen nehogy kifigyeljük az OBIsok világverő, ellenfél-alázó megataktikáját. -
#3834 mi a jelszo az obi war
serverre? -
#3833 1.- A szerver csak 12 férő helyes, ami kétszer 6 fős csapatokat jelent, szar már nincs is helyewd
2.- a szerver jelszóval védett, amit nem szabad tovább adni! -
#3832 megölné a játékot a spectator mod lehetősége
roger ts2.. ilyenekre gondoltam.
Remélem nem lehetséges
nem azért hogy ne lehessen nézni de mégis
Érted?! -
#3831 Ténbyleg nem is rossz 5let! én akkor vennék demot a meccsről! Naa mehetek? :DD -
#3830 Warba ugye nem lehet spectatorba lépni?! -
#3829 -
#3828 Elküldtem Emilben -
radical #3827 Milyen képet linkeltél be korábban? Mert nem láttam. -
#3826 vagy az internet biztonságot azt a görgös xart vedd lejjebb -
radical #3825 Le vannak biztos tiltva a cookie-k.