79689
sof2.jpg
  • Grave Digger
    Rain csak azt lövik szét m4-el, aki az útjában áll
  • Dud [OBI]
    Nem. Sajna nálam is gond van. Már egy hónapja balhézok az Axelerpval, hogy csináljanak valamit. Extrém lagok vannak és nem tudják megmondani, hogy mitől...
  • radical
    csak nálad.
  • radical
    Asszem az FDI. Ha tényleg így van akkor az FDI klánvezér legyen szíves keressen meg engem az e-heti barátságos meccs ügyében!
  • Ford Fairlane
    Akinek Axelero-Adsl-je van, azoknál mindenkinél lagos a szerver, vagy csak nálam vannak megmagyarázhatatlan jelenségek ???
  • Mo.Organ
    Jó Reggelt : Most akkor ki nyert?
  • Kaszi46
    jo volt a mai war! gratula az FDI -nek! majd holnap irok mert zombi vagyok jo8
  • Kolin Mekré
    no problem :) Már előfordult máshol is. Kb ez a reakció klánmeccsen :D
  • Pano
    hmm, szóval =FDI= vs PS

a < és > jeleketz html kódként vette azért nem látszik :)
  • Pano
    Nah, ahogy nézem nem publikálta morgan az eredményt.

Megpróbáltam összeszámolni, remélem nem szurtam el semmit, ha mégis javítsatok ki!

=FDI= vs

C. Jungle => 12:15 (2-10 10-5)
    Kamchatka Factory=> 16:12 (10-2 6-10)

Jó meccs volt. Gratulálok a PS-nek nagyon jól játszottak! Számomra egy élmény volt és maradt :).
  • Pano
    jah kolin, sorry dhogy "kiszavaztak" :))). Már késő volt mikor szoltam, hogy hadjanak, meg is beszéltük h visszajössz akkor maradsz, de nem jöttél :) Mindegy, bocs a történtekért....
  • Pano
    Nah megvolt a war, de kurva jó volt :)). Nagyon szoros volt a küzdelem az utolsó körben! Hulla vagyok... Morgan majd közli az eredményt ;-)
  • LSC
    ezeket hova menti?Az indító parancsot enter után kell írni ugye?
  • Kolin Mekré
    demo készítés előtt ird a konzolba:
    /g_syschronousclient 1
    Akár be is lehet configolni ezt, és az indító és megállytó parancsokat is azaz /record v. /stoprecord
    Megnézni meg
    /demo demonév
    kb ennyi :)
  • LSC
    hogy kell demo-t készíteni?
  • Kolin Mekré
    beszélni nem tudnak a srácok? csak kick járja? lol
  • LSC
    Átálltál fdi-nek?
  • radical
    ugyse ferne be mert csak 16 hely van...
  • radical
    Dehogynem!
  • Kaszi46
    köszönjuk szepen indulunk , fdi-sek gyertek, ha valaki akar demot venni az is jöjjö ha megbizhato
  • Dud [OBI]
    Password : nocheat .. legecerubb itt .. ugyis csak magyarok tudjak, hogy mirol van szo, ok meg csak nem pofatlankodnak be .. vote engedelyezve van, barmit meg tudtok szavazni magatoknak ...
    GL
  • Kaszi46
    mirc?
  • Kaszi46
    he nem mardjon el semmi mi keszen allunk
  • Dud [OBI]
    Fasza .. meg ez is .. na mindegy lenyeg az, hogy a port2 lesz a neve is meg minden, csak le lesz passwordozve .. Vote engedelyezve lesz, valahogy meg kene adnom nektek a passwordot ..
  • Dud [OBI]
    Na re.. Qnosi vagyok Dudnal .. port2 lelove, mindjart lovom fel a helyere egy masik war szervert ...
  • Dud [OBI]
    Na re.. Qnosi vagyok Dudnal .. port2 lelove, mindjart lovom fel a helyere egy masik war szervert ...
  • Kolin Mekré
    pff látom itt is biztok az emberekben...tisztára mintha a wolf meccseken lennék. Spectatorokat egyből kickelik :P
    ui.:sztem meg érdemes demot kesziteni, mert igy kib@szott kevesen érdeklődnek a SoF2 iránt.. ez tény. Ha megnézne 1-2 demot 1 gamer lehet kedvet kapna hozzá... mondjuk!
  • radical
    Kik voltak a szervezők?
  • zSo
    Hat ez a ma esti WAR egy kicsit nem lett leszervezve, ugy hogy a vart FDI vs PS meccs elmaradt.
    Koszonjuk a szervezoknek
  • radical
    Meg azért sem szabad spectatorkodni hogy mondjuk egy OBI vs. akárki meccsen nehogy kifigyeljük az OBIsok világverő, ellenfél-alázó megataktikáját.
  • Kaszi46
    mi a jelszo az obi war
    serverre?
  • Pano
    1.- A szerver csak 12 férő helyes, ami kétszer 6 fős csapatokat jelent, szar már nincs is helyewd
    2.- a szerver jelszóval védett, amit nem szabad tovább adni!
  • Pupcika
    megölné a játékot a spectator mod lehetősége
    roger ts2.. ilyenekre gondoltam.
    Remélem nem lehetséges
    nem azért hogy ne lehessen nézni de mégis
    Érted?!
  • Kolin Mekré
    Ténbyleg nem is rossz 5let! én akkor vennék demot a meccsről! Naa mehetek? :DD
  • Pupcika
    Warba ugye nem lehet spectatorba lépni?!
  • Pupcika
  • Pupcika
    Elküldtem Emilben
  • radical
    Milyen képet linkeltél be korábban? Mert nem láttam.
  • Pupcika
    vagy az internet biztonságot azt a görgös xart vedd lejjebb
  • radical
    Le vannak biztos tiltva a cookie-k.