79689
-
#3993 TDC ?Veluk IS jaccotok vasarnap ? -
#3992 TDC reszkedt már a lábatok Vasárnap meghaltok -
#3991 -
radical #3990 Én kérek elnézést ha félreérthető voltam. Ezentúl minden vicces mailem telerakom smileyval.
{------Radical -
#3989 Hat Radical, akkor elnezest .. Csak a szerveren mikor mondtatok, hogy nalunk jaccotok es en erre mondtam, hogy elobb irjatok mailt, a valaszodbol az jott le, hogy eleg kelletlenul teszed .. Aztan ebbol gondoltam azt, hogy komoly .. Elnezest -
#3988 Igen a látásom gyenge, viszont azért nagy a puskám, hogy jól lelőhesselek.... -
#3987 HÁT NEM BAZZE,VAGY AMÚGY IS VAK VAGY ÉS JÓ A HALLÁSOD. -
#3986 Kivéve én, mert LSC szerint rám nem hat.... -
#3985 -
#3984 Most is pislogunk a kib... flash-eidtől -
radical #3983 Megkaptam, most folyik a klánmegbeszélés. -
#3982 1, Én a tudatom legmélyéig hálás vagyok hogy egy korrekt serveren lóghatok esténként, ahol magyarul szól rám a "főnök" (lassan már spanyolul). Ki az a marha aki egyátalán be mer szólni?
2, Hatalmas ötlet volt deathmachre hivni a Shopot, áldom az eszükért a felelősöket. -
#3981 Radical:
megkaptad azt a levelet amit tegnap írtam neked?
Mostanában baszakszik az axelero mail rendszere és nem mindíg jut el az e-mail oda ahová kellene... -
#3980 Én ezt nagyon jó tudom.Pár hónap múlva majd csak pislogtok hogy mi van.:) -
#3979 Psssszzt !!!!
Ne mondd el senkinek !!!! -
radical #3978 #3976 -
#3977 Én a leveledet gúnynak hívnám! Amit nem hiszem hogy velünk szemben be kéne vetned. Nem hiszem, hogy letörik a kezed, ha egy levelet meg kell írnod. Ez egyszerűen azért van mert precízen akarjuk végezni a dolgunkat. De ha erre nincs igény, akkor éljen a káosz de semmiképp a gúny... -
radical #3976 Különben is hülye lennék bajszot akasztani azokkal akiknek a szerverén szeretnék játszani. Ennyire gyagyásnak nem nézhettek bakker -
#3975 Fut a gyáva! -
radical #3974 kívéncsi = kíváncsi -
radical #3973 Most megleptél. Nem hittem hogy egy olyan levelet amiben Őszentségének szólítalak komolyan veszel. Ezek szerint igen.
Köcsög meg végképp nem vagyok, mivel poénnak szántam az egészet. Majd ha hazamegyek berakom ide, aztán kívéncsi leszek ki az aki komolyan vesz egy olyan ökörködést amit összedobtam... -
#3972 Skacok, ne csináljátok már.... hisz ismerjük egymást.... -
#3971 Qnosi !
Én is olvastam a levelet, de ez vicc.
Mi szoktunk egymásnak ilyen leveleket írni, alázkodásunkat hangsúlyozva, hiszen mi kérünk.
Ne vedd komolyan, hiszen egy ártatlan poénhalmaz...
Ez viszont nem vicc. -
#3970 Nem olvastad az emilt... -
#3969 Na azért nem kéne ennyire összekapni egy szaros e-mail miatt, nem ér annyit az egész! Qnosi, nem lehet, hogy tul reagáltad? Na jó, én nem akarok beleszolni, csak kicsit meglepődtem...
Pano -
#3968 Ha poennak szantad volna, a szmajlit sehogysem sikerult felfedeznem a vegen (pedig elhiheted, kerestem egy darabig .. legalabbis remeltem nem azt latom amit latok) .. -
#3967 Radical te meg bekaphatod
Hihetetlen amit csinalsz .. Ekkora kibaszasnak erzed veled szemben azt, hogy egyetlen kibaszott mailt kell irni azert, hogy jatszhass egy wart ? Nem hiszem el ... Ez az egesz csak azert kell, mert rajtad kivul (kepzeld, vannak meg rajtad kivul ) kb 15 klan jogosult a szerverre es ok is szoktak warokat jatszani .. Mily' meglepo .. Es ha nem kezdjuk el "hivatalossa" (egy mail .. milyen nevetseges) tenni az egeszet, akkor orokke kaosz lesz ... Ennyit rolad .. Meron, Neked a levelet koszonom, latom nem mindenki kocsog ... FDIvel nem akarok kibaszni, szervert meg senki sem foglalta le vasarnapra, szoval tietek lehet ...
u.i. : DCF +2 helyebe beleegyeztek ti is ? -
#3966 Lécci egyeztessetek Qnosival időpontot a warra.
Köszi -
#3965 thx -
radical #3964 Levelet írtam, de hogy milyen mapokon azt még nem tudom, mert még mi sem választottuk ki. Nem lehet mindegyiken? -
radical #3963 Jobb klikk a neked tetsző smileyn és tulajdonságok. beszúrása pedig a < img src=elérési út> módon történik, csak az < és az img között nincs space.Voila!
-
#3962 Teccenek ezek a gúnyos és frappáns smilék
hogyan?? akarom mondani hogy tehetnék szert én is rályjuk? pls -
#3961 Pupcika benne van -
#3960 gyakorlás kérdése minden.
nézzd meg a < PS >-t pölö:
gyenge kezdés után erős visszaesés
persze ez nem igaz, de télleg sokkal jobban érezzük mint anno egy hónapja mikor elöször beléptünk az OBI szerverre mert mindenki függö lett -
#3959 Szerintem nem kell mellre szívni. Ez egy kritika, ennyi. Hidd el minden csak gyakorlás kérdése. -
#3958 Szokásos szabályok, 6v6 2 mapon! Mi készen állunk bármikor. Mu ha ha ha!!! -
#3957 Radi mondom megegyszer, ha nem irtok levelet elore(1 het minimum..), hogy mikor szeretnetek jaccani, hanyan milyen mapokon, akkor nembiztos, hogy tietek .. Nemakarok megint olyat mint a multkor . -
#3956 Höhőőő nagy meccs lesz! Érzem a vér szagát.... -
radical #3955 Úgy szervezzétek a cuccot, hogy Vasárnap 19:00-tól szeretnénk a war szerveren egy FDI vs. DCF meccset lenyomni laza 3-4 órában.
DCF--}{--FDI
-
#3954 Naná, medumálom a többiekkel, hogy mikor érnek rá.