79689
-
#4033 Üdv!
Pano:
Válaszmél ment
Apropó , 1 spanom épp most akar MOHAA-ni de én nem vagyok naprakész belőlle hol tart a pöcs ...nos 1.10-es jó neki (sőt nem is multiztam még vele :PP)
ööö még 1 kérdés:
képet hogyan kell beszúrni? ha megvan a link? Kéretik [ és ] jellel megmutatni a hülyegyereknek egy példával hogy is kell :DDD pls -
#4032 Official SoF2Files.com Mappack Vol1 és Vol2
Megtekintettem azt a két alkotást. Szerencsére nem töltöttem le. Ez a Sof2Files-on található custom mapok gyüjteménye 1 db PK3-ba tömörítve.
Pedig hogy megörültem.
Sebaj, hajrá RAVEN. INF és DEM mapokat akarunk!!!!
-
#4031 Jah latom Pilu köszi probalom -
#4030 bakker skacok nemtom frissiteni a pb-t!!!!!
Lehet lama vagyok de nem sikerül sehogy , sof nelkül meg nem is létezem.
A video keszitest meg tamogatom 1000-el -
#4029 http://
Ezt a file-t kell a SOF2\PB-be másolni !
Ha elbasztam volna akkor:
www.evenbalance.com/sof2/pbcl.db
Szó sincs html-ről
-
#4028 Tegnap is nyomtuk 5 -en!!! Rambo, Zottya, Pilu, Qnosi és jómagam. Csak ugye mi "öregemberek" vagyunk és minden áldott nap melózni járunk. Sajna a rendszeres korán kelés kicsit megvisel mindannyiunak. Mi korábban szoktunk a szerveren felbukkanni. Olyan 19h - 20h körül érkezünk és átlagosan 23 - 23h 30 -ig szoktuk nyomni.
Vagy ha nem ezt nyomjuk akkor AOM, NFS, vagy MOHAA van terítéken. -
#4027 Jah ez viszont jó lenne, mert kolinal éppen egy Sof II videjón dolgozunk és kéne anyag :).
Mindenkit sorra basz ki a pb, mert nem frissítették, nagyon durva :DD Egyszer vagyunk 16-an 2 perc mulva meg 8 -an ;-DD -
#4026 Haligali !
Látom meccs lenne Vasárnap. Izéé :) Akkor most megkérdem a fórumon, ne a meccsen rugjatok ki szal mehet egy teljesen semleges srác demot venni?
A másik kérdés meg: az Obi klán tagjai mikor szoktak a fenn emltett játékkal nyomulni?
Mert elvétve szoktam látni Dud-ot, és Qnosi-t, de őket is nagy ritkán Merre jártok ? :) -
#4025 Mert egy csaló vagy !!!!
Muhahahahahahahahahahahaha !!!!
-
#4024 Hi!
Kiadott a Raven egy map pack-ot, ami 50 megányi mapokat tartalmaz az összes játékmódhoz... -
#4023 ja azt kifelejtettem hogy allandoan, allandoan:/ -
#4022 Miert dob ki allandoan a PunkBuster allandoan? frissitettem meg minden!!! (letöltöttem azt html file-t bemasoltam a sof2\pb könyvtarba ) -
#4021 -
#4020 Ne keressetek, majd én jelentkezem! De ha nem akkor se sírjatok ! -
#4019 Este talizunk az -OBI- szerveren ! Juhééééééé -
#4018 Utálom, hogy melózni kell mennem, de vígasztal, hogy ez az utolsó délutános napom ! -
#4017 Hi!
Pupci pont akkor érkeztem este amikot Te mentél csicsikálni ! -
#4016 akkor miert nem vagy messengeren? -
#4015 na jó csak viccűtem :))) -
#4014 Tudod Ford ez is csapat munka nálunk.
Én alszom a Kaszi helyett is.
ő aludt 3 esetleg 3,5 órát én meg 13mat. és este ott leszünk a serveren kipihenve mingannyian -
#4013 jó reggelt mindenkinek
Jó lett Spigi -
#4012 húha eléggé alul voltunk. Na milyen lett a logóm:))) -
#4011 Beleszámoltam a fogmosás-pisi-kaki kombót is..... -
#4010 Milyen 3? Van az 3.5 is... -
#4009 Kaszi, baze, te 3 órát alszol ???
-
radical #4008 Hát meg nem mondom, mert nem én csináltam így fingom sincs róla, de majd mc'kérdezem. -
#4007 ueeeeeeeh utálom a reggeleket pfffffffff reggel -
#4006 Radical!! ezeket az animalt logokat milyen progival lehet csinálni?? -
#4005 rulzos .. Neeekem tecik! (mint anno az a vagottszemu -
radical #4004 Ennek örömére bemutatom az új logónkat, aranykezű mesteremberünk Snip munkája. -
#4003 4000
-
#4002 nem,mert ezen a néven jegyzett be mikor bejelentkeztem pano néven, hát ooool. Mára második eset -
radical #4001 HOPPÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ENYÉM LETT A 4000!!!!!!!!!!!!!!
Köszönet az OBI-nak hogy ezt is megélhettük. (Tudom, nyali-nyali...) -
radical #4000 Mi ez az Eagle nick? New Style? -
Eagle #3999 máááááár megint bazze!!!!!!! miért van ez, hogy valamikor más nevével jelentkeztet be???????
Pano voltam, a Pano #1 !!! meg előzőleg is :D -
Eagle #3998 Nah, had kérjelek meg titeket, hogy aki télleg utál valamiért vagy utál bennem valamit, az írja meg nekem e-amilben és beszéljük meg, mert kezdek észrevenni dolgokat! [email protected]
Pano -
radical #3997 Hogy kérdésedre válaszoljak: Reszket brotha' keményen... -
#3996 Na most kepzeljetek el hogy en egy ilyen MORGAN nevu emberrel megyek a haboruba, aki azt se tudja ki az ellenseg. Nem rossz !!!! Kivanjatok sok szerencset, mert szerintem ezek utan meg TK-zni is fog. -
#3995 Bassza meg elbasztam
Kezdjük előről: DCF reszkedt már a lábatok -
radical #3994 TDC??? Bakker Meron jól nyomjátok! DE én a helyedben inkább az obi fórumon írtam volna ezt le, mert nem hiszem hogy Maraki tudna magyarul.
Ha meg a DCFre gondoltál akkor tudatom, hogy én annyira félek hogy már megvettem az extra adag Tena vizeletfogó betétemet. Csak aztán nehogy mi kalapáljunk el titeket.