79689
-
#4078 Tegnap nekünk sem frissített, mert valószínű a pb szerver volt meghalva ahonnan a frissítés jött/jönne. Mert ha minden jól van csinálva akkor teljesen automata. -
#4077 Ne másolgass semmit sehová. Csak annyit csinálj amit a Pilu mondott. Pb könyvtár gyalu és a helyére a zip. Semmi mást nem kell csinálni. -
#4074 Hadde most nemaz van rajta =] -
#4073 Ma a port 2-n beakadt az italy mapnál.A 4-iknél már qrvára unalmas volt. -
#4072 Nemmm!!! -
#4071 Üdv!
Hát ahogyan a Pilu mester írta vala:"Töröld üresre a sof2\pb könyvtárat, és annak a zipnek a tartalmat masold bele." kb szó szerint ;)
A másik verzió pedig a site-ról letöltöttem azt a bizonyos exe-t majd kicsomagoltam ahova kell, s letöltöttem a PB/htm mappába azt a file-t is...
Nohh nem müxött :/
Mit rontottam el vala :) -
#4070 Hogy csináltad? Mert nekem rendbehozott mindent, faszán müxik! -
#4069 A nullás limit lenne a penge... -
#4068 Üdv!
Ez a frissítés eddig is megvolt és most kezdett el aktivizálódni, vagy most lett frissítve ? Meg ez mit véd ki? CSak azért kérdem , hogy nincs-e valami atomstabil frissítés ehhez, mert sajnos nem volt jó a zip sem :/
1000 köszönet a segítségért Pilu de nem segítet rajtam ÿ;)
Azért köfi
Más megoldás nincs? -
#4067 Engem egy m60-sal hekkeltek meg ezen az IP-n !!!!
-
#4066 Baro! Nem tudom szoktad -e ezt a forumot olvasni, de amit ma állítottál az akkor faszság hogy a helyedben elásnám magam egy szántóföldön! Idézlek: "Valaki megheckelte a gépemet erről az IPről..." Most komolyan! Gondolod hogy ezzel szórakozunk??? Ki a bánatot érdekel a masinád? Tudod hol van a szerverünk? Ezek szerint nem... Ha tudnád, nem állítanál ekkora hülyeséget... Hihetetlen... -
#4065 Szerintem jó lenne ha nem lenn szar az envibalencenél a szreveren szar valami. Nekem tegnap simán frissített, ma a Dudnak meg a Qnosinakelkezdte updatelni, majd timeout aztán kick...
Ha továbbra is kibasz akkor:
OBI.SERVEGAME.COM Hot downloads
Töröld üresre a sof2\pb könyvtárat, és annak a zipnek a tartalmat masold bele. -
#4064 hehh nekem nem igazán akar sikerülni :P Úgy látszik megint kénytelen leszek fél éve szünetet tartani amig ki nem adnak egy normális patcht. -
radical #4063 És ha valaki fórumolvasó szólna az egyes porton kavaró állatgörénynek hogy húzzon át a kettesre mert minden DCFes ott van, azt is megköszönném. -
radical #4062 Ha lehetne a 2es porton lévő Da_xhouset szintén 5 ös limitre rakni, mert nagyon lassan pörög. Előre is köszike. -
#4061 Halas koszi. Egy csomot szerencsetlenkedtem vele.
igy mar jobb. -
#4060 Üdv!
Nahh ezt az "autoupdate-ot" kifejtenéd bővebben hogy egyátalán mit és hogyan is kell? Mert tényleg nem vagyok képben. A file-t már bemásoltam a pb/htm mappába utána :/ -
#4059 sita ki kell vinni sam-et az ego epuletbol mert meg el a geci:))) -
#4058 Én félig -
#4057 Én igen. -
#4056 PunkBuster (SoF2) Player Client Files
The following files are only needed if your PunkBuster doesn't update by itself. Right click the appropriate links below and choose "save as" to your "pb\htm" folder - make sure the file you save is saved with the filename shown below. Players only need the files that correspond to their Operating System, Server Admins need all six files.
PB Client v1.007 for Win32 Filename: wc001007.htm
Magyarul ezt a filet mentsétek a PB\HTM könyvtárba. Ez egyszeri manuális frissítés. Azért meg kellene oldani az autoupdate-ot, ugyhogy küzdjetek vele.
-
#4055 Csak mert bassza meg a jo k annyat a PB!!!!!!!!!!
nem frissul a szemet -
#4053 Káromkodni szabad? -
#4052 Pano valamit rosszul csinalsz .. 1 golyo/ember pont eleg .
sita, ha jol emlexem valahol az indexen volt egy sof2 forum valaha, ahol a singlevel nyomulok tolongtak .. en spec kb 2 mp-t jaccottam vele, de nagyonnemtetszett, ugyhogy maradt a multi ... -
#4051 sita tuti van hozzá végigjatszas keress ra!!! sztem innen mar senki nem emlékszik a single mapokra pontosan!
-
#4050 Alakul a fejléc -
#4049 Egy segitseget nyujtsatok legyszi a PB vel kapcsolatba.
En mar felraktam a lent leirt csomagolt file-t,
bemasoltam a lent berakott file-t, de nekem mindig csak 0.95xxxx es nem 1.xxx. Mit csinaljak ? Mert igy kidobal ez a szar .
Elore is koszi ...............
-
#4048 Ez mi? -
#4046 OK. Tegye fel a kezét aki igen. -
radical #4045 Páran azért végignyomták asszem. Bár én nem... -
#4044 ...asszem ez itt multiplayer szekcio...
Nem hiszem hogy közülünk bárki is jáccana a gép ellen.
Minek is tennénk? -
#4042 Jah, a realdamage mod rulez! Mindenképp az OBI szerverekre gyere. A Realdamage modal nem lesz ilyen gondod, hogy 8 tár kell egy emberre :) ELég 2 lövés is ha jól célzol :) -
radical #4041 Nekem meg már 1.007. De ha felrakod a 0.995 verziót akkor onnantól már frissíti magát automatikusan. -
radical #4040 Hát hol voltál te sof2zni? Ha az obi serveren akkor örülhetsz, mert normal szervereken 3at kell shotgunnal belelőnöd valakibe, hogy megfeküdjön. -
#4039 Ne Singlében próbálkozz, hanem a Realdamage modos OBI szervereken. Mindjárt más lesz az élmény. -
#4038 reálisabb? ember! :))) Realdamage-vel mennek a szerverek, hova legyen reálisab :>>
Láttad volna a sima light verziót, na az aztán a csirkevadászat :D -
#4037 1.11 a pöccs
képet beszúrni
[img src="http://www.tar.hu/dikki/lolbazmeg.jpg"]
csak a [ -t < -re, a ] -t > -re cseréld (tehát html-el kell képet beszúrni) -
#4036 Hú, ma sof2-ztem :P Egész jó, kellemes meglepetés volt. Csak vhogy sok golóbis köll, hogy lelődd az ellent, lehetne kicsit reálisabb. -
#4035 Nem egészen, mert a file bemásolása után a játékban ezentúl automatikusan frissíteni fogja. Amit Te írtál az a 0.995 verzió. Nekem már az 1.002 van a gépemen, de szerintem neked is. Csekkold le. pb_ver -
radical #4034 Pilu azért ezen kívül pár dolgot még meg kell csinálni ha manuálisan oldod meg.
Itt minden le van írva: http://www.evenbalance.com/index.php?page=download2sof2
De aki gyenge angolos az tegye a következőt:
másolja be a következő file tartalmát könyvtárszerkezettel együtt a \Soldier of Fortune II\Pb\ könyvtárba: http://www.evenbalance.com/sof2/SOF2995W.exe (önkicsomagolós zip file) És viola!