79689
-
#4123 http://obi.servegame.com/... -
#4121 Gyere az OBI szerverekre! Ott vannak ám a skilles playerek!
1,2 peccs needed. -
#4120 LOL -
#4119 Próbáld az OBI szervereket ott majd a helyedre kerülsz... ;) Csak nehogy megutáld a játékot! -
WiLDoR #4118 hi!
király a game :) mármint a sof2.
eddig a legszimpibb realmod, amivel találkoztam. :)
bár röhej, hogy komoly 2 hónapos ut2003-as múltam (össz. FPS múlt) után simán bent vagyok sof2 szervereken a top 5-ben, míg ut2-ben általában az utolsó helyeken kullogok :)))
de azért kafa, relaxálásnak ideális ez a game, egy-két pörgősebb ut2-es match után :)
csak nem értem a sok hülye campert, aki megáll, azt bámul ki a fejéből, várva, hogy pofán lője végre valaki hát miért jó ez? imho ha mozogsz, nehezebben találnak el, nem?
meg azon tudok még kiakadni, amikor eldobom a kézigránátot, a csapattárs meg látja, hogy repül, erre nem belesétál??? aztán utána meg pofázik, hogy TK-TK!!! röhej... mi lenne, ha inkább jobban odafigyelne?
elvégre ez csapatjáték vagy mi... bár ahogy észrevettem a public szervereken itt is inkább a fraggyűjtés dominál a csapatjáték helyett.
más: van valami magyar Gyozo nevű szerver, nemtom' kié, ASE-val látom. Deathmatch-nél állítsátok már feljebb a score limit-et plz!, mert 10 frag-et piszok gyorsan össze lehet szedni, kb. 1 perc alatt. volt olyan, hogy jóformán még padlót sem értem, már vége is volt a map-nak. legyen 50 vagy 70 a limit, s akkor azt mondhatjuk, hogy ezt a map-ot is kiélveztük, nem csak benéztünk rá.
kb. ennyi... na mentem bulizni -
#4117 Baze, idáig fenn voltam...
Most kell felébredni ????
Mennem kell a Stex-be. Whooooooooooooooáááááááááááá!!!! Szomjas vagyok !!!! -
radical #4115 Obisok azért a warserver jelszót majd lécci adjátok meg. -
radical #4114 Jah meg persze a 152.66.93.30:20100 -
radical #4113 152.66.93.30:20101
152.66.93.30:20102
152.66.93.30:20103 -
#4111 ez így nagyon nem lesz jó, most csináltam egy másfél perces tesztet és a képek mérete összesen 2.1 GB-t! War-t nem is tudok rogzíteni mert betelik a vinyó bazz :). Arra gondoltam, h felveszem demo-ba és majd utólag darabonként avidemozom. Csak az itt a nayg gond, h miközben fut a demo akármilyen billentyűt nyomok meg azt exitnek veszi és kilép a menübe ezzel leállítva a demot. Ha eleve kint indítom el akkor ugyanott vagyok az egészel, hogy betelik az egész vinyó a faszba :( -
#4110 Nagyon köszönöm kolin !!
L ne felejcsd, holnap 7 óra, war szerver és demozás, majd ebből készítünk egy próba videjót! Már meg van beszélve..
Apropó, nincs ICQ-d? jó lenne erről hosszasabban is beszélni.. (enyémet megtalálod az user infonál)
Pano -
radical #4108 THX -
#4107 skipnek elküldtem... -
radical #4106 Yikes! Guybrush Treepwood rulez!
Pano lekértem a weboldalunk jelszavát a [email protected], lécci küldd el nekem mailben! Előre is köszi! -
#4105 Én most bazzeg de lehet hogy jobb lett volna, ha sose ébredek fel.... Elbaszott másnapos vagyok és már nagyon utálok savat hányni!!! -
#4104 hja mindenki a "beszólás" opciót löki 1000L :ÐÐ -
#4102 A 2esen is müxik. -
#4101 Obibácsik a kettes portra nem szurnátok fel az ultimate radiot? csak azert mert az 1-es porton sokszor nagy hasznát lehet venni!
-
#4100 Nah, "gyerekek"! Jó volt a mai játék, attól függetlenül, hogy a mai teljesítményem a 0-val volt egyenlő . Nah, megyek bulizni, kipihenem magam (ehh hehe), aztán holnap kipihenten, és kitombolva fogok bele a hentbe -
#4099 Na bye all! Nem leszek ma, mert be kell tákolnom megint, mint a vadállat. Ha túlélem, holnap jövök! -
#4098 :ÐÐÐ Akkor még nem meszesedik az agyam :D
Köszi a bizalmat :D -
#4097 kajak nem emléxem arra a parancsra, de utánanézek igérem! :DD
Hogy ne off-oljak, Sof2 RulZ :P -
#4096 Még a demo idejében. Jól tetted hogy nem jöttél... -
#4095 Kaszi:
Én még a kezdeti időröl beszéltem, amikor még pár hetes volt a SoF2 :)
Dud:
ez a meccs mikor volt régen ? Mert hívtak anno beugró embernek de nem tudtam menni :)(Azt hiszem ellenetek mentek anno :D) -
#4094 kolin, írtam videjó ügyben :) -
#4093 Én már nem egy embert átcsábítottam, csak ők sajnos annyira elfoglaltak, hogy nem tudnak játszani... :((((. Mondom én dud, itt azért nem népszerű mert alig tudnak róla, aki meg tud róla azok a kritikákból indulnak ki és nem is nézik meg. De mondjátok meg, egy játék guru, hogy adhat ki egy olyan játékkritika cikket, hogy kis sem próbálta a multiplayert, és, hogy milyen cuccokat kínálnak hozzá, milyen szintű a fejlesztés tempója, ami igen csak magas. Isten áldja a Raven-t! Félek belegondolni milyen lesz a 3. rész, arról aztán annyira sem lehet majd leszakadni, mint a mostani 2. részről :D
A RealDamage adja meg a SoF II-nek az "izét"! Csak azt nem értem, hogy a többi szerverre miért nincs feltéve?? Szerintem írni kéne a raven-nek, hogy a következő patchbe legyen beintegrálva a realdamage és mindenhol az futna :P Akkkor mégjobban megnövekedne szerintem a playerek száma!
Pano -
#4092 Mi is. Nagy verés volt! :)) Jó az NAGC nem SOF klán, így a győzelmünk ellenük nem is olyan fényes emiatt, mert mi gyakoroltunk rá, ők meg csak úgy beugrottak warozni. Ettől függetlenül jó kis meccs volt! :)
És osztom az igét amerre járok. Népszerűsítem mindenütt. Szívem szerint minden fórumba beírnék, hogy jöjjenek próbálják ki. Szar az valóban, hogy a megjelent cikkek atomra fikázták, mert a single része olyan amilyen. Multiban ki sem próbálták. Olyat írtak, hogy "a sebzésrendszere borzasztó...". Na most fel merem vállalni: A SOF2 -NÉL JOBBAN ELTALÁLT SEBZÉSRENDSZERREL MEGÁLDOTT JÁTÉK NINCS!!! Mocskos jó kis gáma, ami nagyon hosszú ideig leköti az embert. És hála a Ravennek folyamatosan fejlesztik. Nézzetek meg más gámákat, mennyire törődik vele a kiadó/fejlesztő....
És amit aztán tényleg nem értek! Nézzétek meg külföldön, milyen népszerű a SOF2. Hihetetlenül! Csak nézzétek meg ASE -ban hányan nyomják a SOF2 -t világaszerte. Az arány ez szokott lenni: 1. CS 2. MOHAA 3. SOF2 ..... Nálunk valahol a 10. helyen ha kullog. MIÉRT???
Bár megjegyzem Hál' Istennek szépen gyarapszik a SOF2 Magyar tábor! :)) -
#4091 ja realdamage alap, anelkul nem is tolnám
Amugy realdamage-ben jatszottunk nagcvel -
#4090 Kaszi:
Tressy és Blunt még anno tényleg kipróbálták a Sof2-t, és egészen jól nyomták :DDD
Akkor még nem volt fenn a realmod, s nem igazán jött be nekik ... (2vs2 is volt 1*, s akkor jól tolták az nmy közt voltam én is :DD ->elseggeltek) mondjuk nem nagy kunszt engem elseggelni :D
Szal nekem az a véleményem, hogy most nagyon jó a Sof2!! Real damage nélkül már...nem annyira élvezetes..
Szerintem(!) -
#4089 igen igen Pano Dud egyetertek veletek szerintem is a legkirubb gamma most!!! Sajnálom hogy az ilyen dolgokkal foglalkozo magyar oldalak le se szarják!!!! pl mportal hcgamer.... csak a wolf ut2003 cs és hasonlok pedig lehetne egy kis helyet szoritani ennek a gém-nek is
Nem értem miert fikázzák egy böl a sof-ot. én ahol járok akivel találkozok népszerüsítem, de moist komolyan. pl voltam lanpartin nyáron ahol a wolfosok mestereivel játszottunk (tressyN.A.G.C. BluntNAGCstb stb) és amig ki nem probáltuk az volta vélemünyük hogy szar aztán minden megváltozott, bár szerintem azota sem jatszottak vele. aztán más wolfosoknak is mutattam még és ők már 1 hét után azt mondják " wolf sux inkább sofoozok, azt nemtom mér jobb de valami megfogott benne" szoval erröl ennyit. erre a témára most annyira rálelekesedtem hogy lehet irok az mportal-os Batonak hátha tud vmit tenni annak érdekében hogy többen kiprobálják szeretett játékunkat. Amugy a PS klánbol is legalább 2-.en fél éve még azt mondták hogy ők aztán nem azert veszik meg gépüket hogy játszanak!! Aztán jött a Sof:)))
A másik dolog még ami szerintem nagyban javitan a sof helyzetén ha jo sok helyre felraknánk a multban felvett videokat. szerintem nincs az a z fps rajongo aki a demok megnézése után nem keresi meg azonnal legjobb sof servereket(amiből sajna csak 3 van, gondolom ebböl rájöttetekm mire utalok) na most ennyi de szerintem ezt a témát ne hanyagoljuk és probáljuk meg szélesebb körben terjeszteni a sofot! na most ennyi bocs a kusza fogalmazásért -
#4088 Erről van szó! Mondjuk, nem értem meg azokat akik rávágják h sux! Aztán szerintem ki se próbálták (multiplayerre célzok). Tenni kéne valamit annak érdekében, hogy a magyarok megismerjék a SoF II-t. Mert az a nagy gond, hogy sok magyar nem is hallodt róla. OBI, szerintem alkut köthetnétek a gamestaral, azaz zerocool-al, hogy a gamestaron megjeleníteni egy villámhír elejéig pl az obi site-ot vag yvalamit. ZeroCool nagyon jó fej és nem egyszer megtette ezt.
De azt röhögöm, hogy egy két helyen elolvastam a SoF II bemutató cikkeket és a tesztelők nem is próbálták ki a Multiplayert és, hogy ahhoz milyen kínálatokat ad a Raven! ez egy nagy sújos hiba, ezért is van az, hogy sok magyar le is mondott róla:(. Nah, ennyi volt a kis eszmefuttatásom :)
Pano -
#4087 Gyerekek azt kell, hogy mondjam kibaszott jó játék ez a SOF2 és le a kalappal a Raven előtt! Gondoljatok bele, mi lenne, ha állandóan a csíterek miatt kéne aggódnunk, ha nem lenne online frissülő és jól működő punkbusterünk, ha nem lennének állandóan megújuló mapok, újabb módok, beépíthető extrák.... stb, stb. Jól működik minden, extrém jól paraméterezhető az egész, szal egy szó mint száz. Nálam az abszolut best a SOF2!!! Hogy miért jutott ez eszembe?! Olvasgattam a MOHAA fórumot és sajnálom őket, hogy olyan problémáik vannak, amik minket még csak nem is fenyegetnek. Pedig azt elismerem, hogy mocskos jó gáma a MOHAA is de ilyen feltételek mellett a SOF2 az ISTEN!!! (kérem ezért az összehasonlításért ne fikázzatok le. Köszi)
Dud -[OBI]- -
#4086 jó reggelt fiaim! -
#4085 PB_SV_ENABLE
PB_SV_UPDATE * sokszor mert lusta es nehezen frissit
miutan mar nem nagyon akar mit leszedni akkor: PB_SV_VER leellenőrizni minden oksi-e majd PB_SV_DISABLE Igy kell kézzel update-elni. A szerver szerintem azért portscan-nel mert a PB frissiteni akarja a kliens-t, De a firewall elkuldi a busba. Egy szep kis TCP (vagy UDP nemtom ) tartomanyba probal kapcsolatot teremteni a kliens géppel. De a firewall megtagadja. Ekkor kell kézzel update-elni. -
#4084 Most ébredtél fel? -
#4083 nosúgy néz ki müxik, köfike. -
#4082 Hát szia. -
#4081 Jóóóóóónapot emberek! ;-) -
#4080 Má megint annyira fasza minden, hogy ide már nincs mit írni! -
#4079 ajajaj megint lenn voltunk