79689
-
#4249 Nyunyi !
Az obi.servegame.com -ról szedd le a Hot Downloads-ból a punkbuster 1007 full elnevezésű zip-et. Ürítsd ki a sof2-d pb könyvtárát, és az üres könyvtárba tömörítsd ki a zip-et.
"I can't believe this! It's working!"
(Aki megfejti, melyik játékban hangzott el az idézet, virtuális hátbaveregetésben részesül.) -
#4247 Már kész van, csak tesztelés alatt áll. -
#4246 Mikor lesz ---- STAT ----- ?????????????? -
#4245 En joy-al jatszom !!!!!!! de oda rakom nehogy ne legyen ott ha kell. -
#4244 Jó mindenkinek a vasárnap.-PS- -
#4243 nyekem is -
#4242 Hat Kaszi, nekem nemteccik 5let
Felek leszorulnek
Vagy kit jelolnel -[OBI]-bol ? SGP ? Dud? En ? -
#4241 nyekem jo -
#4240 PS! Jó a vasárnap a DCF ellen? -
#4239 megvan:)) a 6. játékost( már ha ennyi kell) a szabaduszok közul kellene kiválasztani( ők is kb annyian vannak mint 1 klan) a cserék pedig mehetnének ugyanilyen szisztéma szerint.
szoval szerintem ez igy enne a legigazságosabb és igy nincs vita sem meg hasonlok azon hogy ki miert került be a válogatottba. minden klán kiválasztja a maga kis emberét az 5 kiválasztott pedig kiválasztja:))) a szabaduszók közül az erre érdemes személyt
sztem ha ezt a megoldást választjuk akkor nagy valoszinuséggel a legjobb csapatmunkával és skillel rendelkező játékosok fognak a válogatott kereteibe kerülni
na ennyi véleményeket várom
ja és bocs hogy igy rávetettem magamat a témára lehet semmi közöm hozzá, nem az én fejemböl pattant ki,de nagyon tetszik az ötlet -
#4238 Nékem jó. -
#4237 A kedditől? Minden nap lezavarnék egyet , ha rajtam múlna... -
#4236 PANO: erdekelne a war demo altalad felvett resze. foleg a shop. a piros oldalrol mar lattam, nagyon izgalams volt. De csak az egyik szemszog, kene a kek is
a irat.tar.hu talan jo megoldas a fajlok tarolasara...
-
#4235 Ha tenyleg lesz Magyar valogatott akkor a következö ötletem lenne a kiválasztásra(sztem ez lenne a legigazságosabb): minden klán megjelöl egy csapattagot mondjuk a ki csapatmunkába és skill-be is a legjobb! igy össszejön minimum 5 ember kapásbol aztán hogy a többi válogatott tagot hogy valaszTYÚK ki azt még kitaláljuk de szerintem ez lenne a legjobb megoldás igy elsö lépésnek -
#4234 Finca
Jo mindenkinek?---->PossE
-
radical #4233 És akkor vasárnap jöttök ellenünk? Nem lesztek fáradtak? -
#4232 Kim kicsit felhúztam magam a szerveren ;) bocsi, puszi a hasad alá nem volt szándékos.
A baj az én készülékemben van ;)
kac kac kac -
#4231 meg mindenki. -
#4230 BEnne vagyok -
#4229 Elméletben ráér akkor. Csak azt hittem tudjátok már. -
#4228 [KIM] clan is van. igaz meg csak ketten vagyunk. a mask a [SANDRA]. Mi is kihivjuk az OBIt meg mindenkit aki csak konnyeden akar nyerni -
#4227 Dear Kolin
Jo vagy nekem, foleg a tudomanyosd teccik. Ott arra gondoltam hogy ok nem az altalad felrakott demok letolteset reklamaljak hanem a masikat. En meg azt mondtam hogy siman leszedtem, holott ez nem igaz. Nekem sem jott le onnan a tobbi. Es koszi az info, sokat szopatott de igy mar menni fog
-
#4226 Ment, én 20h-ról tudtam, de a 21h jobbnak tűnik. Nemtom mit választunk, nem ér rá akkor? -
#4225 Jah, holnap 21h. Mi a Ti mapotok? Mit választotok? -
#4224 Azé egy 100 -as zsepit majd készíts a klavi mellé.... -
#4223 Qnosinak ment a levél ugye? -
#4222 De, már intézkedtem a dologról. -
#4221 En special nem felek a nagy fatol. Az OBI-tol egy kicsit tartok, de szerintem igazabol csak nem halok bele egy kis veresegbe. Amugy meg terveim szerint jol elverjuk oket azt kesz.
Csak azoknak nincs eselyuk megverni az OBI-t akik nem is jatszanak ellenuk, meg persze nekunk.
De varom az otleteket arra, hogy ha nem az OBI akkor ki az aki jatszana ellenunk ? En a kulfoldiek kozul senkit sem ismerek hogy lebeszeljek veluk egy meccset, viszont az OBI-val mar jatszottunk neha, es oket legalabb ismerjuk valamennyire. De en szivesen jatszom mas ellen is ha segit valaki leszervezni. Elore is koszi -
kedden? -
#4219 Mi kedden játszunk, semmi köze a vasárnaphoz... -
#4218 Túl nagy fába vágjátok a fejszéteket, node ti tudjátok.
Radical: én úgy tudom, h az sh az feloszlik... legalábbis carlos még erről fecsegett a hétvégén -
#4217 OBI Klán,
Szeretnénk titeket csapatonm közkivánatára kihivni egy barátságos WAR mérközésre.
Erről már el is küldtem nektek az emailt. -
radical #4216 OBI a mi meccsünk nem kerül fel az oldalatokra? -
radical #4215 Ha a PS a héten már jáccik akkor storno. Akkor megkóstoljuk a spanyol SH-t egy 8 vs. 8-ban. -
#4214 PS! A holnapi warra mi az általatok választott map??? -
#4213 heh, játszottam azért nem láttam, de nehéz lenne az ICQ-t végig online-ba hagyni? :))
Mindegy, elküldtem a [email protected] újra azt a levelet amire választ vártam... -
#4210 Mondjuk legyen egy OBI vs FDI !!!!!!!!
Bar ez meg korai........de en szivesen jatszanek veluk.
Egyebkent milyen magyar Klanok vannak meg a PS, CB, DCF, FDI, OBI-n kivul ???? -
#4209 MORGAN !!!!!
Szervezz nekunk WAR meccset plz plz plz plz plz
-
#4208 Azt szeretem ebben a tarsasagban hogy ertik es szeretik is a trefat.
De akkor is engem, engem ENGEM ENGEM
Na jol van en mar nem harcolok a 7. helyert, ez volt az uccso. -