79689
sof2.jpg
  • Ford Fairlane
    Nyunyi !

Az obi.servegame.com -ról szedd le a Hot Downloads-ból a punkbuster 1007 full elnevezésű zip-et. Ürítsd ki a sof2-d pb könyvtárát, és az üres könyvtárba tömörítsd ki a zip-et.
    "I can't believe this! It's working!"
    (Aki megfejti, melyik játékban hangzott el az idézet, virtuális hátbaveregetésben részesül.)
  • Dud [OBI]
    Már kész van, csak tesztelés alatt áll.
  • zSo
    Mikor lesz ---- STAT ----- ??????????????
  • zSo
    En joy-al jatszom !!!!!!! de oda rakom nehogy ne legyen ott ha kell.
  • R@in
    Jó mindenkinek a vasárnap.-PS-
  • Pupcika
    nyekem is
  • Qnosi [OBI]
    Hat Kaszi, nekem nemteccik 5let
    Felek leszorulnek
    Vagy kit jelolnel -[OBI]-bol ? SGP ? Dud? En ?
  • Kaszi46
    nyekem jo
  • R@in
    PS! Jó a vasárnap a DCF ellen?
  • Kaszi46
    megvan:)) a 6. játékost( már ha ennyi kell) a szabaduszok közul kellene kiválasztani( ők is kb annyian vannak mint 1 klan) a cserék pedig mehetnének ugyanilyen szisztéma szerint.
    szoval szerintem ez igy enne a legigazságosabb és igy nincs vita sem meg hasonlok azon hogy ki miert került be a válogatottba. minden klán kiválasztja a maga kis emberét az 5 kiválasztott pedig kiválasztja:))) a szabaduszók közül az erre érdemes személyt

sztem ha ezt a megoldást választjuk akkor nagy valoszinuséggel a legjobb csapatmunkával és skillel rendelkező játékosok fognak a válogatott kereteibe kerülni
    na ennyi véleményeket várom

ja és bocs hogy igy rávetettem magamat a témára lehet semmi közöm hozzá, nem az én fejemböl pattant ki,de nagyon tetszik az ötlet
  • R@in
    Nékem jó.
  • R@in
    A kedditől? Minden nap lezavarnék egyet , ha rajtam múlna...
  • Kim Basinger
    PANO: erdekelne a war demo altalad felvett resze. foleg a shop. a piros oldalrol mar lattam, nagyon izgalams volt. De csak az egyik szemszog, kene a kek is
    a irat.tar.hu talan jo megoldas a fajlok tarolasara...
  • Kaszi46
    Ha tenyleg lesz Magyar valogatott akkor a következö ötletem lenne a kiválasztásra(sztem ez lenne a legigazságosabb): minden klán megjelöl egy csapattagot mondjuk a ki csapatmunkába és skill-be is a legjobb! igy össszejön minimum 5 ember kapásbol aztán hogy a többi válogatott tagot hogy valaszTYÚK ki azt még kitaláljuk de szerintem ez lenne a legjobb megoldás igy elsö lépésnek
  • Kaszi46
    Finca

Jo mindenkinek?---->PossE

• radical
    És akkor vasárnap jöttök ellenünk? Nem lesztek fáradtak?
  • Kolin Mekré
    Kim kicsit felhúztam magam a szerveren ;) bocsi, puszi a hasad alá nem volt szándékos.
    A baj az én készülékemben van ;)
    kac kac kac
  • Pupcika
    meg mindenki.
  • Pupcika
    BEnne vagyok
  • Dud [OBI]
    Elméletben ráér akkor. Csak azt hittem tudjátok már.
  • Kim Basinger
    [KIM] clan is van. igaz meg csak ketten vagyunk. a mask a [SANDRA]. Mi is kihivjuk az OBIt meg mindenkit aki csak konnyeden akar nyerni
  • Kim Basinger
    Dear Kolin
    Jo vagy nekem, foleg a tudomanyosd teccik. Ott arra gondoltam hogy ok nem az altalad felrakott demok letolteset reklamaljak hanem a masikat. En meg azt mondtam hogy siman leszedtem, holott ez nem igaz. Nekem sem jott le onnan a tobbi. Es koszi az info, sokat szopatott de igy mar menni fog
  • R@in
    Ment, én 20h-ról tudtam, de a 21h jobbnak tűnik. Nemtom mit választunk, nem ér rá akkor?
  • Dud [OBI]
    Jah, holnap 21h. Mi a Ti mapotok? Mit választotok?
  • Dud [OBI]
    Azé egy 100 -as zsepit majd készíts a klavi mellé....
  • Dud [OBI]
    Qnosinak ment a levél ugye?
  • Dud [OBI]
    De, már intézkedtem a dologról.
  • zSo
    En special nem felek a nagy fatol. Az OBI-tol egy kicsit tartok, de szerintem igazabol csak nem halok bele egy kis veresegbe. Amugy meg terveim szerint jol elverjuk oket azt kesz.
    Csak azoknak nincs eselyuk megverni az OBI-t akik nem is jatszanak ellenuk, meg persze nekunk.
    De varom az otleteket arra, hogy ha nem az OBI akkor ki az aki jatszana ellenunk ? En a kulfoldiek kozul senkit sem ismerek hogy lebeszeljek veluk egy meccset, viszont az OBI-val mar jatszottunk neha, es oket legalabb ismerjuk valamennyire. De en szivesen jatszom mas ellen is ha segit valaki leszervezni. Elore is koszi
  • Pupcika

kedden?
  • R@in
    Mi kedden játszunk, semmi köze a vasárnaphoz...
  • Pano
    Túl nagy fába vágjátok a fejszéteket, node ti tudjátok.

Radical: én úgy tudom, h az sh az feloszlik... legalábbis carlos még erről fecsegett a hétvégén
  • Mo.Organ
    OBI Klán,
    Szeretnénk titeket csapatonm közkivánatára kihivni egy barátságos WAR mérközésre.
    Erről már el is küldtem nektek az emailt.
  • radical
    OBI a mi meccsünk nem kerül fel az oldalatokra?
  • radical
    Ha a PS a héten már jáccik akkor storno. Akkor megkóstoljuk a spanyol SH-t egy 8 vs. 8-ban.
  • Dud [OBI]
    PS! A holnapi warra mi az általatok választott map???
  • Pano
    heh, játszottam azért nem láttam, de nehéz lenne az ICQ-t végig online-ba hagyni? :))

Mindegy, elküldtem a [email protected] újra azt a levelet amire választ vártam...
  • zSo
    Mondjuk legyen egy OBI vs FDI !!!!!!!!

Bar ez meg korai........de en szivesen jatszanek veluk.

Egyebkent milyen magyar Klanok vannak meg a PS, CB, DCF, FDI, OBI-n kivul ????
  • zSo
    MORGAN !!!!!

Szervezz nekunk WAR meccset plz plz plz plz plz

• zSo
    Azt szeretem ebben a tarsasagban hogy ertik es szeretik is a trefat.

De akkor is engem, engem ENGEM ENGEM

Na jol van en mar nem harcolok a 7. helyert, ez volt az uccso.
  • Pano