79689
-
#5631 Bazzeg én például előfordul hogy vasárnap este is dolgozom 23-ig.Ugyanis a színházban van előadás minden nap.Most szombaton is dolgozok 16-tól.Sajnos úgy látszik hogy tőlünk sem tud megjelenni senki sajnos,és nem azért mert "szarunk bele" hanem azért mert 7 ből 4-en vidékiek,én dolgozom,a többieknek programja van. -
#5630 délután 7???? ágr :((( -
#5629 A szerver nem megy, mert reszeljuk eppen az ujat, most kapja az uj vasat, kb delutan 7re online lesz. -
#5628 Kapjatok be bazzeg ... Tudtatok nagyon jol, hogy januar 4-en lesz a sorsolas, nem hiszem el, hogy senki nem tudta szabadda tenni magat, vagy csak ennyire szartok az egeszbe ?
Ettol fuggetlenul a sorsolas meg lesz tartva, de rinyanak helye nem lesz, mert ott lehet beleszolni a szabalyok alakulasaba. Ha nem lesz ott senki, akkor a szabalyokba se fogtok beleszolni. Es mi a faszt dolgoztok szombaton este tiz oraig, hogyha maskor reggeltol estig fenn logtok a szerveren ??? -
Lifeforce #5627 egy két kisebb beállítás hiánycikk mert Dali
még nem válaszolt a mailomra. Ennek 1hete :( -
#5626 ja már Lifeforce beírta:). -
#5625 Átmenetileg megy a ..::CB::.. sof szervere a 212.92.18.103:20100 cimen realdamege-val. -
#5624 megtaláltam :) h alesznek rajta megyek :P -
Lifeforce #5623 Na látom, hogy megálltak portok.Gondolom konfigoltok.
Addig elindítottam a mienkét.
A beállítások ugyan azok mint a port1 és ezen is rajta van az OBI realdamage.
Addig nyomom be míg az OBI elindítja a szervereket.
Itt az ip: 212.92.18.103:20100 -
#5622 király, leállt az összes szerver -
#5621 Hello!
Valaki hallott már a Strike Force Ut2003 kiegészítésről? Nekem nagyon felcsigázta a fantáziám. A cst idézi ut motor alatt! Sdzerintem király! Ha valakit érdekelnek a screenshotok róla,
az itt megtalálja! Érdemes megnézni! -
Lifeforce #5620 Ajjaj :(
Ja az időpont elég gázos.
Úgy néz ki, hogy tőlünk sem tud menni senki. :( -
#5619 Hát nem tom, hogy tőlünk megy-e valaki, de az biztos, hogy én pl. Melózom, Bolt szintén, Mo.Organ nem engedi el a felesége, Mapot a szülei, mert még csak 14 éves, ne utazgasson már a sötétbe, a Brutál ammeg pesti fideath-es gyerek, de lehet, hogy ő elmegy, mert a Fülöp meg győri aztán elköltötték már az összes segélyt, amit kaptak az önkormányzattól, így nincs pénzük buszjegyre:). Ha tőlünk nem lesz senki akkor dobjatok már egy mailt a [email protected] a sorsolás eredményéről. Lécciléccilécci -
#5617 Gondolom Kaszi, ő a líder. -
#5616 Romlik a topic népszerüsége aktivizáljátok magatokat lányok
Igen Rain, szedtem ki belőle infókat majd legközelebb online elmondom
Ki lesz ott a < PS > klánból ??? -
#5615 Na bazz! Van olyan aki jön? -
#5614 Sziasztok !
Sajna színházba megyek szombaton.
11 fele lesz még ott valaki ????
Mert akkor még odamegyek.(Egy-két sör sosem árt!!!!)
-
#5613 Kiszedtél mindent a Guggerből? -
#5612 dolgozom 4.kén délután 22,00-ig
pedig szívesen mennék levet szűrni, hűtteni (bebaszni) :))))))
sebaj, max utánna itthon :)))))
Csak a másnapot kellene megszüntetni mert ilyenkor kivagyok mint a bili füle :)))) -
#5611 Egész pontosan csak a gyomrom fáj... -
#5610 Jóvan na! Fáradtak vagyunk picit... Bakker olyan másnapos vagyok még mindig, hogy nem tudok elaludni... -
#5609 Én nem értem vki leírná mégegyszer? -
#5608 Még jó hogy wilcon beszélünk és mégis képesek vagyunk ugyanazt begépelni. -
#5607 Ja es jolenne, hogyha azert legalabb egy kb listat kapnank a dologrol, hogy megis kinek az arcara szamitsunk :) -
#5606 Ha valamelyik klánból nem jön senki, az kérem jelezze nekem.
Köszi -
#5605 Persze Dud 18:00ra gondolt .. Tehat, aki ugy erzi, hogy nem talal oda, azt 18:00ig varjuk az Arany Janos utcai megallohoz, aki kesik, azt nem varjuk meg, mert Lb@szott hideg lesz valszeg ;D -
#5604 Ha bármi egyéb kérdés lenne, ne kíméljetek. -
#5603 Egy szám lemaradt. Tehát klánonként 2 emberre gondoltunk. És most beszéltem Qnosi barátunkkal, hogy aki esetleg nem biztos benne, hogy odatalál, azzal találkozhatunk az Arany János utcai metróállomáson is. Természetesen fennt, ahol a trolik (73, 76) indulnak. -
#5602 KÖZLEMÉNY!!!
A ligasorsolás Jan. 4-én lesz a Silver - Stone étteremben (kocsma). Lefoglalok kb. 3 asztalt, ami azt jelent, hogy nem férünk be mindannyian. Ezért ha lehet azt kérném, hogy klánonként max. e ember jöjjön. És a leader mindenképpen legyen ott. (Ha valaki nagyon el szeretne jönni 3. -ként, azért falnak nem megyünk, max szűken leszünk picit.) A kezdés időpontja 18h! A helyet remélem megtaláljátok. (Az 5. kerületben van a Bazilikával szemben lévő kis utcában)
A sorsolást ott megtartjuk és annak alapján indul a mészárlás 6 -tól! A ligatáblázatot és a szabályzatot holnaptól (kb. 15h)láthatjátok majd az oldalunkon. Aki esetleg nem tudná, itt: OBIsite -
#5601 Ez a másnaposság kihegyezte TK képességeimet...
A szerver bannolt is.
Megyek szunyálni.
Jóccakát !!!! -
Tud valaki No one lives forverer 2 tört szervert? Ugyanis, a The All seeing eye-ben nincs bent a NOLF 2 támogatás :(. Ki szertném probálni milyen a multi... -
#5599 Te vagy az álnéven mi? -
#5598 neked is -
#5597 BUÉK mindenknek -
#5596 Rád mondja ???
Igaza van !!!!
-
#5595 Akkor dobjál föl 1-et. -
#5594 Ez gyartra ? Ti meg nem lattatok szkrinsatot az en kepernyomrol :) -
#5592 hja engem is zaklatott mert vagy 4* hátbalőttem, 1* meg a bajonettel hátbaszúrtam :>
Ez a dzsungeles mapon volt, s (lol) álnéven :DDDD -
#5591 Shockwave-et megkérné vki, hogy hagyja abba a nonstop csalózást? -
#5590 Lolbazeg ! :D
Ebbol kimaradni ..ha' fa'szom :D