79689
-
#5675 hmmm -
#5674 Koszi !!!
Akkor nyugodtan varunk, hisz fontos hogy jo vas zorogjon ...........
Varjuk a TUZ parancsot Fonok ........... -
Lifeforce #5673 Akkor űvöltsetek légyszives Dalinak, hogy egy gyors választ eszközöljön a mailomra. :) -
#5672 Éppen Dali azon fáradozik, hogy a régi PIII 800 as gépet P4 2.2GHz 512DDR U3WSCSI Legyen. Hamarosan kész lesz. Csokkoljátok az ASE-t.
Azért ide is bevéssük ha kész. -
#5671 a DCF szerver megy -
#5670 Help valaki, jatszani szeretnek, de nem latom a servereket....... Le lettem tiltva ? -
#5669 Miert nem mennek a serverek ???? Vagy csak en nem latom ? -
#5668 ugye mindenki tudja hogy a főnökkel nem szokás szórakozni -
#5667 Nem érdemes ezen vitatkozni, nem érnek rá és kész, ezen már nem lehet változtatni! -
#5666 helyesbítek:
pénteken vagyok szabin vagy talán márciusban -
#5665 A GBS-ből biztos hogy lesz ott valaki!!! -
#5664 Mi lenne ha át tennétek másik napra? -
#5663 Nem tehetek arról hogy csak péntekre kaptam szabit :(((( -
#5662 Ajanlom mindenki figyelmebe a Dud izen irasat:
2002. dec. 28. 01:30 | Válasz erre | #5261
"A ligasorsolás 4 -én lesz egy kocsmában. Minden Magyar klánból várunk oda legalább egy embert, max 2 -t. Csak azért, hogy ne az egész krimót kelljen lefoglalnom.
Szal a helyszínt és az órát még közlöm. "
Utana sokan irogattak hogy ott lesznek
-
#5661 De a meccs időpontokat remélem egyeztetjük és nem kiírjátok azt jólvan. -
#5660 Asszem nem csak te vagy az egyetlen magyar aki nevezett..
Nem 1-1 emberrol van szo, hanem a bazi nagy erdektelensegrol. Asszem eleg szar lenne a szerver ha mi is igy kezelnenk. -
#5659 felemnnék szivesen kocsival is, de még nincs meg a jogsim -
#5658 Mondom, felmegyek.. megnéztem a vonatokat és a buszokat hogyan járnak és ugyn az a probléma mint multkor, kb 10 percet tudnék marad, mert jön az uccsó vonat :( -
#5657 dud, pilu.. relax -
#5656 Mi lenne ha egyszeruen otthon kisorsolnank azt kesz. Ha mar senkit sem erdekel.
Azert a warokra ugye eljottok???
Jan 6 tol mar tervezve vannak az elso warok!!
Csak ki kell sorsolni kik lesznek azok. -
#5655 Kb oktober vegen mar mondtuk, hogy lesz sorsolas, azt, hogy januar elejen lesz, azt mar november vegen mondtuk ... azert ez nem keso szerintem ..... -
#5654 de szerintem későn mondtátok, hogy mikor lesz a sorsolás, nem? -
#5653 Amikor aktiv OFP klan volt, es szerveztunk egy hasonlo klantalalkat, akkor videkrol is mindenki feljott (Tatabanya, Tarjan, Miskolc, stb..)
Nem hiszem el, hogy egyetlen egy ejszakara nem tudtok kimozdulni otthonrol...
Az az internetes hozzaallas meg elegge kocka nemgondolod?
Na mindegy akkor eleszunk mi magunk kozott 7en, aki jon azert azt varjuk 6ig az Aranyjanosnal, a sorsolast megtartjuk ... De azert kurvajo, hogy mar lefoglaltuk a helyet elore, mondta mindenki, hogy igy kurvajo, ugy kurvajo, erre bazeg csak mi leszunk ott .. Nem hiszem el, hogy azt az egy kerest nemtudjatok megcsinalni, hogy egy ember legyen ott minden klanbol egy elore kiirt megbeszelesre ...... -
#5652 miva'? :) -
#5651 What the....? -
#5650 http://www.sof2files.com/file.info?ID=3362 -
#5649 mindjárt megkeresem -
Lifeforce #5648 Belinkelnéd a pontos helyét a leírásnak?
Úgylátszik lama vagyok :) -
#5647 nekem auto kijelezte -
#5646 Kösz leszedem és bemegyek remélve lesz ott v.ki:) -
#5644 csak kár hogy alapból nem látják a keresők. -
#5643 szerintem a szerver név mellé tedd ki a [RealDamage] tagot és akkor külföldiek is be fognak menni... legalább lesznek rajta.
A sof2files.com oldaon láttam szerver adminoknak egy kis leírást, szerintem nézd meg... -
#5642 MLFHMAPS_01.pk3 ez lenne az -
Lifeforce #5640 Bocs FPS. :D
Csak a fáradt vagyok :) -
Lifeforce #5639 A mienk 100mbites hálón van.Nem kell beszarni.
de 2 dolgot nem tudtam beállítani.
1. Nem indító programokkal akarom elindítani ezért kellene a parancsikonba a parancs amivel rögtön a dedikált szervert indítja + a sof2.cfg-t.
2. ebből kifolyólag nem tudom kikapcsolni a röpködő spectatort.
3. Pedig a max fsb-t mire állítsam, hogy ne legyen egységesen conection detect problem.
Mivel sof2-ből soha nem indítottam szervert ezért nem tudom.
A többit be tudtam állítani. -
#5638 orosz DM szerver az megy -
#5636 Hát ezaz nehéz az élet ha nincs SOF...:(
CB serverre nemtok felmenni mert v.mi .pk3 filet hiányol és 30 perc lenne mire leszedné -
#5635 szakadjon meg az összes külföldi, van pénzük megvenni a játékot -
#5634 bakker, shol nem találok az égnek sem tört szervert, amelyik meg tört annak 6OO-as a pingje -
#5632 Meg azért van az internet hogy ne kelljen kimozdulni itthonról nem?