79689
sof2.jpg
  • radical
    Ez csak a kalapba kerülők névsora! A húzás eredményét majd OBI-ék fogják közölni.
  • Allatgoreny
    Kedves Radical. Ha mar igy nem alszol, kedves klantarsaidnak megoszthatnal nemi infot mondjuk mailben;)
  • radical
    Lesz több is! Amint megkapom Dalitól az accot az FTPjükre akkor fent lesz az összes 1600x1200-as felbontással.
  • zSo
    Szamomra is ez volt az egyik legfontosabb, meg ha mondhatom MAPO baratomnak is. Igy egesz mas erzes ujra kapcsolodni a serverre....
  • zSo
    FIUKAK !

En nagyon jol ereztem magam a talalkozon, es Orulok hogy megismerhettelek benneteket.
    Remelem ezentul valoban mashogy nezunk (es szolunk) egymashoz a serveren, es tovabbra is jol erezzuk magunkat igy egyutt............
    A rendorseg pedig tovabbra is figyel benneteket fiukak ......
  • Pano
    jut eszembe, ma akkor Lmaradt az 1.03-ra való átállás?
  • Pano
    hát, gyerekek, én kellemesen kiröhögtem magam a csoportképen
  • Pano
    Az Aldit kaptuk? te szent ég.... Bár, az SL-t sem irigylem
  • NaNoKuTyA
    legalább most már tudok egy-két névhez arcot is kapcsolni!!! Fasza lehetett:DDDD
  • Sáska
    Radical, thx a képeket!
  • Allatgoreny
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Sajnos en csak ugy tudtam volna menni, ha ilyen reggelig tarto ivaszat lett volna, de aztan eszembejutottal Mr. Oregur Radical, ugyhogy majd legkozelebb:))
  • Sáska
    Yees! Thx a bulit, királyság volt! Találkozunk a cyber világban! Go-go-go
  • radical
    Hiányolt is téged hogy hol a pötsbe vagy, mert meg akart verni.
  • radical
    Még pár kép, az elsőn az indulók akiket kihúztunk, a másodikon a sorsolás egy pillanata, a harmadikon meg egy poénkodós csoportkép.
    Jó buli volt, legközelebb is megismételjük!

• Gugger
    -OBI- a sorsolás eredményét mikor lehet böngészni ?
  • [DCF]SkipeR
    hát, koraérett szegény:D
  • Allatgoreny
    Biztos atom parti volt, de ahhoz kepest hogy Mapo 14 eves (tudomasom szerint) eleg szakallas egy allat. AHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAAAAA
  • radical
    Most érkeztem a Silverstone Pubból. Állatjó buli volt, sajnálhatja aki nem jött el. A megjelenteknek köszönjük a részvételt, nagyon jó hogy megismerhettük egymást személyesen is, biztos hogy ezentúl másképp nézünk a nevekre a listán.
    Ime a csoportkép amiről hiányzik OBI-Rambo az operatőr.

A résztvevők felső sorral kezdve balról jobbra: PS-Kaszirossi, OBI-Qnosi, OBI-SGP, FDI-Brutal, OBI-Dali
    Középső sor: PS-Rain, GBS-Rohadtgeci, GBS-Siseresaska, OBI-Pilu, OBI-Dud, FDI-Boltboy
    Ülnek: OBI-Zottya, DCF-Radical, FDI-Mapo.

Külön köszönet az FDI klánnak a rendőrségi feljelentésért, ezért még kaptok a serveren az orcátokra.
  • LSC
    Szomorúan látom hogy az =FDI=ellen vívott csatánk nincs kint az OBI site-on.
  • LSC
    Melyik a fontosabb?A realitás,vagy a játék menet?Amúgy nézd meg az America's army-t,ott meg mindenki rinyál hogy nem jut sniper/M203-hoz.De nem erőszak a disznótor.Hiányozni fogsz.
  • LSC
    Nem mintha olyan jó lenne csak kérdem:).
  • LSC
    Ez nem kamu?
  • LSC
    ja és 16-án a SP demo.
  • LSC
    Elbaktad mer 10-én.
  • GSXR
    Elég sokáig tart ez a sorsolás.
    Lehet bekurnak mint az állat
  • Pano
    Van valakinek serialja a The All Seeing Eye 1.9.7 -hez? Mert már rinyál a hülyegyerek :) THX!
  • Tyler
    Kommandos kézikőnyv 1 fejezet:
    A késsel vágd el a torkukat,mert az halk.
  • Lifeforce
    Ebben van valami.De azért azt sem felejtsd el, hogy ügynökös és nem háborus.Tehát ott veszik a fegyvereket és nem viszik. :)
    De maga a játékmenet nagyon kircsi.
    Nekem az első része a kedvenc gamém volt.Aztán jött a sof2 és a BF.Bár az utolsót nagyon összecsapták :(
  • Pano
    nem tudom life, de engem nagyon zavar ez a csből átvett vásárlási marhaság is. Szerintem akkor hülyeség, mert ha kivezényelnek valahova nem nyomnak a kezedbe 3000 dollárt, hogy nesze, vegyél magadnak a helyszinen a sátorban valamilyen fegyvert.. ez kicsit illuzióromboló
  • Lifeforce
    Elszurtam :)
    #5770 es kérdésemet ügyesen kikerültétek.Kérek rá választ.
    Lifeforce
    #5770 es kérdésemet ügyesen kikerültétek.Kérek rá választ.
  • NaNoKuTyA
    Qnosi! milyen beállításokkal lehet csökkenteni a pinget????
  • Lifeforce
    Biztos azért van mert nem tudtad mit kell csinálni és hova kell menni akkora terepen
  • Pano
    Nah megnéztem az IGI 2-t, hát nem nagyon jön be, nem mondom, hogy rossz de ezzel sem fogok sokat játszani... BF kommandós ruhában...
  • Pano
    dud, hogy is van ez? még mindíg 1.02-esek a szerverek
  • Pano
    dud felhívott, úghogy szerintem elintézik :)
  • Sáska
    Meddig tart a sorsolás? mert GBS csak 7re tud menni...
  • R@in
    (Dud gépe, hogy szaggathat még min. grafikával is )
  • R@in
    Lehet nekünk is adminként kéne belépni a szerverre
  • radical
    P4 2.1 Ghz, 512Mb DDR, GF4 Ti4200 128Mb, ADSL. Nem hiszem hogy erőforrás probléma lenne.