79689
-
radical #5841 Ez csak a kalapba kerülők névsora! A húzás eredményét majd OBI-ék fogják közölni. -
#5840 Kedves Radical. Ha mar igy nem alszol, kedves klantarsaidnak megoszthatnal nemi infot mondjuk mailben;) -
radical #5839 Lesz több is! Amint megkapom Dalitól az accot az FTPjükre akkor fent lesz az összes 1600x1200-as felbontással. -
#5838 Szamomra is ez volt az egyik legfontosabb, meg ha mondhatom MAPO baratomnak is. Igy egesz mas erzes ujra kapcsolodni a serverre....
-
#5837 FIUKAK !
En nagyon jol ereztem magam a talalkozon, es Orulok hogy megismerhettelek benneteket.
Remelem ezentul valoban mashogy nezunk (es szolunk) egymashoz a serveren, es tovabbra is jol erezzuk magunkat igy egyutt............
A rendorseg pedig tovabbra is figyel benneteket fiukak ...... -
#5836 jut eszembe, ma akkor Lmaradt az 1.03-ra való átállás? -
#5835 hát, gyerekek, én kellemesen kiröhögtem magam a csoportképen -
#5834 Az Aldit kaptuk? te szent ég.... Bár, az SL-t sem irigylem -
#5833 legalább most már tudok egy-két névhez arcot is kapcsolni!!! Fasza lehetett:DDDD -
#5832 Radical, thx a képeket! -
#5831 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sajnos en csak ugy tudtam volna menni, ha ilyen reggelig tarto ivaszat lett volna, de aztan eszembejutottal Mr. Oregur Radical, ugyhogy majd legkozelebb:)) -
#5830 Yees! Thx a bulit, királyság volt! Találkozunk a cyber világban! Go-go-go -
radical #5829 Hiányolt is téged hogy hol a pötsbe vagy, mert meg akart verni. -
radical #5828 Még pár kép, az elsőn az indulók akiket kihúztunk, a másodikon a sorsolás egy pillanata, a harmadikon meg egy poénkodós csoportkép.
Jó buli volt, legközelebb is megismételjük!
-
#5827 -OBI- a sorsolás eredményét mikor lehet böngészni ? -
#5826 hát, koraérett szegény:D -
#5825 Biztos atom parti volt, de ahhoz kepest hogy Mapo 14 eves (tudomasom szerint) eleg szakallas egy allat. AHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAAAAA -
radical #5824 Most érkeztem a Silverstone Pubból. Állatjó buli volt, sajnálhatja aki nem jött el. A megjelenteknek köszönjük a részvételt, nagyon jó hogy megismerhettük egymást személyesen is, biztos hogy ezentúl másképp nézünk a nevekre a listán.
Ime a csoportkép amiről hiányzik OBI-Rambo az operatőr.
A résztvevők felső sorral kezdve balról jobbra: PS-Kaszirossi, OBI-Qnosi, OBI-SGP, FDI-Brutal, OBI-Dali
Középső sor: PS-Rain, GBS-Rohadtgeci, GBS-Siseresaska, OBI-Pilu, OBI-Dud, FDI-Boltboy
Ülnek: OBI-Zottya, DCF-Radical, FDI-Mapo.
Külön köszönet az FDI klánnak a rendőrségi feljelentésért, ezért még kaptok a serveren az orcátokra. -
#5823 Szomorúan látom hogy az =FDI=ellen vívott csatánk nincs kint az OBI site-on. -
#5822 Melyik a fontosabb?A realitás,vagy a játék menet?Amúgy nézd meg az America's army-t,ott meg mindenki rinyál hogy nem jut sniper/M203-hoz.De nem erőszak a disznótor.Hiányozni fogsz. -
#5821 Nem mintha olyan jó lenne csak kérdem:). -
#5820 Ez nem kamu? -
#5819 ja és 16-án a SP demo. -
#5818 Elbaktad mer 10-én. -
#5817 Elég sokáig tart ez a sorsolás.
Lehet bekurnak mint az állat -
#5816 Van valakinek serialja a The All Seeing Eye 1.9.7 -hez? Mert már rinyál a hülyegyerek :) THX! -
#5815 Kommandos kézikőnyv 1 fejezet:
A késsel vágd el a torkukat,mert az halk. -
Lifeforce #5813 Ebben van valami.De azért azt sem felejtsd el, hogy ügynökös és nem háborus.Tehát ott veszik a fegyvereket és nem viszik. :)
De maga a játékmenet nagyon kircsi.
Nekem az első része a kedvenc gamém volt.Aztán jött a sof2 és a BF.Bár az utolsót nagyon összecsapták :( -
#5812 nem tudom life, de engem nagyon zavar ez a csből átvett vásárlási marhaság is. Szerintem akkor hülyeség, mert ha kivezényelnek valahova nem nyomnak a kezedbe 3000 dollárt, hogy nesze, vegyél magadnak a helyszinen a sátorban valamilyen fegyvert.. ez kicsit illuzióromboló -
Lifeforce #5811 Elszurtam :)
#5770 es kérdésemet ügyesen kikerültétek.Kérek rá választ.
Lifeforce #5810 #5770 es kérdésemet ügyesen kikerültétek.Kérek rá választ.
-
#5809 Qnosi! milyen beállításokkal lehet csökkenteni a pinget???? -
Lifeforce #5808 Biztos azért van mert nem tudtad mit kell csinálni és hova kell menni akkora terepen -
#5807 Nah megnéztem az IGI 2-t, hát nem nagyon jön be, nem mondom, hogy rossz de ezzel sem fogok sokat játszani... BF kommandós ruhában... -
#5806 dud, hogy is van ez? még mindíg 1.02-esek a szerverek -
#5805 dud felhívott, úghogy szerintem elintézik :) -
#5804 Meddig tart a sorsolás? mert GBS csak 7re tud menni...
-
#5803 (Dud gépe, hogy szaggathat még min. grafikával is ) -
#5802 Lehet nekünk is adminként kéne belépni a szerverre -
radical #5801 P4 2.1 Ghz, 512Mb DDR, GF4 Ti4200 128Mb, ADSL. Nem hiszem hogy erőforrás probléma lenne.