79689
sof2.jpg
  • Pano
    Én Gamestarnál ZeroCoolnak tudok szolni...
  • Dud [OBI]
    Na gyerekek alakul az oldal! Hamarosan publikus lesz! De jó sok war lesz... nyami nyami! Jah! Ha valakinek van némi ismerettsége HcGamer, vagy Mportal körökben, nyomhatna egy két jó szót az érdekünkben, hogy Ők is kövessék nyomon a SOF2 -s eseményeket, pláne ezt a ligát. Akár át is linkelhetik az oldalunkat, pontosabban a league részt. Jó lenne, ha nagyobb publicitást kapna a dolog, nem?
  • Qnosi [OBI]
    Jah .. thx .. GBSnek is csak masodik nekifutasra lesz jo :)
  • R@in
    PS-é elment...(a 2. a jó)
  • Qnosi [OBI]
    Liga indul !!!!!!!!

De elobb kellene a klanok teljes neve, taglistaja es a prefix ..
    Valoszinuleg megtudnam a magyaroknal fejbol is csinalni, de nem akarok hibazni es a mail megmarad :)
  • Qnosi [OBI]
    Hat .. elore megallapodtunk, hogy hogyan lesz majd beosztva a csoport, a sorsolastol fuggoen kerultetek pont az FXel ossze ..
  • Ford Fairlane
    Én álltam. Kissé rozogán bár, de állva is maradtam.
  • Kim Basinger
    Jonapot Katonak!
    Mi volt az a rendorseges trukk ami igy felzaklatta a kedelyeket?
  • Pupcika
    Ezt el kell mesélnetek részletesen
    Ha lehet akkor itt a fórumon
    nagyon kíváncsi lettem
    Muhehehehe
  • Allatgoreny
  • Pano
    Mikor lesznek ma'r 1.03-as szerverek?
  • Pano
    Te most hülyéskedsz??????? ha nem akkor oltári nagy égés lesz :( Miért nem kezdhetünk mi nem egy SoF II koloszus klan ellen?
  • Mapo
    Aha!!
  • radical
    Hány éves vagy? 14 körül?
  • Mapo
    Sziasztok!

Egy új játékos vagyok. Itt üdvözlök mindenkit.
    Egy közeli ismerősöm mesélte, hogy volt egy q...jó buli ahol sok jó srácot megismert, de Ő már nem akar itt jáccani. Nekem azonban ajánlja ezt a bandát, és ha izgalmassá akarom tenni a játékot irjam be a nickemnek, hogy Mapo.
    Azt mondta,hogy így mindenki nagyon fog szeretni...
  • Lifeforce
    Q..ra sajnálom, hogy nem voltam ott.Sztem ha egy-két órával elöbre szervezitek akkor sokkal többen megjelentek volna.
  • LSC
    Van ilyen betegség is hogy valaki hamar megöregszik.Biztos neki is ez van.
  • Qnosi [OBI]
    Hat .. Frankon mondom, szerencse, hogy mindannyian ultunk abban a pillanatban
  • Dud [OBI]
    Jah fasza volt. A 14 éves Mapoért meg még számolunk. Kurvára beszopattatok vele! A rendőrségi trükkről nem is beszélve.... fúúú baze kivert a víz frankón!
  • Dud [OBI]
    Admin csak akkor lesz, ha kéri valaki. Egyébként spectator nélkül zajlanak a meccsek. Elfogadott war eredmény csak akkor van ha mindkét klán elküldi a Qnosinak a végeredményről elkészített screenshotot.
    Demot felesleges venni, mert random screenshotot csinál a PB folyamatosan... Ha valaki okoskodik azt elkapjuk, de nem hiszem hogy lesz próbálkozó.
    De a szabályízetban mindenre kitérünk. Hamarosan olvashatjátok az oldalunkon.
  • FDI =Fulop=
    kopp-kopp --> BSA

Örömmel hallom hogy jól sikerült a buli...
    A további képek engem is érdekelnek...
    Görény Mapo pussziltat! Most nem lehet itt mert az esti mese már elmult és le kellett feküdnie... :o)
  • Kolin Mekré
    Üdv!

A meccseken lesz admin, bíró, vagy az a legjobb megoldás ha mind a két fél demot vesz és ha gond van elküldik akiknek köll, vagy elég a screenshot?GL mindenkinek
  • Pupcika
    Elhiheted Pano hogy mi is kiröhögtük magunkat mikor beraktad magadról a tejszinhabos (tortás) képet

De még lesz lehetőség röhögni ugyanis ha Gugger Barátom alőhivatja a Szilveszteri képeket akkor azon is lehet majd röhögni
  • Dud [OBI]
    Márhogy 14 -én kedden.
  • Qnosi [OBI]
    Hat kilesznek irva az idopontok, es max 1 hettel elore fogadunk el valtoztatast .. szorri, de muszaj iccsinalni, kulonben sose fejeznenk be ..
    De kb hetfore kinnlesz osszes meccs, elso meccs azutani kedden lesz ...
  • LSC
    időpont ugy még egyeztetve lessz nem?Én össze-vissza dolgozom azé.
  • LSC
    Nem?Akkor már nem értem.
  • Qnosi [OBI]
    Nekunk ezzel semmi sem valtozik :)
  • LSC
    csak meg akartátok úszni azé szerveztétek át:).
  • Qnosi [OBI]
    GBS biztos orul most izombol, mert IGY ok jaccanak eloszor az FX el .. GL :)
  • Qnosi [OBI]
    Most elore szolok, hogy aki latta az idobeosztast, az nem jo!!!
    Mivel kihagytuk belole az SL klant ... De azota ok mar jeleztek, hogy tudnak indulni, ezert oket is bevarrom most a beosztasba ..
    Elozetes megallapodasunk szerint, az "A" csoport vegere kerulnek be .. Ezzel felborul a PS elso 3 meccses FX, TDC, SH sorozata es az FDIvel kezdenek .
    Utana viszont termeszetesen az a 3 meccs jon
  • LSC
    kiváncsian várom az eredményeket.
  • Qnosi [OBI]
    Jah .. hat az ugy volt ... :D kiszortam a lapokat, elrendeztem ugy, hogy kozepre a magyarok, balra a jobb kulfoldiek .. es igy alakult .. tokveletlen :D
    Egyebkent a talalka nagyon faszas volt, orulok, hogy sikerult osszehozni, egeszen mas igy jaccani .. Arcok ellen, nem pedig nevek ellen :)
    FDI, veletek pedig meg szamolunk!
  • LSC
    Azé jól jött ki az FX az OBI ellen:).
  • Grave Digger
    yol beszélsz görény, hogy basznám szét a fejedet szívlapáttal:)))
  • Allatgoreny
    Jah, nekem van. Minden magyar klantagnak fizetsz egy rekesz sort es akkor leirom a vegigjatszast:)
  • Qnosi [OBI]
    Na csepegtetek nektek egy kis infot, bar a hivatalos majd csak az obi oldalon lesz fenn, holnap delutan magassagaban ..
    2 csoport van ugye, amibol az "A" jelu mar nem sokkal lehetne erosebb mint most... Persze ez nem biztos, hogy problemat jelent azoknak a klanoknak, akik a "B"-ben foglalnak helyet
    Tehat az "A"(huzas sorrendjeben) :
    H!gh, OSAMA, PS, GBS, X3M, CXE, SH, TDC, FX, FDI, HB
    Es a "B" :
    CHC, AS, ARSE, CC, OBI, GHz, DCF, AB, CB, QK, ALDI
    Ez volna .. tobbi infot majd holnap :)
  • radical
    Nem ezzel? seta r_gamma "1"
  • Kaszi46
    Bolt a számbol, vaygis az ujjaim alol vetted ki a szot!
    Király volt a randi nagyon:))

apropo gammat a konzolba mivel is allitom?
  • radical
    OBI elleni meccsel kezdünk valamikor 18.-a magasságában.