79689
-
MISIKE01 #5925 mi a cim
-
#5924 Minden meccs 20h -kor kezdődik! -
#5923 időpontok? (óra) -
MISIKE01 #5922 Honnan tudnék pályákat letölteni? Help
-
#5921 Ha a ligával kapcsolatban bármi megjegyzés lenne, ne kíméljetek! -
#5920 LIGAOLDAL ÉL!!! LEHET MENNI NÉZELŐDNI! -
#5919 Jó lenne, ha ott is szerepelnénk. Azt nagyon sokan olvassák és jót tenne a SOF2 társadalomnak (ami meggyőződésem, hogy egy nagyon jó légkörű, fasza társaság). -
#5918 Fasza vagy Pano, köszi! -
#5917 A Gamestar oldalán a cikkben kintvan az oldalatok!
Ne piszkáld a Panot mert -
#5916 hát azt javallom HoriG-al beszéljetek (majd beszélek) ez ügyben, mert van egy két ismerőse az mportálon.. (Ha jól tom akkor wolf admin szokott lenni 1-2 meccsen ) -
#5915 ott van alink, csak amikor be illesztettem az nem jött át :) nézd meg!: www.gamestar.hu -
#5914 Ugyivagy pano, csak szvsz egy dolgot meg megemlithettel volna :)
obi.servegame.com
De azert igyis koszi :) -
#5913 megyek amint beenged -
#5912 Pano gyere fel irc-re mert kaptunk 1 kihívást!
Amugy télleg ügyi vagy:) -
#5911 A Gamestar cikk
SoFII Liga!
[2003-01-05 @ 20:45 - ZeroCool] (kommentek: 0)
Nemrégiben Pano megdobott egy maillel, melyben sokak számára döntő fontosságú információ lakozott... Mindjárt át is adnám neki a szót:
"Az -[OBI]- Clan (Old Boyz Incorporated) Soldier of Fortune II ligát indított. Ők tették le a magyar SoF II társadalom alapköveit, hiszen rengeteg profi szervert biztosítottak a magyaroknak! A ligában indul az összes magyar SoF II clan, illetve külföldi csapatok is. Amennyiben téged is érdekelne a dolog, feltétlenül látogass el erre az oldalra!"
-
#5910 -
#5909 Ügyi vagy Panyo :)))))) :DDDDD
most ezért ha ellenem leszel akkor kíméletes leszek veled és nem hagylak szenvedni -
#5908 most letészem a könyvet és elindulok aprítani Muhehehe -
#5907 Na obi, ügye svagyok? :))
----------------------------
Hali,
Mindjárt ki is teszem, és én köszönöm, hogy szóltál róla!!! :D
ZeroCool
Pano writes:
> Mélyentisztelt ZeroCool!
>
> Az -[OBI]- Clan (Old Boyz Incorporated) Soldier of Fortune II ligát indított. Õk tették le a magyar SoF II társadalom alapköveit, hiszen rengeteg profi magyar szervert biztosítottak a magyaroknak! A ligában indul az összes magyar SoF II clan, illetve külföldi clanok. Arra szeretnélek megkérni, hogy egy hír ereéig ezt meg tudnád említeni a honlapon? Nagyon leköteleznél minket vele! Várom válaszod!
>
> Tisztelettel,
> Panák Tibor ( Pano )
-
#5906 az este az kb hány óra? :) -
#5905 öhmm, ez rosszat jelent ezek szerint -
#5904 Álltunk már rosszabbul is...... -
#5903 Bakker ennyi melót ecsém! Na! Kész a feltöltés és az időbeosztás. Dali megcsinálja a designt meg a szabályzatot lefordítjuk és megy is ki. Valszeg (nagyon remélem) ma este kinnt lesz a oldalunkon. -
#5902 és hogy álltok? :) -
#5901 Ahányszor elindítoma sofot,elöször folyton lefagy,vmi kernel32.dll-ben okozott hibával.Emmegmi?Miután elidítom másodszor,akkor általában jó. -
#5900 AB-TDC illetve CHC-DCF
Nem, ezek csak barátságos mészárlások. :)))))) -
#5899 milyen meccsek mennek most,ez már a liga?Az nem csak egy hét mulva indul? -
#5898 én mindenhol mentem mint az állat nem késeltem sehol. -
#5897 Pedig késsel kell ügyeskedni... -
#5895 Mportal kapcsolat joljonne .. legalabb szolni nekik, hogy van ilyen is .. kibasokan olvassak .. -
#5894 Nah keszlett az idobeosztas .. 2 perce fejeztem be a teljeset .. Dud kozben elkezdte feltolteni, Rambo forditja a szabalyzatot, Dali hegeszti az oldalt, mar csak hetek kerdese, es kinnlesz minden amire kivancsiak vagytok :))) -
#5892 Király vagy Pano köszi! -
#5891 Na akkor Mportal, Hcgamer kapcsolata van valakinek? -
#5890 Már mi is. -
#5889 Nem mert úgy megijedtünk, hogy a szervernek vettünk egy eredeti SOF -ot... -
#5888 Állitólag nem mindenhol... mi persze mind eredetivel játszunk. -
#5887 Lment ZeroCoolnak a levél... -
#5886 Nem félsz, hogy így esetleg szemet szúr a rendörségnek az illegális liga? -
#5884 akurva, hogy átlakult a sof2files -
#5883 l ment, jól van na, a tagok lemaradtak